2012 Ocak Anneleri

sana yazmıştım ama görmedin sanırım

merhabalar bende geldim. burası ne kadar güzelmiş paylaşımlar süper. 7+6 haftalıkım. üçüncü geliyor inşaAllah. hadi bakalım hayırlısı. pazartesi kontrol var.

hayırlı olsun oh oh maşalalh darısı bize üçleyelim inşallah bende Allah izin verirse peşpeşe istiyorum

kızlar slm tüm gün giremedim herkesler iyidir umarım ...

benim ebebek siparişleri geldi bu akşam başlayacam günlüğümü yazmaya :)))))

nasıl günlük ?internetten alınan şeylere ben pek güvenemiyorum da
gerçeğini görmüş biri olarak yorumun ne?

kızlar bugün idrar tahlili yaptırdım lökosit 6-7 epitel 3-4 çıktı...sanırım iltahap var...doktora da gitmeme çok var henüz gösteremedim kimseye...bende zaten kronik iltahap vardı ama azalmıştı baya...sizin tahlillerde nasıl çok mu değerler?

hayırlı olsun sen deneyimlisin

teşekkür ederim canım. deneyim belki evet daha sakin karşılıyorum belki bazı şeyleri. oğlum ve kızım sağolsun rahat bırakmıyorlar birde. ama her gebelik birbirinden farklı. bunda bulantım daha az mesela. oğlum ve kızımda iken bulantıdan mahvolmuş gibiydim. çok şükür kocaman oldular şimdi..Allah cümlemizinkine uzun hayırlı ömürler versin.

merhaba hosgeldin canim...

bende 7+ 3 bugün dr. gittik gördük bebisimizii güzel bir duyguymus

sinemcim hayırlı olsun. ne güzel görmüşsün bebişini. Allah kucağına da almayı nasip etsin. bakalım bizim kontrol pazartesi günü. sonuçları bildiririm.

hayırlı olsun oh oh maşalalh darısı bize üçleyelim inşallah bende Allah izin verirse peşpeşe istiyorum

benimkilerin ikisi peşpeşe. üç yaş arayla ikisininde doğum günleri bile aynı. bu 6 yıl aradan sonra geldi süprizimiz. ama hepimiz heyecanla bekliyoruz. Allah seninde gönlüne göre versin peşpeşe biraz zor oluyor ama sabırlıysan çok da rahat, ikisi birbirini çok güzel oyalıyor. birde birbirlerini kıskançlıktan anne öpme yarışı varki deymeyin keyfimize...

Son düzenleme:

güzel düşünelim ii olsun ama hayatım artık motora binmemelisin bebegine dikkat etmelisin tehlikeli bence

cnm iisndir umarım dualarım bebişinle

nasıl günlük ?internetten alınan şeylere ben pek güvenemiyorum da
gerçeğini görmüş biri olarak yorumun ne?

valla canım ben genelde netten alışveriş yaparım her siteden değil tabi belli başlı sitelerim var benim e bebekten daha öncede ürün almıştım ki normal mağazalarıda var :)))) güvenebilrsin :)))

günlüğe gelince en başında gebeliği emizrme yöntemlerini doğum yöntemleri vs gibi bir sürü bilgi var sonrasındada senin doldurman gereken boş sayfalar :))) yani kısaca bebeğimiz için güzel bir anı olacak inş.....

Gunaydınn kızlar dun gıremedım sabahdan sonra
merak ettım sızlerı
dun aksama dogru yıne mıdem kotulesdı
artık sanırım alısdım
ama yıne hersey aynı
sabah sımıt yıyorum bırdahada lokma yok
krakerden baska
ay bılmıyorum boyle nolucam
esımde tutturdu ıgne yapdır askım yazık sana dıye
yavrum o bır ben yasıyorum sanıyor :))
Off Allah hepımızın yardımcısı olsun kızlar

cnm gunluıgunden memnunmusun =?
ben daha buyuk buldumda o 40 tl
vermıyım dıyorum o kadar para :)

gunaydın sedacm..benım bulantm azaldı hatta su an yumurta domates zeytın peynır sandwiç yaptım yıyorumm cok sukur azaldı bnm ıns snde kurtulursun bi an once aslında aramızda fazla yok ama :97:

cnm bnde vardı aynen..7-8 lökosittı sonra antıbıyotık kullandım doktorum vermıstı sonradan tahlıl yaptırdım su anda 1-2 lökosit yanı normal bı deger zaten 1-2 cok şükür atlattm ben..senın 6-7 old.icin daha cabuk atlatırsın dıye dusunuyorm ama kronikse bılemıcm cnm gercı bnmde evlenmeden once yıne vardı ama:97:

gunaydın sedacm..benım bulantm azaldı hatta su an yumurta domates zeytın peynır sandwiç yaptım yıyorumm cok sukur azaldı bnm ıns snde kurtulursun bi an once aslında aramızda fazla yok ama :97:

ahh ahhh ozledım valla :)
en cokda ben bıraz ılgıncımdır
ekmek arası menemen ve peynır bayılırım
ama nerdeee
cnm cok cekıyor artık menemenı

ahh ahhh ozledım valla :)
en cokda ben bıraz ılgıncımdır
ekmek arası menemen ve peynır bayılırım
ama nerdeee
cnm cok cekıyor artık menemenı

yoo nie ilginç olasın cnm ya ekmeksiz menemenin tadı cıkarmı hiçha ekmekle yemişsin ha ekmegın arasına koymuşsun aynı şeyneyse ınsallah dedgm gıbı atlatırsın bı an once cnm ya

Sedacım bana artık ilaç da fayda etmiyor, çünkü asıl sorun bulantıdan çok tiksinme gibi. Yani her şeyden tiksiniyorum, yiyeceklerin adını duyunca bile midem ağzıma geliyor. Yiyebildiğim tek peynir ekmek kaldı, ondan da tiksinirsem biterim...
Doktoruma sorarsan hala sorun yok, yaşadığım doğal bir süreçmiş, sabırlı olacakmışım acaba kendisi 24 saat bulantı yaşasa, bulantıdan uyuyamasa doğal bir süreç napalım der miydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…