canım kapalı grup diyo katılamıyorum işte :))
Bilmem olmaz heralde doktorun öyle söylediyse cnm..
Yinede arayıp sor istersen..
Hoşgeldin hayırlı olsun Allah kucağına alıcağın günleride göstersin inşallah..
SAT'a göremi 7 haftalık ultrasona göremi?
şimdi arkadaşım geldi bana müjde verdi 3-4 haftalık hamileymiş.çok sevindim.ama o biraz pinpirikli adım atmaya korkuyor.bende dikkat etmek lazım ani hareketlerdende bu kadarda kısıtlama kendini dedim...:26:iş yerinde 2 hamiş olduk yaşasın rahatladım ya karnım çıkarsa nasıl tek başıma göbişim önde giderim dedim allah sesimi duydu arkadaşta hamiş ohhhhhhhhhhh çok sevindim...zaten dairede 3 bayanız.bu arkadaş 2 kat altta ama olsun.. tek kalmadım...
amin cnmm . okurken tüylerim tuhaf olduu.
ARKADAŞLAR BİZ BULUNDUĞUMUZ YERİN EN İYİ 2 DOKTORUNA GİTTİK 2 DE EŞİMDEN ÖTÜRÜ OLMAZ DOĞALL . ANCAK HEMEN TÜP BEBEK DEDİLERR. ARKADAŞIMM İNANMAYACAKSINIZ AMA DEVLETTE DOKTORU TAVSİYE ETTİİ. GİTTİK DEDİKLERİNİ KULLANDI EŞİMM 2 ,5 AY SONRA ŞİMDİ SİZLERLEYİMM ÇOK ŞÜKÜR ALLAHIM
Saol cnm...dra gtmeden once kan verdim pazartesi beta 17 275 cikti ordan da anladimm...ultrasyonda da ole ciktii...sat 22 nisan benimm yabe sata gre deill cnmm anlamadim aslinda kizlarr ben onceden hamis kalip ustune mi grdun yoksaaa ..ama nrmal reglimi yasadim gunundee..ne dersinizzz
Ne güzel, bizim de şikette onlarcası var, bizim ofiste de 2 kişiyiz, arkadaşımınki 12 haftalık, ben henüz kimseye duyurmadığım için şirket geneli bilmiyor, ama ofis arkadaşımla paylaştım tabi, baya da tiyo alıyorum, iyi oluyor
benimde iş yerinde sadece iki bayan arkadaş biliyor.şimdilik söylemeyi düşünmüyorum.aslında saklanabilse doğurana kadar söylememama malesef utanıyorum ne bileyim hiç bilmelerini istemiyorum...
benim işyerinde de kimse bilmiyo....göbüş çıkınca görsünler :)) aynen bende utanıyorum neden acaba ya...
bende dün kontrole gittim. İki hafta önce 4mm ydi bebeğim. Şimdi 27mm olmuş. Doktor gayet sağlıklı dedi.
nasıl erkekler ya hemde meraklı :))sanki ilgi odakları olacakmışım gibi geliyor bana bizimkiler hep erkek çokta meraklılar .dillerine düşmeyi asla istemiyorum karnım çıksında istemiyorum.:18::18:
wlla şeydacım bende anlamadımmm..nasıı oluooo..hem kanda ole hmde ultrasyonda öle cıktııı...ama işte sat 22 nisann...ondan önce de nısan 7 de transferım olmustuu ve koskoca bı negatıf almıstımmmm....ama dedıgım gıbı cnmm adetım gayet normal olduu..ve sımdıye kdr hıc anlamdım sadece adetı tarıhım gecınce kasıkta batmaklar oldu ve sıvılcelenme olduu..şişme felan olmadıı..kafam karıstt bcım sımdııı
SAT'a göre 5+6 oluyosun.. :44: Yanlış hesaplamadıysam..
Doktora söylemedinmi peki SAT 22 Nisan diye?
İlginç anlamadım valla kafam karıştı.. :44:
7 mi 5mi canımKikzar ben de dun keseyi grdum 7 haftalik bebeimm ve habersiz geldiiiallahima sukurler olsun umutsuzkenn bide baktikk gobusumde...2hafta snrada gel kalbini duyalim dedi drumm..bnm vucudum surekli kasiniooo ve suatimdaki sivilce ve tabi vucudumdaki sivilceler cok acioo...yalniz bnm istahim yokk hele evde yapilan biseyi istemiorumm grmucem kokusu u duymucam yapim asamsindayken yemekkk...siz de drurum nasilll...bu mubarek gunde dualarimizi allahim kabul etsinn hamsisler saglicakla kucagina alsin bebeisleriniii isteyen olmayan herkese de allahim evlat versinn...kimseyi evlat aartmakla yada evlat acisiyla sinamasinnn
bende folbiol gunde 1tane kullanyorumben folbiol kullanıyorum eylülden beri hemde ... ekimde düşük yaptımda bırakmadım içmeye devam ettim hamile kalınca dr günde 2 ye çıkardı normalde 1 tane içiyodum ...........
hoşbulduk, bu mübarek gündeki güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. inşallah hepimiz sağlıkla bebeklerimizi kucaklarımıa alırız.
sulfat herşeyimizin aynı olması çok hoşuma gitti ve çok duygulandırdı beni
Maşallah canım sevindim senin adına darısı başıma inş bende güzel haberler alırım benimki de geçen hafta 4,4 mm di....4mm ken kalp atışlarını normal duyabilmişmiydin peki...
wlla şeydacım bende anlamadımmm..nasıı oluooo..hem kanda ole hmde ultrasyonda öle cıktııı...ama işte sat 22 nisann...ondan önce de nısan 7 de transferım olmustuu ve koskoca bı negatıf almıstımmmm....ama dedıgım gıbı cnmm adetım gayet normal olduu..ve sımdıye kdr hıc anlamdım sadece adetı tarıhım gecınce kasıkta batmaklar oldu ve sıvılcelenme olduu..şişme felan olmadıı..kafam karıstt bcım sımdııı
7 dedi cnmm....bnm saten karsııkk
Valla benimde kafam karıştı
Üstüne gördün demekki..
Doktora sorsaydın keşke gerçi bu konuda bilgilendirmesi lazımdı seni ya neyse artık bebişin sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?