herkese selam annecikler
yaaa 2 gündür aynı rüyayı görüyorum kanamam oluyordu rüyamdasabah moralman çökmüş başlıyorum güne rüyanın etkisiyle. allahım sen koru yaa bir an önce salı olsun artık bebişimin iyi olduğunu göreyim
yok hamile olmasan döverdim seni heeekıs normal işte napıcan berisini ötesinii, takma yaf :82:
yavrum deli misin, ne çekiyo kızlar bulantıdan, şanslı azınlıktan olmayı isteseneeebenimde ultrason a göre 6+2 ama bulantı falan yok allah allah halbuki ben bulanmasını cok istiyorum hayırlısı bakalım.
izin aldım yerime bakan arkadaşa yerimi size bırakıyorum çıkacağım dedim hemen geldi müdüre ben bakamam benim işlerim çok fazla dedi.müdürde ne yapalım kadın ölsünmü gitmesi gerekiyormuş iyi değilmiş.sen git birini ayarla dedi.oda şöförü ayarlamış.bu defada şöför gelmiş 2 haftada bir izin alıyon diyiyor.allahım aylardır bir yere gittiğim yok sadece gebelik testi için 15 dak.çıkmıştım 2 hafta önce.doktor kontrollerime bile hafta sonu gidiyorumki göze batmamak için.demekki çok batıyorum göe...
ercelf çok üzüldüm canım..nasıl şok olduğunu çok iyi anlayabiliyorum..bende bir düşük yaşadım..bazen olabiliyor..şimdi yeniden hamile kaldım ve çok iyi ilerliyorum..umudunu hiç yitirme zaten güzelim..hamile kalabildiğimiz için sevinmeliyiz..ve de normal olmayan bebişler yaşamıyor..allah sana nice sağlıklı bebişler verir..
yaa canım,aslında sorma sebebim şu:)) bi arkadaş var o da hamile ,benmki 300 çıktı dedi :)300 nere 9 nereee :) ama işte şu ng/ml mg fln farklı olabilir diye düşündüm ,siz de yaptırmışsınızdır diye size de sorayım dedim kızma:26:
inşallah ilk denemede kendiliğinden hamile kalırsınnkızlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için kimi insanın ilki düşük olabilir ikinci bebekler tutunuyormuş tabi her kadın ilkinde düşük yapıcak diye birşey de yok.ben 1 ay normal adet gördükten sonra korunmayı bırakıcam o ay doğal denicez ağustosta da klomene başlicam nasipse.Ama ben belki de temmuz da kendiliğinden olur diye düşünüyorum.büyüklerimiz bikere yollar açılınca bidaha kolay olur derler:) birdahaki ay klomen içemiceğim için sadece incir kürü uygulicam.ben bu hamileliğimde de klomen+incir kürü uygulamıştım.canım sen düşükten ne kadar sonra hamile kaldın? ne kadar korunma verdi doktorun umarım kolay hamile kaldım dersin bana :)
kızlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için kimi insanın ilki düşük olabilir ikinci bebekler tutunuyormuş tabi her kadın ilkinde düşük yapıcak diye birşey de yok.ben 1 ay normal adet gördükten sonra korunmayı bırakıcam o ay doğal denicez ağustosta da klomene başlicam nasipse.Ama ben belki de temmuz da kendiliğinden olur diye düşünüyorum.büyüklerimiz bikere yollar açılınca bidaha kolay olur derler:) birdahaki ay klomen içemiceğim için sadece incir kürü uygulicam.ben bu hamileliğimde de klomen+incir kürü uygulamıştım.canım sen düşükten ne kadar sonra hamile kaldın? ne kadar korunma verdi doktorun umarım kolay hamile kaldım dersin bana :)
içimde sanki ummalı bir çalışma var çok tuaf sanki hissediyorum...allahım bebeklerin uzman tv de ay ay gelişimleri var izlemiştim.ne kadar mükemmmel birşey ya insallar bunu izlese asla bebek aldırmazlar.çünkü o kadar harika birşeyki...ben ağladım valla.milimlik boyuyla bize tutunup yerleşmeye yuva yapmaya çalışıyor.muhteşembir duydu...
canım sata göre 9+3 de benim bulatılarım bıçak gibi kesildi ,9+6 da doktora gittim bebeğim 11+1 ultrason hesaplarına 4-5 gün önde gidyordu ,yani 10 + larda kesilmiş oluyor bulantı .
ama şöyle ben demir ilacı kullanıordum o günlerde onu kullanmayı bıraktım o sebep olmuş olabilir.
bir de folik asit bırakıp elevite geçtik elevit bulantıyı kesermiş bir çok ihtimal var .
ama merak etme geçiçek .ben geçmezdiyordum benimkine valla bulanmıyo yumurta bile yedim.
ama şimdi rahatsızlık verdi mideme
ben yazmıştım canım erken döllenme olduğu için kız olma ihtimali çok yüksek diyor.
x kromozomu kız bebek ve yumurtlamadan önce sanırım canlı kalınca ilk o dölleyince x kalıyormuş.
yok eğer tam yumurtlamada yapılırsa direk y gelip döllüyor bu da erkek oluyor haliyle
Merhaba guzel annecıkler:)
Aylıncıgım nasılsın canım? Ben dun doktora gıttım bır hafta aradan sonra yıne kızlar.
ve doktorum yıne bır hafta daha bekleyelım dedı.fetus gelısımını goruyorum ama henuz
kalp atısı yok.bır şans daha tanıyalım dedı.Allah'ım İnşallah bir mucize nasip eder bize.
