TinyPic - Free Image Hosting, Photo Sharing & Video Hosting al canım burdan yükle .foruma koyacaksan üstten ikinci olanı kopy yapıyorsun.birine göndericeksen direk link yazan yeri alıyorsun.
ya ben
dun bruda senlık vardı
yemekler felan gırla
yıyebıldıgım tek sey dondurma ve ayran
hıc bırsey yemıyorum kızlar nolcak bılmıyorum
dun yedıklerım meyve suyu patates haslaması ve peynır
bırde dondurma ayran
yıcege daır bısey yok :)
bugunde meyve suyu ıcdım
bakalım bırazdan haslanmıs patates ıle peynır yıcem
cıkarmazsam ıyıdır
ya ımageshack:us dan ben foto yukleyemıyorum hata verıyor
baska nerden fotograf yukleyebılırızzz ;?
canım bence geç döllenmedir görürsün inşallah morelini bozma .bozman birşeyi değiştirmez bebeğini üzersin sadece.6+1 de göbekten kalp atışlarını görmüştük .ama benimki 3 gün önden gidiyor.erken döllenme olduğundan yanigünaydın anneler .......
bayadır girmedim ne çok şey kaçırmışım biraz baktım da......perşembe günü doktora gittim ve doktor bebeğin kalp atışları yok dedi çok moralimi bozdu çok ağladım....ultrasyona göre 6+2 haftalık bebeğin dedi 6 haftalıkkken kalp atışı duyan varmı ranızda.....
afiyet olsun canım.ne güzel kek yemişsin herşey var içinde canım .eğer iyi geliyorsa yemeye bak yumurtası,sütü ya da yoğurdu hepsi var.ben poğça yiyerek alıyorum bu gıdaları .peynir de var içinde ne güzel.gnaydın kızlar nasılsınız? ben bildiğiniz gibiyim işte. bulantı halsizlik vs. ama bugun bişey keşfettim. sabah süt içmedim 2 dilim kek yedim ve mıdm çok hafif bulanıyor. sanırım benım midemi süt bouyor yasiz nasılsınız bütün anneler ve bebişler iyi mi?
bu kadar kötüysen arkadaşım çıkaracağını bile bile yeme derim. bogazını tahriş edersin ve reflü başlangıcına sebep olur dedi doktorum ye ye çıkar mide alışkanlık yapar dedi.zaten 3 aya kadar senden besleniyor sorun etme.eğer tansiyon vs sorunu yaratıyor hala yiyemiyorsan çıkartıyorsan yakında serumu yedirirler dikkatli ol .iyi takip et kendiniSabah küçücük bir tost yemiştim, az önce onunla da vedalaştım. Of çok çok kötüyüm ben yaaaaaaa, çok mutsuzum, aylarca nasım dayanıcam buna tamamen psikolojim bozulduşu anda oturmuş 20 kişinin içinde ağlıyorum
benim bulantım 5+3 dedimi başladı ama şuanda 10 haftadayım çok aşırı isteksizim ama midem bulansada beni banyoya koşturmuyor bastırıyorum kendim .gündüz yatıyorum akşam besleniyorum.bu sefer değişen bir şey daha var akşam yedikten sonra midem bulanıyorslm kizlar en erken ne zamn basladi bulantilar
ayy hıc sorma cnm
ama bır cesaret ornegı gosterdım
gunlerdır cnm cekıyor
kusarsamda kusayım bogazımdan yemek gecsın yeter yahu
Burgerdan fıx menumu soledım chıcken whopper cheese acı soslu elma dılımlı patateslı ıce tea seftalı ıle beraberrr
ayy yeter yıcem bunu
yemeksepetide olmasa halım harap
acaba dıyorum bahsemı gırsek o yıcek ne kadar durcak bende dıe
