2012 Ocak Anneleri

aynen benimde bugun 7+3 ama sata göre 8 haftalık oluyo doktor ultrasonu baz alcaz dedi 22 ocakta dogum tarihi sana ne zaman dedi.

valla eşim köyde bir kaç sene daha kalıp ev ve araba sayısını çoğaltmayı düşünüyor.
ama ben, uzağa gittiğimizde, sıpasından ayrı kalabileceğine ihtimal vermiyorum.
paşa paşa gelecek.
gelmezse de kendi bilir...

huzur ve mutluluk çok ev ve arabadan iyidir bence...huzur yoksa istediği kdr evi olsun boşa...bence şansını dene cnm...

şeyda, bebeğin elini yüzüne kaldırmış farkettin mi?

kaç haftalık annesi? boyu ne kadar olmuş?

Farketmezmiyim bana gülüyomuş gibi bile geliyo
Eşimde evet gülüyo sana anne bu kadar pimpiriklenme az rahat ol diyo diyo
19.9mm yazıyo canım ultrason kağıdında..

balım,

deneme için geç kaldım. yanılma şansım yok çünkü. gitmek zorundayım.. maddiyat umrumda değil. maaşım bebeğimle bana yeter.
eşimi gözden çıkaralı çok oluyor...bebeğime stres yüzünden bir şey olursa öldürecek kadar çıkardım gözümden..

GİTMEK ZORUNDAYIM..Allah yanımda, biliyorum..

ayy inanmıyorum sana cnm..sakın böyle kötü şeyler düşünme ya...eşini gözden çıkarman size ailesinin verdiği huzursuzluk..sen eşin ve bebişin yeni düzen kurduğunuzda çok mutlu olursunuz emin ol...

seyda mşllh bebişinee...çok datttluuuu

valla bende ipler kopalı çok oldu. 1 sene çok gördüm geçirdim. yalanı, dolanı, fitneyi...iftirayı...
bebeğimin burada doğmasına, onların yanında büyümesine izin vermeyeceğim.eşim zamanı gelince seçimini yapacak...

AYY YERİMM YA COOK TATLI MASALLAH İİCE BÜYÜMÜŞ BU BIDIKKBENİM BEBİŞ DAHA MI BUYUK SIMDI AYY YOK VALLA DAYANAMICAM BEN YAA 21 GÜNN VAR DAHAA

Saol canım evet bende çok şaşırdım görüyomusun kalbi atıyo dedi..
Dinliyemezmiyim bi kaç saniye bile olsa dedim ben bu cihazı anlayamadım o yüzden bulamadım nerden dinlendiğini dedi adam
Artık bidahaki sefere dinlerim inşallahh
Ay valla çok zor dayanmak hele böyle büyüdüklerini görünce insan dahada sabırsızlanıyo..

oyy maşşallah
ben yarın gideceğim inşalah. resmini eklerim ultrason topiğimize..

Ooo seninki daha da belirgin ve büyük olucak inşallah..
Ekle ekle böyle görmek çok güzel oluyo..

seyda mşllh bebişinee...çok datttluuuu

Saol canım

dostum eleviti rahat bırak
ben 25 kilo aldım,sen de alacaksın boşa uğraşma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…