Cunku benım dogal yolla hamıle kalma şansım doktorun dediğine göre %0.Tabıkı Allah
bılır ama cok zor yanı anlayacağınız(((
herkese selam annecikler
yaaa 2 gündür aynı rüyayı görüyorum kanamam oluyordu rüyamdasabah moralman çökmüş başlıyorum güne rüyanın etkisiyle. allahım sen koru yaa bir an önce salı olsun artık bebişimin iyi olduğunu göreyim
hayırlı ugurlu olsun canım hoşgeldinnnnnnnnnnselam cici anneler bende ocak annesi olcam 5 haftalık hamişim :))
canım benim üzülme demekki hayırlısı böyleymiş.inş en kısa zamanda yeniden hamiş olursunhepinize teşekkür ederim benim kanamam filan yoktu yalnız hiç miğdem bulanmıyordu sadece göğüslerimde çok hassasiyet vardı belimde ağrılar oluyordu o kadar.ilk bir hafta önce gittiğimde gördük kalbi atıyordu 10 gün sonra çağırdı 9. günü gittim kalp atışı durmuş.Ertesi gün hemen alındı kanamam filan olmadı yani hiç belki de yeni ölmüştü
bana doktorum 1 ay normal adet gör ondan sonra korunmana gerek yok dedi temmuzda doğal dene ilaçsız ağustosta yine klomene başlicaz çok kolay gebe kaldın yine kalırsın dedi.insanlar düşük yapıyo işte napalım demekki bünyem onu kabul etmedi hiç isyan etmiyorum çok kolay toparlandım hatta burcunu beğenmedi gelmek istemedi diye gülümsemeye çalışıyorum.:)
kendimizi yıpratmanın alemi yok yaşım 26 daha çok genciz.ikincisi tutunur inşallah...
inşallah canım burda dua edelim birbirimize. inan kimseye korkumdan hamile oldugumu bile diyemiyorum.bi burda konusuyorum inşallah allahım meleklerimiiz korur kalpleri atar ve cok saglıklı olurlar.cok üzüldüm canim ya( hayirlisi böyleymis demek ki cnm üzülme
bizde bu caarsamba gidicez dr. bakalim biz duyabilecekmiyz kalp atislarini
ins.yasiyordur
heyyy allahım yarabbim insanlar neden fesatlıklarını bukadar insanın gözüne soka soka gösterir anlamam.boşver canım herkes bildiği kadar konusuyor işte. sen keyfine bak hamişliğinin tadını cıkarArkadaşlar bir tanıdığımız beni öğrenmiş diyalog
sen ilk kez hamile kalıyosun dimi!!!
Ben 32 (saf halimle)dişş hımm evettt
hııı dikkat et o zaman ilk hamile kalanların % 80 i çocuk düşüyo seninde yeniymiş .2. Si tutuyo ama benim öyle oldu dedi.
Diyalog bitti.
Nasıll??????????????????????
canım seni cok ii anlıyorum bende carsamba günü gitmeyi düşünyorum kalp atısı için inşallah iii haberler alırız hepimiz Allah yar ve yardımcımız olsun bizim ve bebklerimiizn inşallah
Bende okudukca çok tedirgin oluyorum ve korkuyorum..
Hergün doktora gitmemek için zor tutuyorum kendimi..
27 güne yakın nasıl dayanıcam bilemiyorum..:44:
Amin rabbim hepimize sağlıklı ve hayırlı hamilelik nasip etsin inşallah..
canım arada sırada bana da öyle oluyo ama sonra geciyo sıcaklarda basladı zaten benimde tansiyonum düşüp duruyor. ama bulantım yok bakalım ne olacak böle. allah sabır versin sana da umarım cok artmaz bulantınkızlar günaydınbende kötü olmaya başladım yaaa dün akşamdan beri tansiyonum düşük galiba bacaklarımda derman yok içim titriyo sankii ee bide mide bulantılarımda başladıı. ama daha hiç neyse kızlarrr anladınızz sizz kötüyüm ya bu günn demekki bendede başlıcak yaaa ..
tabii canım benim herseyde bir hayır vardır iiyi düşün hersey gzüel olacak inşallah hepimiz için.evet canım ben çok iyi biliyorum kız kardeşimde şuan hamile benden 2 hafta önden gidiyor.onlar 4 yıldır evliler vede uğraşıyorlar olmuyor.3 defa aşılama yaptılar gene olmadı haziranda randevu almışlardı tüp bebek yapacakalrdı ama kısmet rabbim doğal yollardan nasip etti.bu bebk yüzünde sürekli huzursuzlardı.şimdi daha iyiler...ben sahiplendim gerisi önemli değil.önüme engel koymasınlar başka birşey istemem.
tamam canım bende bir arastırayım saol bebişnete bak cnmm nettede yazıyo kuzummmmmm
ben yağ sürmedim henüz ama tüyler arttı hamileliktenkakao yağı da günahsız olmasın
kuzuu sen de sağol :))
cnm merak etme hemen kalırısn...benimde ilk bebişim ocak ayında düşük oldu(
doktorum dedi şimdi korunmasan bile hamiş kalırsın dedi..ama biz 2 ay bekledik ve korunmayı bıraktıktan sonra 2.ayımızda haber geldi çok şükür...
izin aldım yerime bakan arkadaşa yerimi size bırakıyorum çıkacağım dedim hemen geldi müdüre ben bakamam benim işlerim çok fazla dedi.müdürde ne yapalım kadın ölsünmü gitmesi gerekiyormuş iyi değilmiş.sen git birini ayarla dedi.oda şöförü ayarlamış.bu defada şöför gelmiş 2 haftada bir izin alıyon diyiyor.allahım aylardır bir yere gittiğim yok sadece gebelik testi için 15 dak.çıkmıştım 2 hafta önce.doktor kontrollerime bile hafta sonu gidiyorumki göze batmamak için.demekki çok batıyorum göe...
herkese selam annecikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?