2012 Ocak Anneleri

annecikler bebek 6 aydan kucukken yıkamak gercekten de zor oluyor 2 aylık bir bebek annesi olarak bunu soyluyorum. unnadoda da bugun cok kullanıslı bır urun satısta. PUJ (Padç diye okunuyor) Puj Tub, özellikle 0-6 Ay aralığındaki çocukları yıkarken en büyük sıkıntı olan elden kayma, tutulamama sıkıntısını ortadan kaldırmaya yönelik tasarlanmış bir ürün. Hemen hemen tüm lavabolara uymakta ve bebeğin rahat yıkanmasını sağlamakta.. Çok yumuşak ve kaymayan bir materyalden üretilmiş. benim bebeğim 3. ayını dolduramk uzere ben gec kesfettım ne yazıkkı bu urunu 6. ayın sonuna kadar kullanılabiliyormus. barı sız faydalanın. bir göz atın unnado sıtesone. hala uye olmayan varsa ozelden email adresını bırakırsa davetıye yollayabilirim... ayrıca lansinoh ürünleri indirimi için de bugun son gunmus..

canım sabah kalktığında da oluyo mu o şişlik?

doğru demekki canım :) o zaman çoğul olabilir, hayırlısı olsun balım

böyle de baktım hiç sonuç çıkmadı :26:

Evet, sabah da var, zaten akşam yemeği yemiyorum, normalde sabah karnım içe çökerdi, şimdi baya bombeli, şişmiş duruyor, doktora gittiğimde sorucam bakalım ne diyecek.

Çıkmıyorsa ben yardımcı olamicam şimdilik, şirketten giremiyorum çünkü, üye arkadaşlardan birinin link vermesi lazım sanırım :26:

Güzel annişlerrr ben her şeyi size sorduğumdan bunuda sormak istiyorummm..

Bu sorulmaz kişinin maneviyatı ile ilgilidir ama sormak istiyorummm. Samimiyetinizi çok iyi hissettiğimdenn

oruç tutacak olan varmı aranızda.

acaba sıcaklardamı etkiliyor 2 mizi ben su yu tüketmeye çalışıyorum cnmm senn ihmal etme olurmuuu kuzumm

ben zaten normalde de çok şişerim regl dönemlerimde falan, suyu da çok içiyorum ama yine de şişiyorum, sen de gittiğinde doktoruna sor bakalım aldığımız önerileri paylaşırız

Biz üye olunca hediye çeki mi veriolar size?Heryere bu msjı yazmışsınız ne kadar düşüncelisiniz böyle gözlerim yaşardı

Son düzenleme:
Biz üye olunca hediye çeki mi veriolar size?Heryere bu msjı yazmışsınız ne kadar düşüncelisiniz böyle gözlerim yaşardı

Üye olup alış-veriş yaparsanız aldığınız her ürün için 10 tl kazanıyorlar, ben de üyeyim ben davet edeyim de yabancıya gitmesin deeermişimmm
şaka bi yana site güzel ama bana fiyatlar hiç de uygun gelmedi, orada indirimli fiyat olarak yazan şeyler zaten normal piyasa fiyatı gibi, hem zaten bizim için çok erken, açıkcası ben de arkadaşım 10 tl kazansın diye üye olmuştum ama henüz alışveriş yapmadım, kazandırmadım yani

canım kandilden mı bahsediyorsun ramazan ayından mı? bu arada herkezin kandili mubaek olsun.
inan tutmayı çok isterdim ama bence hiç sağlıklı değil. günler de uzun bence kısa günlerde telafi etmek üzere tutmamalıyız. çünkü ben çok sık acıkıyoru m yediklerimi genelde çıkarıyorum ve tekrar acıkıyorum vs. ondan zor yani

bu arada günaydın herkeze annişler... geçmişi okumayı gözüm yemıyo valla. herkez iyi demi? benım sürekli kasık ağrılarım ve bulantım var. ne olacak bu halım bilmıyorum yaw

benim de şişkinlik olabilir o zaman.. sabahları da olunca dedim bebiklerden mi..
canım ben de kararsızım... doktora danışıp ona göre karar vermek lazım sanırım..
Hayırlı kandiller can can annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
sağol canımm sana daa, dua edelim birbirimize

sağol canım
hepimizin kandili mübarek olsun...
ramazanda günler de iyice uzicak, doğru, çok zorlanırız, hem yaz hem susuzluk..

günaydınnn güzel bebişlerin güzel annelerii... ay geçmişi okuyayımm dedim içinden çıkamadımm

selam herkese

edaecrin içini ferah tut herkesin bulantısı olcak diye bişey yok ki, ki senin az da olsa olmuş. benim hiiçççç olmadı. olmadığı için de şükrediyorum. doktorum her 10 kadından 7-8 inde bulantı sorunu olduğunu kalan 2-3 kişinin de allahın şanslı kulu olduğunu söylemişti son muayenemizde. biz o şanslı kesimdeyiz çok şükür

aylint sen üçüz bebiş bekliyosun göbişinin çıkması normaldir bence canım
benim de akşam yemeklerden sonra gaz olduğunu düşündüğüm bi şişkinliğim oluyor ama onun dışında yok henüz bişey

canım ben de üyeyim biliyorum :)

Ama bütün konulara girip yazdıklarını kopyalaa yapıştır yapmış gıcık oluyorum böyle tiplere

canım ben de üyeyim biliyorum :)

Ama bütün konulara girip yazdıklarını kopyalaa yapıştır yapmış gıcık oluyorum böyle tiplere

ay ben yazmadan sen yazmışsın
unnadoda fiyatlar uygun olsa da içim yanmaz herşey pahalı bence

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…