bu kadar kötüysen arkadaşım çıkaracağını bile bile yeme derim. bogazını tahriş edersin ve reflü başlangıcına sebep olur dedi doktorum ye ye çıkar mide alışkanlık yapar dedi.zaten 3 aya kadar senden besleniyor sorun etme.eğer tansiyon vs sorunu yaratıyor hala yiyemiyorsan çıkartıyorsan yakında serumu yedirirler dikkatli ol .iyi takip et kendini
benim bulantım 5+3 dedimi başladı ama şuanda 10 haftadayım çok aşırı isteksizim ama midem bulansada beni banyoya koşturmuyor bastırıyorum kendim .gündüz yatıyorum akşam besleniyorum.bu sefer değişen bir şey daha var akşam yedikten sonra midem bulanıyor
açken daha rahatım bol su istiyor boş midem
eger tuzlu yemeye yatkınsan canım tuzlu ayran tavsiye ederim.Zaten yemiyorum canım ya, dün bütün dün sadece leblebi yedim, bu sabah da bir tost yiyeyim dedim, bin pişman oldum
kızlar nasılsınız yoktum 2-3 gündür nasıl geçti haftasonları benim çok kötüydü hem temizlik vardı çok yoruldum hemde kocamla atıştık biraz çok morelimi bozdu anlayışsız oldu sanki bugünlerde çok kötüyüm
yavrım sen gördün mü bebişini rüyanda, ban göremedim.. ama daha önce görmüştüm, komedi gibi bi rüyaydı hala gülüyorum :))cnmmmmmmmmmmmm ne güzel dilek buuuuuuuuuuuuuuuuuuu cnm cnmmm sende inşalllahhhhhhhhçok hoşuma gittiiiiiiiii
canım bol salçalı makarnanın üstüne biraz peynir çok güzel oluyokızlar bende öyle sulu yemek asla yiyemiyorum,sürekli kuru şeylerle besleniyorum, kraker,makarna,kaşarlı tost gibi...tavuk yiyemiyorum ismi bile beni tiksindiriyor...kırmızı eti arada biftek tarzı yiyebiliyorum...makarnaya da ketçap atıp yiyebiliyorum ancak...internetten baktım ketçap da da katkı maddesi varmış...ne yapcam bilmiyorum....
ben de kokulara hassasım, her koku benim burnumda sankiBen sadece bir defa yediklerimi çıkardım o da sabah aç karnınaydım ve arabaya binmiştim.Kokulara çok hassasım hatta ev kokuyo diye annemlere evi temizlettim.Baana kalsa hala kokuyo.Yemek pişiremiorum ama yemem içmem iyi allaha şükür.Çok sulu şeyler ben de yemiyorum.Ama Aç karnına leblebi ya da bisküvi yiyorum mide asidini alsın diye ,Bi de folic asidi bıraktım ben .2 gündür daha iyim.
çok geçmiş olsun canım, bolca sıvı al, dinlen..günayydınnlarrr, düşük tehlikemin üstüne birde nezle oldumki sormayın dünden beri içim dışım ıhlamur limon oldu, hapşurmaktan gözlerimin yaşarmasından iyi geldim.
günaydın canım, sana da güzel günler inşallahGünaydın güzel anneler,
Yine bir iş günü yine uykum ve fena halde bulantım var, hepinize bulantısız, sağlıklı, dinç bir gün diliyorum
ama yazık yaf :)günaydın cicişlerrr pazartesi sendromu bende başladı öğrencilerden çıkarıyorum hıncımı :)
günaydın canımgünaydın kızlarrr :)
ıyı bır pazartesıne hosgeldıkk :)
artık calısmıyorum gecen haftadan berı
rahatım sendromsuz gecıyor
ya kızlar annemın ısyerınde baslıcam annem sıgortamı yapıcak saolsun
suan sıgortamı yaptırıp 32, haftaya kadar calıssam
dogum parası alırmıyımkı ?
yoksa gecmı kaldım
tatlım günaydın, sana da iyi haftalargünaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!
