2012 Ocak Anneleri

Merhaba kizlar hayirli aksamlar dun gece benimde pembe kanamam oldu sabahi zor ettim agladim üzüldüm çok sabah erkenden doktora gittik dün kendimi çok yordugum icin olmus malesef dikkat etmedim istirahat verdi doktor eşim anneme götürdü yattim bütün gün sonra eşim aldi beni eve geldik offf napicam bilmiyorum progestan verdi doktor bide b vitamini belim ve kasiklarim agriyor ;( lütfen kizlar cok dikkat edin benim gibi yapmayin lütfen kendinize cok dikkat edin iyi geceler

Arkadaşlar doktoruma ulaşamadım ama arkadaşına ulaştım. Konuştum korkulacak bişeyyok böyle şeyler olağan dedi 12. Haftaya kadar olabiliyo dedi.böyle küçük lekelenmeler olur dedi.dinlen dedi.çok fena ağladımm. Allah yardımcımız olsun.beni bırakma bebeğim.

Kayyumcum umarim kötü birsey olmaz insallallah ama benimde az ve pembeydi bence geciktirme ve bir doktora git canim aklinda kalmasin agrin varmi peki hic

Kayyumcum umarim kötü birsey olmaz insallallah ama benimde az ve pembeydi bence geciktirme ve bir doktora git canim aklinda kalmasin agrin varmi peki hic

yokcnm ağrım yok.sende varmıydı?

arkadaşlar aklınıza kötü şeyler getirmeyelim lütfen güzel şeyler düşünün hiçbişey olmayacak kayyum ben buna inanıyorum.size bişeyler anlatayım bizim arabamız yok motor var ve dışarı çıkınca eşimin arkasında hoplaya zıplaya motorda gidiyorumhatta bugün adam yolda bi çukur görmedi höönkk die bi hopladım tabi biraz korktum ama ben hamişliğimi öğrendiğimden beri motordayım doktorada böyle gidiyoruz allaha amanet aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışırım hep lütfen sizde öyle yapın güzel annişlerr

geçmiş olsun Allah bebeğini korusun

cnmmmmmmmm diline sağlıkkkkkkkk gönlü güzel arkadaşıımmm...

merhabalar bende geldim. burası ne kadar güzelmiş paylaşımlar süper. 7+6 haftalıkım. üçüncü geliyor inşaAllah. hadi bakalım hayırlısı. pazartesi kontrol var.

Canim 3kez geldi pecete silince geldi oda pembeydi doktora gittigimde kesenin arkasinda kanama baslamis yeni baslamis yani

CNMMMM Sseha CIMMMM BEN SAAT 6 DA FAKETTİMMMM. 2TANE PİRİNÇ TANESİ BÜYÜKLÜĞÜNDE MİNNACIK AĞRI YOK BU SAATE KADARDA ÇOK ŞÜKÜRKİ HİÇBİRŞEY OLMADI ALLAHIM ÇOK ŞÜKÜR.DOKTORLADA KONUŞTUM 12. HAFTAYA KADAR OLABİLİR DEDİ. RAHAT OL ÜZÜLMEYE Hİ GEREK YOK DEDİ.İNŞALLAHH.TABİ BUNLARI DİNLERKEN BEN AĞLIYORDUM DURMADANNN CNM ALLAH IM.

merhabalar bende geldim. burası ne kadar güzelmiş paylaşımlar süper. 7+6 haftalıkım. üçüncü geliyor inşaAllah. hadi bakalım hayırlısı. pazartesi kontrol var.

merhaba hosgeldin canim...

bende 7+ 3 bugün dr. gittik gördük bebisimizii güzel bir duyguymus

inşallah canım dün kalp atışlarını duydum ya az da olsa iyiyim şimdi.hangi iğneyi oluyorsun sen

proluton depot kullandığım iğnenin adı
ne güzel kalp atışlarını duymuşun maşallah bende duyduktan sonra rahatlamıştım
dikkat et kendine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…