2012 Ocak Anneleri

cnm merhaba..hangi hastaneye gıttın begendınmı doktorunu merak ettimdebn cok memnunm aynur hanımdan

teşekkürler eşimin işi bu hafta çok yoğundu yakındaki küçük bir mrk gittim haftaya kadar dayanamazdım zaten keseyi gördük haftaya da hem euro fertile hemde karar veremedim ama sanırım tıp olacak oraya gideceğim bende pıhtılaşma çıktığı için iğne kullanıyorum sanırım tıp daha iyi olur hakkımızda hayırlısı sen nasılsın nasıl gidiyor bu arada benim haddime değil ama eşini takma sakın sinir tansiyonu çıkarıyor o da hem bebeğe hemde anneye zarar ayrıca eşime ben hergün bunu empoze ediyorum (gebelikte ne kadar huzurlu ve sakin olursam o kadar bebeğimiz sağlıklı ve huzurlu olur) ne kadar başarılısın desen şu anda istenilen yerde değilim:))) ama yakında öğrenecek o da

gözün aydın cnm...mşllh bebişine....
darısı başım aolsun ctesi kalp atışlarını duysam daha bişi istemem....

yok canım. 20 öğrenci. eşim müdür, ben müdür yard. başka öğretmen de yok zaten
canım oradan baska biyere gitme imkanınız yokmu tayin falan köyde zor our hersey allah yardımcın olsun eşin ne iş yapıyo odamı ögretmen
eşim burada kalıp 3. evini ve 2. arabasını almayı hayal ediyor. köyde öğretmenlik çook karlı çünkü. bissürü ek ders ücreti+az harcama...

canım başka çarem yok. dün resmen kafayı yedim. eltimle barışmışlar, ben kötü oldum yine. kocama dayadım mesajları. yüzüne söyleyemem ama yazdım. bana yaptıklarını, her şeyi. son mesajım:
"sen yanlış seçim, ben de senin kurbanın oldum. keşke size uyabilecek, yalanı dolanı entrikayı becerecek bi kız bulsaydın. depresyon ve intihar geçmişi olan bir safı değil.."

kursu bırakıp yollara düşmüş...geldi. ağladım kaç saat. anlattım her şeyi. hak verdi galiba..çok iyiyiz şimdi..gitti annesine çattı ama.. dün öğrenince yaptıklarını...ooohhh kaynanam en az 1 ay küser gelmez:)

gözün aydın cnm...mşllh bebişine....
darısı başım aolsun ctesi kalp atışlarını duysam daha bişi istemem....

Teşekkür ederim canım duyarsın Allahın izniyle..
Duydukdan sonrada hala atıyomu bişeymi oldu iyimi diye pimpiriklenmeye başlıyo insan..
Hele kötü haberler aldıkca dahada morali bozuluyo ama bugün bomba gibiyim çooooook şükürrrrrrrr

canım cok gecmiş olsun dikkat et kendine. bebeğinde hayırlı olsun

seydacım gözünaydın maşallah sen gittin gördün ya bn napıyım daha 21 gun var

gözün aydın canım, herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
bizi şaşırtıyor kuzucuklar yaa sanırım her gittiğimizde ne kadar büyümüş diye şaşırcaz
eşin de erkek doktora mecbur kalmış iyi olmuş biraz önyargısı kırılır :))

aman bide büyük olacaklar asıl onlar cocuk gibi davranıyorlar herseye alınıyorlar bişey görseler ufak bişey hemen gözüne sokmaya calısıyorlar bilirim canım maalesef geneli öle allah yardımcımız olsun canım üüzlme bebğini düşün aldırma

yok yok zatn bundan sonra takmıcam onu cunku yıne benım dedıgıme geldı her zaman ki gıbı bosuna kendımıde bebegımıde üzmeyecm artık tsk onerın ıcın snde dikkat et kendıne bnm baş agrım var bulantım hafifledi sadece ılk haftalardakı gıbı tiksinme var ama gectı yanı eskısı gıbı degıl

Gözün aydın canım 12. haftada 2li tarama için çağırıyorlar demek, hmmm az kalmış ya, hepimizinki stressiz geçer inşallah

seydacım gözünaydın maşallah sen gittin gördün ya bn napıyım daha 21 gun var

Saolasın canım..
Napıyım valla dayanamadım o akıntıyı görünce çok moralim bozuldu ağladım duramadım
Ama içim çok rahatladı şimdi..
Düşük tehlikesi falan yok dedi doktor kanama flnda yok keseni etrafında dedi sanırım..
Bende bidaha görmek için 17 gün beklicektim ama doktor ilacı 7 gün kullan ondan sonra kontrole gel dedi belki kontrole gittiğimde görürüm tekrar bebişimiiiiiiii

bnmde aksama misafırım var ufak ufak evı temızlıyorum arada bakıyorum ne yazdınız die ama biraz daha beklersem zahırlenıcem camasır suyu doktumde lavabolaradaha tatlı yapıcam aksama ooo

