2012 Ocak Anneleri

ben 8. haftamdayım canım. eskişehirdeyım. burda çok şükür fiyatlar bukadar pahalı değil. 500-600 e doğum yapılıyor. sende bütçene göre ve içinin sindiği bi hastane bulursun inşallah. 8bin cidden çok fazla.
ayy canım nasıl sevindim. allahım bana da böyle güzel şeyleri duymayı nasıp et cumartesi. ve bütün anne adaylarına. aminnn
bnmde aksama misafırım var ufak ufak evı temızlıyorum arada bakıyorum ne yazdınız die ama biraz daha beklersem zahırlenıcem camasır suyu doktumde lavabolaradaha tatlı yapıcam aksama ooo
ne tatlı yapacan kız
artık gizli saklı yok...
evet en güzeli. o senin ailen bebeğinin babası. gizli saklı iş yapma canım. bu dinimizce de hiç hoş karşılanmıyor zaten.

Evet kızlar buda benim bebişimin ultrason görüntüsüü..

allahım bu nasıl bir mucizedir ya şeyda çok güzell. elleri ayakları oluşmaya başlamış. maşallah bıdığa kocaman olmuşş. bende görmek istiyorum artık.

ben olsam sizin yerinizde atanma gibi bi şansım olsa gül gibi mesleğiniz var eşinizle bir olun atanın ve bebişinizi mutlu bi yuvada büyütün..bebişinize yazık babasız olurmu hiç...hakkınızda hayırlısı olsun herşeyden önce...

merak etme, baba bizi bırakmaz...
adam 30unda baba oluyor...
blöf benimki...
bana " ben toprağımı bırakmam. sen de burayı yaz. çevre köyleri, evimizde kalalım" diyor. ama abilerine "hatun atanırsa mecbur gideceğim. tek başına nasıl yaşasın? malınızı paylaştırır gideriz." diyormuş..

artık bana kastı ne, gaza mı getiriyor anlamadım.

İnşallah cumartesi sende güzel haberlerle geliceksin canım..
Ve bebişinin böylee büyüdüğünü görüceksin..
Çok teşekkür ederim canım bencede muhteşem gözümü alamadım ekrandan zaten çıktığımızdan beride ultrason görüntüsüne bakıp duruyorummmmmmmm

ben sataşıyorum canım
ablam olur kendisi
ben 2 ay önce doğum yaptım 43ten 65 kiloya çıktım da
o da çıkacak kabullenmiyo

yavrııııııım

ben 65le başladım...kaça çıkacağım acaba?????

boşver. seninki de dert mi? zaten 43 kilo hatun mu olur kız? azcık ele avuca gelmişsin işte

yavrııııııım

ben 65le başladım...kaça çıkacağım acaba?????

boşver. seninki de dert mi? zaten 43 kilo hatun mu olur kız? azcık ele avuca gelmişsin işte

evet değnek gibiydim
zaten rejim fln yapmadan çoğu gitti 53tüm en son
böyle kalmam lazım
sen almazsın o kadar zayıflar çok alıyor

gt zebercetle ilgilen sen

ayağımda sallıyorum kendisini bi yandan
neyse sonra uğrarım
ne işim var benim melek topiğinde
mart anneelrine gideyim

Seyyah kız sölemeyım sımdı canınız fln ıster olmazz tatlı ıste

maşallah bebeklerimize benimkide 8 haftalıkken bakmıştık karından ama byle net değil gövdesi şeffaff gibi alttan baksaydı keşke

NURROSEcnm senin bi yorumunu okumustum hatırlarmısın bılmıyorum ama..hanı bi kız babaannesinden catlak gıderıcı önerı sunmus ya herkese anlatmıs(kahve limon karışımı) deneyenler olmus sende baslıcam yazmışsın sanırım noldu devam ettınmı sonuc nasıll bnde denemek ıstıyormda:97:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…