Vee eveet doktordan geldim..
Girmeden tahlillerimi yaptırdım..
Doktor tahlillerinde bi sorun yok dedi idrar yollarımdaki iltihap konusunda azalmış bişi gerektircek kadar değil dedi..
Kalp atışlarını dinletmedi zararlı diye..
Ama pıt pıt gördüm ultrasondan..
Ama her doktordan çıktığımda yüzüm düşüyo
Çok az görebiliyoruz yaa ben istiyorumki böyle bayaa baya görüyim izliyim bi süre
Tamam tamam olmaz öle bişe biliyorum ama napim istiyorum
Neyse doktora sordum kalp atışları nasıl diye gayet normal dedi..
SAT'a göre 6 gün geriden geliyo dedim.. Hayır hayır sakın bebeğinin geriden geldiğini falan düşünme dedi sadece yumurtalama geç olmuş dedi..
Şuan kaç haftalık dedim 6+6 dedi ama verdiği 2 ultrasonun bitanesinde 6+4 yazıyo diğerinde 6+6 yazıyo ve mm farklı çnkü az yazanlarda bebişim tam kesenin dibinde ötekinde ortada ondan kaynaklanıyo olabilir ama takmıyorum kafama zaten doktorda gayet rahat biriydi..
İnsana güven veriyodu ve rahatlatıyodu..
Uzandığımda doktor geldiğinde kalbim çıkcak şmdi dedim neden dedi görcem diye dedim
Hmm bebişini görceksin diyee bak bakalım burda kalbini görüyomsun atıyo dedi..
Allahım muhteşem duygular bunlar rabbim istiyen herkese yaşatsın inşallah
Sonra aklımda ne varsa sordum çıkarttım kağıdımı..
İlişki konusunda bi kısıtlama getirmedi girebilirsiniz ama içine boşalmıycak kesinlikle dedi..
Ben kara üzüm yiyodum çekirdeği zararı olurmu diye tedrigindim olmazmış öğrendim..
Çatlak kremi için daha erken 3. aydan sonra dedi.
Haftanın 3 günü balık ye dedi..
Kahve ve nescafeyi sordum uzak dur çok tüketme dedi..
Sucuk,salam,sosis gibi şeyleride pişirip tüketebilirsin dedi ama benim yinede içim rahat değil..
Ketçap,mayonezide çook aşırıya kaçmadığın sürece tüketebilirsin dedi..
Günde kaç litre su içmeliyim dedim. Su içmek zorunda değilsin kendini zorlama dedi..
Ama toplamda tükettiğin sıvı 1-2 litrenin altına inmezse iyi olur dedi..
Yani meyvesuları fln hepsi dahil..
Mide yanması bulanması için ne yapabilirim dedim gece aç yatma dedi bide gece kalkıp ballı süt içebilirsin iyi gelir dedi..
Acı,baharatlı zararlımıdır dedim bebeğe bi zararı olmaz ama sana dokunabilr çok fazla tüketme dedi..
Bide epilasyon aletini sordum göbek bölgemde tüylenme olduğu için zararı olurmu dedim bu zamanlarda olmaz dedi..
Demekki ilerki dönemlerde olabilir..
Folik asitimi değiştirdi folbiolmüydü neydi kullandığım ondan daha hafif bi ilaç yazıyım dedi bu biraz ağır dedi.. Onuda günde 1 kere alıcakmışım 3. aya kadar bunu kullan dedi..
Ayda 1 kontrollere gelirsin dedi artık bidahaki ayı sabırsızlıkla bekliyorum çook uzun yaa 1 ay
Bide ikili test fln hiç bişey söylemedi.. Artık gittiğimizde görcez..11+2 oluyoruz bidahaki ay gittiğimizde
Ay ne yazdım yahu böyle işte kızlar merak ettiğim soruları sordum cevaplarınıda yazdım sizede fikir olsun diye..
senin adına çok sevindim tatlım, darısı benim gibi pıt pıtları görmeyenlerin başına
iyi valla sorulacak herşeyi sormuşsun süperr) demekki benim gübü düşük tehlikesi falan yoksa biracık temkinli olarak normal günlük yaşam sürdürülecek.
