cnm bnde vardı aynen..7-8 lökosittı sonra antıbıyotık kullandım doktorum vermıstı sonradan tahlıl yaptırdım su anda 1-2 lökosit yanı normal bı deger zaten 1-2 cok şükür atlattm ben..senın 6-7 old.icin daha cabuk atlatırsın dıye dusunuyorm ama kronikse bılemıcm cnm gercı bnmde evlenmeden once yıne vardı ama:97:
uyanamadiniz mi daha kizlarr
kimsenin sesi solugu cikmiyor :))
aşkolsun bz geldık yaaa bebişimle teyzesii
hosgeldin caniminici
Günaydin
yaziyorum yaziyorum cevap yok kimseciklerden yahuuu
daha uyanmamışlar yada işteler şuan bikaç kişi facede canım
himmmm
oki doki facede vardi demi
evet sen yokmusun orda ben kurmuştum veriyım linkini canım Giriş Yap | Facebook
günaydın kızlar bugün nasılsınız...
Sedacım bana artık ilaç da fayda etmiyor, çünkü asıl sorun bulantıdan çok tiksinme gibi. Yani her şeyden tiksiniyorum, yiyeceklerin adını duyunca bile midem ağzıma geliyor. Yiyebildiğim tek peynir ekmek kaldı, ondan da tiksinirsem biterim...
Doktoruma sorarsan hala sorun yok, yaşadığım doğal bir süreçmiş, sabırlı olacakmışımacaba kendisi 24 saat bulantı yaşasa, bulantıdan uyuyamasa doğal bir süreç napalım der miydi
kızlar günaydın bendede iltihap var evlendiğim günden itibaren şiddetli çıktı hemde hamile kalmadan tam bi ay önce şuanki doktoruma bu sorun için gitmiştim vajinal ultrasonla baktı ve çok fazla olduğunu söyledi tedavi verdi 3 gün içinde bütün şikayetlerim kayboldu ama tam olarak geçtiğini sanmam.yaa ayrıca bende hamile olduğumu öğrendiğim günden beri aşırı akıntı var bembeyaz ve geçmiyor acaba iltihaptan mı hamilelikten mi anlayamadım:26::26::26::26:
günaydın kızlar bugün nasılsınız...
günaydın ben iyiyim sen nasılsın canım?bu arada aramıza hoşgeldin tecrübeli anne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?