İYİ HAFTALARRRRRRRRRRRRRRRRR!!!
gülüm sevinecek şeye takma, ne güzel işteyaaaa bakın seda da meserret teee fenaaa!! Allah allahh arkadaşlar doktora gitmeyen biri olsaydımmm kendimden şüphe duyacaktım yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
yok be, o kadar süren çok yok, genelde 3.aydan sonra bitiyomuş..
cnm evet fenalardayım
ama dıyorum ya aclık beynıme vuruyor bazende bulantııı
dun abımle konusdum
kendısı ısvecde
karısı dıyor daha bu ıyı gunlerın seda
en az 16. haftaya kadar bogurcen
dedım cok saol super moral oldun bana
günaydın canım, tatlım olumlu düşün, geç döllenme olabilir..günaydın anneler .......
bayadır girmedim ne çok şey kaçırmışım biraz baktım da......perşembe günü doktora gittim ve doktor bebeğin kalp atışları yok dedi çok moralimi bozdu çok ağladım....ultrasyona göre 6+2 haftalık bebeğin dedi 6 haftalıkkken kalp atışı duyan varmı ranızda.....
kıyamamCanım inan bana bulantı kadar kötü bir şey yok, hayata küstüm resmen ya, hiç bir şeyden zevk alamıyorum ne yediğim belli ne içtiğim, benim annemin 3 gebeliğinde de hiç bulantısı olmamış, hatta ailede kimsede olmamış, annem de sen kime çektin yavrum diyor, çok üzülüyorum ben, hiç bir şey yiyip içemiyorum, sosyal hayatım bitti, bütün gün masamda oturuyorum hiç çalışamıyorum
Sen yine onu yiyebiliyorsun, ben iş yerinde hiç bir şey yiyemiyorum, yemekhane kokuyor zaten, kafeteryadan bir tost yedim içim dışıma çıktı, evden de getiremiyorum, bildiğin açım yani
günaydın canım, süt yerine yoğurt, ayran, peynir falan tüketebilirsingnaydın kızlar nasılsınız? ben bildiğiniz gibiyim işte. bulantı halsizlik vs. ama bugun bişey keşfettim. sabah süt içmedim 2 dilim kek yedim ve mıdm çok hafif bulanıyor. sanırım benım midemi süt bouyor yasiz nasılsınız bütün anneler ve bebişler iyi mi?
günaydın canımgünaydınnnn
ayy bende çizelgelerinize bayıldım bi ara bende ayarlıyım çok şekerler
gözün aydın tatlım, maşallahmerhaba herkesee
hafta sonu hiç giremedim, misafirlerimz vardı şehir dışndan. hepinizi merak ettim ama , herkes iyidir umarım...
biz cumartesi kontrole gittik, bebişimizin kalp atışlarını gördük :) çok derinden geliyo ama var dedi doktor. ultrasonda belliydi ama
4.7 mm olmuş benim miniğim
benim 1 cm dediğim kesesi sanırım
neyse ben geçmişe göz atayım bi :)
tatlım doktor ne diyo bu işe dicektim ama sonra açıklamışsın... dr.dan memnun diilsen başından değiştir bence...Sabah küçücük bir tost yemiştim, az önce onunla da vedalaştım. Of çok çok kötüyüm ben yaaaaaaa, çok mutsuzum, aylarca nasım dayanıcam buna tamamen psikolojim bozulduşu anda oturmuş 20 kişinin içinde ağlıyorum
seyyahcım benim hiç sayısına falan bakmadılar, ya da bana bişey demediler..bu kadar ince eleyip sık dokumak da stres yapıyo, normaldir inşallah.. ya da dr kendi baksın, gerçekten önemli bi durum yoksa hamileye sölemesin ya! moral çok önemli... onlara basit gelen bişeyi biz ciddi sanıp telaşlanabiliriz...evet direkt allatn ultaronla baktı. bende duydum birkaç sanıye. ama normalın altında işte. 120 atması gerekırken 107 atıyordu. gerçi küçük olduğundan böyledir 6. 7. haftalarda 100 ün üzerinde olması yeterli 8. haftadan sonra 120 yi aşmalı dedi. telaşlanacak bişey yok dedi ama ben taktım işte kafaya. 11 hazıranda gidip kalp atışlarına bakacaz. 120 den fazla olsun diye dua ediyorum. belkıde boşuna stres yapıyorum ama çıkmıyo işte aklımdan. keşke söylemeseydı doktor. sadece 2 hafta sonra gel tekrar deseydi. böyle kendımı yemezdim hiç değilse.
