2012 Ocak Anneleri

istek gönderdim bakalım.ben burdaki nickimle üyelik aldım .isimden tanınmak daha kolay olur diye

ekmek arası yumurtayı yedim .yaşasın güzel beslenmek.

Son düzenleme:
Merhaba guzel annecıkler:)
Aylıncıgım nasılsın canım? Ben dun doktora gıttım bır hafta aradan sonra yıne kızlar.
ve doktorum yıne bır hafta daha bekleyelım dedı.fetus gelısımını goruyorum ama henuz
kalp atısı yok.bır şans daha tanıyalım dedı.Allah'ım İnşallah bir mucize nasip eder bize.
Cunku benım dogal yolla hamıle kalma şansım doktorun dediğine göre %0.Tabıkı Allah
bılır ama cok zor yanı anlayacağınız(((

arkadaşlar korkmayın folbiol ile folik asit aynı ama % likleri farklı doktorunuza güvenin bu sohbet 2 arkadaşımdada oldu sordular doktora

ben günde 3tane içiyorum her doktor farklı sey söylüyor anlamdım ki.
bu arada canım bende duymustum kakao yağı tüylenme yapıyormus. ben şimdi bebe yagı almayı düşünyorum sonrada lierac alırım heralde

cnmm ya İNAN BİRDEN YÜZÜME GÜLÜMSEME GELDİ SAYENDE SAĞOLASINNN..

canımmmmm bence çok güzel haber buuu, bebek gelişiyosa inşallah kalp atışını da görmeyi nasip edecek... dilerim Rabbim sağlıklı kılar bebeğinizi, sağlıkla doğar kuzucuk, maşallah.. nasıl sevindim bu habere, aklımdaydın, gitti mi acaba doktora diyee :)

nete bak cnmm nettede yazıyo kuzummmmmm

Allahım işllh yardım eder yüzünüzü güldürür..dualarımızn sizinle olsun ....

Allah yardımcın olsun canım inşallah bebeğin sana sıkı sıkı tutunur. ahh ahh bilirim kendiliğinden hamile kalamama durumunu bizde bir senedir ugrasıyoduk tam bu son ay catlatma iğnesi vurulacaktı adet olunca gidecektim ama hep dua ettim Allahım ne olur bi mucize ver kendiğinden hamile kalayım die veee sonunda dileğim kabul oldu hamile kaldım inan bir hafta inanamadım.
inşallah hepimiizn bebeğinin minicik kalbi atıyordur.
iyi şeyler düşün dua et.Allahım hayırlısı neyse onu versin inşallah hakkınızda.amin

ben yağ sürmedim henüz ama tüyler arttı hamilelikten kakao yağı da günahsız olmasın
cnmm ya İNAN BİRDEN YÜZÜME GÜLÜMSEME GELDİ SAYENDE SAĞOLASINNN..
kuzuu sen de sağol :))

kızlar folic asit ölçümü yaptırdım ama 9.73 çıktı

Tetkik Adı Sonuç Ünite Normal Değer Sonuç Detayı Açıklama
Folik Asit 9.73 ng/mL 2,5 >

ng/mL nanogram oluo sanırım ?yani gebelikte en az kaç oluo acaba bu internette bulamadım pek,
sizde varsa kendinizinkiyle bi kontrol edebilir misiniz az mı bu değer?
Ya da mg/mL mi ng/mL mi ona göre bi yorumlayalım.

dilerimm haftaya gittiğinizde bebişinizin kalbi de pıtı pıtı atıyo olurr valla çok sevindim canım ya maşallah

hayırlı olsun tebrik ederim inşallah sağlıkla kucagına almayıda nasip eder Alahım.
amin amin aminnnn. gercekten cok zor insan ümitsizliğe kapılıyor allahım herkese anne baba olmayı nasip etsin inşallah

canım normal işte.. 2,5 tan büyük..

ok arkadaşımmm şimdi ben cmtsi alırımm ne alayım en iyisi kakao yağımıı hımm hangisini alayımmm

ben bebe yağı alcam şimdilik zaten tüylenme problemmim var iyice azmasın şimdi durup dururken. ama gecen sene bi arkadasım hamileydi lierac kullanmıstı göbeginde birazcık tüy olusmustu yine

günaydın şekerleeer

ah yavrum ya senin etrafını sarmış bu insanlıktan nasibini almamışlar... kayınvalidene de kıl oldum heeee

evet canım benim .sürüsüne bereket dolular.kayınvalideme hamile olduğumu söyledim bana ilk tepkisi gidin mahallede ev tutun nasıl bakacasız para yetiştiremezsiniz diyiyor.mahalledeki ev kiraları 200-300 arası da.urfada evler çok pahallı.yani tebrik bile etmedi.boş verdim onları ben yavruma çok iyi bakacağım vede çok iyi şartlarda nasipse yetiştireceğim...

rabbim sana bağışlasın gülüm inşallah haftaya kalp atışlarınıda duyarsınız.hep birlikte sevniriz

canım normal işte.. 2,5 tan büyük..
küçük mü olması gerekiyo, kafam karıştı
yavrucum cahil insanın dediğini iplemicen yoksa boşuna kendini yersin.. aklıselim ve inançlı insan bilir ki, bebek rızkıyla gelir! onu veren Allah ona bakacak gücü de verir... sen çooook rahat ol, bebişinin mutluluğunu doya doya yaşa, maşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…