küçük mü olması gerekiyo, kafam karıştı
yavrucum cahil insanın dediğini iplemicen yoksa boşuna kendini yersin.. aklıselim ve inançlı insan bilir ki, bebek rızkıyla gelir! onu veren Allah ona bakacak gücü de verir... sen çooook rahat ol, bebişinin mutluluğunu doya doya yaşa, maşallah
yok tatlım benim sonuçlarda folik, kısaltılmışı falan var mı bu yaramaz vitminincnm onu anladım da:) sizinkileri merak ediorum yani gebelikte genelde kaç çıkıo diye?
hehehe o işarette bi karışıklı war sanki:))) benm de kafam karıştı ama büyük olması lazım sanırım 2.5ten küçük olsa o zaman 0 da normal olur :)
ay cnm ınsallah lsanllah kalp atısını görürsünüzMerhaba guzel annecıkler:)
Aylıncıgım nasılsın canım? Ben dun doktora gıttım bır hafta aradan sonra yıne kızlar.
ve doktorum yıne bır hafta daha bekleyelım dedı.fetus gelısımını goruyorum ama henuz
kalp atısı yok.bır şans daha tanıyalım dedı.Allah'ım İnşallah bir mucize nasip eder bize.
Cunku benım dogal yolla hamıle kalma şansım doktorun dediğine göre %0.Tabıkı Allah
bılır ama cok zor yanı anlayacağınız(((
uf benım öle bi şansım yok şahsen rapor alsam bile 1gün gelmem en iyi ihtimalbende bu gün sendenim çok fenayım.bacaklarım titriyor sürekli ne yapacağımıda bilemedim iş yerinde üffffffff ya.misafirimde var 10-15 gün..olmasalardı rapor alıp dinlenirdim ama nerde bende hiç şans yok.bu ayın sonunda da iş yerinde benim yerime bakacak arkadaş evlenecek 1 ay olmayacak haziran 25 e kadar aldım aldım rapor yoksa ramazana kadar buraya mahkumum...:84::84::84:
istek gönderdim bakalım.ben burdaki nickimle üyelik aldım .isimden tanınmak daha kolay olur diye
ekmek arası yumurtayı yedim .yaşasın güzel beslenmek.
evet canım benim .sürüsüne bereket dolular.kayınvalideme hamile olduğumu söyledim bana ilk tepkisi gidin mahallede ev tutun nasıl bakacasız para yetiştiremezsiniz diyiyor.mahalledeki ev kiraları 200-300 arası da.urfada evler çok pahallı.yani tebrik bile etmedi.boş verdim onları ben yavruma çok iyi bakacağım vede çok iyi şartlarda nasipse yetiştireceğim...
valla izin alacağım şimdi az kasın koridorda düşecektim...bacaklarım titriyor.aman öğrenirlerse öğrensinler hafta başında 5 gün rapor alacağım bakalım.dinleneyim biraz ya...birde eşim sevindiğini söylüyor bebek için ama kızmda sürekli gelir kanımı öper bebişim ne yapıyor derdi.ama bunda çok alakasız.kayınvalidem de kızdı ne gerek vardı dedi şimdi daha kızın küçük dedi.ama sonuçta pilanlı yapılan birşey değil.allah kısmet etmiş yapacak birşeymi var.yani utanmasa aldır diyecekti ama işte allahtan korkuyor.zaten aldırmam o beniim canım madem gelmiş bana düşen onu korumak kollamak ve dünyaya getirmek.allahım bizleri cahillerden cehaletten koru ...herkesin evladını kendisine bağışla...evlatlarımızla biz terbiye etme...kimin ne dediği ne yaptığıyla ilgilenmiyorum ama genede üzülüyorum çok duygusalım....
banada çok sık olur bakarım ama görmem onayladınmı üyelik isteğin?
diline sağlık cnm. Bu arada gözün aydınnn .bende bugün gidiyorum cnmm inşallah banada böyle güzel sözler nasip olur doktorumdannnn...kaç haftalıksın kuzum sen
rüyaların tersi çıkarmış, hayra yor tatlım, hayır olsun inşallahherkese selam annecikler
yaaa 2 gündür aynı rüyayı görüyorum kanamam oluyordu rüyamdasabah moralman çökmüş başlıyorum güne rüyanın etkisiyle. allahım sen koru yaa bir an önce salı olsun artık bebişimin iyi olduğunu göreyim
hımmm 2,5 üstü normal demek istiyo yaf, amma kafa patlattık :))))
Ben de katılma talebi gönderdim faceteki gruba :)
bu arada yarın kontrole gidicez, doktorum aç karına gel tahlil yapalım dedi, bakalım neler diyecek.
gerçi hala ne tahlili anlamadım, delik deşik oldu her yanım :)
bu arada kim yazmıştı hatırlayamadım ama geç döllenme olunca erkek mi oluyormuş?
şimdi benim SAT'a göre sanki gelişimi daha geriden geliyor. benle aynı sat'ta olanların bebişleri daha büyük benim miniğimden, bu durumda erkek olma ihtimali yüksek mi oluyor?
var mı bunun mantığı? merak ettim :) bilenler açıklarsa sevinirim
canım benim bildiğime göre, erkek spermler daha kısa ömürlüdür ama daha hızlıdır, dişi olanlar ise daha yavaştır ama daha çok yaşarlar.. dolayısıyla da mesela ilişki yumurtlamaya yakın olmuşsa erkek spermlerin çabuk davranıp dölleme ihtimali fazla, ilişki yumurtlamaya daha uzak vakitte olmuşsa da dişilerin hala yaşayıp dölleme ihtimali fazla.. ama senin dediğini duymamıştım..Ben de katılma talebi gönderdim faceteki gruba :)
bu arada yarın kontrole gidicez, doktorum aç karına gel tahlil yapalım dedi, bakalım neler diyecek.
bu arada kim yazmıştı hatırlayamadım ama geç döllenme olunca erkek mi oluyormuş?
