görmüyolar canım merak etme isim değiştirilmiştir hayırlı olsun
aklına takılan herşeyi mutlaka not al benim salı randevum var her aklıma takılanı yazıyorum
kremler için erken henüz ama ben bebe yağı kullanıyorum duştan sonra şuan için
benim 10. haftam hala kullanıyorum folik asit doktorum devam etmemi istemişti en son kontrolde. salı günü bakalım bırak dicekmi artık. genellikle 12. haftaya kadar devam diyolar
evet benimde 10. haftam hatta günde 2 kere alıyorum dediğin gibi dr um banada 12. haftaya kadar içeceksin demişti ...........
mrb arkadaşlar
SAT 28 mart
yaş 35
4 mayısta keseyi gördük
17 mayısta kalp atışını duyduk
muhtemel doğum tarihi 2-3 ocak
listeye beni de ekler misiniz???
ayrıcaa ilk bebeğimmmmmmmm olduğu için çok heyecanlıyımmmm!!!
arkadaşlar ben arko nem krem kullanıyorum ama yarın aktardan kakao yağı almayı düşünüyorum biraz baktım iyiymiş ama yine doktora sorucam çatlak kremi önersin die ayrıca kızlar benım doktor kontrolum 15 hazıran bugün 8+2 olduk doktora gittiğimde 10+1 olucak çatlak kremi için geç kalmış olurmuyum sizce ozaman kadar :26::26:
yani canım en iyi yoğurt anne yoğurdu biz nasıl bebişlerimiz için en iyisini düşünüyosak onlarda biizm için öylecanım belki başka bişedir..
anladım canım, tamam o zaman en iyisi anne yoğurdu ne de olsa :) hazır yoğurtlarda gıda tutkalı olduğunu bilmiyodum ama yoğurdun faydasının çok azaldığını biliyorum hazırlarda.. yani o faydalı bakteriler kalmıyo pek... hazır sütle bile olsa, sulu bile olsa evde yapmak en sağlıklısı aslında...
ilk defa duydum canımm...bende bir şey duydum kendi mayaladıgınız yogurdu dinlendirmeden tüketmeyin
yengem oğluna dinlendirmeden yogurt yedirmişti bayaa hastanelerde yattılar zehirliyo dikkat edinn
kızz yok kapağını açarsan sulanır yoğurt hiç açmadan koy.. eğer varsa güveçtede yapabilirsinizne tesadüf başka topikte konuştuk yoğurt mayalama olayını..buraya sıçramış...:)
güzel tutması için geceden mayalayıp sabah kapağını kapatmadan dolapta tutulmasıymış...kalıp gibi oluyormuş..artık bende kendim mayalarım yoğurdumu...
aynennn yaaaçok halsizim...ya.uyumak istiyorum ama elime geçmiyor...ne olacak bu halim bilmiyorum.uykuya doyamıyorum.
yoğurdumu bende evde kendim yaparım.gayet lezzetli vede kalıp gibi olur..hazır yoğurtlarda lezzet yok...
canım ben kışın annemiin getirdiği en son yoğurttan saklamıştım.ama bilmiyorumki ne yapsanPeki damızlık olarak ne kullanıyosun? Hazır yoğurttan olur mu ki? Olmazsa nerden bulucam, çok soru sordum ama benim burda ne bir akrabam ne büyüğüm var, bu konularda cahil kaldım
mrb arkadaşlar
SAT 28 mart
yaş 35
4 mayısta keseyi gördük
17 mayısta kalp atışını duyduk
muhtemel doğum tarihi 2-3 ocak
listeye beni de ekler misiniz???
ayrıcaa ilk bebeğimmmmmmmm olduğu için çok heyecanlıyımmmm!!!
arkadaşlar ben arko nem krem kullanıyorum ama yarın aktardan kakao yağı almayı düşünüyorum biraz baktım iyiymiş ama yine doktora sorucam çatlak kremi önersin die ayrıca kızlar benım doktor kontrolum 15 hazıran bugün 8+2 olduk doktora gittiğimde 10+1 olucak çatlak kremi için geç kalmış olurmuyum sizce ozaman kadar :26::26:
benim folic plus günde 3 defa hala devam
ayy bi an ben yazdım sandım
satımız aynı biz de keseyi 4 mayısta gördük
ve 17 mayısta kalp atışını duyduk
bu kadar tesadüf olabilir ancak
benim de ilk bebeğim
yok canım daha çok erken kremler için bütün doktorlar üçüncü aydan sonra diyor. ben salı günü gittiğimde sorcam bakalım ne dicek
ben folbiol kullanıyorum eylülden beri hemde ... ekimde düşük yaptımda bırakmadım içmeye devam ettim hamile kalınca dr günde 2 ye çıkardı normalde 1 tane içiyodum ...........
Johnson bebe yağı kullanıyorum, lierac da doktorların çok büyük bölümünün tavsiye ettiği bir dermokozmetik ürünü, benim doktorum da bunu önerdi ama daha erken dedi, ben erken de olsa başlicam. Gerçi biraz pahalı ama çatlamamak için değer bencearkadaşım gebeliğinde 38 kilo aldı, hep lierac kullandı hiç çatlağı yok
ben folbiol kullanıyorum eylülden beri hemde ... ekimde düşük yaptımda bırakmadım içmeye devam ettim hamile kalınca dr günde 2 ye çıkardı normalde 1 tane içiyodum ...........
meserret cim ne kadar fiyatı galiba sigorta karşılamıyor dimi
yok canım sgk maalesef karşılamıyor, 100 ml si yaklaşık 50 tl diye biliyorum, ama baya uzun süre gidiyormuş, ben de sabah bunu gece de kakao yağını sürerim ekonomi yaparım diye düşünüyorum :26:
Bende folbiol kullanıyodum günde 1 tane bu son gittiğim doktor o biraz yüksek daha azını yazıyım dedi bende tmm ddm solgar yazdı onu içiyorum artık günde 1 tane.. :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?