Arkadaşlar bir tanıdığımız beni öğrenmiş diyalog
sen ilk kez hamile kalıyosun dimi!!!
Ben 32 (saf halimle)dişş hımm evettt
hııı dikkat et o zaman ilk hamile kalanların % 80 i çocuk düşüyo seninde yeniymiş .2. Si tutuyo ama benim öyle oldu dedi.
Diyalog bitti.
Nasıll??????????????????????
hııı dikkat et o zaman ilk hamile kalanların % 80 i çocuk düşüyo seninde yeniymiş .2. Si tutuyo ama benim öyle oldu dedi.
Diyalog bitti.
Diyalog bitti.
Ercelf canim Allahim yaninda olsun insallah ikinci bebegini en kisa zamanda kucagina alirsin canimmmm. Kizlar bende cok korkuyorum hergun bir aksilik oluyor dun az kalsin düşüyordum belim agridi birkac saat ödüm patliyor hergun doktora gitmek istiyorum cumartesi gunu Allahim izin verirse kalp atislarini dinliycez inşallah herkese hayirli hamilelik diliyorum
çiçek hoşgeldin canım..uzun zamandır yoktun..nerelerdesin.?
ay cnm 6 hafta nasıl durdun ben 3 hasftalıkken gorendım herkes duydu:)Merhaba kızlar.
grup kumuşsunuz facede..
ben daha kimseye hamile olduğumu ilann etmediğim için katılamadım..
şimdi sayfada gözükür şu gruba katıldı diye..
ercelf için cok üzüldümallah en kısa zamanda yeniden bebiş sahibi yapsın ki cok cabuk kalmış hamile budaöyle olurinş.. cok opuyorum kendisini
orası bana ters ama ne guzel miş öyle biyer isemrb kızlar nasılsınız
bız bugun 9 haftalık olduk teyzelerı
Yarında doktora gıdıyoruz
ınsallah ıyı olur bakalım
aslında ben ozel hastaneye gıdıyodum ama bı devlet hastanesı acılmıs ıstanbul bakırkoy kadın dogum yenı bıyere tasınmıs halkalı tarafında daha 1 ay olmus acılalı cok guzel ılgı alaka varmıs bır suru doktor var doktor sıkıntısı yok hastane cok temız ve cok ıyıymıs dogum yaptıktan sonra tek tek odalarda kalınıyormus ozel hastane gıbıymıs ozele gıden bı arkadasımda ozelı bıraktı oraya basladı valla yarın gıdıp test edıcem ve sızlerle paylasıcam kızlarıstanbulda yasayan arkadas varsa aramızda oraya bakmalı bence
tatlım nasıl ya ocak annesi olarak cinsiyetinmi belli oldu yanikızlar bugün buraya yazdıktan sonra tuvalette yine leke geldi normalde akıntım oluyordu ama renk olarak soluk kahve rengi olunca yine dr aradım ben çok korkmaya başladım yine oldu dedim.tamam ben ofise geçiyorum gel hadi dedi.neyse eşimi çağırdım sonra gittik.ultrasonra baktık doktorum ne güzel meleğin bak hali vakti yerinde ohhh yavrum dedi bize yine el kol salladıkeseyi inceledi kenarında vs hiçbir şekilde belirti yok sen cinsel beraberlik mi yaşadın yoksa dedi bende evet dedim ve direk bana kesen genişliyor damarların gerilmiş üstüne ilişki olunca ondan olmuş yoksa alttan bile bakmaya gerek yok bebek gayet sağlıklı kese vs herşey harika dedi.
için rahat olsun diye progestan mı ne ondan yazdı verdi .bu arada 11+1 bebeğim.tarihimiz ilerlemiş yine.bu bebek çok hızlı büyüyo dedim ne kadar güzel işte erken döllenme dedi.ve cinsiyeti ne dedim şöyle bir doktorum daha yeni farkedilmeye başlanır bakayım deditestis falan göremedim kız gibi mi ne dedi güldü sonra erkekde olabilir haftaya cumartesi gel söylücem erkek olursa o gün ben görürüm dedi hem tarama testide yapılıcakmış 12+1 olucakmış ultrason tarihini dikkate aldığnı söyledi kızlar .
bol su içip ,agır birşeyler yapmıcakmışım dinlenicekmişim ve ilişki de yasak şu 3. ay çıksın kontrol edicez akıntıyı dedi.çok şükür evhamlıydım .ilacıda aldım geldim bir tane içtim hemen sizlerle paylaştım kızlar.çok uzun kalamıcam dinlenmem lazım.gece uğrarım hepiniz dikkat edin emi
özelmi?kızlar şişli civarında hastane arıyorum konu da açtım ama cevap yazan olmadı henüzz duyarsanızzz fln buraya yazın olur mu?
türkiye hastanesi
çevre hastanesi
aksoy hastanesi
salıdan beri midem bulantımvarMerhaba kizlar benim bebişimde5+4. Ocak sonu dogacak hayirlisiyla.3gundur uyumak dinlenmek istiyorum surekli cabuk yoruluyorum ara arada midem kötü oluyor ama bugun cok fena durumdayim mide bulantisi beni mahvediyor:26:
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN
ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRRRRRR.
günaydın
ee bi sürü kişi yolladı sen nasıl katılamıyosun anlayamadım inanki :26::26:
kızlar günaydınbende kötü olmaya başladım yaaa dün akşamdan beri tansiyonum düşük galiba bacaklarımda derman yok içim titriyo sankii ee bide mide bulantılarımda başladıı. ama daha hiç neyse kızlarrr anladınızz sizz kötüyüm ya bu günn demekki bendede başlıcak yaaa ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?