Arkadaşlar doktoruma ulaşamadım ama arkadaşına ulaştım. Konuştum korkulacak bişeyyok böyle şeyler olağan dedi 12. Haftaya kadar olabiliyo dedi.böyle küçük lekelenmeler olur dedi.dinlen dedi.çok fena ağladımm. Allah yardımcımız olsun.beni bırakma bebeğim.
kayyumcum umarim kötü birsey olmaz insallallah ama benimde az ve pembeydi bence geciktirme ve bir doktora git canim aklinda kalmasin agrin varmi peki hic
yokcnm ağrım yok.sende varmıydı?
ewet biraz vardi agrim kanamadan once suan hala devam ediyor kanamam kesildi ama
Arkadaşlar doktoruma ulaşamadım ama arkadaşına ulaştım. Konuştum korkulacak bişeyyok böyle şeyler olağan dedi 12. Haftaya kadar olabiliyo dedi.böyle küçük lekelenmeler olur dedi.dinlen dedi.çok fena ağladımm. Allah yardımcımız olsun.beni bırakma bebeğim.
Kayyumcum umarim kötü birsey olmaz insallallah ama benimde az ve pembeydi bence geciktirme ve bir doktora git canim aklinda kalmasin agrin varmi peki hic
yokcnm ağrım yok.sende varmıydı?
nasıl bir kanaman oldu cnmm adet gibimiydiii.ne kadar oldu kaçkez oldu
arkadaşlar acilll size ihtiyacım var doktoruma ulaşamadımm.
özür dileyerek soruyorummm. çok korkuyorum bennnnnnnnnnnnnnnnn...
derstten çıktım lavoboya gittim .çamaşırımda kuş gözü kadar belli belirsizde olsa kan lekesi vardııı.bu çok mu kötüüüüüüüüüüüüü.ltfnnnnnnnnnnnnn. yanıttttttttt.şuan uzanıyorum korkudan ayaklarımı havaya diktimm
arkadaşlar aklınıza kötü şeyler getirmeyelim lütfen güzel şeyler düşünün hiçbişey olmayacak kayyum ben buna inanıyorum.size bişeyler anlatayım bizim arabamız yok motor var ve dışarı çıkınca eşimin arkasında hoplaya zıplaya motorda gidiyorumhatta bugün adam yolda bi çukur görmedi höönkk die bi hopladım tabi biraz korktum ama ben hamişliğimi öğrendiğimden beri motordayım doktorada böyle gidiyoruz allaha amanet aklıma kötü şeyler getirmemeye çalışırım hep lütfen sizde öyle yapın güzel annişlerr
geçmiş olsun allah bebeğini korusun
cnmmmmmmmm diline sağlıkkkkkkkk gönlü güzel arkadaşıımmm...
Canim 3kez geldi pecete silince geldi oda pembeydi doktora gittigimde kesenin arkasinda kanama baslamis yeni baslamis yani
merhabalar bende geldim. burası ne kadar güzelmiş paylaşımlar süper. 7+6 haftalıkım. üçüncü geliyor inşaAllah. hadi bakalım hayırlısı. pazartesi kontrol var.
merhabalar bende geldim. burası ne kadar güzelmiş paylaşımlar süper. 7+6 haftalıkım. üçüncü geliyor inşaAllah. hadi bakalım hayırlısı. pazartesi kontrol var.
ben sadece yasadigimi anlattim cnm umarim yqzdiklarima kirilmamissindir
inşallah canım dün kalp atışlarını duydum ya az da olsa iyiyim şimdi.hangi iğneyi oluyorsun sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?