2012 Ocak Anneleri

Merhaba kızlar.
grup kumuşsunuz facede..
ben daha kimseye hamile olduğumu ilann etmediğim için katılamadım..
şimdi sayfada gözükür şu gruba katıldı diye..

merhaba arkadaşlar 2012 nin ilk bebişleri hayırlı olsun Allah hepinize sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahh

Herkese iyi akşamlar
Pazartesi günü doktor kontrolüm vardı heyecanla gittim bebeğimi görmek için büyük bir hayal kırıklığına uğradım doktorum bebeğimin kalp atışlarını duyamadı.Detaylı ultrason sonucu da kesinleşti.Bebeğimin kalp atışları durmuştu.Çok üzüldüm hastaneyi yıktım inanamadım tekrar tekrar tekrar baktırdım.Doktorum da benim kadar üzüldü ama değişen birşey olmadı.Salı günü sabah kürtaj oldum bebeğimi benden aldılar.Aranızdan ayrılıyorum.Çok üzgünüm ama atlattım sayılır nasip değilmiş 2 ay dinleneceğim sonra yine deneyeceğiz yine olucak inşallah.Çünkü çok kolay hamile kalmıştım doktorum da üzülmememi söyledi kendimi fazla hırpalamadım insan ilk duyunca üzülüyor ama sonrasında demekki sağlıksız dı bünyem kabul etmedi nasibi böyleymiş dedim.Allahım yine verir inşallah.Doktorum kesinlikle ne senden nede eşinden kaynaklanmıyor her 10 gebe kadından 1 inde böyle oluyor haftada 2-3 kişiyi görüyoruz bu şekilde tamamen bebekten kaynaklı dedi.Sizlere hayırlı bir hamilelik diliyorum.Daha fazla duramicam yazdıklarınızı okudukça metanetli olmaya çalışsam da kaybettiğim bebeğimi hatırlıyorum.Hepinize sevgiler...

Kizlar ben evde yapilan yoguru yiemiorumm..onun gibi olann yogurt mafkasi biliomusunuzzzz..acilll

Merhaba kızlar.
grup kumuşsunuz facede..

Gizli cnm gözükmüyor benim bildiğim kadarıyla rahatlıkla katılabilirsin o yüzden..

merhaba arkadaşlar 2012 nin ilk bebişleri hayırlı olsun Allah hepinize sağlıklı bi şekilde kucaklarınıza almayı nasip etsin inşallahh

Merhaba teşekkür ederiz..

Bende seni merak ediyodum cnm ama son zamanlarda fazla girmediğin için kötü düşünmedim..
İnanamıyorum okuduklarıma çok üzüldüm hayırlısı böyleymiş demekki..
İnşallah en yakın zamanda bebişine kavuşursun cnm bol bol dua et kendine dikkat et yıpratmamaya çalış

Cnmmm ne dicegimi bilmiorumm...allahim bilir herseyi o isterse olur sabirli ol cnmm bak ne gusel kolayca gebe kalmisinnn bidaha olur insaallah saglikli bi sekildee

çok üzüldüm canım bende yaşadım o duyguları çok iyi bilirim benim bebeğimde kalp atışı hiç başlamadı bebek gelişmemiş 9 haftalık hamileydim ultrasonda 6 haftalık gözüküyodu kanamada başlayınca kürtajla aldılar 2. bebeğimdi kızımla teselli buldm o sıralar kısmet değilmiş demekki rabbim sana ve eşine uzun ömürler versin yine olur inşallah 2 sene sonra şimdi yeniden hamileyim korkmuyo değilim inşallah bi sorun olmaz

hepinize teşekkür ederim benim kanamam filan yoktu yalnız hiç miğdem bulanmıyordu sadece göğüslerimde çok hassasiyet vardı belimde ağrılar oluyordu o kadar.ilk bir hafta önce gittiğimde gördük kalbi atıyordu 10 gün sonra çağırdı 9. günü gittim kalp atışı durmuş.Ertesi gün hemen alındı kanamam filan olmadı yani hiç belki de yeni ölmüştü
bana doktorum 1 ay normal adet gör ondan sonra korunmana gerek yok dedi temmuzda doğal dene ilaçsız ağustosta yine klomene başlicaz çok kolay gebe kaldın yine kalırsın dedi.insanlar düşük yapıyo işte napalım demekki bünyem onu kabul etmedi hiç isyan etmiyorum çok kolay toparlandım hatta burcunu beğenmedi gelmek istemedi diye gülümsemeye çalışıyorum.:)
kendimizi yıpratmanın alemi yok yaşım 26 daha çok genciz.ikincisi tutunur inşallah...

Merhaba kızlar.
grup kumuşsunuz facede..

Görünmüyor canım katılabilirsin, tarafımdan titizlikle test edildi
Benimkini de bilen çok çok az çünkü, duyulsun istemiyorum henüz.

Çok doğru düşünüyorsun canım, Hayatta her şeyin doğru bir zamanı var, kaderin önünde duramayız, demek ki sizin için bu zaman doğru zaman değildi, İnşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursunuz bebeğinize, yeter ki sen güçlü, metanetli ol.

Kayyumm cnmm ne yaptiysaan yazsana bi arkdsim var ona yollayimm olmaz mii

cnm doktor evicap , klomen ,pentox verdi

ben sabah akşam keçi boynuzu kürü yaptım sabah saf yağda incir 1tane ,akşam mutlaka yenekten sonra meyve sabah mutlaka kahvaltı kahvaltıda mutlaka yumurta
ve çok övülen internetten 3 kapsül cym plus aldım 1 ayda bunu bitirdik ten sonra ben hamiştim.

Çok üzüldüm canım,herşeyin hayırlısı olsun ..atlatabildiğin iyi olmuşş. umarım istediğin herşey uygun zamanda olur.

Kendi adıma da korktum biraz ,bulantılarım anidne geçince acaba bebeğe bişey mi oldu demiştim.Ama olsa kanama fln olur diye düşünüyodum ama kanama olmaya da biliyomuş:18::18::18::18::18::18::18:

cok üzüldüm canim ya ( hayirlisi böyleymis demek ki cnm üzülme

bizde bu caarsamba gidicez dr. bakalim biz duyabilecekmiyz kalp atislarini

ins.yasiyordur

ercelf aRKADAŞIMM. ALLAH SABRINI VERSİN ,İYİ DÜŞÜNELİM İYİ OLSUNN. İNŞALLAH YENİ BEBİŞİN KISAA ZAMANDA SENİ HEMENCECİK BULURRR.

Arkadaşlar bir tanıdığımız beni öğrenmiş diyalog

sen ilk kez hamile kalıyosun dimi!!!

Ben 32 (saf halimle)dişş hımm evettt

hııı dikkat et o zaman ilk hamile kalanların % 80 i çocuk düşüyo seninde yeniymiş .2. Si tutuyo ama benim öyle oldu dedi.
Diyalog bitti.

Nasıll??????????????????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…