2012 Ocak Anneleri

hosgeldınn hayırlı olsun bebişin canım

Adım Elif bu arada 26 yaşındayım 3 senelik evliyim son 1 senedir istiyoduk biraz geç oldu ama oldu sonunda Allahıma şükür.Heyecanla kesemin oluşmasını ve içinde nokta kadarcık bebişimi görmeyi istiyorum en kısa zamanda.
eass edaecrin selamlar sizleri de hatırladım diğer topiklerden yetiştim sizlere :)

Arkadaşlar bişey soracağım taze taze gelmişken :)
Ben adetim 3 gün geçmişti kanda baktırdığımda buna göre 2281 yüksek mi gerçi ben kontrol ettim normal değer ama yerleşme erken olmuş kese de birazcık göründü ondan olmuş olabilir mi ?
Aslında ben ne zaman olduğunu biliyorum 19 nisan yani evlilik yıldönümümüzde tam aşk çocuğu yani

Arkadaşlar listeye kendi kendimizi mi ekliyoruz yoksa aramızdan bir kişi güncelliyormu bu listeyi?
Eğer kendimiz ekliyorsak nasıl yapıcam topiğin baş sayfasındaki listeye mi yazıcam?
Acemilik soruları :)

Arkadaşlar listeye kendi kendimizi mi ekliyoruz yoksa aramızdan bir kişi güncelliyormu bu listeyi?
Eğer kendimiz ekliyorsak nasıl yapıcam topiğin baş sayfasındaki listeye mi yazıcam?
Acemilik soruları :)

shining dıe bı arkadas var o gunceller cnm merak etme

bilmem benım adetm 6 gün gectgnde 2152 ydı canım bende pek anlamıyorum bu rakamlardan ne yalan söliimzaten kandakı deger 1000i gectkten sonra gorunuyo kese ztn cnm:26:

Son düzenleme:
benıde alın aranıza hanımlarrrrr.... :)

benım sat 8 nısan ve tahmını dogumum 13 ocak 2012
4 hafta 6gunlukte hamısım

bende geldiimmm..
sat:8 Nisan
beklene doğum tarihi:15 Ocak
10 Mayısta keseyi de gördükk.. 4+4 de
darısı kalp atışlarını duymaya mercimeklerimizin

,

canlarım daha belırtı olmaz merak etmeyın bendede hıc ama hıc olmamıstı .ogrendıkten 1 hafta sonra basladı.bende basta bulantı bısı yoktu.sımdı tıksınme var.yemek kokusundan tıksınıyorum.su an ıtıbaryle eskıden sevdıgım seylerı bıle zorla yıyorum cevız ve sut mesela zorla ıcıyorum.pasta cok severdım sımdı cok az yıyıp tıksınıyorum.bende ılk zamanlar aa nıye olmuyor dıyordum ama bu da kotu.
takmayın beta hcg yukseldıkce belırtıler artar.

canım kahve lekelenme mı.bende de oldu cok acık sarıyla acık kahve arası bısıydı.hemen dr. a gıttım.rapor verdı 10 gun.evdeyım wc ve yemek yeme dısında kalkmadım yattım hep.annem geldı.masallah dıyım 2 gundur yok.yerlesme lekelenmesı olabılırmıs.ama kırmızıysa daha dıkkatlı olmak gerek.dr.bana progestan hap verdı.hala ıcıyorum.Allahın ıznıyle bısı olmaz dua et bol bol.hergun 99 defa ya mübdi çek ayetel kursı oku.Rabbim hepımızın bebeklerını korusun.saglıkla kucagımıza almayı nasıp etsın.

kızlar hiç lekelenmesi olan varmı benim biraz önce çok az kahverengi bi lekem oldu elim ayağım kesildi.

canım hemen yat dınlen.hıc kalkma.bol su ıc.progestan verır mutlaka dr .duzenlı kullan ama en onemlısı dınlen yat hep.yerlesme lekelenmesıdır.

yenı gelen arkadaslar Rabbım hepımıze sorunsuz hamılelık ve saglıklı ve hayırlı evlatlar versın ınsallah.

bendeee ocak annesi olcamm çok heyecanlıyım daha kendımı cocuk hıssederken bebegım olcak hayırlısı olsun hepımız ıcınnn inşalllah

var canım herşeyden tiksiniyorum azıcık birşey yesem çıkıcak gibi oluyorum .daha hassasım sanırım bu bebişte .sanırım kan değeri düşük olanlarda böyle oluyormuş sordum ettim .

canım benim bebeğim kalp atışlarını dinletmedi kromozomları kırıyor diye senin doktoruna bir sor bakalım aslı astarı var mı benim ki doç dr. seninkinin ünvanı nedir.sürekli yurt dışına gidip duruyo benim doktor kaldırmış cihazlarını bu sebepten

biz iyiyiz canım bebeişimle ,,,, sekercikten haber alınca daha iyi oldukk vallaa,, sabah ekmek peynir yedim,, yarım bardak portalal suyu ictim,folik asitimi ictim,, birazdan 1 bardak sut koyacam,, sen nelr yedin canım
maşallah canım güzel besleniyorsun inşallah hep böyle beslenirsin ben hiç birşey yiyemiyorum yatıorum gün boyu ancak ikindin kalkıyorum sonrada akşama doğru birşeyler atıştırıyorum
canım antibiyotiğin içeriğine bak penisilin,sefalosporin,eritromisin içerikli mi en güvenlisi bunlar.idrar yollarındaki iltihap antibiyotiksiz geçmez ,birşey olmaz inşallah.
hoşgeldin canım dostum oy oy yerim senin bebişi kız doğur da alayım enesime

canım kabızlık gebelikte olan birşey eğer az su içiyor azda besleniyorsan kaçınılmaz oluyor.bendede var napıcam bilmiyorum karnım şişiyo aynı senin gibi 2 gün gitmediğim oluyor büyük wc hatta kücük için bile 1-2 ancak gidiyorum malum gün boyu uyuyorum ben.
ben senin doktorunu hiç sevmedim canım.bir doktor asla hastasını olumsuz düşüncelere sevketmez en son noktada açıklama yapar.bence sen doktorunu şimdiden değiştir.
eğer değişmezsen bu doktor sana bu şekilde davranırsa seni çok üzer.

bende çift çizgiyi dün sabah gördüm :)) ağlasam mı gülsemmi bilemedim. benım ılk randevun 28 mayıs. geç mı oluyor bilmıyorum ama o tarihe bulabıldım
canım normalde adetten bir hafta sonra yani 5. haftada gidiliyor kese görünüyor mu diye bakılıyor.sonra 6 . haftada bebişin kalp atışlarını görmek için gidiliyor.ama eğer 6. haftana denk geliyorsa çok geç değil tahlil falanda yapılıcak sana.bu arada mesanen dolu olsun o şekilde bebek daha net görünüyor yoksa vajinadan bakar hazırlıklı git.vajinadan bakıcam dersede tereddüt etme alıştır kendini şimdiden .

Son düzenleme:
penisilin canım ıcerıgı tmm korkmuyorum o zamantamam tekrar gıdıcem haftaya cuma o zmn sorarım cnm ıns dedıgın gıbı bısı varsa bıle bebişime bı zararı olmamıstırünvanı opr.dr bnm doktorun ama memnun deglm pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…