- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
dün kontrole gittik.
bebeğimin kalp sesini dinledim. yavrum benim. kocaman olmuş. 6 haftalıkken kesenin içinde nokta kadardı. 27mm olmuş..neredeyse 3 cm:)
doktor çok sağlıklı dedi.
üstelik sata göre 1 gün ilerideymiş.
doğum tarihini 1 ocak belirledi ultrason cihazı...
doğum günü hediyem çift çizgi oldu. anneler günü hediyem kalbinin attığını öğrenişim oldu.
yeni yıl hediyem de bebeğim olacak inşallah
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ogrenmek-isteyen-gelsin-135.html#post19458443
buraya bakınnn
çok eğleneceksiniz
dün kontrole gittik.
bebeğimin kalp sesini dinledim. yavrum benim. kocaman olmuş. 6 haftalıkken kesenin içinde nokta kadardı. 27mm olmuş..neredeyse 3 cm:)
doğum günü hediyem çift çizgi oldu. anneler günü hediyem kalbinin attığını öğrenişim oldu.
canımm, folic plus günde 3 tablet içiliyor.. 1 tablet değil, 3 tablet 400 mcg içeriyo.. üstünde de yazıyo, 3 tablet içeriği... doktorum 3 tane kullanmamı söledi. folbiol günde 1 kullanılıyo.Ben folic plus kullanıyorum Nisandan beri günde 1 tane, hatta doktora da tekrar sordum, günde 1 yeterli 400 mg dedi, sizinki mi fazla benimki mi az anlamadım :26:
canım hoşgeldin, üste görme olabilir, benim bi arkadaş da ilk ay adet gördü, ama daha az görmüş, ikinci ay gecikince test yapmışlar, 2 aylıktan büyüktü öğrendiğinde ..Saol cnm...dra gtmeden once kan verdim pazartesi beta 17 275 cikti ordan da anladimm...ultrasyonda da ole ciktii...sat 22 nisan benimm yabe sata gre deill cnmm anlamadim aslinda kizlarr ben onceden hamis kalip ustune mi grdun yoksaaa ..ama nrmal reglimi yasadim gunundee..ne dersinizzz
ben de hazır yoğurtla mayalıyorum ama her sefer yeni mayalık küçük yoğurt alıyorum.. evet, gerçekten sonrakilerde kendi yaptığım yoğurtla mayalıyım dedim, her sefer daha ekşi oldu... o yüzden her sefer yeni yoğurtla mayalıyorum...bu arada ev yoğurduyla ilgili bi konu geçmiş. benim yoğurdumu anneciğim yapıyor sağolsun . nadiren hazır yoğurt alıyorum oda sek yoğurt. ama annem demişti ki pastarüze sütle yada yoğurtla mayaladığın yoğurt ilkinde güzel tutyormuş. sonrasında o mayalanan yoğurttan mayalık ayırıp ikinciye mayaladığımızda tutmuyormuş ekşiyormuş. oyuzden ben hiç pastarüze sütle yoğurt yapmadım.
maşallah canım..dün kontrole gittik.
http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ogrenmek-isteyen-gelsin-135.html#post19458443
buraya bakınnn
çok eğleneceksiniz
sanki ilgi odakları olacakmışım gibi geliyor bana bizimkiler hep erkek çokta meraklılar .dillerine düşmeyi asla istemiyorum karnım çıksında istemiyorum.:18::18:
anladım cnm druma sorayım 2 hafta sonra gtcemm..bu arada hosbuldumm cnmmm.....canımm, folic plus günde 3 tablet içiliyor.. 1 tablet değil, 3 tablet 400 mcg içeriyo.. üstünde de yazıyo, 3 tablet içeriği... doktorum 3 tane kullanmamı söledi. folbiol günde 1 kullanılıyo.
canım hoşgeldin, üste görme olabilir, benim bi arkadaş da ilk ay adet gördü, ama daha az görmüş, ikinci ay gecikince test yapmışlar, 2 aylıktan büyüktü öğrendiğinde ..
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
ben de hazır yoğurtla mayalıyorum ama her sefer yeni mayalık küçük yoğurt alıyorum.. evet, gerçekten sonrakilerde kendi yaptığım yoğurtla mayalıyım dedim, her sefer daha ekşi oldu... o yüzden her sefer yeni yoğurtla mayalıyorum...
maşallah canım..biz kalp etışı dinlemedik, izledik.. nasıl dinletiyolar?
buraya bakınnn
çok eğleneceksiniz
gozun aydın darısı hepimizin basınadün kontrole gittik.
bu rus takvimi sanırım bana baktılar kız cıktı:)http://www.kadinlarkulubu.com/bebek...ogrenmek-isteyen-gelsin-135.html#post19458443
buraya bakınnn
çok eğleneceksiniz
çok eğlenceli bendede hepsi erkek çıkıyorr ama ben nedense kız hissediyorum hayırlısı olsun allah herkese sağlıklı evlatlar nasip etsin
Bana da rus takvimi kız, çin takvimi erkek diyor, biri tutturacak o kesin de bakalım hangisi
Bana da rus takvimi kız, çin takvimi erkek diyor, biri tutturacak o kesin de bakalım hangisi
Ben folic plus kullanıyorum Nisandan beri günde 1 tane, hatta doktora da tekrar sordum, günde 1 yeterli 400 mg dedi, sizinki mi fazla benimki mi az anlamadım :26:
Kikzar ben de dun keseyi grdum 7 haftalik bebeimm ve habersiz geldiiiallahima sukurler olsun umutsuzkenn bide baktikk gobusumde...2hafta snrada gel kalbini duyalim dedi drumm..bnm vucudum surekli kasiniooo ve suatimdaki sivilce ve tabi vucudumdaki sivilceler cok acioo...yalniz bnm istahim yokk hele evde yapilan biseyi istemiorumm grmucem kokusu u duymucam yapim asamsindayken yemekkk...siz de drurum nasilll...bu mubarek gunde dualarimizi allahim kabul etsinn hamsisler saglicakla kucagina alsin bebeisleriniii isteyen olmayan herkese de allahim evlat versinn...kimseyi evlat aartmakla yada evlat acisiyla sinamasinnn
şimdi arkadaşım geldi bana müjde verdi 3-4 haftalık hamileymiş.çok sevindim.ama o biraz pinpirikli adım atmaya korkuyor.bende dikkat etmek lazım ani hareketlerdende bu kadarda kısıtlama kendini dedim...:26:iş yerinde 2 hamiş olduk yaşasın rahatladım ya karnım çıkarsa nasıl tek başıma göbişim önde giderim dedim allah sesimi duydu arkadaşta hamiş ohhhhhhhhhhh çok sevindim...zaten dairede 3 bayanız.bu arkadaş 2 kat altta ama olsun.. tek kalmadım...
dün kontrole gittik.
canımm, folic plus günde 3 tablet içiliyor.. 1 tablet değil, 3 tablet 400 mcg içeriyo.. üstünde de yazıyo, 3 tablet içeriği... doktorum 3 tane kullanmamı söledi. folbiol günde 1 kullanılıyo.
eğer doğru yaptıysam erkek çıktı çin takvimindede erkek çıkmıştı hayırlısı bakalım
ben bunlara inanmıyorum ,çin takvimine göre 21 yaşında olup ocak ayı haricinde bi ayda hamile kalanın hep kızı oluyo :)) çok mantıksızz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?