canımmm çok sevindim, maşallah, boşuna korkmuşsungün<ydınn kızlar çok şükür kalp atışını gördük 7 haftalık dedi drum çok şükür inşallah sorunsuz büyür miniğim mide bulantım hiiçç yok hatta hiç şikayetim yok şanslıyım sanırım
inşallah hepinizin çabucak geçer tatlım...Genelde 6. haftada başlayıp, 9. haftada zirve yapıyormuş12-16 arası bitiyormuş, senin hala başlamadığına göre artık olmaz, olsa da uzun sürmez İnşallah
Bu arada ben ve benim durumumdakilere de kötü haber oldu bu, yani 9. haftaya geldiğimizde bugünleri arayacak gibi görünüyoruz
aminİnşallah canım, Allah hepimize kolay bir hamilelik ve doğum nasip etsin
selam canımMerabalar herkese yoktum 2 gundur... Esim izinli bugunde izinli ama bi bakayim dedim... Herkes iyidir umarim
Gecmise bi bakayim ne var ne yok..
yaklaşık 3 hafta var canım 20 gün filan galiba
canım hiç bişe mi çekmiyo canın?Ben yiyemiyorum işte, görünce tiksiniyorum yiyecekleri, midem ağzıma geliyor, öyle olmasa yerim ve tutarım bi şekilde, ama ben yemek görmeye bile tahammül edemiyorum ki
tatlım birincisi, artık bu kadar yormamalısın kendini.. ikincisi de kocalara kafayı çok takmamak lazım, onlar da yeni duruma alışmaya çalışıyolar, zamanla düzelir inşallah..kızlar nasılsınız yoktum 2-3 gündür nasıl geçti haftasonları benim çok kötüydü hem temizlik vardı çok yoruldum hemde kocamla atıştık biraz çok morelimi bozdu anlayışsız oldu sanki bugünlerde çok kötüyüm
gündüz uyku gece beslenme şeklinde geçiyo benimkiler canım.dügüne gittik pazar günü ,dışarda açım açım dedi durdu eşim yemek yiyelim diyemedim çünkü iskender falan yiyicekti midem kalkıp orda çıkartırım naparım diye eve geldik açlıktan ölüyorum dedi başım agrıyo dedi .mantı haşladım yoğurtladım yedi güzelce. şimdi tlf açmış dünden beri başımı agrıttın diyoerkek milleti yani en kücük şeyi büyütür takma kafana
temizlik yapıp yorulma lütfen ya .daha erken biraz sabredin lütfen ya .
canım hiç bişe mi çekmiyo canın?
tatlım birincisi, artık bu kadar yormamalısın kendini.. ikincisi de kocalara kafayı çok takmamak lazım, onlar da yeni duruma alışmaya çalışıyolar, zamanla düzelir inşallah..
