- 10 Haziran 2010
- 2.629
- 369
- 198
hayırlı olsun canım allah bağışlasın daaaaa ben 45 kilo olsam korkarmıyım be kılodan. eminim bu halınle daha güzel olmuşşundurben sataşıyorum canım
ablam olur kendisi
ben 2 ay önce doğum yaptım 43ten 65 kiloya çıktım da
o da çıkacak kabullenmiyo
ayy şeyda nasıl ağlayasım var. deli gibi korkuyorum. şu randevun da iyi geçse büyük bi yük kalkacak üzerimden. günler geçmek bilmıyor. annelık böyle bişey sanırım insan hiç görmediği dokunamadğı şeklı şemali belli olmayan bi noktacığa aşık olur mu ya? ben oldum galiba çok seviyorum şimdiden bebeğimi
İnşallah cumartesi sende güzel haberlerle geliceksin canım..
Ve bebişinin böylee büyüdüğünü görüceksin..
Çok teşekkür ederim canım bencede muhteşem gözümü alamadım ekrandan zaten çıktığımızdan beride ultrason görüntüsüne bakıp duruyorummmmmmmm
yavrııııııım
ben 65le başladım...kaça çıkacağım acaba?????
boşver. seninki de dert mi? zaten 43 kilo hatun mu olur kız? azcık ele avuca gelmişsin işte
maşallah bebeklerimize benimkide 8 haftalıkken bakmıştık karından ama byle net değil gövdesi şeffaff gibi alttan baksaydı keşke
ben de 60 kgla doğuma gitmek istiorumama hayat çok acı
kesin yuvarlanarak gideceğim
miyopum, gözlüksüz tartıyı bile okuyamam.
sabah tartıldım. 66,2. ooooh dedim süper.
gözlükleri taktım,eşimi tarttım. 67. güldüm şişko diye. sen çık dedi. 68,2
hay Allah bu gözlüksüzlüğü....
Benimde karından bakıldı canım..
Bidahaki gittiğinde çook şaşırıcaksın büyüdüğünü görüpp..
istemez istemez. isterse gider yaparım bende canıma minnetSeyyah kız sölemeyım sımdı canınız fln ıster olmazz tatlı ıste
ben diyorum ki
bebeğe gereken kilo benim şimdiki yağlardan gitse, ben yine 66-67 gibi doğuma girsem
NURROSEcnm senin bi yorumunu okumustum hatırlarmısın bılmıyorum ama..hanı bi kız babaannesinden catlak gıderıcı önerı sunmus ya herkese anlatmıs(kahve limon karışımı) deneyenler olmus sende baslıcam yazmışsın sanırım noldu devam ettınmı sonuc nasıll bnde denemek ıstıyormda:97:
maşallah canım seninki kocaman olmuş ben bugün 8+2yim 2 gün önce serum yemek için gittim pek belli değildi vücudu tam 8 haftalıktı her bebek bir olmaz zaten cumartesi başka dr buldum ona gidicem bakalım büyümüşmü olucak
ayy şeyda nasıl ağlayasım var. deli gibi korkuyorum. şu randevun da iyi geçse büyük bi yük kalkacak üzerimden. günler geçmek bilmıyor. annelık böyle bişey sanırım insan hiç görmediği dokunamadğı şeklı şemali belli olmayan bi noktacığa aşık olur mu ya? ben oldum galiba çok seviyorum şimdiden bebeğimi
kesin yuvarlanarak gideceğim
miyopum, gözlüksüz tartıyı bile okuyamam.
sabah tartıldım. 66,2. ooooh dedim süper.
gözlükleri taktım,eşimi tarttım. 67. güldüm şişko diye. sen çık dedi. 68,2
hay Allah bu gözlüksüzlüğü....
istemez istemez. isterse gider yaparım bende canıma minnet
hıhı tabivalla ben hamile kalmaya karar verdiğimde 60 kiloydum. hemen diyete başladım.55 kilo oldum diyeı bırakıp hamile kaldım. iykide öyle yapmışım. aferim bana
bende aşırı zayıfım 45 kilo boy 1.56 inş bol kio alırım
neden serum yedin canım hayırdır? ben bişey mi atladım yıne :26: cumartesi hepimiz doktorda olacaz heralde
Kilolarımız aynı canım, gerçi ben 72 den 68 e düştüm hamile kaldıktan sonra verdim yani :44:
Aman boşver anne dediğin biraz tonton olur dimihahahaha bu da züğürt tesellisi
maşallah canım seninki kocaman olmuş ben bugün 8+2yim 2 gün önce serum yemek için gittim pek belli değildi vücudu tam 8 haftalıktı her bebek bir olmaz zaten cumartesi başka dr buldum ona gidicem bakalım büyümüşmü olucak
selamm
ben geldim kizlar
dr. giitik bugün bebisimi gördüm cok heyecanlaniyor insan kalp atislarini dinletmedi ama ultrasyondan gösrüm kalbinin nasil attigini cok güzel bir duyguymus yaa
hersey normal dedi dr. 2 kez kan alindi ve idrar tahlili yapildi. herhangi bir ek vitamin vermedi folic asite devam dedi.
25 ocak gösteriyormus ultrasyon dogum tarihi olarak.
ahaa deşifre oldumcanım ben onu brz yaptım böle tenini yumuşacık yapıo brz ama pek işe yaradığını söyleyemicem,limon olduğu için brz beyazlatıo gibi deriyi ama sadece o kadar..
istemez istemez. isterse gider yaparım bende canıma minnet
hıhı tabivalla ben hamile kalmaya karar verdiğimde 60 kiloydum. hemen diyete başladım.55 kilo oldum diyeı bırakıp hamile kaldım. iykide öyle yapmışım. aferim bana
bende aşırı zayıfım 45 kilo boy 1.65 inş bol kio alırım
yok kız öyle düşünme neyse ben kakao yagını badem yagını kullanaym o zaman göbegım zatn kıllandı iice olur bıter ıste ondan sonra epilasyona talim
:82:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?