2012 Ocak Anneleri

tesekkür ederim caniminici sende iyi düsün yine hamile kalirsin üzülme sen yeter ki biraz kafani dinlen iyigelir üzme tatli canini hayirlisi böyleymis demek ki

bende en son 27 mayısta gitmiştim bir sonraki randevum 25 haziranda...nerdeyse 1 ay var...çok geç geldi bana, siz de mi ayda bir gidiyorsunuz doktora? gerçi bana kalsa her gün gidip görmek isterim de:)

canım aynı günde gidecez dr :)))

ilk başta iki haftada bir 3 kere gittik biz bundan sonra ayda bir dedi dr ...

28 mayısta gitmiştik bi daha 25 haziranda gidecez:))))))

bendede gastrit vardı seyyahım yediklerim bogazıma diziliyor gibi .sabret bak ben bugün biraz daha iyiceyim canım .az kaldı galiba ya tuzlu ayran ve elevit çok iyi geldi bana .şeftali aldım bugün eksimsi çıktı o zorladı beni biraz

canım köy yollarınız eğer iyi değilse ertele henüz daha bebeğin için risk geçmedi.ile geçip ordan uçakla gitmeni tavsiye ederim.

kızlar benımde tahlil sonuçlarım çıkmış. arkadaşım herşey normal görünüyor dedi ama daha doktora gösterememiş doktor ameliyattaymış.
ne güzel sevindim canım arkadaşın hemşireydi sanırım zaten normal değer aralıklarındaysa problem yok balım

canım birini sonlandırmazsan ilerde diğer bebişlerin için tehlikeli olacaksa sonlandırmanı öneririm.ikiz annelik bile çok zorken 3 üz biraz daha risk oluyor hakkında hayırlısı olsun inşallah 3 bebişinde sağlıcakla doğar doktorun ne diyorsa onu yap gülüm onlar en iyisini bilir.

her bebek aynı olmaz canım .belki de o an kıpırdamıyordur uyuyordur o . bu arada boyu sana baş popo olarak bile verse az geldi bana .ben 9+5 hesabına göre 6 cm dedi doktorum .
ve 4.5 cm en az olmalı baş popo diye okudum internette araştırdım senin yazıyı okuduktan sonra .kesin yanlış ölçmüştür .karın genişliği olabilir mi diyorum ama .

kızlar maydanoz cocugu dusururmu ya oyle duydum korktum ki cokta severım yıyemıyorum korkudan

evet maydanoz yeme canım .ama dediğin gibi az birşeyse poğça içine vs gibi birşey olmaz .tutam tutam yemedikten sonra zararlı olacağnı sanmıyorum

aa ne garipniye öle dediki
taiki ciddi bi durm yoksa bende aldırmam tamam zor ama yapamam

buarada günaydın kızlar

ya tabı cok erkenden yapma
ama dogduktan sonra hıcbırsey yapamazsın !
benım arkadasım dısarı cıkıp ekstra bır tulum almaya zamanı yokdu.
YAnı tamam 5 6 aya kadar hıc bırsey almayın yada 7. aya
ama sonra herseyını bır anda almak hem begenı acısından zor hemde maddı cnm

kızlarr ben geldım gunaydın
yaa gecmısı okuayamadım :)
gelısmelerı takıp ederım yawas yawas

cnm benım
ben dorduz doguranları bıle okudum burdan
hatta hıcbırını herdoktor kabul etmemıs sonra bır unıv. hastanesındekı doktorlar almıs felan
ole bıoseyler okumusdum
eger uc cocugunda saglıklıysa nıye alınsınkı
esın ve sen en dogru kararı vermıssınız cnm
olmadı baska doktorlarlada gorusun
Jon Kate+8 plus dıye bır program var travel lıvıngde 6ız dogurdu kadın ıkıde onceden etmıs sana 8 cocuk
6ız dogurduysa ucuz haylı haylı dogar cnm Allah ın ıznıyle

Günaydın kızlarr,

Kendime nazar etmiyim ama bugün önceki günlere göre daha iyi gibiyim

Bu arada ben artık doktora gitsem kalp atışlarını duyabilir miyiz? 7 haftalık olduk ne dersiniz :44:

Son düzenleme:
Günaydın kızlarr,

Bu arada ben artık doktora gitsem kalp atışlarını duyabilir miyiz? 7 haftalık olduk ne dersiniz :44:

7 haftalikta duyuluyormus canim

banada 7. haftama gün verdi cünkü

8 hazirana

bende en son 27 mayısta gitmiştim bir sonraki randevum 25 haziranda...nerdeyse 1 ay var...çok geç geldi bana, siz de mi ayda bir gidiyorsunuz doktora? gerçi bana kalsa her gün gidip görmek isterim de:)
cnm normal benımde kontrolüm 27 hazıran sanırım oncekı kontrolumuzde aynıydı senınle..

Günaydın kızlarr,

Bence artık duyulur
ama duyulmasa bıle korkma gec dollenmede olabılır
ben bugun tam 8 haftalık oldum
ama ultrasona gore maksımum 7 felanımdır
ayy doktorumda pek bu konularda bılgı verme taraftarı degıl sagolsun

7 haftalikta duyuluyormus canim

banada 7. haftama gün verdi cünkü

8 hazirana

puff ya bende 1.64 üm ama kilom 67.5

canım gunaydın..ben 6 haftalıkken duymustum..inşallah duyarsın

Aslında doktorum 21 inde gittiğimde 2 hafta sonra gel demişti, ama tam 2 haftayı mı yoksa bu haftayı mı kastetti anlamadım, o kadar aceleciydi ki soramadım bile doğru düzgün. şimdi doktorumu değiştireceğim büyük ihtimalle, en iyisi bekleyip Cuma ya da Cumartesi gideyim değil mi?

Son düzenleme:

eger cnm doktoru degıstırceksen
degıstırcegın doktora gıt sık sık gırmıs olma ultrasona cnm
bende bı memnunum bır degıl
sankı basından savar gıbı cunku ay ne bıleyım oyle ıste :)
aslında devlette ıyı doktor olsa oraya gıderım hep doguma ozele gıderdım yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…