Günaydınlar güzel annişlerrrrrrrrrrrrrrr..
Nasılsınız bugünnnnnnnnnn
canım sabah kalktığında da oluyo mu o şişlik?
doğru demekki canım :) o zaman çoğul olabilir, hayırlısı olsun balım
böyle de baktım hiç sonuç çıkmadı :26:
meserretcim bunu duyduğuma çok sevindim herkes banada diyorrr. şuan göbüş olmaması gerekirken benimde var cnmmm. Bende çok şişlik varrr yaaaaa
günaydın canım, çok şükür, sen nasılsın?
bende de canım ya, şimdiden ellerim, ayaklarım da şişti
acaba sıcaklardamı etkiliyor 2 mizi ben su yu tüketmeye çalışıyorum cnmm senn ihmal etme olurmuuu kuzumm
annecikler bebek 6 aydan kucukken yıkamak gercekten de zor oluyor 2 aylık bir bebek annesi olarak bunu soyluyorum. unnadoda da bugun cok kullanıslı bır urun satısta. PUJ (Padç diye okunuyor) Puj Tub, özellikle 0-6 Ay aralığındaki çocukları yıkarken en büyük sıkıntı olan elden kayma, tutulamama sıkıntısını ortadan kaldırmaya yönelik tasarlanmış bir ürün. Hemen hemen tüm lavabolara uymakta ve bebeğin rahat yıkanmasını sağlamakta.. Çok yumuşak ve kaymayan bir materyalden üretilmiş. benim bebeğim 3. ayını dolduramk uzere ben gec kesfettım ne yazıkkı bu urunu 6. ayın sonuna kadar kullanılabiliyormus. barı sız faydalanın. bir göz atın unnado sıtesone. hala uye olmayan varsa ozelden email adresını bırakırsa davetıye yollayabilirim... ayrıca lansinoh ürünleri indirimi için de bugun son gunmus..
Biz üye olunca hediye çeki mi veriolar size?Heryere bu msjı yazmışsınız ne kadar düşüncelisiniz böyle gözlerim yaşardı
Güzel annişlerrr ben her şeyi size sorduğumdan bunuda sormak istiyorummm..
Bu sorulmaz kişinin maneviyatı ile ilgilidir ama sormak istiyorummm. Samimiyetinizi çok iyi hissettiğimdenn
oruç tutacak olan varmı aranızda.
benim de şişkinlik olabilir o zaman.. sabahları da olunca dedim bebiklerden mi..Evet, sabah da var, zaten akşam yemeği yemiyorum, normalde sabah karnım içe çökerdi, şimdi baya bombeli, şişmiş duruyor, doktora gittiğimde sorucam bakalım ne diyecek.
Çıkmıyorsa ben yardımcı olamicam şimdilik, şirketten giremiyorum çünkü, üye arkadaşlardan birinin link vermesi lazım sanırım :26:
canım ben de kararsızım... doktora danışıp ona göre karar vermek lazım sanırım..Güzel annişlerrr ben her şeyi size sorduğumdan bunuda sormak istiyorummm..
Bu sorulmaz kişinin maneviyatı ile ilgilidir ama sormak istiyorummm. Samimiyetinizi çok iyi hissettiğimdenn
oruç tutacak olan varmı aranızda.
sağol canımm sana daa, dua edelim birbirimizeHayırlı kandiller can can annişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr....
canım kandilden mı bahsediyorsun ramazan ayından mı? bu arada herkezin kandili mubaek olsun.
inan tutmayı çok isterdim ama bence hiç sağlıklı değil. günler de uzun bence kısa günlerde telafi etmek üzere tutmamalıyız. çünkü ben çok sık acıkıyoru m yediklerimi genelde çıkarıyorum ve tekrar acıkıyorum vs. ondan zor yani
Bende de canım ya, şimdiden ellerim, ayaklarım da şişti
Üye olup alış-veriş yaparsanız aldığınız her ürün için 10 tl kazanıyorlar, ben de üyeyim ben davet edeyim de yabancıya gitmesin deeermişimmm
şaka bi yana site güzel ama bana fiyatlar hiç de uygun gelmedi, orada indirimli fiyat olarak yazan şeyler zaten normal piyasa fiyatı gibi, hem zaten bizim için çok erken, açıkcası ben de arkadaşım 10 tl kazansın diye üye olmuştum ama henüz alışveriş yapmadım, kazandırmadım yani
canım ben de üyeyim biliyorum :)
Ama bütün konulara girip yazdıklarını kopyalaa yapıştır yapmış gıcık oluyorum böyle tiplere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?