2012 Ocak Anneleri

hehehe o işarette bi karışıklı war sanki:))) benm de kafam karıştı ama büyük olması lazım sanırım 2.5ten küçük olsa o zaman 0 da normal olur :)

hehehe o işarette bi karışıklı war sanki:))) benm de kafam karıştı ama büyük olması lazım sanırım 2.5ten küçük olsa o zaman 0 da normal olur :)

ivet işareti başına koyarlar bu sonuçlarda bunun k.çına koymuşlar :))) ama mantık yürütmeni başarılı buldum, küçük olsa bi alt sınır da koyarlardı :13:

Son düzenleme:
ay cnm ınsallah lsanllah kalp atısını görürsünüz
uf benım öle bi şansım yok şahsen rapor alsam bile 1gün gelmem en iyi ihtimal

nasıl insanlar var ya...yapmasan sorunmu var derler yapsan tebrik bile etmezler..hiç takma boşverrr..herkesin kuzusu kendine zaten...

ah kuzucum ya bende senin gibiyim kim ne dese ağlıyorum bende yeni evliyim herkes aaaaa hamile misin ama çok erkeeeeen diye ağızlarını büze büze konuşuyorlar walla herkese gıcığım bu ara dedikleri hiiiçte umrumda bile değil seninde olmasın erkekleri özünde var bu duyarsızlık hayatım o yüzden onları da boşver hamileliğin keyfini çıkar ne kadar rapor alırsan al işyeri seni iştende atamaz zaten kimseyi duyma ne istiyorlar bunlar bizden bilmem ki size ne be hamileysem hamileyim size ne :84: :84: :84:

banada çok sık olur bakarım ama görmem onayladınmı üyelik isteğin?

yok canım istek gönderdim bekliyorum onaylanmasını bakalım eda görünce onaylar

diline sağlık cnm. Bu arada gözün aydınnn .bende bugün gidiyorum cnmm inşallah banada böyle güzel sözler nasip olur doktorumdannnn...kaç haftalıksın kuzum sen

canım ben normalde 9+2'yim ama bebişim 9+3 bir gün önden gidiyor maşallah gelince yaz sende bakalım senin ufaklık napıyo

herkese selam annecikler

yaaa 2 gündür aynı rüyayı görüyorum kanamam oluyordu rüyamda sabah moralman çökmüş başlıyorum güne rüyanın etkisiyle. allahım sen koru yaa bir an önce salı olsun artık bebişimin iyi olduğunu göreyim

Ben de katılma talebi gönderdim faceteki gruba :)
bu arada yarın kontrole gidicez, doktorum aç karına gel tahlil yapalım dedi, bakalım neler diyecek.
gerçi hala ne tahlili anlamadım, delik deşik oldu her yanım :)

bu arada kim yazmıştı hatırlayamadım ama geç döllenme olunca erkek mi oluyormuş?
şimdi benim SAT'a göre sanki gelişimi daha geriden geliyor. benle aynı sat'ta olanların bebişleri daha büyük benim miniğimden, bu durumda erkek olma ihtimali yüksek mi oluyor?
var mı bunun mantığı? merak ettim :) bilenler açıklarsa sevinirim

rüyaların tersi çıkarmış, hayra yor tatlım, hayır olsun inşallah

hımmm 2,5 üstü normal demek istiyo yaf, amma kafa patlattık :))))

:))) o konu da tamam da işte gebelikte ortalama kaç çıkıo die merak ettim.neyse artık eğer gören bilen duyan varsa yazsın arkadaşlar:))kısaltılmışı da yok canım folic asit yazıo :)

benim yeğenim geç döllenme oldu 2 hafta geriden geldi hatta ama kızz :))

canım benim bildiğime göre, erkek spermler daha kısa ömürlüdür ama daha hızlıdır, dişi olanlar ise daha yavaştır ama daha çok yaşarlar.. dolayısıyla da mesela ilişki yumurtlamaya yakın olmuşsa erkek spermlerin çabuk davranıp dölleme ihtimali fazla, ilişki yumurtlamaya daha uzak vakitte olmuşsa da dişilerin hala yaşayıp dölleme ihtimali fazla.. ama senin dediğini duymamıştım..

Son düzenleme:

hayırlı olsun canım gözün aydın inşallah bzide kalp atıslarını duyarızz

benim 5+1 neden bulantim yok erken dimi seninde erken baslamis 7 . haftadan baslamasi lazim
benimde ultrason a göre 6+2 ama bulantı falan yok allah allah halbuki ben bulanmasını cok istiyorum hayırlısı bakalım.

canım benim demekki hayırlısı böyleymiş evet ck zor bir durum Allahım sabır versin inşallah en kısa zamanda yine hamile kalırsın.

ohhh afiyet olsuntamolarak ne zman geçti bulantıların? ben çok fenayım artık geçsin istiyorum bende yemek yemek istiyorum
canım sata göre 9+3 de benim bulatılarım bıçak gibi kesildi ,9+6 da doktora gittim bebeğim 11+1 ultrason hesaplarına 4-5 gün önde gidyordu ,yani 10 + larda kesilmiş oluyor bulantı .
ama şöyle ben demir ilacı kullanıordum o günlerde onu kullanmayı bıraktım o sebep olmuş olabilir.
bir de folik asit bırakıp elevite geçtik elevit bulantıyı kesermiş bir çok ihtimal var .
ama merak etme geçiçek .ben geçmezdiyordum benimkine valla bulanmıyo yumurta bile yedim.
ama şimdi rahatsızlık verdi mideme
ben yazmıştım canım erken döllenme olduğu için kız olma ihtimali çok yüksek diyor.
x kromozomu kız bebek ve yumurtlamadan önce sanırım canlı kalınca ilk o dölleyince x kalıyormuş.
yok eğer tam yumurtlamada yapılırsa direk y gelip döllüyor bu da erkek oluyor haliyle

:))) o konu da tamam da işte gebelikte ortalama kaç çıkıo die merak ettim.neyse artık eğer gören bilen duyan varsa yazsın arkadaşlar:))kısaltılmışı da yok canım folic asit yazıo :)

yok hamile olmasan döverdim seni heee kıs normal işte napıcan berisini ötesinii, takma yaf :82:

rüyaların tersi çıkarmış, hayra yor tatlım, hayır olsun inşallah

inş. canımmmm, sağol

eve gidince bakayım tahlillerime var mı diye

nasıl insanlar var ya...yapmasan sorunmu var derler yapsan tebrik bile etmezler..hiç takma boşverrr..herkesin kuzusu kendine zaten...

izin aldım yerime bakan arkadaşa yerimi size bırakıyorum çıkacağım dedim hemen geldi müdüre ben bakamam benim işlerim çok fazla dedi.müdürde ne yapalım kadın ölsünmü gitmesi gerekiyormuş iyi değilmiş.sen git birini ayarla dedi.oda şöförü ayarlamış.bu defada şöför gelmiş 2 haftada bir izin alıyon diyiyor.allahım aylardır bir yere gittiğim yok sadece gebelik testi için 15 dak.çıkmıştım 2 hafta önce.doktor kontrollerime bile hafta sonu gidiyorumki göze batmamak için.demekki çok batıyorum göe...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…