2012 Ocak Anneleri

Merabalar herkese yoktum 2 gundur... Esim izinli bugunde izinli ama bi bakayim dedim... Herkes iyidir umarim
Gecmise bi bakayim ne var ne yok..

TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting al canım burdan yükle .foruma koyacaksan üstten ikinci olanı kopy yapıyorsun.birine göndericeksen direk link yazan yeri alıyorsun.

canım bence geç döllenmedir görürsün inşallah morelini bozma .bozman birşeyi değiştirmez bebeğini üzersin sadece.6+1 de göbekten kalp atışlarını görmüştük .ama benimki 3 gün önden gidiyor.erken döllenme olduğundan yani

afiyet olsun canım.ne güzel kek yemişsin herşey var içinde canım .eğer iyi geliyorsa yemeye bak yumurtası,sütü ya da yoğurdu hepsi var.ben poğça yiyerek alıyorum bu gıdaları .peynir de var içinde ne güzel.
süt mideyi agrıtır hem de iştahsızlık yapar ,gece içsendaha güzel olur.hatta ben sana tuzlu ayran öneririm daha bol kalsiyum
bu kadar kötüysen arkadaşım çıkaracağını bile bile yeme derim. bogazını tahriş edersin ve reflü başlangıcına sebep olur dedi doktorum ye ye çıkar mide alışkanlık yapar dedi.zaten 3 aya kadar senden besleniyor sorun etme.eğer tansiyon vs sorunu yaratıyor hala yiyemiyorsan çıkartıyorsan yakında serumu yedirirler dikkatli ol .iyi takip et kendini
slm kizlar en erken ne zamn basladi bulantilar
benim bulantım 5+3 dedimi başladı ama şuanda 10 haftadayım çok aşırı isteksizim ama midem bulansada beni banyoya koşturmuyor bastırıyorum kendim .gündüz yatıyorum akşam besleniyorum.bu sefer değişen bir şey daha var akşam yedikten sonra midem bulanıyor
açken daha rahatım bol su istiyor boş midem

Ben yiyemiyorum işte, görünce tiksiniyorum yiyecekleri, midem ağzıma geliyor, öyle olmasa yerim ve tutarım bi şekilde, ama ben yemek görmeye bile tahammül edemiyorum ki

kızlar nasılsınız yoktum 2-3 gündür nasıl geçti haftasonları benim çok kötüydü hem temizlik vardı çok yoruldum hemde kocamla atıştık biraz çok morelimi bozdu anlayışsız oldu sanki bugünlerde çok kötüyüm

Zaten yemiyorum canım ya, dün bütün dün sadece leblebi yedim, bu sabah da bir tost yiyeyim dedim, bin pişman oldum

Zaten yemiyorum canım ya, dün bütün dün sadece leblebi yedim, bu sabah da bir tost yiyeyim dedim, bin pişman oldum
eger tuzlu yemeye yatkınsan canım tuzlu ayran tavsiye ederim.
yağlı şeyler çok yeme bulantın artar ben özellikle ekmek arası tuzlayıp salatalık yatırıp yiyorum en sevdiğim gıda bu bende.makarna haşla tek ye spagetti çok güzel oluyor mesela.
poğça yapabilrsin yağı az şekilde peynirli ve tuz oranını azıcık arttırarak o da çok çeşitli olduğu için doktorum tavsiye etmişti .çılbır önerdi ama yapılışını bilmiyorum tarif etti ama cesaretim yok suyun içinde pişir falna dedi anlamadım
meyve suyu vs içemiyorum ,tavuk yiyemiyorum ,et yiyemiyorum,salçalı yemekler yiyemiyorum.
yayla çorbası ve patates haşlayıp tuzlayıp yemekse favorilerim arasında.
üzülme bebiş besleniyor inan bana.ben gittiğimde beslenemediğim hakkında endişelerimi paylaştım bebişi gördüm maşallah keyfi yerinde dedim el sallıyo gibi bir eli havadaydı bıdığımın

gündüz uyku gece beslenme şeklinde geçiyo benimkiler canım.dügüne gittik pazar günü ,dışarda açım açım dedi durdu eşim yemek yiyelim diyemedim çünkü iskender falan yiyicekti midem kalkıp orda çıkartırım naparım diye eve geldik açlıktan ölüyorum dedi başım agrıyo dedi .mantı haşladım yoğurtladım yedi güzelce. şimdi tlf açmış dünden beri başımı agrıttın diyo erkek milleti yani en kücük şeyi büyütür takma kafana
temizlik yapıp yorulma lütfen ya .daha erken biraz sabredin lütfen ya .

