hos geldin canım aramızaa,, ne zaman gideceksin canım doktora?iyi akşamlar hanımlar bende inş. ocak annesi olacağım fakat sat adetin ilk günü mü yoksa son günü mü hesap ediliyor onu tam anlamadım tecrübeli ark. bana açıklarsanız sevinirim..bu arada nisanın 5,iadet başlangıcım 10,bitiş tarihim .....
sütten bi tiksinti var mı canım,, insallah yoktur, bende bulantı yok kilo alıyorum tam gaz,, 3 kilo aldım simdiden :78::78::78:kızlar bulantılarınız ve iştahınız nasıl.ya ben hiçbirşey yemek dahi istemiyorum .tatlı ve yağlı olan yemekleri bile aklıma getiremiyorum tuzlu şeyleri daha çok istiyor sanırım bulantıdan mı dicem ama yok olmasada tatlı şeyler istemiyor canım.kilo vermişim 700 gram gitmiş dün süte başladım adam akıllı içeceğim bakalım.çorba olarak tek yayla içebiliyorum karışık yemekleri görmek dahi istemiom.simit yiyorum ondanda sonraki gün tiksiniyorum ne olcak benim halim.
canım ne olur git doktora,, hem görmüş olursun bebegini,,, kasıklardaki sancı genelde rahmin genişledigini mi ne gosteriyormus,, bende de uyku hali var,,,kızlar ben henüz doktora gitmedim,3 ay önceki düşük tecrübemden sonra korkuyorum gitmeye,2 nisan sat benim.bu kez bebişimi kucağıma alacağıma inanıyorum ama biraz rahat davranmak istiyorum sadece,bende inanılmaz uyku var,sizde de var mı,uyanamıyorum ben hiç,bir de arada kasıklarımda sancı oluyo,kötü şeyler aklıma geliyo siz ne durumdasınız
:92::92:yeni gelen arkadaslar var ne güzel bebişimle ugurlu geldık topiğe sanırımkızlarr vee beklenen haberrr bebeğimin kalp atışını duydumm ayy cok tatlı ya yesin anneciğii minicik kalbı nası atıyodu b gorsenız teyzeleri doktor daha iyi dınlememız ıcın 1 hafta sonraya gün verdı tekrar gıtcez inş yıne herşey yolundadırr
biz iyiyiz canım bebeişimle ,,,, sekercikten haber alınca daha iyi oldukk vallaa,, sabah ekmek peynir yedim,, yarım bardak portalal suyu ictim,folik asitimi ictim,, birazdan 1 bardak sut koyacam,, sen nelr yedin canımgünaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
yeni gelen arkadaslar var ne güzel bebişimle ugurlu geldık topiğe sanırımkızlarr vee beklenen haberrr bebeğimin kalp atışını duydumm ayy cok tatlı ya yesin anneciğii minicik kalbı nası atıyodu b gorsenız teyzeleri doktor daha iyi dınlememız ıcın 1 hafta sonraya gün verdı tekrar gıtcez inş yıne herşey yolundadırr
biz iyiyiz canım bebeişimle ,,,, sekercikten haber alınca daha iyi oldukk vallaa,, sabah ekmek peynir yedim,, yarım bardak portalal suyu ictim,folik asitimi ictim,, birazdan 1 bardak sut koyacam,, sen nelr yedin canım
:92::92:canım tebrik ederimm,,,,, cok sevindimm,, duydun mu, gördün mü nereden gosteriyor,,kese capı ne su anda ? biraz detaylı anlatırmısın heyecan yaptımmmm,,, 6+3 te dun mu gittiniz doktora biz de cumartesi 6+3 olacaz kısmetse doktora gidecez,,,
duydum canım böle pıt pıt pıt edıyo sonra doktor aletı uzaklastırınca susuyodu bende korktum düzensiz mı atıyo dedım o da hayır küçük oldugundan ole dedı zaten o yuzden haftaya tekrar gıtcez yeterınce duyabılmek ıcın..ben sese kulak verdım canım kalbının attıgını fazla goremedım bakmadıgım ıcın..zaten yattıgın yerın karsısına yansıtmıslar ultrason goruntusunu ordan ızleyebılıyosun ama dedıgım gıbı ben sese kulak verdm heyecandan..evet6+3 tü canım dün gittigimde ınsallah sende duyarsın yaa cok guzel bı duygu anlatamammm
evet ya ne güzel ne mutlu insan mutlu haberler alınca kendi gibi seviniyo vallahı ,,, ben neler yedim sabah gelirken çilekli süt içtim iş yerine geldiğimde tost yedim acık çay içiyorum şimdi
bulantılar sizlerde de sabah akşam demeden varmı ?
Bne de oyle bulantı kusma falan yok canım,, rahatsızlık gibi var mesela parfum, yumurta gibi keskin kokuları duydum mu uzaklasmak istiyorum,, uzaklasmasam belki bulanacak bilemiyorummm,, benim de canım cay cekti bak simdi,, demliyeyim en iyisievet ya ne güzel ne mutlu insan mutlu haberler alınca kendi gibi seviniyo vallahı ,,, ben neler yedim sabah gelirken çilekli süt içtim iş yerine geldiğimde tost yedim acık çay içiyorum şimdi
bulantılar sizlerde de sabah akşam demeden varmı ?
Bne de oyle bulantı kusma falan yok canım,, rahatsızlık gibi var mesela parfum, yumurta gibi keskin kokuları duydum mu uzaklasmak istiyorum,, uzaklasmasam belki bulanacak bilemiyorummm,, benim de canım cay cekti bak simdi,, demliyeyim en iyisi
işte onu sormayı unuttum ya kese capınıcıktıdanda fazla anlamadıgm için bılemıyorum ama kese baya büyümüştü progestana devam etmemı soledı doktor ii dedi
ayy evett cok kotu oldum dün bögg bög falan cok kötü oluyo gıt gıde ama katlancam artık miniciğim içinn
kızlar bıde ıdrar yollarında iltihap varmıs bnm o yuzden antıbıyotık verdı prospektüsünde hamılelerde kullanımında doktor zorunlu görüyosa ıcılmelıdır dıo dun ıctım ama korka korka ya bişi olursa kullanan varmı aranızda ilacın adı fixef
yediklerim boğazımda sankı ama sadece öğrüntü var hiç kusmadım beklı kussam rahatlıcam çok rahatsız edici,, ama bebek için seve seve böğrürürmmmm
SELAMM KIZLARRRR VEEE BENDE HAMİŞİMBENİ DE EKLERMİSİNİZ LİSTEYE
BU ARADA HCG DEĞERİM SALI GÜNÜ 341,60 ÇIKTI AMA NE KADARLIK HAMİŞ OLDUĞUMU SORMAYI UNUTTUM. DR HENÜZ ÇOK KÜÇÜK DEDİ. HAFTAYA SALI ULTRASYONDA GÖRÜRÜRÜZ DEDİ. YİNE GİDİCEM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?