2012 Ocak Anneleri

aslında çok iyi biliyorum ki ilerleyen zamanlarda bişeyler yaparken çok daha zorlanıcaz daha ağırlaşıcaz, batmalar, mide yanmaları olucak ama benimde içimden hiç birşey yapmak gelmiyor, bide böyle aramızdan ayrılan arkadaşlar oldukça içimi daha da bi korku kaplıyor, 16 hazirana randevum var zaman nasıl geçicek bilmiyorum bi kalp atışlarını normal şekilde gözlemleseydik

Son düzenleme:
aa ne guzel benımkıde yapıyormu acaba

ben kocaelideyim arkadaşım ve rabbim o günleri gösterirse sigortayla anlaşması olan özel hastanede doğum yapmayı düşünüyorum, bi arkadaşım doğumunu orda yaptı ve çok hoş bi albüm hazırlamışlar bebeğin ilk anı, annenin odaya ilk geldiği ve yattığı an, bebek ilk yıkanırken, ilk doktor kontrolünden geçerken en son sayfasınada hastane annelik sertifikası oluşturmuş çok harikaydı, heryerde yapılıyormu bilmiyorum

5,5 kg co az degilmi canım,, ben simdiden o kdar aldımmm :26:

sana inanamıyorumm,, hay masalah,, ama demekki sen guclu kuvvetlisin ki yapabilmissin,, ben normalde bile kaldıramıyorum halı falan kolay kolay,,

insan bazen dunyada nasıl olabilri boyle kişer diyor,, canım ben bi sismden mudurumle tartıstıgım için ayrılmıstım,, bende dobrayımdır ama simdi dusunuyorum ne gerek vardı diyee,, bence sen dert etmemeye bak ,, ben su ara haberlerii bile izlemiyorum. sen de kadının dediklerini duymayacagın yerlerde olmaya calıs,, duyacagın yerde olursada bir kulagından girsin digerinden cıksın,,

ne kolay yapmsıın dogumu masallah canım yaaa,, hemde 1 gun onceki temizligin ardından,,

hareketsizlikten canım benimki ,, ben de plates yapıyordum normalde, ve hareketli bir yapım vardı ama uyusuk bisey oldumm,,

aaa biz gorduk kalp atsını ama dinlemedik bende merak ettim simdii
evet bende de hepsi yasak artı yasak olan yiyecekler var,, yas tan dolayı mı acaba??
ben 31 yasındayım

hos geldin canım,, sen deneyimlisin ne guzel,, bilgilerini verirsen ekliyeyim seni de il sayfadaki listeye
kızlarrrrrr doktordan geliyorum keseyi gördükkkk

kızlarrr giyecek birşey bulamıyorum imdaaattt!!!
pantolonlarımın düğmeleri olmuyor tşhirtlerde göbeğim pürtlüyor
napıcamm?
yeni kıyafet alancan canımmm benim gibi

aaa maasallah akran olacaklar ne guzellll

bana da bana ddaaaaa

shining benide eklermisin listeye??
bilgilerini verirsen eklerim canımmmmm

Albume konabilri fotalar,, Günlük te güzel fikir ben de düşünüdüm ama başımı kaldıramıyorum kiiii

hani bir konuda olsa dicem ama birçok konuda sıkıntı yaşatıcak bir doktora benziyor gülüm ,biraz moralde bozucu olabilir ilerde ,bir şans daha ver bakalım gülüm
canım benim çok geçmişler olsun ,tez zamanda güzel haberlerle dön inşallah.allaha emanet ol gülüm

kız seyyahım atacam kafana mause ve hoparlörü
o ne bicim düşünceler öyle at kafandan.
hepimiz allaha emanet yaşıyoruz
rabbim tüm meleklerimizi korusun
bebeğini 9 ay taşıyıp kucağına alamayan ablam da oldu ama bırakmak yok değil mi?inanç herşeyin başı sen inanmazsan olmaz güzel düşün.

kızlarrr giyecek birşey bulamıyorum imdaaattt!!!
pantolonlarımın düğmeleri olmuyor tşhirtlerde göbeğim pürtlüyor
napıcamm?

