arkadaşlar korkmayın folbiol ile folik asit aynı ama % likleri farklı doktorunuza güvenin bu sohbet 2 arkadaşımdada oldu sordular doktora
günaydın şekerleeer
canım hoşgeldin, hayırlı olsun hamileliğinbulantıların çabuk geçer inşallah
canım benim çok şükür bişeciği yokmuş kuzunun.. çok dikkat et
çok sağol canım, senin de bebişini bağışlasın Allahım..
canımm çok üzüldüm.. kolay hamile kalmışsın, inşallah çabucak yeniden hamile kalırsın, sağlıklı bi bebişle bu kez... hayırlısı böyleymiş belkide...
canım hayırlı olsun, hoşgeldin..
sağol canım senin de..
canım benim böle tiplere raslıyınca içinden şöle de, ÇOK DA TINNNNN! ve bu hissini hissettir de hasedinden çatlasın!
aman dikkat et canım ya, kendini bi oku, felak ve nas oku.. sana da hayırlı hamilelik nasip etsin Allah..
canım haftasına kişisine göre değişir, takılma. dr sölerdi bi aksilik olsa..
ah bu insancıklar...
aynen canım yaa, ben de dün baktım ilaçlara yok o vitamin yok bu, yok demir hapı aman ben fazla mı içiyorum eksik mi dozu diye geriliyoruz.. eskiden annelerimiz vitamin mi içiyolarmış.. gerçi o zamanki meyve sebze de şimdi yok ne yazıkki...
ah yavrum ya senin etrafını sarmış bu insanlıktan nasibini almamışlar... kayınvalidene de kıl oldum heeee
Merhaba guzel annecıkler:)
Aylıncıgım nasılsın canım? Ben dun doktora gıttım bır hafta aradan sonra yıne kızlar.
ve doktorum yıne bır hafta daha bekleyelım dedı.fetus gelısımını goruyorum ama henuz
kalp atısı yok.bır şans daha tanıyalım dedı.Allah'ım İnşallah bir mucize nasip eder bize.
Cunku benım dogal yolla hamıle kalma şansım doktorun dediğine göre %0.Tabıkı Allah
bılır ama cok zor yanı anlayacağınız(((
hadi yaaa ama daha 2hafta olmadı başlayalı bukadar cabuk mu bırakılıyor ben 3.aydan sonra başka ilaca geciliyor diye biliodum ne yapsam acaba doktora gitmeme me daha var bende bi bakayım netten neler yazıyo. Cok teşekkür ederim saol canım
Aylıncıgım nasılsın canım? Ben dun doktora gıttım bır hafta aradan sonra yıne kızlar.
ve doktorum yıne bır hafta daha bekleyelım dedı.fetus gelısımını goruyorum ama henuz
kalp atısı yok.bır şans daha tanıyalım dedı.Allah'ım İnşallah bir mucize nasip eder bize.
Cunku benım dogal yolla hamıle kalma şansım doktorun dediğine göre %0.Tabıkı Allah
ben yağ sürmedim henüz ama tüyler arttı hamileliktenben günde 3tane içiyorum her doktor farklı sey söylüyor anlamdım ki.
bu arada canım bende duymustum kakao yağı tüylenme yapıyormus. ben şimdi bebe yagı almayı düşünyorum sonrada lierac alırım heralde
kuzuu sen de sağol :))cnmm ya İNAN BİRDEN YÜZÜME GÜLÜMSEME GELDİ SAYENDE SAĞOLASINNN..
Kikzar ben de dun keseyi grdum 7 haftalik bebeimm ve habersiz geldiiiallahima sukurler olsun umutsuzkenn bide baktikk gobusumde...2hafta snrada gel kalbini duyalim dedi drumm..bnm vucudum surekli kasiniooo ve suatimdaki sivilce ve tabi vucudumdaki sivilceler cok acioo...yalniz bnm istahim yokk hele evde yapilan biseyi istemiorumm grmucem kokusu u duymucam yapim asamsindayken yemekkk...siz de drurum nasilll...bu mubarek gunde dualarimizi allahim kabul etsinn hamsisler saglicakla kucagina alsin bebeisleriniii isteyen olmayan herkese de allahim evlat versinn...kimseyi evlat aartmakla yada evlat acisiyla sinamasinnn
kızlar folic asit ölçümü yaptırdım ama 9.73 çıktı
Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Sonuç Detayı Açıklama
Folik Asit 9.73 ng/mL 2,5 >
ng/mL nanogram oluo sanırım ?yani gebelikte en az kaç oluo acaba bu internette bulamadım pek,
sizde varsa kendinizinkiyle bi kontrol edebilir misiniz az mı bu değer?
Ya da mg/mL mi ng/mL mi ona göre bi yorumlayalım.
ok arkadaşımmm şimdi ben cmtsi alırımm ne alayım en iyisi kakao yağımıı hımm hangisini alayımmm
günaydın şekerleeer
ah yavrum ya senin etrafını sarmış bu insanlıktan nasibini almamışlar... kayınvalidene de kıl oldum heeee
canım normal işte.. 2,5 tan büyük..
rabbim sana bağışlasın gülüm inşallah haftaya kalp atışlarınıda duyarsınız.hep birlikte sevnirizMerhaba guzel annecıkler:)
küçük mü olması gerekiyo, kafam karıştıcanım normal işte.. 2,5 tan büyük..
yavrucum cahil insanın dediğini iplemicen yoksa boşuna kendini yersin.. aklıselim ve inançlı insan bilir ki, bebek rızkıyla gelir! onu veren Allah ona bakacak gücü de verir... sen çooook rahat ol, bebişinin mutluluğunu doya doya yaşa, maşallahevet canım benim .sürüsüne bereket dolular.kayınvalideme hamile olduğumu söyledim bana ilk tepkisi gidin mahallede ev tutun nasıl bakacasız para yetiştiremezsiniz diyiyor.mahalledeki ev kiraları 200-300 arası da.urfada evler çok pahallı.yani tebrik bile etmedi.boş verdim onları ben yavruma çok iyi bakacağım vede çok iyi şartlarda nasipse yetiştireceğim...
cnm onu anladım da:) sizinkileri merak ediorum yani gebelikte genelde kaç çıkıo diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?