2012 Ocak Anneleri

iştahım hıc yok benım.hep burnumda bır koku bır tıksıntı.yemek zorla yıyorum o da az.
en sevdıgım pastayı bıle aksam cok az yedım.sankı bıraz daha yesem tıksıncem gıbı geldı.ki ben pastayı hayatta affetmem.verseler koca pastayı yherdım.
hamılelık oncesı 61 e dayanmıstım.sımdı 58 im.bulantım yok ama tıksıntım var.gercı bugun cope cop attım.cop kutusundakı coplerını gorunce ıcım dısıma cıktı ogurmekten.:18:

İnşallah kalp atıslarını gumbur gumbur duymayı bıze de nasıp eder Rabbim.AMİN.

kızlar dun baska bır hastaneye gıttım .cok guzel bır hastane.5 yıldızlı hotel gıbı.tabı o da onemlı degıl dr onemlı.bu sefer numara alırken bana benı rahatlatacak dr gerek.benım hafıf lekelenmem var.bana herseyı anlatacak hangı dr dedım.sıze tımur beyı onerırım dedı. gırdık.gercekten ıyı.once analtt
ım.sonra benı aldı odaya karından baktı.kese buyumus .18mme-20mm olmus kı dun 16 mm olmalıydı .dr bu boyuta gore gorunmelıydı bebek dedı ama bısı goremedı.yolk kesesı de mı gorunmuyor dedım.gorunmuyor dedı.bos kese olabılırmı dedım olabılır dedı.yaaa demeyın dedım.cok korktum sonra gıt sen sımdı kucuk tuvaletını yap bakalım alttan o zaman bellı olur.belkı rahım duvarına yapsmıstr oyuzden gorulmemıstr dedı.ama ben o ıdrarı nasıl yaptım pantolonumu nasıl cıkarıp o sedyeye yattım bılmıyorum.ben artık kese nasıl alınır kurtajlamı yoksa kendı dusermı dye dusunmeye baslamıstım.

dr ultrasonla vajınadan bakmaya basladı ben sanıyede bır soruyorum gordunuzmu dıye.daha gormedım dedı.ayyy ıyıce kalpten gıtcem artık.yıne gordunuzmu dedım.dr dur benı de panık yaptrdın dedı
dr. u bıle panıklettım sonra bıraz daha buyutelım dedı.sonra yolk kesesını gordum dedı.yolk gorununce bos kese olmazmı dedım olmaz dedı.bıraz rahatladım.bıraz daha kurcalafdı benım mınış gıtmıs kesenın sol ust kosesıne yapısmıs mınık bocek anneyı korkutsun baska ısı yok.derın bır ohhh cektım.tam bır tek tas yuzuk gıbı.yanıp sonuyordu kalbıymıs o atan ama tabı daha cok kucuk 2.5 mm dı bebıs.sadece kalp atısını gorduk.Allahın ıznıyle haftaya cagrdı duyarız ınsallah.ıcım oyle rahatladıkı.annemle esımı cagrdım onlarda gordu.dr. defalarca gosterdı bıze bakın dıye.yanıp sonuyordu mınık bocek.Rabbıme susukurler olsun.saglıkla kucagımada alırım ınsallah.ama cok zor streslı bır surec.hele benım mınıgım gıbı kesenın en kosesıne saklanırsa ısınız zor. benım kese soldaymıs.dıger salak dr sagda demıstı ama benım sola gırıyordu agrılar.dun gezdım bıraz ayakata daha cok gırıyor agrı.bacagıma vuruyor yıne.Allahıma sonsuz şükürler olsun.Isteyen herkese yasatsın bu guzel duyguyu.tek ıstegım saglıkla gelmesı.haftaya toxoplazma,kızamık,kızamıkcık,sarılık,karacıger,bo brek testlerım yapılcak.onlarda ınsallah ıyı cıkar

Son düzenleme:
Merhaba Arkadaşlar, sanırım beni de aranıza alabilirsiniz.
Ben de dün sabah çift çizgiyi gördüm, inanamadım 5 farklı test yaptım hepsi çift çizgi, 29 yaşında yaklaşık 6 yıllık evliyim ve korunmasız ilk ayımız, o yüzden biraz hazırlıksız yakalandım, mutluluk, şaşkınlık, korku hepsini birarada yaşıyorum.
SAT: 13 Nisan, bu durumda daha 4 haftalık bile değil, bu hafta sonu doktora gitsem acele mi etmiş olurum? Ne zaman gitmeliyim?

