2012 Ocak Anneleri

Töbe yarabbim töbee lafmı şimdi bu Allah aşkına.. :95:
Zaten duydukca bebeğini kaybedenleri moralim bozuluyo panik oluyorum ki eminim topicteki bütün anne adaylarıda öyledir etrafımızdaki insanların bize moral vermesi lazımken köstek olanlar var anladığım kadarıyla
Allah akıl fikir versin böyle insanlara ne diyim..
Bide mümkünse rabbim benden uzak tutsun böylelerini çnkü bu piskolojiyle onları ne yaparım bilemiyorum..

Son düzenleme:

Allah akıl versin boşver canım, bana da çok laf ediyorlar, beslenmiyormuşum, çocuğum gelişmiyormuş bıdıbıdı bilmemne

ercelf çok üzüldüm canım..nasıl şok olduğunu çok iyi anlayabiliyorum..bende bir düşük yaşadım..bazen olabiliyor..şimdi yeniden hamile kaldım ve çok iyi ilerliyorum..umudunu hiç yitirme zaten güzelim..hamile kalabildiğimiz için sevinmeliyiz..ve de normal olmayan bebişler yaşamıyor..allah sana nice sağlıklı bebişler verir..

düşük yapmış olsaydın bunu söylemesi seni rahatlatırdı ama seni durduk yere tedirgin etmesi kötü olmuş..belki seni kıskanıyordur..insan sevdiğini neden tedirgin etsin dimi..

Ercelf canim Allahim yaninda olsun insallah ikinci bebegini en kisa zamanda kucagina alirsin canimmmm. Kizlar bende cok korkuyorum hergun bir aksilik oluyor dun az kalsin düşüyordum belim agridi birkac saat ödüm patliyor hergun doktora gitmek istiyorum cumartesi gunu Allahim izin verirse kalp atislarini dinliycez inşallah herkese hayirli hamilelik diliyorum

Bende okudukca çok tedirgin oluyorum ve korkuyorum..
Hergün doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi..
27 güne yakın nasıl dayanıcam bilemiyorum.. :44:
Amin rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah..

ercelf çok üzüldüm canım allah en kısa zamanda yeniden sağlıklı bi bebişe sahip olmanızı nasip etsin

ben de okudukça böyle üzüntülü haberleri çok korkuyorum. doktora gitme aralığı uzadıkça endişeler artıyor malesef. hayırlısıyla bi salı günü olsa da rahatlasam. günlerdir nedensiz bir huzursuzluk yaşıyorum :18:

Ercelf arkadaşımız için gerçekten çok üzüldüm allah ikinci bebeğine sağlık sıhat verir inşallah..bu mübarek günde allah hepimizin bebeklerini sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin..böyle haberleri duyunca insan tedirgin oluyor,korkuyor..ama 10 gün sonra çağırmış doktoru onun acaba bir problem mi gördü diyorum...benimkine daha 22 gün var nasıl dayanıcam yav?

günaydın göbişleri olacak hamişler.
ben bu sabah hiç iyi değilim aşırıbulantı hissi var henüz çıkarmadım ama çok fenayım...tansiyonum çok düşüyot.aşırı baş dönmesi var...allahım ne yapacağım...akşama kadar böyle nasıl çekilirki...

Merhaba kızlar.
grup kumuşsunuz facede..
ben daha kimseye hamile olduğumu ilann etmediğim için katılamadım..
şimdi sayfada gözükür şu gruba katıldı diye..
ay cnm 6 hafta nasıl durdun ben 3 hasftalıkken gorendım herkes duydu:)

günaydın kızlar........

bende sizden bişey rica etsem.....

fatih-b.paşa-gop......bu civarlarda bana bi doktor tavsiye edermsinizzz....lütfennnnn.......

kızlar günaydın bende kötü olmaya başladım yaaa dün akşamdan beri tansiyonum düşük galiba bacaklarımda derman yok içim titriyo sankii ee bide mide bulantılarımda başladıı. ama daha hiç neyse kızlarrr anladınızz sizz kötüyüm ya bu günn demekki bendede başlıcak yaaa..

cnm geçmiş olsun...Rabbim yardım etsin....
bende hep olmasın diye dua ediyorum ve işllh olmazda...çok şükür şimdilik bişi olmadı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…