2012 Ocak Anneleri

yok canım sgk maalesef karşılamıyor, 100 ml si yaklaşık 50 tl diye biliyorum, ama baya uzun süre gidiyormuş, ben de sabah bunu gece de kakao yağını sürerim ekonomi yaparım diye düşünüyorum :26:

cnm şimdi arkadaşlar kakao yağı tüylenme yapıyor diye yazdılarrr.okudunmuuu kullanmasakmııı onuu??? ne dersinnn. sen müsaitsen bir araştır .ben akşam bakarım nete .konuşuruz

teşekkürler cnmmm ya ben yavaş yavaş azar azar kullanayım diyorum çünkü göbüşte kaşınma oluyo zaman zamann..

Bende de oluyor, bir de benim derim çok esnek değil, beyaz tenliyim, annemde de çok çatlak var, genetik özellik önemliymiş, o yüzden kendi çatlaklarımı minimuma indirmek istiyorum, az olsa ona da razıyım :26:

Bende de oluyor, bir de benim derim çok esnek değil, beyaz tenliyim, annemde de çok çatlak var, genetik özellik önemliymiş, o yüzden kendi çatlaklarımı minimuma indirmek istiyorum, az olsa ona da razıyım :26:

tabiyaaaa dimiii sonuçta milyarlarmı gidecekk. tatilde yaklaşıyor ki düzenlş sürerizzz dimii annişimm

cnm şimdi arkadaşlar kakao yağı tüylenme yapıyor diye yazdılarrr.okudunmuuu kullanmasakmııı onuu??? ne dersinnn. sen müsaitsen bir araştır .ben akşam bakarım nete .konuşuruz

Biliyorum canım ama kakao, susam, badem yağı gibi cilde iyi gelen yağların hepsi tüylenme yapıyor, bende çatlak olmasın da tüye razıyım, tüy halledilir bir şekilde

Kikzar ben de dun keseyi grdum 7 haftalik bebeimm ve habersiz geldiiiallahima sukurler olsun umutsuzkenn bide baktikk gobusumde...2hafta snrada gel kalbini duyalim dedi drumm..bnm vucudum surekli kasiniooo ve suatimdaki sivilce ve tabi vucudumdaki sivilceler cok acioo...yalniz bnm istahim yokk hele evde yapilan biseyi istemiorumm grmucem kokusu u duymucam yapim asamsindayken yemekkk...siz de drurum nasilll...bu mubarek gunde dualarimizi allahim kabul etsinn hamsisler saglicakla kucagina alsin bebeisleriniii isteyen olmayan herkese de allahim evlat versinn...kimseyi evlat aartmakla yada evlat acisiyla sinamasinnn

Biliyorum canım ama kakao, susam, badem yağı gibi cilde iyi gelen yağların hepsi tüylenme yapıyor, bende çatlak olmasın da tüye razıyım, tüy halledilir bir şekilde

ok arkadaşımmm şimdi ben cmtsi alırımm ne alayım en iyisi kakao yağımıı hımm hangisini alayımmm

bende söledim dr folbiol içiyorum diye olsun dedi 2 ye çıkardı sorun olurmuki acaba????????

Bilmem olmaz heralde doktorun öyle söylediyse cnm..
Yinede arayıp sor istersen..

Hoşgeldin hayırlı olsun Allah kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
SAT'a göremi 7 haftalık ultrasona göremi?

biliyorum canım ama kakao, susam, badem yağı gibi cilde iyi gelen yağların hepsi tüylenme yapıyor, bende çatlak olmasın da tüye razıyım, tüy halledilir bir şekilde

ben badem yağının tüylenme yaptığını duymuştum ben de hafif tüylenme var zaten oda bi cilt alerjisi yüzünden kortızonlu krem kullanmıştım ondan oldu ama dediğin gibi çatlak olmasında o çok rahatsız etmez bencede

amin cnmm . okurken tüylerim tuhaf olduu.

ARKADAŞLAR BİZ BULUNDUĞUMUZ YERİN EN İYİ 2 DOKTORUNA GİTTİK 2 DE EŞİMDEN ÖTÜRÜ OLMAZ DOĞALL . ANCAK HEMEN TÜP BEBEK DEDİLERR. ARKADAŞIMM İNANMAYACAKSINIZ AMA DEVLETTE DOKTORU TAVSİYE ETTİİ. GİTTİK DEDİKLERİNİ KULLANDI EŞİMM 2 ,5 AY SONRA ŞİMDİ SİZLERLEYİMM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM

Maşallah doktor eşine ne yap dedi çok merak ettim gerçekten

ilaçlar verdi cnmm. Kürler uyguladım ben . Cnmm bnm robot ve çöp gibi hepsini içtii. O iğrenç şeyleri içtii... şimdiii bak cnmm sana hep soru soruyorumm bebeişim için..çok şükürrr

Karşılıklı sabır gerektiren bi durum..
Allah sağlıkla kucağımıza alıcağımız günleride gösterir inşallahhhhhhhhhhh

bende söledim dr folbiol içiyorum diye olsun dedi 2 ye çıkardı sorun olurmuki acaba????????

doktorun öyle dediyse vardır bi bildiği...günlük 400 mg içmek yeterli....

bende yarın kontrole gitcem inşallah kalp atşlarını sağlıklı bi şekilde duyarız dua edin bana da olur mu...kötü şeyler duymak istemiyorum......

evet canım öle zaten fazlası idrarla atılıyomuş netten baktım şimdi hakkımızda hayırlısı ...

sende hayırlısıyla kalp atışını duyarsın inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…