2012 Ocak Anneleri

günaydın anneler.....

meseretcim duyarsın canım ben 6 haftalıkken itmiştim çok net duyulmadı bende cuma günü gideceğim inşallah bu defa net duyabiliriz....benimde mide bulantılarım çok fena ama bulanınca mutlu oluyorum inşallah yavrucum sağlıklıdır diye...........

benmki 190 atıodu nerelere gidem ben :18::18::18::18:

arkadaşlar benim doktorum hiç sayı soylemedi... atıyo dedi sadece. herşey soylediğin sat haftasıyla uyumlu, olması gerektiği gibi dedi. zaten fazla konuşmuyo sağolsun

Öyle planlıyorum ben de canım, yeni doktora gidip kalp atışlarına bakarız, 1 ay sonra da diğer kontrole çağırır heralde, o yüzden erken gidip 1 hafta sonra tekrar ultrasona girmek istemiyorum, gitmişken hem doktorla tanışıp kaynaşayım hem de kalp atışlarını göreyim istiyorum.

Doktor konusu da ciddi sorun, aslında eğitim ve araştırma hastanelerine bakmak lazım, en iyi doktorlar oralarda oluyor.

Ben de hiç beslenemiyorum, bebeği de besleyemicem diye vicdan azabı duyuyorum, ne kadar ilk 3 ay beslenme önemli değil dense de bir etkisi vardır mutlaka, yoksa bu kadar süt için balık yiyin v.s. der miydi doktorlar? Ben hiçbirini yiyemiyorum ki, yiyince de çıkarıyorum

canım mide bulantısı 7-8. haftada pik yapar sonra geriler demişlerdi ya. sanırım bu doğru ben 9+3oldum ve dünden beri çok rahatım. sabahtan bu saate kadar 1 litre su içtim tık yok. normalde bir yudum su bulandırıyordu. akşam yemeklerinden sonra bulantı ve şişkinlik oluyordu hemen yatıyordum, dün hiçbişi yoktu hatta 1 saat yürüyüş yaptım. inşallah seninde 1-2 haftaya geçer canım.

kızlar şöyle bişey yapalımm yaa.... bebişlerimize ne aldıysak buraya yazalımm resmini koyalım ne bilimm ya öyle şeyler işte ne güzel birbirimizi fikirlendiririzz heveslendiririzz .. ay ben çok seviyorumm öle yaa.. geçen gün bebeğimin kesesini görmeye gittiğimde hastaneden çıktıktan sonra 2 tane çıtçıtlı bady aldımm.. ee içinizden geçenleri anlatalım kızlar yaa ne yapmayı düşünüyosunuzz neler almayı düşünüyosunuz..onlar herşeyi hakediyolaarr.. allahım hepimizin bebişini sağ sağlim kucağımıza versinn.

kizlar slm 6. haftada duyulabiliyr kisiden kisiye degisiyor endisenmeyin

aramizda 4 gun var canim en guzel ama niye bebn siyahh

Cnm ben hemen almak ıstemıyorum
ugursuzlukdur derler ya ondan heralde
sanırım tamamen hızlandırmaya 7. ay ıtıbarı ıle baslarım
oncedende ufak badıler alırım heralde
tutamamkı kendımı cnm
Ama ıcımden gecenkler cok
cok guzel bır oda yapmak ıstıyorum kızıma/oğluma Allah hangısını nasıp ederse
Bu ayak ızı cıkartma alcısı felan var ondan ıstıyorum
kıyafet olarak dolabı yetmez sanırım :)
arabası ıcın cok heveslenıyorum emsela

günaydın kızlar bende yeniyim aranızda....
ve 5 haftalık hamişim...aranıza benide alınnnn

kız bende mobilyasını beşiğini falan 7. aydan sonra alıcam belkide daha öncee :):)ama giysi falan almayı düşünüyorum çünküü dayanamamki ben ne görsem alırımm :):):) benimde bi çocuk odam var bende oda yapıcam bakalım hayırlısı yaaa..

canım inşallah annen en kısa zamanda iyileşir. Bebeğin içinde olumlu şeyler düşünmeye çalış. Moralini bozdularsa nene hatuna boşver gitme. Bende bugün kontrol için kendi doktoruma gidicem. 22 sinde de şifaya gidicez.

İnşallah ya, iyice stres taptım çünkü, bi de millet soruyo, süt içiyor musun, ceviz yiyor musun, sebze ye bilmemne diye, üzülüyorum o zman, çünkü ben peynir ekmek makarnayla besleniyorum

Ben de daha başlamadım ama o kadar hevesliyim ki, görmemişin evladı olacak benimkisi, benim tarafta ilk torun, 6 yıldır bekleniyor, annem şimdiden başlamış onu alıcam bunu alıcam diye planlamaya. abim öyle, yine zaten çocuk delisi şimdiden oyuncaklarını ben alıcam diyo, ben de odalara ve arabalara bakarken eriyorum, odasını yapacağım gün için nasıl sabırsızlanıyorum anlatamam şimdiden başladım bakmaya, benim karar vermem 7 ayı bulur çünkü

Son düzenleme:
kız bende öyleyimm bi çocuk mağazasının önünden geçsem giriyorum içeriye o nekadar bu nekadar başlıyorumm millete gına getiriyorum valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…