2012 Ocak Anneleri

canım kafana takma bunları evet mide bulantısı sağlıklı olduğunu gösterir derler ama mide bulantısı yaşamadan hamilelik geçiren o kadar çok insan varki örn benim annemin bulantısı hiç olmamaış bizde sağ salimiz çok şükür 3 kardeş olarak ve benimde hiç bulantım yok :)))))

teşekkür ederim canım yaa moral oldu gerçekten

neden kafana takıyorsun ki bunu bence şükretmelisin bulantın olmadığı için. benim de yok ve sadece bunun için bile her aklıma geldiğinde şükrediyorum.

ayrıca bulantısı olanların gebeliği sağlıklı olmayanların sağlıksız olduğu gibi bişey yok ki. sadece bulantı gebeliğinde herşeyin normal olduğunu anlaman için bir araç bence. bizde bulantı olmadığı için bebek acaba hala duruyor mu kalbi atıyormu gibi endişelerimiz oluyor. dün doktorum ne mutlu sana ki bulantın yok dedi

bende de bulantı yok sadece memelerim şişti nadiden sultan kıvamındayım ve çok acıyor bende çok taktım ama keseyi gördükten sonra umrumda değil hatta şükrediyorum yaşayanlarada Allah sabır versin

Ah be canım, yat kalk dua et bulantım yok diye, hamile halinle sabahtan beri yediğin tek şeyin bir avuç leblebi ve bikaç çubuk kraker olması nasıl bir his biliyor musun Benim de ne annemde ne de sülalemde herhani birinde bulantı olmamış, hepsinin sapasağlam çocukları var, bu kötü kader geldi beni buldu, besleyemiyorum bebeğimi, sürekli halsiz yorgun halimle negatif enerji veriyorum ona da bunlar nasıl canımı yakıyor bilemezsin

arkadaşlar acilll size ihtiyacım var doktoruma ulaşamadımm.

özür dileyerek soruyorummm. çok korkuyorum bennnnnnnnnnnnnnnnn...

derstten çıktım lavoboya gittim .çamaşırımda kuş gözü kadar belli belirsizde olsa kan lekesi vardııı.bu çok mu kötüüüüüüüüüüüüü.ltfnnnnnnnnnnnnn. yanıttttttttt.şuan uzanıyorum korkudan ayaklarımı havaya diktimm

canım ben bulantı olmayınca aksi olur diye bişey söylemedim zaten niye fena oluyorsunki benim dr um öyle dedi ondan dedim ben çok zor hamile kaldım ve hamileliğim problemli geçiyor okuduysan öbür sayfada yazmıştım 16 gün önce nerdeyse bebeğimi kaybediyordum kanamam oldu şimdi bulantım olunca ben nasıl sevinmeyim sen söyle
kızlar bence burda birbirimizle kıyaslamayalım kendimizi herkesin metabolizması farklı olduğu gibi hamilelik sürecide farklı olur hatta aynı kişi iki hamileliğini bile farklı geçiriyor birşeyler paylaşalım derken farkında olamdan başkalarını üzüyoruz şahsen ben kendimi kötü hissettim şimdi cute_poison arkadaş üzülünce .

Canım bak şu linkteki, 2. ve 3. maddeleri oku: Hafta hafta gebelik (hamilelik) - 8.gebelik (hamilelik) haftas - gebelik.org - Jinekolog Operatr Dr. Kaan Kocatepe bu hafta yerleşme kanaması olması çok normalmiş, önce bir sakin ol, panik yapmadan doktorunu aramalısın, hiç bir şey olmayacak korma

"Bu hafta içinde bebeğin yerleştiği rahim iç tabakasının gelişimi ve idamesinden sorumlu olan hormonun üretim işlevi yumurtalık dokusundan plasenta adı verilen yapıya devredilecektir. Bu devir esnasında bazı anne adaylarında az miktarda lekelenme tarzında kanamalar olabilmektedir ("plasental shift", yani "devir teslim" kanaması).
Yine çok ilginç bir şekilde rahminiz gebelik öncesi dönemin alışkanlıklarını sürdürerek bu hafta içinde, tam adet kanamanıza denk gelen günlerde, adet sancılarına benzer kramp tarzı ağrılar oluşmasına ve hatta bazen kanama bile görmenize neden olabilir. Rahimin bu "programlı davranışı" %20 anne adayının bu kramplar nedeniyle endişelenmesine neden olmaktadır. Gerçekte gebelik devam etmekte, rahim ise sanki adet kanaması olacakmışçasına kurulu bir saat gibi zamanı geldiğinde kasılmaktadır. Bu durum önümüzdeki aydan itibaren büyük olasılıkla normale dönecek olsa bile çok az anne adayında her ay belli zamanlarda kramp tarzı sancılar devam edebilir." Alıntıdır

Son düzenleme:

canım doktorunu bi ara bi daha istersen dinlenmen doğru bi hareket aynı bu şekilde dinlen bence

canım endişelenme bu haftalarda bazılarında lekelenmeler olabiliyomuş. çevremde de oldu. ama tabii doktorla iletişim kurana dek dinlen canım mümkün olduğunca

sulfatcım işte bende bunu diyordum ama arkadaş üzülmüş bende üzüldüm o öyle deyince
ayrıca benim durumum farklı yaşadığım ciddi düşük tehlikesinin sonunda bulantı olması farklı yoksa kim isterki bulantısı olmayanlar zaten çok şanslı ne güzel istediklerini yiyebiliyorlar

iyi akşamlar kızlar eşimle alışverişe çıktık bugün hem bana hem bebişe.3 tane patik aldım kuzuma aslında hepsine içim gitti ama daha erken die almadım kendime de sandalet aldım ayaklarım şimdiden şişmiş rezil oldum mağazada yok şu numara yok bu numara doğuma yakın ne yapacam bakalım 45 giyerım heralde

kayyumcum benimde 16 gün önce aynısı oldu en kısa zamanda dr una git benim kesenin yanında kan vardı iğne verdi 3 günde bir iğne oluyorum ve sürekli yatmamı söyledi 2 hafta hep yattım şimdi geçti herşey .hem benim ozaman daha küçüktü ondan daha tehlikeli senin şimdi büyüdü 8. haftandasın korkma gerekli önelemleri al bunu yaşayan çok kişi var

Mrb kızlar bende ocak annesi olacağım inşallah.Bu hafta azda olsa kan oldu diye evdeyim dinleniyorum.doktor haplarımın sayısını artırdı bide iğne verdi.uyku uyku kaldıramıyorum kafamı.geçer dimi bu günler çok tedirginim yaa

geçecek dua et yat sürekli ben 2 hafta yattım hiç kalkmadan şimdi iyiyiz ama hala istirahate devam ediyorum arad bir gelip buraya bakıyorum dikkat et kendine bende iğne oldum halada oluyorum iğne çok rahatlatıyor beni tedirginlik hiç bitmiyor elbet ama ben ilk zamana göre daha rahatım

cnmm benim bugün tam 8. haftam budur dimi kuş gözü kadardı cnm ben çok dikkat etiğimden gördümmm.

cnmm benim bugün tam 8. haftam budur dimi kuş gözü kadardı cnm ben çok dikkat etiğimden gördümmm.

Budur diye tahmin ediyorum, korkacak bir şey olduğunu hiç sanmıyorum ama yine de en iyisi doktora görünmen canım. İçini ferah tut sen, bak bu haftalarda yerleşme kanaması olması normalmiş, hepimiz buna hazır olmalıyız.

inşallah canım dün kalp atışlarını duydum ya az da olsa iyiyim şimdi.hangi iğneyi oluyorsun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…