Son düzenleme:

bebeğin sağlıkla gelsin de hep beraber veririz kiloları . sende söyle hamile olduğunu neden söylemiyorsun sonuçta düşük yapmşşın çok normal bu kılolar. hiç sıkma canını eminim hamılelıkte alınan kılolar anneye ayrı bı güzellik katıyordur

bende çift çizgiyi dün sabah gördüm :)) ağlasam mı gülsemmi bilemedim. benım ılk randevun 28 mayıs. geç mı oluyor bilmıyorum ama o tarihe bulabıldım

bende çift çizgiyi dün sabah gördüm :)) ağlasam mı gülsemmi bilemedim. benım ılk randevun 28 mayıs. geç mı oluyor bilmıyorum ama o tarihe bulabıldım

Ben de bilmiyorum ki, bu konuda kafam çok karıştı, gebelik sitelerinde öğrenir öğrenmez gidin yazıyor, burdaki okuduklarımdan 6 haftadan önce gidilmesi anlamsız gibi geldi, ama böyle de hiç bir şey anlamadım ben, hiç hamile gibi hissetmiyorum kendimi, zaten hazır değildim Temmuz-Ağustos gibi düşünüyorduk, doktor söylese, görsem belki ikna olurum anne olacağıma.
Daha kimseye de söyleyemedim, anneme bile :26:

yani aslında bebekler biraz büyüsün öyle gidilse daha iyi olur diyoruz ama şöylede bir durum var hamilelik testlerinde pozitif olupta kese olmayabiliyor bu durumda erken gidilip yani adet geçicek en erken 10 gün sonra gidin önce bir keseye bakılsın 10 gün sonrada doktor kalp atışalrı için çağırıyor bu durumda birde hamilelik için bazı kan tahlilleri felan var bana kalırsa adetten 10 gün sonra ilk randevuya gidin derim hemde içiniz rahat etsinnn umarım yardımcı olmuşumdur..

Arkadaşlar bende bu aksam gıdıcem bakıcak doktor allahın izniyle ınsallah kalp atısını goruruz dua edın allah rızası ıcın bana
hadi bakalımmm insallah duyarsın canımm,,,

valla bugun ikinciye heyecandan gozlerim yasardı, en guzel gormussun canım bebişinin kalbi atıyorrr,,, hemen listeyi guncelliyecegimm,,

hos geldin canım, aslında doktora gitmemizin sebebi, biraz da bebegimizi gormek istememiz sanırım,, yani en azından benim icin oyle oldu,, sen istersen doktora gitmeden once bi kan testi yaptır, beta hgc seviyeni bi ogren ona gore gidersin doktora,, cok erken gidince goremiyosun keseyi bosuna gibi oluyo doktor tekrar cagırıyo vs, ama keseyi gormek acayip mutlu ediyor insanı,, ben soyle anlatabilrim,,, kabim pır pır carptı boyle, gozlerim dolu dolu oldu,, merhaba dedim ben senin annenim içimden,,, cok guzel bi duygu yani,,,
istersen hemen soyleme once doktorla konus,, buyumesi nasıl gidiyor bi ogrenin,, sonra ilan edersiniz,,, biz daha yeni soyledik annemlere,, 1 arkadasımız biliyor,, kalbini duyalım oyle soylicez,,

Son düzenleme:

Ay ben de onu istiyorum işte, görmeyi, ne güzel sen görmüşsün, darısı başıma :) testlerde çift çizgi görmek yetmiyor nedense, bir de benim ilk olduğu için hiç bir şey anlamadım henüz, bir görsem rahatlicam, ne bileyim şaka gibi geliyor hala, inanamıyorum anne olacağıma...
O halde en iyisi ben bu hafta sonu kendimi tutup, haftaya bir kan testi yaptırıp bidahaki hafta sonu da gideyim doktoruma, böylece 5 haftayı geçmiş olur.
Ben iyice kesinleşmeden söylemeyelim diyorum ama eşim heyecandan çıldırıyor, anneme söyleyelim nolur diye yalvarıyor bana, bence dayanamicak benden gizli söyleyecek ailesine

aynen bende de sankı hi belirti yok. hiç midem bulanmıyor neden diyorum acaba hamıle değilmiyim diyorum bazen. ama çok sık başım dönüyor. yarın sabah aile hekımıme gidip kan testi yaptıracam bende. randevum da 28 mayıstan 24 mayıs sabahına alındı.
çok yakın hemşire arkadaşım var o çalıştığı hastaneden doktorla görüşmü.doktor şimdi çok küçüktür gelmesının pek anlamı yok 6-7 haftalıkken gelse daha ii demiş.24 üne vermiş randevuyu. ama 12 gün nasıl geçeçek hiç bilmıyorum çok heyecanlıyım.

