2012 Ocak Anneleri

ay cnm ınan hamıleyken demek doktora gıtmedıkce hep kuracak kafasından bilinç altı sanırım
iyi düşünelim iyi olsun

yok hamile olmasan döverdim seni heee kıs normal işte napıcan berisini ötesinii, takma yaf :82:

yaa canım,aslında sorma sebebim şu:)) bi arkadaş var o da hamile ,benmki 300 çıktı dedi :)300 nere 9 nereee :) ama işte şu ng/ml mg fln farklı olabilir diye düşündüm ,siz de yaptırmışsınızdır diye size de sorayım dedim kızma :26:

benimde ultrason a göre 6+2 ama bulantı falan yok allah allah halbuki ben bulanmasını cok istiyorum hayırlısı bakalım.
yavrum deli misin, ne çekiyo kızlar bulantıdan, şanslı azınlıktan olmayı isteseneee

nereye batıyon kuzuu boşver tatlım ipleme

Son düzenleme:

kızlar hepinize teşekkürler geçmiş olsun dilekleriniz için kimi insanın ilki düşük olabilir ikinci bebekler tutunuyormuş tabi her kadın ilkinde düşük yapıcak diye birşey de yok.ben 1 ay normal adet gördükten sonra korunmayı bırakıcam o ay doğal denicez ağustosta da klomene başlicam nasipse.Ama ben belki de temmuz da kendiliğinden olur diye düşünüyorum.büyüklerimiz bikere yollar açılınca bidaha kolay olur derler:) birdahaki ay klomen içemiceğim için sadece incir kürü uygulicam.ben bu hamileliğimde de klomen+incir kürü uygulamıştım.canım sen düşükten ne kadar sonra hamile kaldın? ne kadar korunma verdi doktorun umarım kolay hamile kaldım dersin bana :)

hımmmm anladım yavrı.. taam vazgeçtim dövmüyom evet birim farkı olabilir misal biri 300 mcg dır, biri 9 mg dır, 9 mg=9000 mcg gibi..

içimde sanki ummalı bir çalışma var çok tuaf sanki hissediyorum...allahım bebeklerin uzman tv de ay ay gelişimleri var izlemiştim.ne kadar mükemmmel birşey ya insallar bunu izlese asla bebek aldırmazlar.çünkü o kadar harika birşeyki...ben ağladım valla.milimlik boyuyla bize tutunup yerleşmeye yuva yapmaya çalışıyor.muhteşembir duydu...

inşallah ilk denemede kendiliğinden hamile kalırsınn

hepinize güzel bir haftasonu diliyorum kızlar
kendinize ve minik bebişlerinize dikkat edin
sağlıcakla kalın.
allaha emanetsiniz ben haftasonu geziyorum oğluşumu gezdiriyoruz girme fırsatım olmayabilir gezmeye vs gidiyoruz .pazartesi günü görüşürüz hayırlı cumalar

cnm merak etme hemen kalırısn...benimde ilk bebişim ocak ayında düşük oldu (
doktorum dedi şimdi korunmasan bile hamiş kalırsın dedi..ama biz 2 ay bekledik ve korunmayı bıraktıktan sonra 2.ayımızda haber geldi çok şükür...

gaz olmasın o
haklısın, ben de hareketini görünce daha net dedim dokunamam kıyamam diye ...

demirilacına henüz başlamadım ayy biran önce kesilsin inşş ayın 20 detatile gidicem böyle devam ederse tatilimzehir olcak

Çok sevindim cnm senin adına inşallah kalp atışlarınıda duyucaksınız Allahın izniyle..
Haftaya güzel haberlerle geliceksin

Selam kızlar nasılsınız..
Ay hava muhteşem yaa içim kıpır kıpır oluyo böyle havalarda..
Aklıma geçen sene bu zamanlar geliyo balayındaydım o zamanlar yaa ahh ahh

kan rüyayı bozar şekerim iyiye yor her şey güzel olacak gerçekten inan kuzucum inaaaan

selam cici anneler bende ocak annesi olcam 5 haftalık hamişim :))
hayırlı ugurlu olsun canım hoşgeldinnnnnnnnnn

canım benim üzülme demekki hayırlısı böyleymiş.inş en kısa zamanda yeniden hamiş olursun

cok üzüldüm canim ya ( hayirlisi böyleymis demek ki cnm üzülme

bizde bu caarsamba gidicez dr. bakalim biz duyabilecekmiyz kalp atislarini

ins.yasiyordur
inşallah canım burda dua edelim birbirimize. inan kimseye korkumdan hamile oldugumu bile diyemiyorum.bi burda konusuyorum inşallah allahım meleklerimiiz korur kalpleri atar ve cok saglıklı olurlar.

heyyy allahım yarabbim insanlar neden fesatlıklarını bukadar insanın gözüne soka soka gösterir anlamam.boşver canım herkes bildiği kadar konusuyor işte. sen keyfine bak hamişliğinin tadını cıkar

canım seni cok ii anlıyorum bende carsamba günü gitmeyi düşünyorum kalp atısı için inşallah iii haberler alırız hepimiz Allah yar ve yardımcımız olsun bizim ve bebklerimiizn inşallah

canım arada sırada bana da öyle oluyo ama sonra geciyo sıcaklarda basladı zaten benimde tansiyonum düşüp duruyor. ama bulantım yok bakalım ne olacak böle. allah sabır versin sana da umarım cok artmaz bulantın

tabii canım benim herseyde bir hayır vardır iiyi düşün hersey gzüel olacak inşallah hepimiz için.
nete bak cnmm nettede yazıyo kuzummmmmm
tamam canım bende bir arastırayım saol bebiş

ben yağ sürmedim henüz ama tüyler arttı hamilelikten kakao yağı da günahsız olmasın

kuzuu sen de sağol :))

haklı olabilirsin aslında bünyeden bünyeye değişiyor böyle seyler bakalım bi çaresine bakcaz artık :)

Son düzenleme:

canım ne güzel ya ağzından bal damlıyor :) ben de 1 ay normal adet gördükten sonra bırakabilirmişim korunmayı sadece o ay klomen kullanmicam.senin ilk bebeişin neden düştü cnm kalp atışları mı alınamadı.benim ilk gittiğimde vardı 10 gün sonra tekrar gel dedi bi gittik durmuş
ilaç kullandınmı yumurtlama için falan ilkinde.bir de ikinciye nasıl hamile kaldın?
ben bunda günde 2 klomen içtim ve rahim duvarım kalınlaşsın diye ay boyunca estrofem içtim.sonra da progesteron içtim düşmesin diye ama yine de olmadı.
bakalım ikincisi nasip olursa o nasıl olacak?

ay şöför kim ya manyak mı bunlar ay böyle tipler var ya wallahi verseler bana sabaha kadar falakaya yatırır döverim kuzum takma hiçbirini evet alıyorum walla napim de hadi size kolay gelsin de çık :84: :84: :84: :84: yada iş adresini ver gelip onları harciyayım nasıl olsa senden bilmezler hem kalori harcarım hemde stres atarım

bişey olmaz inşallah canım sen yüreğini ferah tut bazen bende bu düşük yapanları duydukca üzülüyorum ama iyi düşünelim iyi olsun demi canım.inşallah cok saglıklı bi bebiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…