2012 Ocak Anneleri

mrb arkadaşlar

SAT 28 mart
yaş 35
4 mayısta keseyi gördük
17 mayısta kalp atışını duyduk
muhtemel doğum tarihi 2-3 ocak

listeye beni de ekler misiniz???

ayrıcaa ilk bebeğimmmmmmmm olduğu için çok heyecanlıyımmmm!!!

arkadaşlar ben arko nem krem kullanıyorum ama yarın aktardan kakao yağı almayı düşünüyorum biraz baktım iyiymiş ama yine doktora sorucam çatlak kremi önersin die ayrıca kızlar benım doktor kontrolum 15 hazıran bugün 8+2 olduk doktora gittiğimde 10+1 olucak çatlak kremi için geç kalmış olurmuyum sizce ozaman kadar :26::26:

buarada kızlarr neredesiniz gruba da bekliyorum hepinizi sadece 12 kişimi ocak annesi olacak yoksa

evet benimde 10. haftam hatta günde 2 kere alıyorum dediğin gibi dr um banada 12. haftaya kadar içeceksin demişti ...........

benim folic plus günde 3 defa hala devam

ayy bi an ben yazdım sandım
satımız aynı biz de keseyi 4 mayısta gördük
ve 17 mayısta kalp atışını duyduk
bu kadar tesadüf olabilir ancak
benim de ilk bebeğim

yok canım daha çok erken kremler için bütün doktorlar üçüncü aydan sonra diyor. ben salı günü gittiğimde sorcam bakalım ne dicek

yani canım en iyi yoğurt anne yoğurdu biz nasıl bebişlerimiz için en iyisini düşünüyosak onlarda biizm için öyle

bende bir şey duydum kendi mayaladıgınız yogurdu dinlendirmeden tüketmeyin
yengem oğluna dinlendirmeden yogurt yedirmişti bayaa hastanelerde yattılar zehirliyo dikkat edinn
ilk defa duydum canımm...

kızz yok kapağını açarsan sulanır yoğurt hiç açmadan koy.. eğer varsa güveçtede yapabilirsiniz
çok halsizim...ya.uyumak istiyorum ama elime geçmiyor...ne olacak bu halim bilmiyorum.uykuya doyamıyorum.
yoğurdumu bende evde kendim yaparım.gayet lezzetli vede kalıp gibi olur..hazır yoğurtlarda lezzet yok...
aynennn yaaa

Peki damızlık olarak ne kullanıyosun? Hazır yoğurttan olur mu ki? Olmazsa nerden bulucam, çok soru sordum ama benim burda ne bir akrabam ne büyüğüm var, bu konularda cahil kaldım
canım ben kışın annemiin getirdiği en son yoğurttan saklamıştım.ama bilmiyorumki ne yapsan

Nana-nana arkadaşım grubu görebilirsin açıklama yapmıştım biraz gerilerde yine linki veriyorum bi bak istersen Giriş Yap | Facebook 2012 OCAK ANNELERİ GRUBUN İSMİ

Son düzenleme:

Hoşgeldin hayırlı olsun Allah kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
Bilgilerini konu sahibine özel mesajla atarsan ekler tabloya senide geçmişe çok fazla bakamayabiliyo çok çabuk ilerlediği için sayfalar bide bu ara giremiyo çok sık sanırım..

canım benim kakao yağı gerçekten iyi bende kızımda kullanmıştım ama doğum sonrası çünkü önce akıl edememiştim.doktorumun verdiği ilaç işe yaramamıştı.ama çatlak kremlerini 3 ile 3 ,5 aylarda başlıyorsun yeni karın çıkmaya başlıyor ozaman çünkü...

ben folbiol kullanıyorum eylülden beri hemde ... ekimde düşük yaptımda bırakmadım içmeye devam ettim hamile kalınca dr günde 2 ye çıkardı normalde 1 tane içiyodum ...........

hoşbulduk, bu mübarek gündeki güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıa alırız.

sulfat herşeyimizin aynı olması çok hoşuma gitti ve çok duygulandırdı beni

ben folbiol kullanıyorum eylülden beri hemde ... ekimde düşük yaptımda bırakmadım içmeye devam ettim hamile kalınca dr günde 2 ye çıkardı normalde 1 tane içiyodum ...........

Bende folbiol kullanıyodum günde 1 tane bu son gittiğim doktor o biraz yüksek daha azını yazıyım dedi bende tmm ddm solgar yazdı onu içiyorum artık günde 1 tane.. :44:

meserret cim ne kadar fiyatı galiba sigorta karşılamıyor dimi

Ben folic plus kullanıyorum Nisandan beri günde 1 tane, hatta doktora da tekrar sordum, günde 1 yeterli 400 mg dedi, sizinki mi fazla benimki mi az anlamadım :26:

bende folbiol kullanıyorum aralıktan beri benim doktorum da günde 1 tanesini ikiye böl yarısını iç dedi...mg ı fazlaymış diğerlerine göre.....ya senin doktorda ya benim doktorda bi yanlışlık var...........

meserret cim ne kadar fiyatı galiba sigorta karşılamıyor dimi

yok canım sgk maalesef karşılamıyor, 100 ml si yaklaşık 50 tl diye biliyorum, ama baya uzun süre gidiyormuş, ben de sabah bunu gece de kakao yağını sürerim ekonomi yaparım diye düşünüyorum :26:

yok canım sgk maalesef karşılamıyor, 100 ml si yaklaşık 50 tl diye biliyorum, ama baya uzun süre gidiyormuş, ben de sabah bunu gece de kakao yağını sürerim ekonomi yaparım diye düşünüyorum :26:

teşekkürler cnmmm ya ben yavaş yavaş azar azar kullanayım diyorum çünkü göbüşte kaşınma oluyo zaman zamann..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…