e selam dedik alan yok yaf
cnmmmmmmmmmmmm ne güzel dilek buuuuuuuuuuuuuuuuuuu cnm cnmmm sende inşalllahhhhhhhh çok hoşuma gittiiiiiiiii
yavrım sen gördün mü bebişini rüyanda, ban göremedim.. ama daha önce görmüştüm, komedi gibi bi rüyaydı hala gülüyorum :))

canım bol salçalı makarnanın üstüne biraz peynir çok güzel oluyo
ben de kokulara hassasım, her koku benim burnumda sanki

günayydınnlarrr, düşük tehlikemin üstüne birde nezle oldumki sormayın dünden beri içim dışım ıhlamur limon oldu, hapşurmaktan gözlerimin yaşarmasından iyi geldim.
çok geçmiş olsun canım, bolca sıvı al, dinlen..
Günaydın güzel anneler,
Yine bir iş günü yine uykum ve fena halde bulantım var, hepinize bulantısız, sağlıklı, dinç bir gün diliyorum
günaydın canım, sana da güzel günler inşallah
günaydın cicişlerrr pazartesi sendromu bende başladı öğrencilerden çıkarıyorum hıncımı :)
ama yazık yaf :)
günaydın canım
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!

İYİ HAFTALARRRRRRRRRRRRRRRRR!!!
tatlım günaydın, sana da iyi haftalar
yaaaa bakın seda da meserret teee fenaaa!! Allah allahh arkadaşlar doktora gitmeyen biri olsaydımmm kendimden şüphe duyacaktım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
gülüm sevinecek şeye takma, ne güzel işte
yok be, o kadar süren çok yok, genelde 3.aydan sonra bitiyomuş..
günaydın canım, tatlım olumlu düşün, geç döllenme olabilir..
kıyamam
günaydın canım, süt yerine yoğurt, ayran, peynir falan tüketebilirsin
günaydınnnn
ayy bende çizelgelerinize bayıldım bi ara bende ayarlıyım çok şekerler
günaydın canım
gözün aydın tatlım, maşallah
tatlım doktor ne diyo bu işe dicektim ama sonra açıklamışsın... dr.dan memnun diilsen başından değiştir bence...
seyyahcım benim hiç sayısına falan bakmadılar, ya da bana bişey demediler..bu kadar ince eleyip sık dokumak da stres yapıyo, normaldir inşallah.. ya da dr kendi baksın, gerçekten önemli bi durum yoksa hamileye sölemesin ya! moral çok önemli... onlara basit gelen bişeyi biz ciddi sanıp telaşlanabiliriz...
canımmm çok sevindim, maşallah, boşuna korkmuşsun
inşallah hepinizin çabucak geçer tatlım...
İnşallah canım, Allah hepimize kolay bir hamilelik ve doğum nasip etsin
amin
Merabalar herkese yoktum 2 gundur... Esim izinli bugunde izinli ama bi bakayim dedim... Herkes iyidir umarim
Gecmise bi bakayim ne var ne yok..
selam canım

Ben yiyemiyorum işte, görünce tiksiniyorum yiyecekleri, midem ağzıma geliyor, öyle olmasa yerim ve tutarım bi şekilde, ama ben yemek görmeye bile tahammül edemiyorum ki
canım hiç bişe mi çekmiyo canın?
tatlım birincisi, artık bu kadar yormamalısın kendini.. ikincisi de kocalara kafayı çok takmamak lazım, onlar da yeni duruma alışmaya çalışıyolar, zamanla düzelir inşallah..

haklısın canım ama bazen çok anlayışsız oluyorlar bazende bir çocuk gibi dertleri hiç bitmiyo yok açım yok hastayım yok başım ağrıyo yok canım sıkılıyo (( çok üzdü beni sanki hamiş olduğumu unutmuş gibi ufak tefek gereksiz atışmalar çok ağlattı beni zaten her şeye ağlıyorum oturdum hüngür hüngür ağladım sonra da oturdu kendi ağladı deli işte

