ayyyyyy ne güzel bende istiyomcanım senin kaç haftalıktı
işte onu sormayı unuttum ya kese capınıcıktıdanda fazla anlamadıgm için bılemıyorum ama kese baya büyümüştü progestana devam etmemı soledı doktor ii dedi
kızlar progestan kullanmıyorum ben doktor bişey söylemedi kullanmalımıyım ki ne ilacı oluyor bu
canım progesteron degerıne bakmıstır doktorun yanı hamılelık hormonu demekkı ıyımıs senın ondan gerek gormemıs benım dusuktu o yuzden kullanıyorum cnm :26:
merhaba arkadaşlar bende geldim aranıza :) 9 nisan en son adet günüm. 11 mayısta yani dün test yaptım pozitif çıktı :) daha doktora gidemedik randevu tarihini beklıyoruz. oyuzden tahmini doğum tarihini netten hesapladım. doğru çıkarmı bilmıyorum ama 14 ocak tahmini doğum tarihi allah izin verirse
devlet hastanelerinden nefret ediyorum ne kadr saçma yaa ben o kadr kızımda orda doğum yaptım yeri geldi çoçuk dr gittim
şimdi 2 kere kan verdmm kızlık soyadım çıkıyoo kanıma bi türlü bakılmadııı normalde devlete gitmiyorum ama hemşire aldı dün kanı devlette bakııyo sonucaaa sinir oldum vallaaa
kızlar bende gabızlık başladı gaz var karnım çok şiş 3 ay dr hastalanmadımda onun şişkinliğide varrr inanırmısınzz normal kilom 65 di düşük yaptım adet görmedn geri hamile kaldım derken bi anda kiloo olmşş 69 napcm bennnnn karnım normalde yokturr ama şimdi benden önde gidiyoo kimse bilmiyo hamile olduğumu herks kilo almşsn diyoo napcm yaaa
öle tabiiii ama işteeeüzülme canım ya hem bebegnde etkılenır bosver verırsın mecbur alcaz zaten bende sıkılıyorum dusundukce ama napalım bebişlerımız ıcın katlanacazz
ya canım bende öyleydim kürtaj oldum zaten o aralar almıştım ilk gebelik diye sonra o gitti 2 ay ağır spor yapmadım zaten iştah açılmış bir güzel yedim şimdi tekrar hamile valla hiçbir pantolonlarım olmuyorr ama bebişler için değer sallama kimseyi eşin önemli olann bizler bir doğum yapalımm bak gör tekrar vercez kilolarıı
Kızlar yaa acayip karnım kazınıyooooo hep açım ben yaaa
bendee ya ama frenliyorum sende öyle yap yogurt ye hatta ayran iççç şişirsin elma ye ben öyle şeylerle karnı oyalıyorumm kızlar bebişlerinizi gördünüzmü hiçç ben daha görmedimm haftaya salı gitcemm
Arkadaşlar bende bu aksam gıdıcem bakıcak doktor allahın izniyle ınsallah kalp atısını goruruz dua edın allah rızası ıcın bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?