2012 Ocak Anneleri

ben sataşıyorum canım
ablam olur kendisi
ben 2 ay önce doğum yaptım 43ten 65 kiloya çıktım da
o da çıkacak kabullenmiyo
hayırlı olsun canım allah bağışlasın daaaaa ben 45 kilo olsam korkarmıyım be kılodan. eminim bu halınle daha güzel olmuşşundur
ayy şeyda nasıl ağlayasım var. deli gibi korkuyorum. şu randevun da iyi geçse büyük bi yük kalkacak üzerimden. günler geçmek bilmıyor. annelık böyle bişey sanırım insan hiç görmediği dokunamadğı şeklı şemali belli olmayan bi noktacığa aşık olur mu ya? ben oldum galiba çok seviyorum şimdiden bebeğimi
yavrııııııım

ben 65le başladım...kaça çıkacağım acaba?????

boşver. seninki de dert mi? zaten 43 kilo hatun mu olur kız? azcık ele avuca gelmişsin işte

aynen katılıyorum valla

ben de 60 kgla doğuma gitmek istiorum ama hayat çok acı

kesin yuvarlanarak gideceğim
miyopum, gözlüksüz tartıyı bile okuyamam.
sabah tartıldım. 66,2. ooooh dedim süper.

gözlükleri taktım,eşimi tarttım. 67. güldüm şişko diye. sen çık dedi. 68,2

hay Allah bu gözlüksüzlüğü....

ayy allah iyiliğini versin kızz

Benimde karından bakıldı canım..
Bidahaki gittiğinde çook şaşırıcaksın büyüdüğünü görüpp..

maşallah canım seninki kocaman olmuş ben bugün 8+2yim 2 gün önce serum yemek için gittim pek belli değildi vücudu tam 8 haftalıktı her bebek bir olmaz zaten cumartesi başka dr buldum ona gidicem bakalım büyümüşmü olucak

Seyyah kız sölemeyım sımdı canınız fln ıster olmazz tatlı ıste
istemez istemez. isterse gider yaparım bende canıma minnet
ben diyorum ki

bebeğe gereken kilo benim şimdiki yağlardan gitse, ben yine 66-67 gibi doğuma girsem

hıhı tabi valla ben hamile kalmaya karar verdiğimde 60 kiloydum. hemen diyete başladım.55 kilo oldum diyeı bırakıp hamile kaldım. iykide öyle yapmışım. aferim bana

ahaa deşifre oldum canım ben onu brz yaptım böle tenini yumuşacık yapıo brz ama pek işe yaradığını söyleyemicem,limon olduğu için brz beyazlatıo gibi deriyi ama sadece o kadar..

neden serum yedin canım hayırdır? ben bişey mi atladım yıne :26: cumartesi hepimiz doktorda olacaz heralde

Ah canım yaa benimde 28i gibi gitmem lazımdı dayanamadım işte hafif koyu akıntıyı görünce..
Ahh bende çok seviyorum bebişimi.. Çok acayip çok farklı bi duygu bu yaa..
Eşim bidahaki aylarda böyle zırt pırt götürtmiyim diye niye bu kadar kötü düşünüyosun diyo..
Dedim nası düşünmiyim nası üzülmiyim canının içinde bi can sana emanet ona iyi bakabildimmi bişey oldumu olcakmı diye aklım çıkıyo..
Eşimin cevabı delirttiricek derecedeydi köydeki kadınlar nasıl doğuruyolar eskiler nası doğurmuş bilmem ne bilmem ne..
Anlamıyo anlamıyo anlayamıyo..
Bidahakine sana göstermiyim bebeğimide gör dedim bende
Aslında görmek için oda deliriyoda belli etmemeye çalışıyo
Kendini üzme kasma inşallah güzel haberlerle geliceksin bebişinin gerçekten bi bebeğe benzediğini görünce havalara uçuyosun zatenn..

selamm

ben geldim kizlar

dr. giitik bugün bebisimi gördüm cok heyecanlaniyor insan kalp atislarini dinletmedi ama ultrasyondan gösrüm kalbinin nasil attigini cok güzel bir duyguymus yaa

hersey normal dedi dr. 2 kez kan alindi ve idrar tahlili yapildi. herhangi bir ek vitamin vermedi folic asite devam dedi.

25 ocak gösteriyormus ultrasyon dogum tarihi olarak.

Kilolarımız aynı canım, gerçi ben 72 den 68 e düştüm hamile kaldıktan sonra verdim yani :44:

Aman boşver anne dediğin biraz tonton olur dimi hahahaha bu da züğürt tesellisi

ben 6 ay uğraştığım için kiloyu gözüm görmedi..hep "gelsin de 100 kilo olayım" derdim.
bende aşırı zayıfım 45 kilo boy 1.56 inş bol kio alırım

öyle dua etmeeee
ben de hep 45 kiloydum..55olayım diye dua ederdim. 55i 65i, 75i gördüm, 62ye zor indim...ve bu kiloları nişanlıyken aldım

neden serum yedin canım hayırdır? ben bişey mi atladım yıne :26: cumartesi hepimiz doktorda olacaz heralde

canım kötü günler yaşıyorum sinir krizi geçirdim bebeğe bişey oldumu diye gittim hastaneye doktorun yanında hala ağlıyodum dr bebek iyi yatıralım seni ama böyle strese devam edersen bebeğin düşebilir dedi beni bu hale düşüreni allah nasıl biliyorsa öyle yapsın

Tabiki her bebek bir değildir canım..
Büyümüş olur tabiii..
Ben 11 gün önce gittiğimde 9.3mm yazıyodu şimdi 19.9 mm yazıyo

Hoşgeldin canım gözünaydınnn..

ahaa deşifre oldum canım ben onu brz yaptım böle tenini yumuşacık yapıo brz ama pek işe yaradığını söyleyemicem,limon olduğu için brz beyazlatıo gibi deriyi ama sadece o kadar..
yok kız öyle düşünmeneyse ben kakao yagını badem yagını kullanaym o zaman göbegım zatn kıllandı iice olur bıter ıste ondan sonra epilasyona talim

aman oyle cok fazla ugrastırmıcak bi tatlı işte çilek soslu yalancı tavuk göğsü yapcm cnm:82:

bende aşırı zayıfım 45 kilo boy 1.65 inş bol kio alırım

Alırsın alırsın merak etme
Ben 25 yaşıma kadar tartıda hiç 50 kiloyu görmemiştim, 45-49 arası gider gelirdim, sonra birden 55 oldum, sonra 58, uzun süre 58 kaldım ki memnundum o halimden, derken geçtiğimiz yıl içerisinde 75 e kadar çıktım, görenler şok oluyordu ne bu hal diye çok yedim şekerim gerçi şimdi de hiç yiyemiyorum ama napalım :18:
Benim gibi de olma, ikisinin arası iyidir :)

Son düzenleme:
yok kız öyle düşünmeneyse ben kakao yagını badem yagını kullanaym o zaman göbegım zatn kıllandı iice olur bıter ıste ondan sonra epilasyona talim

:82:

ben bebe yağı ve badem sütü aldım banyodan snra sürüorum vücuduma çünkü daha 15 yaşındayken fln bi anda hastalıktan kilo alıp verdim çatlaklarım olmuştu.şimdi de erkenden nemlendirmek istiorum çok çatlamiyim diye ama bilmiorum işe yarayacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…