Saol canım evet her seferinde böyle şaşıra şaşıra gelicez sanırım..
Evet mecbur kaldı çıktıkdan sonra noldu erkek doktora girdik işte dedim biyerini görmedi bakmadı o yüzden izin verdim dedi..
Ya görmüyo zaten neyi görsün saçmalama normal doğumsa görüyo sezeryansa yine görmüyo dedim..
Ama benim normal doğum istediğimi bildiği için ee sezeryanı kim söyledi dedi..
Bide adam 7 gün sonra kontrle gelsin demiş ya neyi kontrol edicek diyo
Dedim pazartesi kadın doktor geri geliyo neyi edicekse edicek artık bilmiyorum

Gözün aydın canım 12. haftada 2li tarama için çağırıyorlar demek, hmmm az kalmış ya, hepimizinki stressiz geçer inşallah

Saol cnm..
Evet ama ben gittiğimde 10+6 olmuş olucam yani 11. haftanın içinde olcam eşim cumartesi gitmemiz konusunda ısrar ediyo bi sonraki cumartesinide ben bekliyemem erken gelmişsiniz derse doktor 1 hafta sonrasına gideriz artık

kızlar bırakın bu akrabalara sinir olmayı ne kadar sakin bir gebelik geçirirsek hem bizim için hemde bebeğimiz için çok iyi olur kolik bebekler var aylarca ağlıyorlar hemde hiç susmadan korkunç bir şey bebişlerimiz biz ne yaşıyorsak hissediyorlar o açıdan hiç takmayın mümkğnse sizi sinir eden insanlarla da görüşmeyin benden size tavsiye zamanı gelince bana hak verirsiniz

hmm oylemıydı ya:78: k bakma valla cahillime senı de şahıt ettım nerden bulastım bu kıza demedın ınsallah:90:neyse verdıgın bılgıler ıcın cok tsk ederım kararımı verdım okul oncesı ogretmenlıgı esımle iice konusup sonrada kayıt olcam ıns hersey yolunda gıder tekrar tsk cnm cok sagol..

Son düzenleme:
bunu yapmak istemezdim ama yaptım..

eşim görümcemle özel bi sebepten görüşmüyor ve benim görüşmemi de istemiyor. 1 senedir kaynanam üzülmesin diye adamdan gizli görüştüm. bir kaç ay önce evi dökmüş temizlik yapıyordum. her yer dağınık, pis..olur ya işte...
kaynanam geldi, eşim ilçedeydi. evi gördü kadın. gitti. 10 dakka sonra kapı çaldı. açtım, kaynanam, görümcem, eltim, torunlar....
ben de altımda şort, üstümde atlet...perişanım. ev zaten ayaklanmış gidiyor ve kaynanam eşimin adını bile yasakladığı görümceyi getirmiş. ki görüşürsen boşanırız demişti. şaştım kaldım. yani ya haber ver, ya da evin halini gördün, getirme değil mi....

görümce de kendi evi gibi geldi, çekmecelerime kadar baktı... zaten her yer dağınık.. çekyatın arkasına baktı "buraları da süpür..çekyatların arkası pis kalmış" gibi şahane yorumlar yaptı... zaten ilk işi lcd de parmağını gezdirerek tozuna bakmak oldu...

gittiler, ben şok...

kaynanam biraz sonra geri gelip azarlamaya başladı. "aş ekmek vermedin" diye.

vicdansız!!!! eşim yakalasa hepimizi öldürür biiiiiir, ev o haldeyken hangi mantıkla kızını getirdin ikiiiiiiiiiiiii, 1 sene benim telefonumdan görüştün, ben ayarladım her işini eşimden ayrılmayı göze alarak, senin-sizin yaptığınız nankörlüğün dansikası bu da üüüüüüüüüüüüüüüç..

ben bunu aylarca yuttum. ama dün patlayınca ağlayarak anlattım eşime. oh olsun. o da gidip hesabını ssordu annesinden. dedim, "ne eksikliğin ne kusurum ne kısırlığım kaldı kızının duymadığı. yeter." hepsinin acısı çıktı işte...gerçi benim anlattığımı dememiş. köylü söyledi demiş ama olsun...

ayy eşine de verdiğin cevaplara da çok güldüm. neyse kadın izinden döncekmiş madem içi rahatlar adamın :)
bana da ikili test için gün verdiler 12+1 olduğumda çağırdı 25 hazirana gün verdi. inş. yolunda gider herşey

Son düzenleme:

Çook alem çook
Evet içi rahat etti adamın
Ay inşallah canım hepimiz güzel haberlerle geliriz inşallahhh..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…