cnm merhaba..hangi hastaneye gıttın begendınmı doktorunu merak ettimdebn cok memnunm aynur hanımdan
Selam kızlar ben doktordan geldim.
Dün idrardan sonra sanki 1-2 damla lekelenmem oldu ama kan gibi değil koyu akıntı gibi geçen haftada olmuştu dayanamadım gittim bende..
Gittiğim doktor senelik izindeymiş yerine başka bi doktor vardı ve erkekti
Erkek doktor olmaz diyen eşim bişey diyemedi tabisi hahahahahha
Neyse bebişimi gördümm Allahım büyümüş benim minik kuşumm hareketlenmeye başlamış azcık elini oynattı..
8+6 olarak çıktı ultrasonda doktora ddm 8+3 olması lazımdı o belli olmaz bidaha ölçsem farklı çıkabilir dedi..
9. haftanın içindesi yani dedi..
Ama şok oldum onu öle büyümüş görünce..
Herşey normal dedi..
Akıntımın fazlalığından bahsettim vajinal tablet verdi akşam 1 tane dedi ama kutunun içinde 20 adet var ben 1 tane çıkıcak sanmıştım aradım yerinde yoktu birazdan tekrar arıycam 20 gün boyunca onu kullanıcakmıyım diye
Bide toxoplasma tesini sordum yaptırmıycakmıyım bunu diye bunu biz gerekli görmüyoruz bizi yanıltıp yanlış operasyonlar yapmamıza sebep olabiliyo dedi..
Tek benim görüşüm değil bu ama hala yaptıran doktorlar var dedi..
Eğer annen küçükken aşılarını tam yaptırmışsa sorun olmaz dedi..
Tarama testlerinden çıkardık biz onu dedi..
20 gün sonra tekrar gel 2li tarama ense kalınlığı ölçülcek dedii..
Çooooooook mutluyum bebişimi gördüm birazdan yayınlarım ultrasonn görüntüsünü..
yok canım. 20 öğrenci. eşim müdür, ben müdür yard. başka öğretmen de yok zatenkim kaynanan mı damlıyoayy canım ya okulu falan kapatıyorsun köy okulunda öğretmenlik yapmak da zor olsa gerek. allah bilir müdürde yardımcısıda öğretmende tek kişidir. allah kolaylık versin. öğrencileriniz çok mu peki?
eşim burada kalıp 3. evini ve 2. arabasını almayı hayal ediyor. köyde öğretmenlik çook karlı çünkü. bissürü ek ders ücreti+az harcama...canım oradan baska biyere gitme imkanınız yokmu tayin falan köyde zor our hersey allah yardımcın olsun eşin ne iş yapıyo odamı ögretmen
turkmengelini sen beni öldürüyosun walla ya ne kadar doğru şeyler yazmışsın ohhh bende hayal ettim şimdi aynı şeyi
aynen bende bayıldım şu yok bu yok kimse yok sadece huzur eşim ben ve bebeğimiz
walla bende cevabımı cuk die oturtuyorum artık ohhh iyi yapmışsın canım yoksa konuşur konuşur dururlar.gerçi benim kaynana eşimden ve benden çekindiği için yüzüme pek konuşamaz azcık konuşacak olsa cvbını veririm susmam ama benımkıde surat tavır yapar allah yüzünü bile görmek istemiyorum sinir bozucuresmen sinirim bozuluyo onu görünce entrikacı varsa yoksa kızı mübarek olsun kendine beni rahatsız etmesinde kimse zaten 7 ay sonra hergün başımdalar şimdi aynı şehirde olsakta fazla görmemek için çağırmıyordum bende pek gitmiyordum ama bebeğim doğduktan sonra hergün bizdeler artık torunumuzu özledık yok torunumuzu bize göstermıycenmı yoksa eşime yalakalık yapar durur çok seviyor ya bizi daha birazdan size bişeyler anlatacam anlatayımda rahatlayım barii
aynen dallas gibi olayları bitmez bide dedikodu herkesi bana keserler kestikleri kişileri görünce ayy canım nasılsın şekerim senide çok özlemiştim bilmem ne gözüme baka baka yalancı tavırlar:
:
gözün aydın cnm...mşllh bebişine....
darısı başım aolsun ctesi kalp atışlarını duysam daha bişi istemem....
kızlar dün gece biraz üzgündüm...sonra birdenbire anlatılmaz aşırı derecede bir baş ağrısı mide bulantısıyla acile gitti 3 gibi,orda baygınlık geçirmişim yani herkezi duyuyorum ama konuşamıyodum neyse kendime geldim bana hemşireler ağrı kesici verdi o an o haldeyken içtim ağrı kesiciyi ama sonra sabaha karşı geldik bu defa vicdan azabı duydum bebeğime zarar verdim diye sabah apar topar gittim doktoruma ama doktorum olmaz bişey dedi içim rahatladı hatta özellikle minosetle parolu kullanabilrsin dedi banabidaha yaşatmasın böyle bişeyi Allahım ama kullanmam bidaha nolur nolmaz bu arada keseyi görmeye perşembe gitcektim gitmişken gördüm fasulyemide 10 gün sonrada kalp atışını duycaz inşallah Allahım korusun meleklerimizi kabus gibi bi geceydi çok korktuum kızlar dikkat edin üzmeyin kendinizi
Dün idrardan sonra sanki 1-2 damla lekelenmem oldu ama kan gibi değil koyu akıntı gibi geçen haftada olmuştu dayanamadım gittim bende..