şimdi benim SAT'a göre sanki gelişimi daha geriden geliyor. benle aynı sat'ta olanların bebişleri daha büyük benim miniğimden, bu durumda erkek olma ihtimali yüksek mi oluyor?
doktorun öyle dediyse vardır bi bildiği...günlük 400 mg içmek yeterli....
bende yarın kontrole gitcem inşallah kalp atşlarını sağlıklı bi şekilde duyarız dua edin bana da olur mu...kötü şeyler duymak istemiyorum......
hayırlı olsun canım gözün aydın inşallah bzide kalp atıslarını duyarızzdün kontrole gittik.
bebeğimin kalp sesini dinledim. yavrum benim. kocaman olmuş. 6 haftalıkken kesenin içinde nokta kadardı. 27mm olmuş..neredeyse 3 cm:)
doktor çok sağlıklı dedi.
üstelik sata göre 1 gün ilerideymiş.
doğum tarihini 1 ocak belirledi ultrason cihazı...
doğum günü hediyem çift çizgi oldu. anneler günü hediyem kalbinin attığını öğrenişim oldu.
yeni yıl hediyem de bebeğim olacak inşallah
benimde ultrason a göre 6+2 ama bulantı falan yok allah allah halbuki ben bulanmasını cok istiyorum hayırlısı bakalım.benim 5+1 neden bulantim yok erken dimi seninde erken baslamis 7 . haftadan baslamasi lazim
Herkese iyi akşamlar
Pazartesi günü doktor kontrolüm vardı heyecanla gittim bebeğimi görmek için büyük bir hayal kırıklığına uğradım doktorum bebeğimin kalp atışlarını duyamadı.Detaylı ultrason sonucu da kesinleşti.Bebeğimin kalp atışları durmuştu.Çok üzüldüm hastaneyi yıktım inanamadım tekrar tekrar tekrar baktırdım.Doktorum da benim kadar üzüldü ama değişen birşey olmadı.Salı günü sabah kürtaj oldum bebeğimi benden aldılar.Aranızdan ayrılıyorum.Çok üzgünüm ama atlattım sayılır nasip değilmiş 2 ay dinleneceğim sonra yine deneyeceğiz yine olucak inşallah.Çünkü çok kolay hamile kalmıştım doktorum da üzülmememi söyledi kendimi fazla hırpalamadım insan ilk duyunca üzülüyor ama sonrasında demekki sağlıksız dı bünyem kabul etmedi nasibi böyleymiş dedim.Allahım yine verir inşallah.Doktorum kesinlikle ne senden nede eşinden kaynaklanmıyor her 10 gebe kadından 1 inde böyle oluyor haftada 2-3 kişiyi görüyoruz bu şekilde tamamen bebekten kaynaklı dedi.Sizlere hayırlı bir hamilelik diliyorum.Daha fazla duramicam yazdıklarınızı okudukça metanetli olmaya çalışsam da kaybettiğim bebeğimi hatırlıyorum.Hepinize sevgiler...
canım sata göre 9+3 de benim bulatılarım bıçak gibi kesildi ,9+6 da doktora gittim bebeğim 11+1 ultrason hesaplarına 4-5 gün önde gidyordu ,yani 10 + larda kesilmiş oluyor bulantı .ohhh afiyet olsuntamolarak ne zman geçti bulantıların? ben çok fenayım artık geçsin istiyorum bende yemek yemek istiyorum
ben yazmıştım canım erken döllenme olduğu için kız olma ihtimali çok yüksek diyor.Ben de katılma talebi gönderdim faceteki gruba :)
:))) o konu da tamam da işte gebelikte ortalama kaç çıkıo die merak ettim.neyse artık eğer gören bilen duyan varsa yazsın arkadaşlar:))kısaltılmışı da yok canım folic asit yazıo :)
rüyaların tersi çıkarmış, hayra yor tatlım, hayır olsun inşallah
:))) o konu da tamam da işte gebelikte ortalama kaç çıkıo die merak ettim.neyse artık eğer gören bilen duyan varsa yazsın arkadaşlar:))kısaltılmışı da yok canım folic asit yazıo :)
nasıl insanlar var ya...yapmasan sorunmu var derler yapsan tebrik bile etmezler..hiç takma boşverrr..herkesin kuzusu kendine zaten...
ah kuzucum ya bende senin gibiyim kim ne dese ağlıyorum bende yeni evliyim herkes aaaaa hamile misin ama çok erkeeeeen diye ağızlarını büze büze konuşuyorlar walla herkese gıcığım bu ara dedikleri hiiiçte umrumda bile değilseninde olmasın erkekleri özünde var bu duyarsızlık hayatım o yüzden onları da boşver hamileliğin keyfini çıkar ne kadar rapor alırsan al işyeri seni iştende atamaz zaten kimseyi duyma ne istiyorlar bunlar bizden bilmem ki size ne be hamileysem hamileyim size ne :84: :84: :84:
yok canım istek gönderdim bekliyorum onaylanmasını bakalım eda görünce onaylar
canım ben normalde 9+2'yim ama bebişim 9+3 bir gün önden gidiyor maşallahgelince yaz sende bakalım senin ufaklık napıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?