2012 Ocak Anneleri

hos geldin canım aramızaa,, ne zaman gideceksin canım doktora?

sütten bi tiksinti var mı canım,, insallah yoktur, bende bulantı yok kilo alıyorum tam gaz,, 3 kilo aldım simdiden :78::78::78:

canım ne olur git doktora,, hem görmüş olursun bebegini,,, kasıklardaki sancı genelde rahmin genişledigini mi ne gosteriyormus,, bende de uyku hali var,,,

yeni gelen arkadaslar var ne güzel bebişimle ugurlu geldık topiğe sanırımkızlarr vee beklenen haberrrbebeğimin kalp atışını duydumm ayy cok tatlı ya yesin anneciğiiminicik kalbı nası atıyodu b gorsenız teyzeleri doktor daha iyi dınlememız ıcın 1 hafta sonraya gün verdı tekrar gıtcez inş yıne herşey yolundadırr

Son düzenleme:
:92::92: canım tebrik ederimm,,,,, cok sevindimm,, duydun mu, gördün mü nereden gosteriyor,,kese capı ne su anda ? biraz detaylı anlatırmısın heyecan yaptımmmm,,, 6+3 te dun mu gittiniz doktora biz de cumartesi 6+3 olacaz kısmetse doktora gidecez,,,

günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl
biz iyiyiz canım bebeişimle ,,,, sekercikten haber alınca daha iyi oldukk vallaa,, sabah ekmek peynir yedim,, yarım bardak portalal suyu ictim,folik asitimi ictim,, birazdan 1 bardak sut koyacam,, sen nelr yedin canım

maşallah maşallah aman ne güzel yahu bir çubukta 2 çizgi görüyoruz ne yapıcağımızı şaşırıyoruz kalp atışınu duymak ne heycan vericidir..... inşallah bizde yakın zamanda duyarızz....

biz iyiyiz canım bebeişimle ,,,, sekercikten haber alınca daha iyi oldukk vallaa,, sabah ekmek peynir yedim,, yarım bardak portalal suyu ictim,folik asitimi ictim,, birazdan 1 bardak sut koyacam,, sen nelr yedin canım

evet ya ne güzel ne mutlu insan mutlu haberler alınca kendi gibi seviniyo vallahı ,,, ben neler yedim sabah gelirken çilekli süt içtim iş yerine geldiğimde tost yedim acık çay içiyorum şimdi
bulantılar sizlerde de sabah akşam demeden varmı ?

duydum canım böle pıt pıt pıt edıyo sonra doktor aletı uzaklastırınca susuyodu bende korktum düzensiz mı atıyo dedım o da hayır küçük oldugundan ole dedı zaten o yuzden haftaya tekrar gıtcez yeterınce duyabılmek ıcın..ben sese kulak verdım canım kalbının attıgını fazla goremedım bakmadıgım ıcın..zaten yattıgın yerın karsısına yansıtmıslar ultrason goruntusunu ordan ızleyebılıyosun ama dedıgım gıbı ben sese kulak verdm heyecandan..evet6+3 tü canım dün gittigimde ınsallah sende duyarsın yaa cok guzel bı duygu anlatamammm

Son düzenleme:
işte onu sormayı unuttum ya kese capını cıktıdanda fazla anlamadıgm için bılemıyorum ama kese baya büyümüştü progestana devam etmemı soledı doktor ii dedi

Ayyyy cookkk sevindim vallaaa,,,
ne heyecanlıı,, valla can atıyoz hepinizzzzzzz ,, kese capı kac olmus canım soyledimi,,

ayy evett cok kotu oldum dün bögg bög falan cok kötü oluyo gıt gıde ama katlancam artık miniciğim içinn

Bne de oyle bulantı kusma falan yok canım,, rahatsızlık gibi var mesela parfum, yumurta gibi keskin kokuları duydum mu uzaklasmak istiyorum,, uzaklasmasam belki bulanacak bilemiyorummm,, benim de canım cay cekti bak simdi,, demliyeyim en iyisi

ohhh demle tabii yaaa afiyet olsun biz iş yerınde sallama çaya talim ediyoruz ....

benim bulantım tuhaf gezinirken bişey yok dinlenmek için uzanıyorum ozaman başlıyo...

ayy evett cok kotu oldum dün bögg bög falan cok kötü oluyo gıt gıde ama katlancam artık miniciğim içinn

yediklerim boğazımda sankı ama sadece öğrüntü var hiç kusmadım beklı kussam rahatlıcam çok rahatsız edici,, ama bebek için seve seve böğrürürmmmm

kızlar bıde ıdrar yollarında iltihap varmıs bnm o yuzden antıbıyotık verdı prospektüsünde hamılelerde kullanımında doktor zorunlu görüyosa ıcılmelıdır dıo dun ıctım ama korka korka ya bişi olursa kullanan varmı aranızda ilacın adı fixef

Son düzenleme:
SELAMM KIZLARRRR VEEE BENDE HAMİŞİM BENİ DE EKLERMİSİNİZ LİSTEYE

BU ARADA HCG DEĞERİM SALI GÜNÜ 341,60 ÇIKTI AMA NE KADARLIK HAMİŞ OLDUĞUMU SORMAYI UNUTTUM. DR HENÜZ ÇOK KÜÇÜK DEDİ. HAFTAYA SALI ULTRASYONDA GÖRÜRÜRÜZ DEDİ. YİNE GİDİCEM.

canım dr veriyorsa biliyordur zaten hamilelerin kullanıp kullanmıcağını dr una güveniyorsan kullan..

yediklerim boğazımda sankı ama sadece öğrüntü var hiç kusmadım beklı kussam rahatlıcam çok rahatsız edici,, ama bebek için seve seve böğrürürmmmm

evet ya dün aksam yemegını fazla yıyemedım mutfaga dahı gıremedım sofrayı falan eşim kaldırdı sagolsun yoksa görsem cıkarırdım kesın :93::78:

hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin internetteki doğum hesaplayıcılardan bakabılırsın ne kadarlık olduğuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…