2012 Ocak Anneleri

kızlaaar günaydın
ya kızlar bende de akıntı geliyo sarı kahverengi arası birşey. şimdi okudumda çoğunda var demekki bu normal birşey değil mi?

toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

eass,asem, shining+, meserret

günaydın herkeseee

Son düzenleme:
kızlaaar günaydın
ya kızlar bende de akıntı geliyo sarı kahverengi arası birşey. şimdi okudumda çoğunda var demekki bu normal birşey değil mi?

bende hamile oldgumu bılmeden once sümükümsü akntı vardı cnm ama smdı yok sadece ıc camasırım hep ıslanıyo yanı seffaf bnm akıntm:26:

kızlaaar günaydın

bende de var ama bende kaşıntı var krem kullanıyorum onun için diye düşünmüştüm.:44:

kızlar bide çay içmek serbestmi ben çayıda bıraktım yaa içersem çoook açık içiyorum

aslnda içmemek en ıyısı normaldede kansızlık yapıo zatn ama hamılelıkte dahada zararlı bnde ıcersm aynen cook acık ıcıyorum bıde bır ıkı damla limon sıkıyorum

aslnda içmemek en ıyısı normaldede kansızlık yapıo zatn ama hamılelıkte dahada zararlı bnde ıcersm aynen cook acık ıcıyorum bıde bır ıkı damla limon sıkıyorum

ben çayı çok seven biriydim ama şimdi günde 1-2 tane içiyorum sadece. bide doktor kansızlık var biraz dedi ondan tırstım içmemeye çalışıorum. çayı da bıraktım ,sigarayı da bıraktım tüm alışkanlıklarımdan vazgeçtim bebişim için

Günaydınlarrrrrrr,,, gemişte bi dolandım geldimmm,,,
kızlar hiç lekelenmesi olan varmı benim biraz önce çok az kahverengi bi lekem oldu elim ayağım kesildi.
merhaba buca canımm,,, yeresme ekelenmesi olabiir canımm,, en dogru seyi doktorun soyler, bence githemencecik bi doktora, muhtemelen sana progestan verecektir canımm,, hem sen de keseyi gorurusun,, opuyorum canımm,,,

Merhaba Elifcim,, hosgeldin aramızaaaa,,, elif adını cok seviyorum ben bu arada,, kızım olursa koymak isterimm,,, ama esim ben koymak istiyorum diy einat ediyorrr,,, ,, cumartesi gorursun canımm,,, super bi duygu keseyi gormek,,, doktora gitmeyen arkadaslarrr,, gidin gorun derimmmmm, ,, super bi duygu,, bak yine gozlerim yasardıı,,

benıde alın aranıza hanımlarrrrr.... :)

benım sat 8 nısan ve tahmını dogumum 13 ocak 2012
4 hafta 6gunlukte hamısım

bende geldiimmm..
sat:8 Nisan
beklene doğum tarihi:15 Ocak
10 Mayısta keseyi de gördükk.. 4+4 de
darısı kalp atışlarını duymaya mercimeklerimizin

bendeee ocak annesi olcamm çok heyecanlıyım daha kendımı cocuk hıssederken bebegım olcak hayırlısı olsun hepımız ıcınnn inşalllah
kasverli ssiyah_inci, ankapoly hos geldiniz kızlarr,,

ayyıldızımmm senin bir bebegin daha mı var? Ben bu arada daha saglıklı beslenmek isterdim,,, cok daha saglıklı beslenen arkadaslarımız var,, tebrik ediyom buradan hepsinii,
kızlaaar günaydın
canım aynı seyi ustte bucaya da yazdım, bi doktora gitmekte fayda var,,

toplam 4 kullanıcı konuyu okuyor. (4 üye ve 0 ziyaretçi)

eass,asem, shining+, meserret

günaydın herkeseee
gunaydınnnnn canımmmmm

çok şükür kansızlık çıkmadı bende gayet bol kanlıyım Kanlı nigar

bn normalde sevmezdm ama kahvaltıda ıcıyorum bi iki bardak..iyi yapıosun cnm

neyse kızlar bnm kociş kalkar bırazdan kahvaltı hazırlaym öpüyorm hepınızı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…