2012 Ocak Anneleri

günaydın cnmmmm!!!!!! NASILSINNNN. SESSİZ SİN MİĞDENMİİ KÖTÜÜÜ!!!!!!!!!!!!!!!!!ŞİMDİYE KADAR GÜNE BAŞLAMIŞTIN SENNN!!!!!11

Geçmiş olsun canım, benim de çok kötü maalesef bir de bugün Cuma olunca bizim işler biraz yoğun oluyor, haftaya iş kalmaması lazım, o yüzden çok da dahil olamicam bugün sohbetinize,
Doktora gidecek misin bugün?

bende bu gün sendenim çok fenayım.bacaklarım titriyor sürekli ne yapacağımıda bilemedim iş yerinde üffffffff ya.misafirimde var 10-15 gün..olmasalardı rapor alıp dinlenirdim ama nerde bende hiç şans yok.bu ayın sonunda da iş yerinde benim yerime bakacak arkadaş evlenecek 1 ay olmayacak haziran 25 e kadar aldım aldım rapor yoksa ramazana kadar buraya mahkumum...:84::84::84:

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN

ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.

sanada günaaydın canım
off sendemi başladın 6.haftada başlıyor genelde benimde öyleoldu hala devam ediyor umarım uzun sürmez
kapalı grup diyo ((
Giriş Yap | Facebook canım sorun yok herkes katılabiliyor ama bi daha dene istersen
gerçekten çok zor hele bide sizçalışanlar için en azından ben ve benim gibi çalışmayan arkadaşlarım sizlere nazaran bi nebze daha rahatız..geçmiş olsun canım
cnm geçmiş olsun...Rabbim yardım etsin....
bende hep olmasın diye dua ediyorum ve işllh olmazda...çok şükür şimdilik bişi olmadı...
inş canım olmassın

kolay gelsin canım..

gerizekalı kıskanç mahluklar benimde çevremde var bi tane bundan ne diyeyim rabbim ıslah etsin takılma hayatım Allah'ın izniyle hiçbir şey olmayacak ben doktoruma çarşamba göründüm dedim ki çok tedirginim düşükten falan risk hala çok yüksek mi hayır canım çok az kaldı hiç kafana takma bebişin durumu iyiyse sorun olmaz inşallah dedi içini ferah tut arkadaşım

kızlar gunaydınnnnnnnn
dun hıc gıremedım dısardaydfım
bu arada dun devlet hastanesıne gıttım bebıs 13 mm mıs yanı kesesı :)
cok bılgılı verdıler zaten sorma
ultrasondan bakıp aıle hkımınıze gıdın demek ne demek ya
Gercekden Allah oyle doktor denen kısılere kımseyı dusurmesın
Arkadasımdaydım
bebısıne bakdım o ıs gorusmesıne gıttı
bır suru olay
annesı guya cocuga bakacak
kadın seveyım derken canı cıkardı resmen cocugun ben dellendım annesı sonucda
ayy daha neler neler cocugu buranın sıcagında yelek gıydırmıs uzun kollu
ama ıcı cıplak cıkardım yelegı zıbın gıydırdım
ayyy cok dolmusum sınırden delırdım dun
mıdem berbattıdun cıdden rekor kırdım 4 ayran ıcdım baskada hıcbırsey yok zaten onlarıda cıkardım
nolcam bılmıorum artık

cnm geçmiş olsun...Rabbim yardım etsin....
bende hep olmasın diye dua ediyorum ve işllh olmazda...çok şükür şimdilik bişi olmadı...
inş olmazz canım ya ben bununlada yetinirimm bu şekilde kalsa artmasa barii..
aynı bendensinn ya benim yerime bakacak kimse olmadığı içinnn bende kaçamıyorum bi yere yaaa...
gerçekten çok zor hele bide sizçalışanlar için en azından ben ve benim gibi çalışmayan arkadaşlarım sizlere nazaran bi nebze daha rahatız..geçmiş olsun canım
ay nen öyle yaa çok zor oluyoo hele sabah kalkmakk.. yatağıma yapışıp kalmak istiyorumm yok anammm alarm bi yandan uyku bi yandan beni deli ediyolar..

Son düzenleme:

yok ben iyiyim cnm seni kastettim ben iyimisin diye geçmiş olsun.Kolay gelsinnn.

EVET BUGÜN DOKTORA GİDECEĞİMMMMMMMMMMMMM

kızlarrrrrrrrrr

bişi sorcam...kafama takıldı çokkkk

kese haftalığa göre değişiyomu???? benim 5 haftalıkken 12,6 mm çıktı??? yada kişiye göremi değişiyo????

diline sağlık cnm. Bu arada gözün aydınnn .bende bugün gidiyorum cnmm inşallah banada böyle güzel sözler nasip olur doktorumdannnn...kaç haftalıksın kuzum sen

yaaaaaaaaaa sinirlerim çok bozuldu ya...ayakta duracak halim yok çok kötüyüm.arkadaş bekar tabi ne anlayacak .gelmiş diyiyorki şimdide hamilesin ya artık bahanen de var sürekli kaçar durursun.normal de bile kaçmam ya salaklar ya insalıkları kalmamış.olan ortada yaacak birşey varmış gibi...sinir oldum müdür gelsin izin alıp gideceğim valla dayanamıyorum çünkü...ben onları düşünüp almıyorum bunlara bak ya...:84::84::84::84:

kızlarrrrrrrrrr

kese haftalığa göre değişiyomu???? benim 5 haftalıkken 12,6 mm çıktı??? yada kişiye göremi değişiyo????

valla canım ben hiç takip etmiyorum sonuçta bir problem olsa doktor mutlaka söyliyecektir bence bunları çok fazla düşünmemek ve kıyaslamamak lazım rahat olup hamileliğin tadını çıkarmak en doğru olanı

hiç sakın gerilme cnmmm. Gülen seven hırlayan hepsi yalan o senin bebişinnn . Emin ol sadece sen çok seversinn. Cnnmmm bebeğine çok tatlı looppp diye öpenide çirkin şey diyenide boşverrr. Sen kendine iyi bakkkk.

boşver cnmmm...kim ne düşünürse düşünsün..sen sağlığına bak....

haklısın galiba...kafaya taktıkça başka şey çıkıyo...sağol cnmm

kızlarrrrrrrrrr

canım korkmana gerek yok benimkide 5 haftalıkken okadardıı.... rahat ol canımm relaks relakssss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…