alışveriş yapcaksın o zaman canım :) pantolonlar düşük bel değil mi? benimkiler düşük bel epey giyebilirim sanırım

oyy ne güzeelll herkes hamile :) 12. haftalarda cinsiyet tahmininde bulunuyolar umarım biz de erkenden öğrenebiliriz :) ablanın da gönlüne göre versin allah inş.

canımmm çok üzüldüm. umarım en kısa zamanda toparlanıp yeniden aramıza gelirsin. çok geçmiş olsun

ahh o tembellik!!! ben de yemeği zar zor yapıyorum hiç bi iş de yapmak istemiyorum. ama çok normal. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler diye bi kitap okuyorum şuanda. aynen şöyle yazıyor

"Kendinizi yorgun hissetmemeniz şaşırtıcı olurdu. Çünkü siz farkında olmasanız da gebe bir kadın olarak bedeniniz dinlenme anında bile bir dağa tırmanan normal bir bedenden daha fazla çalışmaktadır. Bunun önemli bir nedeni, bedeninizin bebeğinizin yaşam destek sistemi olan ve oluşumu gebeliğin üçüncü ayının sonundan önce tamamlanmayacak olan plesantayı oluşturmakta olmasıdır."

işte bende aynen böyle hissediyorum
burdaki en lüks hastane acıbadem belki onlar yapıyorlardır. senin bahsettığın hangı hastane
tamam tamam sustum. allah bilir en iyisini

kızlar dün ben aşerdim inanılmaz değişik bişeymiş ya böyle canının istemesınden daha değişik. sankı yemesem bi yerıme bişey olacakmış gibi. ağzımda tadı burnumda kokusu vardı hep. bi ara oturduğum yerde eşime dedim ki şunu bi yeseydimde rahatlasaydım aşkım dedim ayy yedim rahatladım

önceden de dondurma istemişti canım ama o aşerme değilmiş tv de görüp olsa da yesek demiştim adam kalkıp gecenın 2sinde dondurmalı pasta aramıştı bana :)

hehe afiyet olsun canım .ben enesteyken üzüm istemiştim yeşil
üzüm 2 gün öncede turşu suyu içtim ekşili ekşili
bugünlerde canım patatesli hengel olcak yoğurtlayıp yicen sen bilir misin maraşlılar bilir eşin de bilir ,patatesle yapılan su böreği diyoruz daha çok çerkez usulü ham ham ondan çekiyo iştee

kızlarrrrrr doktordan geliyorum keseyi gördükkkk
canım gözünaydınnn
hadı bakalım hayırlı haberlerle gel ınsallah bu arada benım kalbımde aynı cıkacak gıbı atıyo doktorun yanındayken
ayy bende gıtcem 12+0 da uff zaman gecsın hemen yaa

canım benım cok gecmıs olsun ınsallah en kısa zamanda yenı melegın konar göbüşüne inşallah dualarım senınle canım

inşallah güzel haberlele gelir bende bu hafta içi gidicem bebiş için pazartesimi gitsem diyorum

Çağırdımıki doktorun cnm?
Sen doktor konusunda biraz sıkıntılısın sanki doktorunu değiştirsen seni daha iyi anlayan daha ilgili bi doktora gitsen bence daha iyi olur..

Selincim cnm dün bütün gün seni merak ettim..
İyi haberlerle gelirsin diye düşündüm ama hayırlısı buymuş demekki mesajımda da yazdım..
İnşallah 3 ay sonra güzel haberlerle gelip yazcaksın buraya kızlar hamileyim,kızlar kese göründü,kalp atışı göründü diye..
Sakın sakın moralini bozma..
Bu zamanlarda moral çok önemli.. Dinlen biraz bedenini ruhunu dinlendir..
Eşinle birbirinize zaman ayırın..
Öpüyorum cnm görüşmek üzere..

sen doktora gittin mi bugün canım..

Selincim, çok üzüldüm canım, bundan sonrası için hayırlısı olsun, kendini üzüp yıpratma demek ki kısmetin başka zamanaymış, 3 ay sonrası için hayırlı haberlerini bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…