canım dr veriyorsa biliyordur zaten hamilelerin kullanıp kullanmıcağını dr una güveniyorsan kullan..
evet ya dün aksam yemegını fazla yıyemedım mutfaga dahı gıremedım sofrayı falan eşim kaldırdı sagolsun yoksa görsem cıkarırdım kesın :93::78:
aynen mutfağa su almaya giriyorum aynen geriii bööğğğ bbööğğğ diye lavobayane olcak halımız
bi arkadaşım anlatmıştı hamile ile iken çok bulantıları varmış 6-7 aylık iken gece bunalmıs camdan bakıcakmış hava almak için başını camdan dışarı çıkardığı gibi midesindekilerde dıaşrı çıkmış camdan sokağa bile kusmus inşş o derece olmaz bulantılarımız yaa
geçmiş olsun canımm,, bişey olmaz merak etme,, enfeksyondan daha iyidir,, doktor zararlı olsa yazar mı hic, endisenme canım,, haftaya insallah enfeksyon da gecer ,, daha rahatta durasın bebisin sesini,, dopler cihazzı deninel sey mı duyuruyo sesini??kızlar bıde ıdrar yollarında iltihap varmıs bnm o yuzden antıbıyotık verdı prospektüsünde hamılelerde kullanımında doktor zorunlu görüyosa ıcılmelıdır dıo dun ıctım ama korka korka ya bişi olursa kullanan varmı aranızda ilacın adı fixef
hoşgeldin canım hayırlı olsun bebişin internetteki doğum hesaplayıcılardan bakabılırsın ne kadarlık olduğuna
geçmiş olsun canımm,, bişey olmaz merak etme,, enfeksyondan daha iyidir,, doktor zararlı olsa yazar mı hic, endisenme canım,, haftaya insallah enfeksyon da gecer ,, daha rahatta durasın bebisin sesini,, dopler cihazzı deninel sey mı duyuruyo sesini??
merhaba canımm hos geldin, ekliyorumm,, nasıl heyecan var mi ilk bebegin mi? belirtilein nelerrrr??SELAMM KIZLARRRR VEEE BENDE HAMİŞİMBENİ DE EKLERMİSİNİZ LİSTEYE
BU ARADA HCG DEĞERİM SALI GÜNÜ 341,60 ÇIKTI AMA NE KADARLIK HAMİŞ OLDUĞUMU SORMAYI UNUTTUM. DR HENÜZ ÇOK KÜÇÜK DEDİ. HAFTAYA SALI ULTRASYONDA GÖRÜRÜRÜZ DEDİ. YİNE GİDİCEM.
merhaba canımm hos geldin, ekliyorumm,, nasıl heyecan var mi ilk bebegin mi? Belirtilein nelerrrr??
inşallah canım içimi rahatlattın valla moral oldu bole konusman..geçmiş olsun canımm,, bişey olmaz merak etme,, enfeksyondan daha iyidir,, doktor zararlı olsa yazar mı hic, endisenme canım,, haftaya insallah enfeksyon da gecer ,, daha rahatta durasın bebisin sesini,, dopler cihazzı deninel sey mı duyuruyo sesini??
evet yaa bende onu sarıcaktım unuttum kalp atışı için vajenden mı yoksa normal karından mı bakıyor
valla benim de gozlerim dolu dlou oldu yazdıklarını okuyunca canımm,,, HOŞ GELDİN tekrarhoşbulduk canım
Evet ilk gebeliğim. 1,5 gün geçince test yaptım. Bi baktım 2. çizgi beliriyo panik yaptım ağlamaya başladım. Anne adayı olmak bile bu kadar heyecan verirken anne olmak nasıl bi duygudur kim bilir
Hiç belirtim yoktu. Hatta adet günüm gelmeden 2 gün önce test yaptım neg. çıktı. çok şaşırdım. Hamile olduğumu öğrendiğim gün o kadar duygusal oldumki herşeye ağladım. çok güzel duygular yaa rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh.
dogru tabi benimki de soru, sen de ilk giriyo cihaza ama ,, eeee su anda uzman sensinn,,inşallah canım içimi rahatlattın valla moral oldu bole konusman..sanırım o canım cunku kalp grafıgı yesıl kırmızı renkte cıkıyodu yanı renkli doopler sanırım bılemıcem ama
ana super haber bunlar kesen 3,5 cm olmuss,,, kistin de yok olmuss,,, daha once ne zaman gitmistin canımm
10 gün once canım..
oy masallah,,, demek kese buyume hızı artıyor bi sure sonraa,,, ben 1.1 mm diye biliyordum ama demekki artıyo buyudukceee,, super haber buuuu
yeni gelen arkadaslar var ne güzel bebişimle ugurlu geldık topiğe sanırımkızlarr vee beklenen haberrr bebeğimin kalp atışını duydumm ayy cok tatlı ya yesin anneciğii minicik kalbı nası atıyodu b gorsenız teyzeleri doktor daha iyi dınlememız ıcın 1 hafta sonraya gün verdı tekrar gıtcez inş yıne herşey yolundadırr
evet ya bendetoparlıyayım evimiziiiineyse bebişimlen evımızı toparlayalım sonra dönerizz öptüük
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?