2012 Ocak Anneleri

İnşallah canım..
Bakalım gittiğimde öğrenicem yaptırcakmı yaptırmıcakmı dayanamazsam telefon açıp sorcam artık
Biraz fazla meraklımıyım ne

canım çok tedirginsin bak sana bişeyler anlatayım da biraz rahatla ben öylesine adetim geçikince test yaptığım ve hamiş olduğumu öğrendiğim akşamı ve gecesi fena hasta oldum 40 derece ateşler içinde ve üst solunum yolu enfeksiyonu geçirdim bu yüzden doktora erken gitmek zorunda kaldım ilaç falan kullanamam die doktora gittiğimde halen sigara içiyordum daha bırakmamıştım ve doktor muayene etti işte26 mayısta gel dedi arası nerdeyse 1 ay vardı kalp atışlarını dinliycez dedi tabi az biraz merak ettım ama gittim direk dinledik sonra 15 haziranda gel ense kalınığı ölçümü yapacaz dedi şimdi içim çok rahat gideriz inşallah ölçtürrüz ve bi sorun çıkmaz bebişlerimiz akkılı bizleri üzmezler rahat olalım biraz çok yazdım canım ama seni çok tedirgin gördün oyüzden yanlış anlama sakın beni

cnm kesınlıkle sen ıstıyorsan yaparlar
ama sankı ben ıstemıyorum

Ben istiyorum nedense

Yok canım yanlış anlamam tedirgin değilim ama bilmiyorum..
Sonuçta ilk hamileliğim..
Doktor deseydi ikili test yapcaz diye içim böyle olmazdı rahat olurdum..
O yüzden fazlaca merak ediyorum..
Canım bu arada grubu sen kurdun ya bizim resimlerimizi görebiliyomusun?_

Son düzenleme:

kızlar benım dr ikili 3lü yapmıcam direk 4lü dedii bende çok düşünüyorum napsam dıye para tuzağı dedi boşuna yapmana gerek yok dediii:97:

iyi gecelerrrrrr YİNE SAYFALAR GEÇMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

NASILSNIZZZZ CİCİŞ ANNECİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR???????????????????

göremem canım eğer kendi face ayarlarınızdan normalde kapalıysa göremem

iyi gecelerrrrrr YİNE SAYFALAR GEÇMİŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ

NASILSNIZZZZ CİCİŞ ANNECİKLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR???????????????????

Hoşgeldin canım ben iyiyim Allaha şükür sen nasılsın?

muhteşem yüzyıl zamanı :112:

Aynenn..
Aylin oğlun çok tatlı maşallhhhh

göremem canım eğer kendi face ayarlarınızdan normalde kapalıysa göremem

Benimkini göremiyosun o zmn cnm :44:

kızlar demin face deki ben kimim diye soran bendim..cevap veremeden çıkmam lazımdı çünkü anasayfada paylaşım olarak gözüktü..bende silemedim..engellenmedi de..tüm arkadaşlarım görü falan..bende çıktım artık..bir daha giremedim..

Kimdin ben unuttum canım yaa duvarda da silinmiş bende yazmıştım ama gözükmüyo anasayfada çıktığını görmedim..

Kimdin ben unuttum canım yaa duvarda da silinmiş bende yazmıştım ama gözükmüyo anasayfada çıktığını görmedim..

abonelikten çıktım..sonra silindi..şimdi yine üye oldum ama tekrar anasayfamda oraya ne yazdığım gözüküyor..müdahale edemiyorum..sanırım çıkıcam tekrar..

ya arkadaşlar grup bu ne varki biz ortak bi duyguyu paylaşıyoruz kım görürse görsün

abonelikten çıktım..sonra silindi..şimdi yine üye oldum ama tekrar anasayfamda oraya ne yazdığım gözüküyor..müdahale edemiyorum..sanırım çıkıcam tekrar..

anasayfada görünmesini engelledim bi kere daha bak istersen bişeyler yaz gruba dene

Tatlım grubun duvarında yazdığın yazının sağ tarfında bi çarpı oluşuyo oraya doğru götürdüğünde mouse ordan gönderiyi kaldır diyip silebilirsin..
Bide o çıktıysa bundan sonra her paylaştığın çıkar o zmn onu gizlilik ayarlarından fln bi şekilde düzeltip yaptıklaırnın anasayfada gözükmemesini sağlayabilirsin..

ya arkadaşlar grup bu ne varki biz ortak bi duyguyu paylaşıyoruz kım görürse görsün

Canım daha söylemediği kişiler varsa veya öğrenmesini istemediği kişiler o yzden istemiyo olabilir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…