şeyda bebişin kaç cm kaç gram..demedi mi doktor..
bende lokosit 1-2 arası yazıyor..ama işte idrar açık renk olması lazımmış ondan yani..benimki sabahları falan koyu akşama doğru açılıyor..sende nasıldı..
öncelikle herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. bundan sonra da hep böyle sorunsuz ilerler inş.
kalp atışlarını dinletmek neden zararlıymış ki benim doktorum öyle bişey demedi ve bikaç sn dinletti.
bi de cinsel ilişki için biz sormadan kendisi içine boşalmasında hiçbir sakınca yok dedi :26:
senin doktor randevun ne zaman tatlım sat tarihlerimiz çok yakın, artık bizde duysak şu kalp atışlarını dimi
benim doktorumda dinletmemişti kalp atışlarını ama izletti..süperdi yanıp sönüyordu bebeğimin kalbi...bir sonraki randevum 25 haziran ama nasıl dayanıcam bilmiyorum valla...doktora da dedim daha erken gelsem olmaz mı çok istiyorsan 15'i gibi gel bakalım ama hiç gerek yok dedi...başka bir forumda kızın biri yazmış amerikada sadece 2 defa sokuyorlarmış ultrasona,8 haftalıkken diğeride doğumdan önce bebeğin duruşu içinmiş...bizim elimizde olsa hergün gidip bakıcaz valla...
benim doktorumda dinletmemişti kalp atışlarını ama izletti..süperdi yanıp sönüyordu bebeğimin kalbi...bir sonraki randevum 25 haziran ama nasıl dayanıcam bilmiyorum valla...doktora da dedim daha erken gelsem olmaz mı çok istiyorsan 15'i gibi gel bakalım ama hiç gerek yok dedi...başka bir forumda kızın biri yazmış amerikada sadece 2 defa sokuyorlarmış ultrasona,8 haftalıkken diğeride doğumdan önce bebeğin duruşu içinmiş...bizim elimizde olsa hergün gidip bakıcaz valla...
benim 6+4 ken 6.22 mm idi..kağıtta da 6w4d yazıyor..sende ordan öğrenirsin canım..
18 nisan canım benim SAT..
bu pazartesi değil haftaya pazartesi gidicem..
benim doktorum olmadığı için henüz devlet hastanesine gidiyorum
benimde 16 nisan, burda özelikle doktorların iki taraflı çalışması yasaklandığından beri bi çok doktor devlet hastanelerinden istifa etti, bu nedenlede hastane baya bi yoğun oluyor , sigortayla anlaşmalı özel hastanede 37 ytl ye hem muayne hem ultrasyona girmek çok iyi bence, nerde yaşıyorsun tatlım.
kızlar ben doktora gidicem bu hafta..10.haftada olmuş olucam ama biraz daha bekleyip te 11.haftada mı gitsem..doktorumu değiştiricem zaten..10.haftada ikili test yapılır mı ki?
bandırmadayım.. yeni evlenip geldiğim için hiç kimseyi tanımıyorumdoktorlar hakkındada bilgim yok.. bitane özel hastane var zaten burda bi orayı araştırmayı düşünüyorum
benimde 16 nisan, burda özelikle doktorların iki taraflı çalışması yasaklandığından beri bi çok doktor devlet hastanelerinden istifa etti, bu nedenlede hastane baya bi yoğun oluyor , sigortayla anlaşmalı özel hastanede 37 ytl ye hem muayne hem ultrasyona girmek çok iyi bence, nerde yaşıyorsun tatlım.
bende konyada en ıyı ozel hastanelerden bırıne gıdıyorum orasıda sadece 30 tl gayet uygun
doğum ne kadarmış bi fikir edindinmi arkadaşım
ayyyyy süperr yaaa, ayhhh ufak ufak alışverişlerede geçicezartık dimii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?