2012 Ocak Anneleri

sağol canım inşallah.... mide bulantım devam ettiği için kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum....gitmem zaten bir daha oraya....senin doktorun nerde şifada değilmiydi inşallah güzel haberlerle dönersin...

ağlamaaa.....çalışıyomusun???
evdeysen yat dinlennn
evet canım ç.alışıyorum üstelik bugun ay başı. bordrolar maaşlar evraklar... her taraf kağıt ufff

canım zencefilli şeker zararlı değilmidir ya rahmi mi ne inceltiyormuş zencefil. ayyıldızım öyle deöişti. ayy ne bileyım pronayak oldum valla.şu zararlı bu kötü.. leblebi yıyorum ama oda çıkacak az sonra kesin. feci bi baş ağrım var. akşam çok erken yattım çok uyudum ondan oldu. bide akşam eşime geçmiş olsuna mısafir gelecek

:)

cnm ben önceden içtim ama bu hamişlikte vajinal verdide...onu sorcaktım...kullanmakta zorlanıyorummm

Ayy çok rahatladım canım ya sağol korkuyorum bende bişeymi var diye malum mide bulantısı hiç yaşamadım. Pazartesi gördüm canım kalbini üsttende alttanda gözüşoyodu 7.15 mm di bebişim sende git görürsün artık canum

ayy doğum videosu falan izlemem ben. izlersem doğuramam hayatta. kendime hiç güvenemiyorum

cey

KIZLAR
oğlumla tanışın bak cabuk.
silicem okey

Son düzenleme:
evet canım ç.alışıyorum üstelik bugun ay başı. bordrolar maaşlar evraklar... her taraf kağıt ufff

allah yardımcın olsun..bende hep dua ediyorum bulantım olmaz diye...bende aynen çalışıyorum cnm...

baş ağrısı için çikolata ve kahve çekirdeği iyi geliyormuş diye duydum..işllh faydası olur...
benim bel ağrım acayip..doktor minoset verdi ama yinede içmememye çalışıyorum...eşinede geçmiş olsun...

kızlar aranızda doğum izleyen varmı nettenn

Hayatta izleyemem mümkün değil, zaten sezeryan olucam ben, normal doğum düşünmüyorum.

Zengefili çok tüketmek zararlı, ama limonla az kaynatmanın ya da şekerinin zararı yokmuş, bana öneren de bir doktordu, internette de gebelik sitesinde okudum yine doktor öneriyordu, ama yine sen bilirsin canım, ben de çok temkinliyim, iyice araştırmdan alma.

Sağol canım. Ben de bu hafta gidiyim o zaman, ay hem korkuyorum hem sabırsızlanıyorum her şey yolundadır inşallah

http://i54.tinypic.com/euezcn.jpg

KIZLAR
oğlumla tanışın bak cabuk.
silicem okey

Yaaaaaaa ben şirket bilgisayarından bakamıyorum, açmıyo bu siteleri, eklenen fotolara falan da bakamıyorum :84:
Ama eminim çok tatlıdır kuzucuk, Allah bağışlasın

aslında sizlerle tanıştırıcam da eklendikten sonra silinmiyor
ben forumdada kalmasın diyorum
en iyisi avatar olarak mı yapsam arada

merhaba....bende ocak da allah nasip ederse 2. çocuğumu alacam kucağıma sat 15 nisan daha doktora gitmedim idrarda öğrendim hamile olduğumu netteki hesaplara göre ocak 20 de doğum diyo oğlum sezeryanlıdı tabi buuda sezaryanlı olcak umarım herkese allah salıcakla kucana almayı nasip ederrbebişlerinize ve kendinize dikkat edinn

Son düzenleme:

canım biz ilçedeyiz. Bugün ilçedeki doktoruma gidicem. Şifaya bir defa gittim. Memnun kaldığımız için tekrar gitmeye karar verdik. Şifaya 12. haftada ikili test için gidicez. Bugün sadece kontrol için kendi doktoruma gitmek istiyorum.

hadi hayırlı olsun ...ilk bebişin nekdrlık???

kızlar morale ihtiyacım var,değerler hakkında bilgisi olanınız var mı, rubella IGM referans aralığı 0.8 negatif olması gerekirken benimki; 1.21 pozitif çıktı,yani kızamıkçık virüsü tespit edildi,doktor sınır dedi ama tehlike yine de,tektar kan verdim ama cuma sonuç alacağım,durum nedir sizce bilgisi,fikri olan var mı,bebişime bişey olmasın bu kez :2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…