bende ondan korkuyorum işte. bu idrar testlerının yanlış sonuç vermesıyle ilgili tonla şey okuyoruz. o yuzden aile hekımıne gidip kan testi yaptırayım diye düşündüm. ben o heyecanla aileme söyledım valla. acele etmişim aslında . inşallah hayal kırıklığı yaşamam

Bende de mide bulantısı, baş dönmesi, göğüslerde hassasiyet v.s. gibi hiç bir şey yok, sadece inanılmaz uykum var, zaten çok uykucuydum son 2 haftadır da gözümü açamıyorum... kasıklarıma da ara ara regl olacakmışım gibi sancılar giriyor ama bu çoğu kadında oluyormuş zaten. İdrar testlerinde hatalı negatif çok yaygın (benim de 2 gün önce yaptığım fortel testte negatifti, güya 7 gün önceye kadar %99 kesinmiş ) ama pozitifte hata payı yok denecek kadar azmış, ben yine de 5 test yaptım, hepsi pozitif olunca ikna oldum ancak Şimdi de hem olumlu düşün olumlu olsun, bebeğini sağlıkla kucaklayacaksın diyorum hem de içten içe, çok da heveslenme bir sorun olabilir diyorum, kafam çok karışık :44:

Ben de anneme söyleyip söylememkte çok kararsızım, çok istiyordu, şimdi söylesem sonra bi terslik olursa çok hayal kırıklığına uğrar, söylemesem bana da dert oluyor, hayatımda hiç bir şeyimi saklamadım anneciğimden ilk kez bir sır saklıyorum

Son düzenleme:

Canım o zaman kesin soyler eşin,, olsun artık o soylerse sen de soylersin,, tadını cıkarmaya bakkk anne adayıııııııı ,,,

senin için çok sevindim canım bende kanama için dün doktora gittim doktor kese iyi görünüyor önemli birşey yok gibi dedi her ihtimale karşı progestan verdi bugün kanama bayağı azaldı çok mutlu oldum bizde 2 hafta sonra kalp atışları için gideceğiz

bende de var o kasık ağrıları 1 haftadır falan. hatta ben regl olacam ondan ağrıyo kasıklarım diyip duruyordum. hala da geçmedi. netten araştırdım rahmin büyümesinden kaynaklanıyormuş.normalmiş.
mide bulantısı çekmem inşallah hiç ama başım hiç durmuyo. gözlerım kararıyo sık sık.

ben anneme daha o dk da arayıp söyledım valla. kardeşi dünden beri kaç defa aradı yeğenim nasıl dıye:) erkek doğur tamam mı diyo :) olumsuz bişey olursa da mutluluğum gibi yıne onlarla paylaşırım napalım. tek başına üzülmekten daha iyidir.

selamlar.. dünde buradaydim yazdiklarinizi okdum.. bütün anne adaylarini teker teker tebrik ediyorum..

bende ocak annesi olacagim allah izin verirse.. listeye alirsaniz sevinirim.

sat 1 nisan.. 2 mayista 8 ay sonra cift cizgiyi gördüm hamd olsun. 9 mayista doktora göründüm, keseyi görmek nasip oldu. Kese derken miniminacik bir nokta :)
23 mayista tekrar doktora gidecegim, mucizemisi de insallah görürüz ozaman.

canım geçmis olsun, cok korkmussundur,, Allah saglıcakla kucagına almayı nasip etsin,,,

hos geldin canımm,,, o zamana gozukur sanırım bebegin,,,

kızlar hiç lekelenmesi olan varmı benim biraz önce çok az kahverengi bi lekem oldu elim ayağım kesildi.

Herkese iyi akşamlar arkadaşlar beni de listenize eklermisiniz lütfen.
SAT 7 nisandı 2 gün gecikince evde test yaptım pozitif çıktı salı günü de doktora gittim beta hcg değerim 2281 kesem de birazcık göründü ama daha tam oluşmamış doktor çok küçük dedi.Cumartesi tekrar gidicem.Allah her isteyene yaşatsın bu mutluluğu istiyoduk zaten çok sevindik eşimle.Ben de burada paylaşmak istiyorum bebeğimle ilgili herşeyi..
Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
Muhtemel doğum tarihi 12 ocak 2012 internetten baktığımda son adet tarihime göre böyle ama doktor bi keseyi görsün kalp atışları duyulsun inşallah net bişeyler söyler:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…