hiç duymadım.. acaba iyi kaynatmamış olabilir mi sütü.. gerçi ben sabah dolaba koyuyorum, akşama kadar bekliyo ama..bende bir şey duydum kendi mayaladıgınız yogurdu dinlendirmeden tüketmeyin
yengem oğluna dinlendirmeden yogurt yedirmişti bayaa hastanelerde yattılar zehirliyo dikkat edinn
ben kapağını kapatıyorum gece ve polar örtüye sarıyorum, sabah kalıp gibi olmuş oluyo, buzdolabına da kapaklı koyuyorum, daha da kıvamlı oluyo.. kapağında biriken suyunu alıyorum sadece.. değişik yollar var sanırım. cam kapta mayalıyorum.ne tesadüf başka topikte konuştuk yoğurt mayalama olayını..buraya sıçramış...:)
güzel tutması için geceden mayalayıp sabah kapağını kapatmadan dolapta tutulmasıymış...kalıp gibi oluyormuş..artık bende kendim mayalarım yoğurdumu...
arkadaşlar grubu kurduk ama bazı arkadaşlarımız anasayfalarında diğer arkadaşlarına görünmesin die gurubu gizli yapmamı istediler o yüzden görünmüyo ben şuan kapalı yapacam ve ozaman görürsünüz canlarım grubun adı kadınlar kulübü ocak anneleri hadi üyelik gönderin bakalım
konuya fransız kaldım galibaNapıcaz kızzz
canım face de grup kurduk onu söylüyorum kadınlar kulübü ocak anneleri die aratın çıkacakmı ayarları değiştirdim herkesi bekliyoruz
canım face de grup kurduk onu söylüyorum kadınlar kulübü ocak anneleri die aratın çıkacakmı ayarları değiştirdim herkesi bekliyoruz
ismi sadece ocak anneleri olsa olmuyo mu :26::26::26::26: peşimize düşerler kadınlarkulubunu görünce listemizdekilerr hehehehehecanım face de grup kurduk onu söylüyorum kadınlar kulübü ocak anneleri die aratın çıkacakmı ayarları değiştirdim herkesi bekliyoruz
ismi sadece ocak anneleri olsa olmuyo mu :26::26::26::26: peşimize düşerler kadınlarkulubunu görünce listemizdekilerr hehehehehe
herkese selamm
nasilsiniz ?
ben hic iyi degilim dün gece gaz sancisindan yatamadim oldüm nerdeyse ne saga nede sola döne bildim cok feciydi aglamam geldi. esim diyor dr. gidelim ayaga kalkacak halim yoktu yürüdükce daha sanci yapti bir bardak papatya cayi istim birazcik o rahatlatti uyudugumda saat 5,30 du sabah simdi de sanki yara gibi karnim zorla kahvalti yapiyorum.
sen kaç haftalık hamilesin canım,başlarda bende de çok gaz olmuştu ve karnım ağrımıştı .Soda içmeyi dene belki rahatlatır limon da koyarsan midene de iyi gelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?