canım inşallah annen en kısa zamanda iyileşir. Bebeğin içinde olumlu şeyler düşünmeye çalış. Moralini bozdularsa nene hatuna boşver gitme. Bende bugün kontrol için kendi doktoruma gidicem. 22 sinde de şifaya gidicez.
evet canım ç.alışıyorum üstelik bugun ay başı. bordrolar maaşlar evraklar... her taraf kağıt ufffağlamaaa.....çalışıyomusun???
evdeysen yat dinlennn
A ne güzel tesadüf, bugün ilk 3 ayın yarısını da geride bırakmış bulunuyoruz
Canım ya, bir haftadır ben de çok kötüydüm, maaşallah bugün biraz daha iyiyim, en azından hiç çıkarmadım, zencefilli şeker al, sık sık kraker ye, başka da yapacak bişey yok maalesef
progestan diyosun sanırrımm.. ben kullanıyorum canımmay ben bide ilaçtan nefret ediyorum içerken midem kalkıyoo valla yaaa.. ağzıma ilaç tadı gelmesin diyee ilacı taa boğazıma kadar sokuyorum ondan sonra içiyorumm yoksa ilaççç falan içeemem benn
Ayy çok rahatladım canım ya sağol korkuyorum bende bişeymi var diye malum mide bulantısı hiç yaşamadım. Pazartesi gördüm canım kalbini üsttende alttanda gözüşoyodu 7.15 mm di bebişim sende git görürsün artık canumCanım bizim seninle günlerimiz aynıymış şimdi farkettim
Benim de son bikaç gündür şişliğim azaldı, doğalmış, mesela 8. Haftada yani regl periyodunda yeniden hassasiyet oluyomuş, merak etme.
Bu arada sen kalp atışlarını gördün mü? Randevu alıcam da tekrar tekrar gitmek istemiyorum.
hmm yok canım ben öyle kullanmadımm..:)
cnm ben önceden içtim ama bu hamişlikte vajinal verdide...onu sorcaktım...kullanmakta zorlanıyorummm
anüümm çokk datlu buu yaaa
evet canım ç.alışıyorum üstelik bugun ay başı. bordrolar maaşlar evraklar... her taraf kağıt ufff
kızlar aranızda doğum izleyen varmı nettenn
canım zencefilli şeker zararlı değilmidir ya rahmi mi ne inceltiyormuş zencefil. ayyıldızım öyle deöişti. ayy ne bileyım pronayak oldum valla.şu zararlı bu kötü.. leblebi yıyorum ama oda çıkacak az sonra kesin. feci bi baş ağrım var. akşam çok erken yattım çok uyudum ondan oldu. bide akşam eşime geçmiş olsuna mısafir gelecek
Ayy çok rahatladım canım ya sağol korkuyorum bende bişeymi var diye malum mide bulantısı hiç yaşamadım. Pazartesi gördüm canım kalbini üsttende alttanda gözüşoyodu 7.15 mm di bebişim sende git görürsün artık canum
sağol gülüşümanüümm çokk datlu buu yaaa
sağol canım inşallah.... mide bulantım devam ettiği için kötü şeyler düşünmemeye çalışıyorum....gitmem zaten bir daha oraya....senin doktorun nerde şifada değilmiydi inşallah güzel haberlerle dönersin...
merhaba....bende ocak da allah nasip ederse 2. çocuğumu alacam kucağıma sat 15 nisan daha doktora gitmedim idrarda öğrendim hamile olduğumu netteki hesaplara göre ocak 20 de doğum diyo oğlum sezeryanlıdı tabi buuda sezaryanlı olcakumarım herkese allah salıcakla kucana almayı nasip ederr bebişlerinize ve kendinize dikkat edinn
bn izledim cok faydaliiiii bilgilerrrrayy doğum videosu falan izlemem ben. izlersem doğuramam hayatta. kendime hiç güvenemiyorum
hadi hayırlı olsun...ilk bebişin nekdrlık???
bn izledim cok faydaliiiii bilgilerrrr
teşekkürlerr... 4 yaşını doldurdu artık bebişlikten çıktı ablasıı abi olcak benim oğlum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?