Neyse bebişimi gördümm Allahım büyümüş benim minik kuşumm hareketlenmeye başlamış azcık elini oynattı..
8+6 olarak çıktı ultrasonda doktora ddm 8+3 olması lazımdı o belli olmaz bidaha ölçsem farklı çıkabilir dedi..
Herşey normal dedi..
Akıntımın fazlalığından bahsettim vajinal tablet verdi akşam 1 tane dedi ama kutunun içinde 20 adet var ben 1 tane çıkıcak sanmıştım aradım yerinde yoktu birazdan tekrar arıycam 20 gün boyunca onu kullanıcakmıyım diye
Bide toxoplasma tesini sordum yaptırmıycakmıyım bunu diye bunu biz gerekli görmüyoruz bizi yanıltıp yanlış operasyonlar yapmamıza sebep olabiliyo dedi..
bende o kaynanam olcak körolasıyla çocuk akıllı dedikoducu kayınpederim yüzünden hastanelik oldum zaten
Allaha havale ediyorum ikisinide elimden bişey gelmiyo Rabbim sorsun hesabını inşallah....bu halde canımı böyle yakıyolarya ne deyim
teşekkürler eşimin işi bu hafta çok yoğundu yakındaki küçük bir mrk gittim haftaya kadar dayanamazdım zaten keseyi gördük haftaya da hem euro fertile hemde karar veremedim ama sanırım tıp olacak oraya gideceğim bende pıhtılaşma çıktığı için iğne kullanıyorum sanırım tıp daha iyi olur hakkımızda hayırlısı sen nasılsın nasıl gidiyor bu arada benim haddime değil ama eşini takma sakın sinir tansiyonu çıkarıyor o da hem bebeğe hemde anneye zarar ayrıca eşime ben hergün bunu empoze ediyorum (gebelikte ne kadar huzurlu ve sakin olursam o kadar bebeğimiz sağlıklı ve huzurlu olur) ne kadar başarılısın desen şu anda istenilen yerde değilim:))) ama yakında öğrenecek o da
Herşey normal dedi..
seydacım gözünaydın maşallah sen gittin gördün ya bn napıyım daha 21 gun var
gözün aydın canım, herşeyin yolunda gitmesine çok sevindim
bizi şaşırtıyor kuzucuklar yaa sanırım her gittiğimizde ne kadar büyümüş diye şaşırcaz
eşin de erkek doktora mecbur kalmış iyi olmuş biraz önyargısı kırılır :))
Gözün aydın canım12. haftada 2li tarama için çağırıyorlar demek, hmmm az kalmış ya, hepimizinki stressiz geçer inşallah
canım ben Aof mezunu diilim, Örgün demek açık öğretim olmayan demek...
ben de muğla ünv.de İktisat okudum. Düz lise Eşit ağırlık çıkışlıyım ben.
Şu anda da memurum.
önlisans olarak gir demedm ben, yani istersen Aof.nin 2 yılı bittikten sonra önlisans diploması alabiliyosun lisansı bırakıp ama başlamışken bitir bence de.4 yıllık mezunu olarak kamuda daha çok şansın olur.
Ama kızların söylediği fikir de bence çok mantıklı. Öğretmenlik gibisi yok cidden...
yalnız edebiyat öğretmenliği için Sözelci olmak gerekiyo bildiğim kadarıyla okul öncesi öğrtmenliğini düşünebilirsin...
bnmde aksama misafırım var ufak ufak evı temızlıyorum arada bakıyorum ne yazdınız die ama biraz daha beklersem zahırlenıcem camasır suyu doktumde lavabolaradaha tatlı yapıcam aksama ooo
Saol canım evet her seferinde böyle şaşıra şaşıra gelicez sanırım..
Evet mecbur kaldı çıktıkdan sonra noldu erkek doktora girdik işte dedim biyerini görmedi bakmadı o yüzden izin verdim dedi..
Ya görmüyo zaten neyi görsün saçmalama normal doğumsa görüyo sezeryansa yine görmüyo dedim..
Ama benim normal doğum istediğimi bildiği için ee sezeryanı kim söyledi dedi..
Bide adam 7 gün sonra kontrle gelsin demiş ya neyi kontrol edicek diyo
Dedim pazartesi kadın doktor geri geliyo neyi edicekse edicek artık bilmiyorum[/FONT]
ayy eşine de verdiğin cevaplara da çok güldüm. neyse kadın izinden döncekmiş madem içi rahatlar adamın :)
bana da ikili test için gün verdiler 12+1 olduğumda çağırdı 25 hazirana gün verdi. inş. yolunda gider herşey[/B]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?