2012 Ocak Anneleri

ay cnm ınan hamıleyken demek doktora gıtmedıkce hep kuracak kafasından bilinç altı sanırım
iyi düşünelim iyi olsun

evet tatlım yaa hamileyken manyak bi psikolojiye büründüm sanırım :) herşey çok güzel olacak

kan rüyayı bozar şekerim iyiye yor her şey güzel olacak gerçekten inan kuzucum inaaaan

inş. canım yaaa sağol tatlım hep güzel haberler verelim birbimize

kızlar çok kötü diş ağrım var napcam bilmiyorum diş çektirsm olur mu ce daha çok artıyo uyyamıyorum
birazdan dr gitcm çekilir derse çaktrcm dayanlmıcak bi agrı zaten gebeliklermde mutlkaa diş agrısı çekerim

cnm ben ikisindede normal yollardan kaldım..yani ilaç filan kullanmadım..ilk bebiş neden düştü bilinmiyor,değerlerim normal ilerlemiyodrdu zaten..beta hcg yi diyorum.....ama ilkte sebepsizde olabiliyomuş işte..yinede bazı testler yaptırmıştı temiz çıktı..progestan bende kullandım..sağlıksız bebiş düşer demişti doktorum..herşeyin hayırlısı cnm..önce sağlıklı olsunlar..seninde olur hiç merak etme...

bişey olmaz inşallah canım sen yüreğini ferah tut bazen bende bu düşük yapanları duydukca üzülüyorum ama iyi düşünelim iyi olsun demi canım.inşallah cok saglıklı bi bebiştir

evet canım sanırım burdan duyduğumuz üzücü haberlerin de etkisi oluyor, bilinçaltına yerleşiyor. inş. tatlım hepimizinki sağlıkla doğsun hayırlısıyla kavuşalım minişlerimize

3. aydan sonra çekilmesine izin veriyolar diye biliyorum ben ama sen yinede sor..
Geçmiş olsun..

canım bildiğim kadarıyla ilk 3 aylık dönemde dişlerle ilgili bir tedavi uygulanmıyor. sanmıyorum şuan çek diyeceğini doktorun

yavrum deli misin, ne çekiyo kızlar bulantıdan, şanslı azınlıktan olmayı isteseneee

nereye batıyon kuzuu boşver tatlım ipleme
canım bulanması iyimiş düşük tehliksini azaltıyormus bide biraz kilo almıstım bulantıyla veriliyormus die duydum oyuzden ne bilim off off. bebeğim sağlıklı olsunda gersi bos aslında

evet canım sanırım burdan duyduğumuz üzücü haberlerin de etkisi oluyor, bilinçaltına yerleşiyor. inş. tatlım hepimizinki sağlıkla doğsun hayırlısıyla kavuşalım minişlerimize

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH.
allahım bebek sahibi olmayanlarada nasip etsin bu duyguyu annelik bambaşka bişi ya

cnm gebeyken çekmezler sanmıyorum..çok tehlikeli bence..iyice araştır derim..bi arkadaş dişlerini yaptırdı doktor bişi olmzz demiş ama oldu...aman dikkatt

benim yeğenim geç döllenme oldu 2 hafta geriden geldi hatta ama kızz :))

benim de içimden kız geçiyo daha doğrusu gönlümden :) ama tabii ki sağlıklı ve hayırlı olması daha önemli...

ne güzel açıklamışsın canım , çok teşekkür ederim.
tabii geç döllenme olduğu tamamen benim kanaatim. Çünkü doktor henüz kesin bişe söyleyemeyiz dedi.
merak işte

ayy canım benimde bi dişim cok agrıyo doktora gidecektim dolgu yada cektirmek için hamile oldugumu ögrendim ama bazen gercekten cok agrıyo. ne yapmak lazım acaba hamilelikte diş tedavisi zararlıymıs galiba

inşallah canım ben de ilaçsız doğal yolla olsun çok istiyorum ama benim doğuştan ek yumurtalığım ve tek tüpüm var o yüzden yumurtlamam zayıf sanırım.Rahim duvarı kalınlığım ilaçsız bile iyi benim.Ama ben bir de bu aylarda hep alerjik nezle oluyorum o mahvetti beni 2 aydır zaten bebeğimde 8 hafta 3 günlükdü.Bünyem kabul etmedi işte oldu bişey artık napalım zaten bana rüyamda malum olmuştu açıkçası.Şimdi dinlenmek istiyorum Allahın izniyle birkaç ay sonra yine sizleri bulup müjdeli haberi veririm inşallah...

canım bulanması iyimiş düşük tehliksini azaltıyormus bide biraz kilo almıstım bulantıyla veriliyormus die duydum oyuzden ne bilim off off. bebeğim sağlıklı olsunda gersi bos aslında

delirdin mi kuzum yaa boşver bulanmasın, bulanmadan da çok sağlıklı hamilelik geçirebiliyorsun. burdaki arkadaşlar mahvoldular bulantılardan. çok şükür yok bulantım iyi ki de olmamış

İNŞALLAHHHHHHHHHHHHHHHHH.
allahım bebek sahibi olmayanlarada nasip etsin bu duyguyu annelik bambaşka bişi ya

amiiiiiinnnn

Son düzenleme:

tek bebeklerimiz sağlıklı olsunda biz anneler herseye razıyız

amin cnm...Rabbim istedikten sonra tek tüple bile verir hiç düşünme negatif bence...sonuçta hamiş kalabiliyosun bunu öğrendin :)) Allahım hepimizin bebişlerini korusun..sendende bekliyoruz haberlerini cnm..

dünyanın en güzel hamişleri ben çıkıyorum iyi tatiller....:80::80::79::79:
Sana da iyi tatiller canım, iyi dinlen...

Şiddet eğilimleri görüyorum sende :)))) gerçi haketmiyo diiller ama

canım tansiyonla ilgili bi problem yoksa çekiyorlar die biliyorum ama ilk 3 ayda yok demiş kızlar, o konuda bi fikrim yok. ama diş ağrısı berbat bişedir , Allah kolaylık versin...

sağol cnm bnmmm

ben öğleden sonraaaaaaaaaaa doktora gideceğimmmmmmmmmmmmm..

KENDİ KENDİME SİZLERLEYKEN CANLARIMM BOL ŞANSLAR DİLİYORUMMMM....İNŞALLAH SİZLER GİBİ KALP ATIŞINI DUYARIMMMM ALLAHIMM

ben öğleden sonraaaaaaaaaaa doktora gideceğimmmmmmmmmmmmm..

KENDİ KENDİME SİZLERLEYKEN CANLARIMM BOL ŞANSLAR DİLİYORUMMMM....İNŞALLAH SİZLER GİBİ KALP ATIŞINI DUYARIMMMM ALLAHIMM

Ayy merakla iyi haberlerini bekliyorum cnm buraya yazmayı unutma..
Kendine çok dikkat et görüşürz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…