2012 Ocak Anneleri

idrar testini idrarda yanma şikayetiniz varsa ki benim var intahap varmı diye bakmak için yapıyolar
şikayet yoksa onun için yapmamış olabilirler

canım bugünkü görüntüyüde eklermisin bende dün gittim dra benimkide acaip bişi olmuş anlayamadım drda ameliyata gidiyodu bişi deemedi bu arada üsttenmi baktı alttanmı

kızlarrr giyecek birşey bulamıyorum imdaaattt!!!
pantolonlarımın düğmeleri olmuyor tşhirtlerde göbeğim pürtlüyor
napıcamm?

selam kızlar yazmıyorum nezamandır dün gittim çok sancım var diye tam idrar tahlili yaptırdım mşükür sorun yok dra illa keseye bakın dedim baktı karından yine yolk vardı onun yanında bi parça daha vardı bebek varmı dedim net olarak bişi gzükmüyo dedi :44: anlamadım net derken ne demek istedi adam inat etti sanki alttan bakmıyor eski druma gidicem bu hafta içi hergün olabilir sabretme dereceme bağlı

benden istemedi daha doktor daha yapacaz dedi siz kaç haftalıkken yapıldı bu testler:26:

Ben ilk gittiğimde kese gözümedi söylemiştim daha önceden de ikinci gititğimde gözüktü kese onda da 5+4 olarak göründü..
İlkinde gözükseydi ilkinde istiycekti anladığım kadarıyla..

idrar testini idrarda yanma şikayetiniz varsa ki benim var intahap varmı diye bakmak için yapıyolar
şikayet yoksa onun için yapmamış olabilirler

Benim öyle bi şikayetim yoktu ama benden de istedi o tahlili..

inşallah bebişinide kalp atışını da görürsün canım

kızlarrr giyecek birşey bulamıyorum imdaaattt!!!
pantolonlarımın düğmeleri olmuyor tşhirtlerde göbeğim pürtlüyor
napıcamm?

al benden de o kadar 7+3 olduk ama ne biliyim 1 kilo almışım sanki daha fazla almışım gibi pantolonlarımın beli sıkıntı yapıyo sanırım biraz göbeğim vardı çok azbebişte var die diyeti falan bıraktık düzenli yiyoruz yatıyoruz çok fazla hareket yok ondan oldu sanırım ben nasıl alışveriş yapacam bilmiyorum yada ne zaman yapsam

geçmez kendimden biliyorum bu bekleyiş çok heyecanlı endişeli oluyor grünce herşeyi unutucaksın inşallah

İnşallah cnm teşekkür ederim..
Hastanede sırayı beklerken feci oluyorum kalbimin atışını duyabiliyorum o derece..
Bakalım inşallah yarın hayırlı haberlerle gelirim..
Zaten Selinde girmedi bugün aklım onda kaldı

valla bana alışveriş şarttt
şuan yarın için giyecek hiç birşey bulamadım

inşallah güzel haberlele gelir bende bu hafta içi gidicem bebiş için pazartesimi gitsem diyorum

doktorunu değiştir canım

doktorunu değiştir canım
3 sefer doktorunu değiştir yoksa çok üzülürsün tatlım

kızlar ya ben ay ay doktordan aldığım ultrason fotolarından albüm yapmak istiyorum siz de yapıyormusunuz nasıl yaptınız bilgi versenize ben nasıl yapacağımı bulamadım??
canım bir tane bebek için albüm al.sonra ultrason kağıtlarında haftası vs yazıyor zaten kenarda beyaz kısım vardır oraya gittiğin tarihi yaz hatta bir de kücük kilitli günlük al günlükte tut.eğer direk günlüğe yapıştırırsan zamanla rengi atar yıpranır ama albümde şıkır şıkır dururlar

kızlar bugün ayrı bir heyecan yaşıyorum
ablamda 12+2 günlük hamileydi bugün telefon açtım sohbet ettik dün doktora gitmiş rutin kontrol için ve doktor erkek gibi görünüyor demiş ,3 hafta sonra tekrar gelin demiş çok mutlu oldum bir tane kızı vardı ve ablam ilk bebeğini kucağına alamamıştı ve erkekti çok duygulandım çok güzel bir duygu.allahım herkesin gönlüne göre versin .yeğenim isim bile bulmuş ve ne tesadüftürkü ben oğlumuz olursa diye düşündügüm ismi düşünüyorlarmış aslında daha benimkinin cinsiyeti belli değil ama bozulduysam da allah sağlık sıhhat versin dedim morel verdim ,o ismi biz düşünüyorduk demedim canım ablam benim bu arada benim görümcem de benimle birlikte aynı haftada hamileyiz.bir de eltim var o da 5 aylık hamiş
sağım solum hamiş anlıcanız

yarın saat 3.bucukta kontrolümüz var çok heyecanlıyım.bebiş artık net şekilde göbeğimden belli oluyor kızlar.göbeğimin alt kısmında ve sağ bölümde yer alıyor çok komik biraz ama sanırım biraz daha zorluyor beni ,midem akşamları bulanmazdı şimdi akşamda başladı

canım bugünkü görüntüyüde eklermisin bende dün gittim dra benimkide acaip bişi olmuş anlayamadım drda ameliyata gidiyodu bişi deemedi bu arada üsttenmi baktı alttanmı

canım son gıttıgımde vermedıler resım gerek duymadı doktorumuzgunum canım ama endıselenme net goremedım dese bıle hıc endıselenme korkuya kapılma olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…