2012 Ocak Anneleri

yemek yiyemeyenler size bir önerim var biz zat uygulandım az önce
fırından eklem pazardanda peynir alıp doğruuu parka gittim oğluşumla ayy çok şükür öle bakına bakına yemişiz 1 ekmegi karnım doydu yahuu naneli şekerimide attım agzıma midem bulanmasın

şimdi arkadaşım geldi bana müjde verdi 3-4 haftalık hamileymiş.çok sevindim.ama o biraz pinpirikli adım atmaya korkuyor.bende dikkat etmek lazım ani hareketlerdende bu kadarda kısıtlama kendini dedim...:26:iş yerinde 2 hamiş olduk yaşasın rahatladım ya karnım çıkarsa nasıl tek başıma göbişim önde giderim dedim allah sesimi duydu arkadaşta hamiş ohhhhhhhhhhh çok sevindim...zaten dairede 3 bayanız.bu arkadaş 2 kat altta ama olsun..tek kalmadım...

Saol cnm...dra gtmeden once kan verdim pazartesi beta 17 275 cikti ordan da anladimm...ultrasyonda da ole ciktii...sat 22 nisan benimm yabe sata gre deill cnmm anlamadim aslinda kizlarr ben onceden hamis kalip ustune mi grdun yoksaaa ..ama nrmal reglimi yasadim gunundee..ne dersinizzz

Ne güzel, bizim de şikette onlarcası var, bizim ofiste de 2 kişiyiz, arkadaşımınki 12 haftalık, ben henüz kimseye duyurmadığım için şirket geneli bilmiyor, ama ofis arkadaşımla paylaştım tabi, baya da tiyo alıyorum, iyi oluyor

Kayyumm cnmm ne yaptiysaan yazsana bi arkdsim var ona yollayimm olmaz mii

SAT'a göre 5+6 oluyosun.. :44: Yanlış hesaplamadıysam..
Doktora söylemedinmi peki SAT 22 Nisan diye?
İlginç anlamadım valla kafam karıştı.. :44:

bende dün kontrole gittim. İki hafta önce 4mm ydi bebeğim. Şimdi 27mm olmuş. Doktor gayet sağlıklı dedi.

benimde iş yerinde sadece iki bayan arkadaş biliyor.şimdilik söylemeyi düşünmüyorum.aslında saklanabilse doğurana kadar söylemem ama malesefutanıyorum ne bileyim hiç bilmelerini istemiyorum...

benimde iş yerinde sadece iki bayan arkadaş biliyor.şimdilik söylemeyi düşünmüyorum.aslında saklanabilse doğurana kadar söylemem ama malesefutanıyorum ne bileyim hiç bilmelerini istemiyorum...

benim işyerinde de kimse bilmiyo....göbüş çıkınca görsünler :)) aynen bende utanıyorum neden acaba ya...

benim işyerinde de kimse bilmiyo....göbüş çıkınca görsünler :)) aynen bende utanıyorum neden acaba ya...

sanki ilgi odakları olacakmışım gibi geliyor bana bizimkiler hep erkek çokta meraklılar .dillerine düşmeyi asla istemiyorum karnım çıksında istemiyorum.:18::18:

bende dün kontrole gittim. İki hafta önce 4mm ydi bebeğim. Şimdi 27mm olmuş. Doktor gayet sağlıklı dedi.

Maşallah canım sevindim senin adına darısı başıma inş bende güzel haberler alırım benimki de geçen hafta 4,4 mm di....4mm ken kalp atışlarını normal duyabilmişmiydin peki...

güzel hamişler sizlere iyi akşamlar ben kaçar eşim niyetli daha ona iftarlık hazırlamam lazım.:79::79::79::79::79::80::80::80::80:

sanki ilgi odakları olacakmışım gibi geliyor bana bizimkiler hep erkek çokta meraklılar .dillerine düşmeyi asla istemiyorum karnım çıksında istemiyorum.:18::18:
nasıl erkekler ya hemde meraklı :))
işllh çok çıkmaz cnm..ben hastaneye gittiğimde bi hemşire gördüm 6 aylık hamişim dedi...hiç ama hiç göbüşü yoktu..şok oldum..keşke bizimde öyle olsa...

SAT'a göre 5+6 oluyosun.. :44: Yanlış hesaplamadıysam..
Doktora söylemedinmi peki SAT 22 Nisan diye?
İlginç anlamadım valla kafam karıştı.. :44:
wlla şeydacım bende anlamadımmm..nasıı oluooo..hem kanda ole hmde ultrasyonda öle cıktııı...ama işte sat 22 nisann...ondan önce de nısan 7 de transferım olmustuu ve koskoca bı negatıf almıstımmmm....ama dedıgım gıbı cnmm adetım gayet normal olduu..ve sımdıye kdr hıc anlamdım sadece adetı tarıhım gecınce kasıkta batmaklar oldu ve sıvılcelenme olduu..şişme felan olmadıı..kafam karıstt bcım sımdııı

7 mi 5mi canım
takviminde 5?

ben folbiol kullanıyorum eylülden beri hemde ... ekimde düşük yaptımda bırakmadım içmeye devam ettim hamile kalınca dr günde 2 ye çıkardı normalde 1 tane içiyodum ...........
bende folbiol gunde 1tane kullanyorum

Maşallah canım sevindim senin adına darısı başıma inş bende güzel haberler alırım benimki de geçen hafta 4,4 mm di....4mm ken kalp atışlarını normal duyabilmişmiydin peki...

canım 4mm iken alttan bakıldı kalp atışlarını sadece görebildik. Doktor dinletmedi. Kalp atışı için iyi demişti. İnşallah yarın sende güzel haberlerle gelirsin.

Valla benimde kafam karıştı
Üstüne gördün demekki..
Doktora sorsaydın keşke gerçi bu konuda bilgilendirmesi lazımdı seni ya neyse artık bebişin sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..

Valla benimde kafam karıştı
Üstüne gördün demekki..
Doktora sorsaydın keşke gerçi bu konuda bilgilendirmesi lazımdı seni ya neyse artık bebişin sağlıklı olsunda gerisi önemli değil..
7 dedi cnmm....bnm saten karsııkkhayırslıısı saglıklısı olsun daaaaaa...cümlemıs ıcın duam cnmm

kızlar tesadüf mü bilmıyorum ama çikolata yedim bulantım geçti. şu didolardan yedim şuan iyiyim çok şükür :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…