ben 8. haftamdayım canım. eskişehirdeyım. burda çok şükür fiyatlar bukadar pahalı değil. 500-600 e doğum yapılıyor. sende bütçene göre ve içinin sindiği bi hastane bulursun inşallah. 8bin cidden çok fazla.merhaba :) sizdemi 8.haftadasınız? hangi hastanede muayene oluyorsunuz? istanbuldamısınız tabi öncelikle çok pahalı burda fiyatlar memorial 8.oooTl den bahsediyor bilmiyorum ne yapıcaz özel olmasada çok kalabalık oluyor..
ayy canım nasıl sevindim. allahım bana da böyle güzel şeyleri duymayı nasıp et cumartesi. ve bütün anne adaylarına. aminnn
Selam kızlar ben doktordan geldim.
Dün idrardan sonra sanki 1-2 damla lekelenmem oldu ama kan gibi değil koyu akıntı gibi geçen haftada olmuştu dayanamadım gittim bende..
Gittiğim doktor senelik izindeymiş yerine başka bi doktor vardı ve erkekti
Erkek doktor olmaz diyen eşim bişey diyemedi tabisi hahahahahha
Neyse bebişimi gördümm Allahım büyümüş benim minik kuşumm hareketlenmeye başlamış azcık elini oynattı..
8+6 olarak çıktı ultrasonda doktora ddm 8+3 olması lazımdı o belli olmaz bidaha ölçsem farklı çıkabilir dedi..
9. haftanın içindesi yani dedi..
Ama şok oldum onu öle büyümüş görünce..
Herşey normal dedi..
Akıntımın fazlalığından bahsettim vajinal tablet verdi akşam 1 tane dedi ama kutunun içinde 20 adet var ben 1 tane çıkıcak sanmıştım aradım yerinde yoktu birazdan tekrar arıycam 20 gün boyunca onu kullanıcakmıyım diye
Bide toxoplasma tesini sordum yaptırmıycakmıyım bunu diye bunu biz gerekli görmüyoruz bizi yanıltıp yanlış operasyonlar yapmamıza sebep olabiliyo dedi..
Tek benim görüşüm değil bu ama hala yaptıran doktorlar var dedi..
Eğer annen küçükken aşılarını tam yaptırmışsa sorun olmaz dedi..
Tarama testlerinden çıkardık biz onu dedi..
20 gün sonra tekrar gel 2li tarama ense kalınlığı ölçülcek dedii..
Çooooooook mutluyum bebişimi gördüm birazdan yayınlarım ultrasonn görüntüsünü..
ne tatlı yapacan kızbnmde aksama misafırım var ufak ufak evı temızlıyorum arada bakıyorum ne yazdınız die ama biraz daha beklersem zahırlenıcem camasır suyu doktumde lavabolaradaha tatlı yapıcam aksama ooo
evet en güzeli. o senin ailen bebeğinin babası. gizli saklı iş yapma canım. bu dinimizce de hiç hoş karşılanmıyor zaten.artık gizli saklı yok...
dostum eleviti rahat bırak
ben 25 kilo aldım,sen de alacaksın boşa uğraşma
o senin problemin ben almayacamkışkışş topiğimizden ho ho ho
o senin problemin ben almayacamkışkışş topiğimizden ho ho ho
şakalaşıyor musunuz, sataşıyor musunuz anlamdım??
valla bende ipler kopalı çok oldu. 1 sene çok gördüm geçirdim. yalanı, dolanı, fitneyi...iftirayı...
bebeğimin burada doğmasına, onların yanında büyümesine izin vermeyeceğim.eşim zamanı gelince seçimini yapacak...
şakalaşıyor musunuz, sataşıyor musunuz anlamdım??
ben olsam sizin yerinizde atanma gibi bi şansım olsa gül gibi mesleğiniz var eşinizle bir olun atanın ve bebişinizi mutlu bi yuvada büyütün..bebişinize yazık babasız olurmu hiç...hakkınızda hayırlısı olsun herşeyden önce...
ayy canım nasıl sevindim. allahım bana da böyle güzel şeyleri duymayı nasıp et cumartesi. ve bütün anne adaylarına. aminnn
allahım bu nasıl bir mucizedir yaşeyda çok güzell. elleri ayakları oluşmaya başlamış. maşallah bıdığa kocaman olmuşş. bende görmek istiyorum artık.
ben sataşıyorum canım
ablam olur kendisi
ben 2 ay önce doğum yaptım 43ten 65 kiloya çıktım da
o da çıkacak kabullenmiyo
gt zebercetle ilgilen sen
zebercet yeğenin mi?
sen de kardeşin gibiysen---43 kilo--- telaşlanma bence...
yavrııııııım
ben 65le başladım...kaça çıkacağım acaba?????
boşver. seninki de dert mi? zaten 43 kilo hatun mu olur kız? azcık ele avuca gelmişsin işte
gt zebercetle ilgilen sen
ben diyorum ki
bebeğe gereken kilo benim şimdiki yağlardan gitse, ben yine 66-67 gibi doğuma girsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?