2012 Ocak Anneleri

KIZLAR çok erken değilmi ya bişiler almak için.....
ben almıcam hiçbişey...benim ilk bebişim ocak ayında düştü o sebeple içimde hep bi korku var

kız bende öyleyimm bi çocuk mağazasının önünden geçsem giriyorum içeriye o nekadar bu nekadar başlıyorumm millete gına getiriyorum valla

Ay şu tavşan kulaklı tulumlar var ya, onlardan alacaktım geçen gün, sonra dur dedim kendime, şu ilk 3 ay dolsun en azından, yoksa çok alasım var şöyle unisex yeşil falan tulumlardan tavşan kulaklı ay çok şirin oluyolar yaaaaaaa bak heveslendim yine

günaydın kızlar nasılsınız benim göğüslerim indi biraz acısıda azaldı baya sizinde böyle oldumu çok taktım kafama hassaslığı geçti yani

günaydın kızlar
hayırdır inşallah 2 gündür sabahları uyuyamıyorum ve midem çok bulanmıyor
sanırım azalıyor gibi.bime gittim tekli ayran aldım kocaman bir koli
çok seviyorum içmeyi cuma günkü indirimde cailliu bebek var yarı fiyatına inmiş 12.5 tl almak isterseniz bebişiniz için listede gördüm

günaydın kızlar nasılsınız benim göğüslerim indi biraz acısıda azaldı baya sizinde böyle oldumu çok taktım kafama hassaslığı geçti yani

Canım bizim seninle günlerimiz aynıymış şimdi farkettim
Benim de son bikaç gündür şişliğim azaldı, doğalmış, mesela 8. Haftada yani regl periyodunda yeniden hassasiyet oluyomuş, merak etme.
Bu arada sen kalp atışlarını gördün mü? Randevu alıcam da tekrar tekrar gitmek istemiyorum.

Günaydın canım

Bizimliker oyuncakla oynayacak kıvama gelene kadar cailionun modası geçmesin

dolgunluğu var ama hassazlığı eskisi kdr değil sanki...ama uçları çok acıyor...bide sanki yemek filan yiyince sızlıyo göğüslerim..nealaka bilmem ama :))

kafana niye taktınki???

aslında bende tam 7 yim. 3 gün geriden geliyorum ama takvimimi değiştirmedim

yaa sorma yaaa beyaz beyazz oluyoo yaa bayılıyorum onlara benşmde kendime dur demem lazımm 3 ay kadarr :):)

aslında bende tam 7 yim. 3 gün geriden geliyorum ama takvimimi değiştirmedim

A ne güzel tesadüf, bugün ilk 3 ayın yarısını da geride bırakmış bulunuyoruz

Canım ya, bir haftadır ben de çok kötüydüm, maaşallah bugün biraz daha iyiyim, en azından hiç çıkarmadım, zencefilli şeker al, sık sık kraker ye, başka da yapacak bişey yok maalesef

kızlar aranızda proges.... kullanan varmı????
progestan diyosun sanırrımm.. ben kullanıyorum canımmay ben bide ilaçtan nefret ediyorum içerken midem kalkıyoo valla yaaa.. ağzıma ilaç tadı gelmesin diyee ilacı taa boğazıma kadar sokuyorum ondan sonra içiyorumm yoksa ilaççç falan içeemem benn

benim bebeğimin bir odası olamayacak malesef evimiz 2+1 boş odamız yok. oyuzden bir mobilya beşik alacam bol çekmeceli bişey. yatak odasına koyacam onu da. bide annem bakarken kullansın diye şu minik sepet beşiklerden istıyorum. mutfakta işi mi var giderkebn yanına götürsün gözünün önünden hiç ayırmasın diye. dolap da alamayacam koyacak yerimiz yok. benim yatak odasının aynalı şifonyerını boşaltıp ona tahsis etmeyi düşünüyorum. benim eşyalarda atrık sıkışacak bi yerlere.
elbise de fazla almayacam. çünkü bizim iki ayrı şehirde iki bebek mevlüdümüz olacak muhtemelen. oyuzden inanılmaz fazla hediye gelecektir. zaten onlar giyilmeden bebek büyüyor. bol bol tulum zıbın tarzı şeyler almayı planlıyorum. tam bir patık hastasıyım renk renk patıkları olsun :) onun dışında özendiğim çok istediğim bişey olursa alırım ama daha çok erken. 3 ay geçmeden hiçbişey almam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…