kızlar istiyorsanız ismi değiştireyim şimdi ayrıca ayarları değiştirdim ama gönderileri sadece üyeler görebilir ama grubu ve grup üyelerini herkes görebilir böyle yapmak zorundaydım biraz toplanalım ondan sonra gizli yapıcam arkadaşlar yoksa katılmak isteyen arkadaşlar grubu göremez:87:
gönderileri görmesinlerde üyeleri görsünler problem degil
kızlar istiyorsanız ismi değiştireyim şimdi ayrıca ayarları değiştirdim ama gönderileri sadece üyeler görebilir ama grubu ve grup üyelerini herkes görebilir böyle yapmak zorundaydım biraz toplanalım ondan sonra gizli yapıcam arkadaşlar yoksa katılmak isteyen arkadaşlar grubu göremez:87:
selam canım, senin de kandilin mübarek olsun..
sen nasılsın
üyeleri de görmeseler tam süper olacak :82:
ben herkese sölemedim hamileliğimi..
üyeleri de görmeseler tam süper olacak :82:
ben herkese sölemedim hamileliğimi..
benim de kimse bilmiyor :26: ayrıca facedekilerin burdaki isim ve iletilerime ulaşmasını da istemem, bulamasınlar beni
Saol cnm..
Ben şuan iyi değilim dün sabahki gibi daha kahvaltı etmedim o yüzden bişiler yiyim düzelicem inşallah..
Gerçi benim kahvaltı ettiğim saatte millet öğle yemeğini yemiş bitirmiş oluyo ama napim
canım ama bu saate kadar aç durursan iyi olmazsınkii
Saol cnm..
Ben şuan iyi değilim dün sabahki gibi daha kahvaltı etmedim o yüzden bişiler yiyim düzelicem inşallah..
Gerçi benim kahvaltı ettiğim saatte millet öğle yemeğini yemiş bitirmiş oluyo ama napim
aynennbenim de kimse bilmiyor :26: ayrıca facedekilerin burdaki isim ve iletilerime ulaşmasını da istemem, bulamasınlar beni
yakın çevre biliyo, aileler ve çok yakın akrabalardan bazıları, bazı arkadaşlar.. ama bilmeyen çoook arkadaş ve tanıdık var canım ya.. şimdilik böyle kalsın istiyorum...Nee agzı sıkısınn ben dayanamam çatlarım
baştan oğluma söylemedik düşükte çok üzüldügü için doktora gidip gelince kaçırdım agzımdan
hiç ii yapmıyosun azda olsa bi şeyler yee sabah kahvaltı çok mühümm
canım ama bu saate kadar aç durursan iyi olmazsınkiierken ye, çıkarırsan bi daa ye
Kızlar yanlış anladınız beni ben erkenden kalkıp aç aç oturmuyorumki zaten bu saatlerde uyanıyorum..
Uyanalı 1 saat oluyo anca ayılıp kendime bişiler hazırladım
Kızlar yanlış anladınız beni ben erkenden kalkıp aç aç oturmuyorumki zaten bu saatlerde uyanıyorum..
Uyanalı 1 saat oluyo anca ayılıp kendime bişiler hazırladım
ben bunu kastettiğini anladım ama kötü yapıyosun tatlım.. homini gırtlak(sabah erken bişeler ye), sonra hoooop tumba yatakkk tekrar
özrü kabahatinden betererken kalk bi şeyler yee çocu aç bırakma sonra gene yat kızz olurmu öle şey
ins. yaa
kahvalti da da simdi peynir yedim biraz keci peyniri 1 tane zeytin beyz peynir ve papatya cayi ictim az yiyorum yaani pek fazla asiri degil ama simdi daha dikkat edicem.
Çocuk bu zamanlar bizden besleniyo o sebepten
Bi yediklerim ona yarasın kalkarım heralde :44:
canım papatya çayı bulantıya iyi geliyor mu? bde şu sallamalardan mı içiyorsun. offf öldüm bulantıdan yarabbim bitsin artık
Allah yardımcın olsun canım benim bildiğim bitki çaylarını doktorunuza danışmadan içmeyin..
Bide kızarmış ekmek veya kaşarlı-peynirli az yağlı tost yersen bastırır biraz kendimden biliyorum..
Onları yemekten içim dışım onlar oldu gerçi ya neyse..
Bide bizim seninle haftamızda günümüzde aynı ama sende 225 yazıyo bende 227 :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?