2012 Ocak Anneleri

kızlar bana kayseride kadın dogumcu doktoru verebilirmisiniz kayserili arkadaşlarım 2ci bebek için tedaviye başlıcamda allah kısmet ederse

bende bir şey duydum kendi mayaladıgınız yogurdu dinlendirmeden tüketmeyin
yengem oğluna dinlendirmeden yogurt yedirmişti bayaa hastanelerde yattılar zehirliyo dikkat edinn
hiç duymadım.. acaba iyi kaynatmamış olabilir mi sütü.. gerçi ben sabah dolaba koyuyorum, akşama kadar bekliyo ama..
ben kapağını kapatıyorum gece ve polar örtüye sarıyorum, sabah kalıp gibi olmuş oluyo, buzdolabına da kapaklı koyuyorum, daha da kıvamlı oluyo.. kapağında biriken suyunu alıyorum sadece.. değişik yollar var sanırım. cam kapta mayalıyorum.

canım kaldırdın mı gizliliği az önce yine bulamadım :26:

çok halsizim...ya.uyumak istiyorum ama elime geçmiyor...ne olacak bu halim bilmiyorum.uykuya doyamıyorum.
yoğurdumu bende evde kendim yaparım.gayet lezzetli vede kalıp gibi olur..hazır yoğurtlarda lezzet yok...

canım face de grup kurduk onu söylüyorum kadınlar kulübü ocak anneleri die aratın çıkacakmı ayarları değiştirdim herkesi bekliyoruz
ismi sadece ocak anneleri olsa olmuyo mu :26::26::26::26: peşimize düşerler kadınlarkulubunu görünce listemizdekilerr hehehehehe

ben hic iyi degilim dün gece gaz sancisindan yatamadim oldüm nerdeyse ne saga nede sola döne bildim cok feciydi aglamam geldi. esim diyor dr. gidelim ayaga kalkacak halim yoktu yürüdükce daha sanci yapti bir bardak papatya cayi istim birazcik o rahatlatti uyudugumda saat 5,30 du sabah simdi de sanki yara gibi karnim zorla kahvalti yapiyorum.

kızlarrr ben bi şey sorucam faceden yazıştıklarımızı diğer listemdekiler göremez dimi bi bilgi verin bakem bana

valla herkes dedi ne güzel hic bir rahatsizligin yok kusman yok falan göze mi geldim nee

simdi artik start verdi herhalde.

sen kaç haftalık hamilesin canım,başlarda bende de çok gaz olmuştu ve karnım ağrımıştı .Soda içmeyi dene belki rahatlatır limon da koyarsan midene de iyi gelir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…