Son düzenleme:

haklısın bitanem ama benim ev çabuk tozlanıyor dayanamıyorum hemen atlıyorum işte ( ayrıca hassasiyetimiz zirve yapmış durumda bazen toleranslı olamıyorum normalde kolay kolay ağlamayan ben ağlak bişi oldum çıktım inşallah düzelir küstüm zaten onla konuşmuyorum ((

Son düzenleme:

cnm bende gozumu kararttım denıcem ıste hayırlısı
daha gelmedı 40 dakkayı gecdı sorarım ben onlara

bende ocak annesiyim sanırım :))))))))))))

benim sat 18 mart ama geç döllenmeden dolayı 10 gün geriden geliyoruz dr umuz kağıda 10 ocak doğum tarihi yazdı şuan 8+6 yız ...

ben regl günümde idrar testinde gördüm silik bi çizgi hemen kan verdim 132 çıktı 3-4 gün sonra tekrarladım 1842 ydi ertesi gün 29 nisanda dr gittim 6.9 mm kesemizi gördük ama aşağıdan 2 hafta sonra 12 mayıs ta dr gittik tekrar yine aşağıdan gördük kalp atışınıda gördük en son c.tesi dr gittik 28 mayısta yani 8+4 olmuşuz 1 gün atak yapmış bebiş :))) bu sefer üstten gördük ama dr rahimi arkaya dönük idrar sıkışması olmasaydı yine üstten göremeybilrdik dedi ....

kendime gelince bi belirtim yok mide bulantısı falan çok şükür rahatım sadece çok uyku yapıyo zaten uyumayı çok sevrdim bid egöğüslerim baya büyüdü ve çok gazım var karnım sürekli şiş ve çok acıkıyorum ama 58 le hamile kalmışım ama 56 ya düştüm ......

uff yandık yani daha aç çok günlerimiz geçecek
afıyet olsun canım süper menü :) bana da köfte ekmek geldi ama ıykkk yıyemedim sadece ekmeğını kemirdim :84:
haklısın medinem ayranı daha rahat içiyorum. en iyisi ben büroya bi kutu yoğurt alayım bazen yoğurt bazen ayran idare ederim. sağol kuzum
canım ben kusmadan rahatlayamıyorum çıkarınca ohh be diyorum oyuzden bazen öğüre öğüre çıkarıyorum. umarım midemde daha büyük hasarlara yol açmaz :85:
ayy bebeişinin elini sevsinler :) benim bebeğimde büyüsün artık :)

bulantı konusunda bir muzdarip de benim. bugün tam 9 haftamız doldu.
sabah güzelce kahvaltı yapıyorum. sonra en ufak bir şey tetikliyor ve yediğim her şey...:111:
sıcak ev yemeğine hasret kaldım. midem kabul etmiyor. ayy aklıma geldi bak fena oldum...
domates, salatalık, yeşillik...peynir-zeytin...
sebzeyi sadece çiğ yenebilenleri yiyorum. pişmiş sebze kabusum oldu.

ooof of...bazen tüm gün yiyemediğim oluyor.

ya bir de tansiyonum düşük gibi ayakta duramıyorum. baygınlık geliyor ama tansiyon 90/60.. şeker de 76 çıktı o sırada.
hemşire bayıltacak değerler değil diyor.:44::44:

Canım, ilk 3 ay o tozu falan hiç umursama, yardım alabileceğin biri varsa yardım iste, yoksa da yavaş yavaş her gün bir yeri alırsın çok kötü olursa, inan ben elimi sürmüyorum, eşime yaptırıyorum her işi, canından kıymetli mi sanki.
Ben de senin gibi çok hassas oldum, üstelik normalde hiç duygusal bir insan da değilim ama şimdi böyle oldum napim, yine de çok üzmemeye çalış kendini

Ben 9 a giriorum şuan gözüm korktu,oysa ben kendimi bayaaa iyi hissediorum hatta hep leblebi bisküvi ve ekşi bişeyler yerken şuanda tatlıya yönelmek üzereyim canım puding profiterol fln tarzı şeyler istio ,yemek de istio canım ve bulantım azaldı yeniden başlamasın litfenn:18::18::18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…