2012 Ocak Anneleri

bu arada ev yoğurduyla ilgili bi konu geçmiş. benim yoğurdumu anneciğim yapıyor sağolsun . nadiren hazır yoğurt alıyorum oda sek yoğurt. ama annem demişti ki pastarüze sütle yada yoğurtla mayaladığın yoğurt ilkinde güzel tutyormuş. sonrasında o mayalanan yoğurttan mayalık ayırıp ikinciye mayaladığımızda tutmuyormuş ekşiyormuş. oyuzden ben hiç pastarüze sütle yoğurt yapmadım.

dün kontrole gittik.
bebeğimin kalp sesini dinledim. yavrum benim. kocaman olmuş. 6 haftalıkken kesenin içinde nokta kadardı. 27mm olmuş..neredeyse 3 cm:)
doktor çok sağlıklı dedi.
üstelik sata göre 1 gün ilerideymiş.
doğum tarihini 1 ocak belirledi ultrason cihazı...
doğum günü hediyem çift çizgi oldu. anneler günü hediyem kalbinin attığını öğrenişim oldu.
yeni yıl hediyem de bebeğim olacak inşallah

oyhhh büyümüş müü annesişiiiii...ocakta inşaalahh senınn ki başı cekcek deseneeee..

Gözünaydın canım..

Ben folic plus kullanıyorum Nisandan beri günde 1 tane, hatta doktora da tekrar sordum, günde 1 yeterli 400 mg dedi, sizinki mi fazla benimki mi az anlamadım :26:
canımm, folic plus günde 3 tablet içiliyor.. 1 tablet değil, 3 tablet 400 mcg içeriyo.. üstünde de yazıyo, 3 tablet içeriği... doktorum 3 tane kullanmamı söledi. folbiol günde 1 kullanılıyo.

canım hoşgeldin, üste görme olabilir, benim bi arkadaş da ilk ay adet gördü, ama daha az görmüş, ikinci ay gecikince test yapmışlar, 2 aylıktan büyüktü öğrendiğinde ..

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz

ben de hazır yoğurtla mayalıyorum ama her sefer yeni mayalık küçük yoğurt alıyorum.. evet, gerçekten sonrakilerde kendi yaptığım yoğurtla mayalıyım dedim, her sefer daha ekşi oldu... o yüzden her sefer yeni yoğurtla mayalıyorum...
maşallah canım.. biz kalp etışı dinlemedik, izledik.. nasıl dinletiyolar?

anladım cnm druma sorayım 2 hafta sonra gtcemm..bu arada hosbuldumm cnmmm.....

gozun aydın darısı hepimizin basına
bu rus takvimi sanırım bana baktılar kız cıktı:)

Ben folic plus kullanıyorum Nisandan beri günde 1 tane, hatta doktora da tekrar sordum, günde 1 yeterli 400 mg dedi, sizinki mi fazla benimki mi az anlamadım :26:

canım folic plusun üstünde de yazar zaten 3 tableti 400 mg diye. ben günde 3 defa kullanıyorum doktor öyle demişti

tebrik ederim canım, hoşgeldin
allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

ben de ilk öğrendiğim gün adım atmaya hatta wc ye gitmeye korkmuştum
sonra düzeldim tabiii :)

bana mı kız o dil

gözün aydın canım herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim. darısı başıma inş. salı günü güzel haberleri veririm size

canımm, folic plus günde 3 tablet içiliyor.. 1 tablet değil, 3 tablet 400 mcg içeriyo.. üstünde de yazıyo, 3 tablet içeriği... doktorum 3 tane kullanmamı söledi. folbiol günde 1 kullanılıyo.

aynen canım üstünde yazar 3 tablet 400 mg diye ben de öyle kullanıyorum

eğer doğru yaptıysam erkek çıktı çin takvimindede erkek çıkmıştı hayırlısı bakalım

benim de hem çin hem rus takvimi erkek diyor

ben bunlara inanmıyorum ,çin takvimine göre 21 yaşında olup ocak ayı haricinde bi ayda hamile kalanın hep kızı oluyo :)) çok mantıksızz:)

30 yaşında da 2 ay hariç erkek bu arada çin takviminde yaşımıza +1 olarak bakıyormuşuz, mesela ben 29um 30 a bakacakmışım, sevmedim ben bunu 1 yaş da olsa yaşlanmayı hangi kadın sever

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…