Ben yiyemiyorum işte, görünce tiksiniyorum yiyecekleri, midem ağzıma geliyor, öyle olmasa yerim ve tutarım bi şekilde, ama ben yemek görmeye bile tahammül edemiyorum ki
uff yandık yani daha aç çok günlerimiz geçecekGenelde 6. haftada başlayıp, 9. haftada zirve yapıyormuş12-16 arası bitiyormuş, senin hala başlamadığına göre artık olmaz, olsa da uzun sürmez İnşallah
Bu arada ben ve benim durumumdakilere de kötü haber oldu bu, yani 9. haftaya geldiğimizde bugünleri arayacak gibi görünüyoruz
afıyet olsun canım süper menü :) bana da köfte ekmek geldi ama ıykkk yıyemedim sadece ekmeğını kemirdim :84:
ayy hıc sorma cnm
ama bır cesaret ornegı gosterdım
gunlerdır cnm cekıyor
kusarsamda kusayım bogazımdan yemek gecsın yeter yahu
Burgerdan fıx menumu soledım chıcken whopper cheese acı soslu elma dılımlı patateslı ıce tea seftalı ıle beraberrr
ayy yeter yıcem bunu
yemeksepetide olmasa halım harap
acaba dıyorum bahsemı gırsek o yıcek ne kadar durcak bende dıe
haklısın medinem ayranı daha rahat içiyorum. en iyisi ben büroya bi kutu yoğurt alayım bazen yoğurt bazen ayran idare ederim. sağol kuzumafiyet olsun canım.ne güzel kek yemişsin herşey var içinde canım .eğer iyi geliyorsa yemeye bak yumurtası,sütü ya da yoğurdu hepsi var.ben poğça yiyerek alıyorum bu gıdaları .peynir de var içinde ne güzel.
süt mideyi agrıtır hem de iştahsızlık yapar ,gece içsendaha güzel olur.hatta ben sana tuzlu ayran öneririm daha bol kalsiyum
bu kadar kötüysen arkadaşım çıkaracağını bile bile yeme derim. bogazını tahriş edersin ve reflü başlangıcına sebep olur dedi doktorum ye ye çıkar mide alışkanlık yapar dedi.zaten 3 aya kadar senden besleniyor sorun etme.eğer tansiyon vs sorunu yaratıyor hala yiyemiyorsan çıkartıyorsan yakında serumu yedirirler dikkatli ol .iyi takip et kendini
benim bulantım 5+3 dedimi başladı ama şuanda 10 haftadayım çok aşırı isteksizim ama midem bulansada beni banyoya koşturmuyor bastırıyorum kendim .gündüz yatıyorum akşam besleniyorum.bu sefer değişen bir şey daha var akşam yedikten sonra midem bulanıyor
açken daha rahatım bol su istiyor boş midem
ayy bebeişinin elini sevsinler :) benim bebeğimde büyüsün artık :)eger tuzlu yemeye yatkınsan canım tuzlu ayran tavsiye ederim.
yağlı şeyler çok yeme bulantın artar ben özellikle ekmek arası tuzlayıp salatalık yatırıp yiyorumen sevdiğim gıda bu bende.makarna haşla tek ye spagetti çok güzel oluyor mesela.
poğça yapabilrsin yağı az şekilde peynirli ve tuz oranını azıcık arttırarak o da çok çeşitli olduğu için doktorum tavsiye etmişti .çılbır önerdi ama yapılışını bilmiyorum tarif etti ama cesaretim yok suyun içinde pişir falna dedi anlamadım
meyve suyu vs içemiyorum ,tavuk yiyemiyorum ,et yiyemiyorum,salçalı yemekler yiyemiyorum.
yayla çorbası ve patates haşlayıp tuzlayıp yemekse favorilerim arasında.
üzülme bebiş besleniyor inan bana.ben gittiğimde beslenemediğim hakkında endişelerimi paylaştım bebişi gördüm maşallah keyfi yerinde dedim el sallıyo gibi bir eli havadaydı bıdığımın
canım hiç bişe mi çekmiyo canın?
haklısın bitanem ama benim ev çabuk tozlanıyor dayanamıyorum hemen atlıyorum işte( ayrıca hassasiyetimiz zirve yapmış durumda bazen toleranslı olamıyorum normalde kolay kolay ağlamayan ben ağlak bişi oldum çıktım inşallah düzelir küstüm zaten onla konuşmuyorum ((
Genelde 6. haftada başlayıp, 9. haftada zirve yapıyormuş12-16 arası bitiyormuş, senin hala başlamadığına göre artık olmaz, olsa da uzun sürmez İnşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?