2012 Ocak Anneleri

kızlar günaydın bendede iltihap var evlendiğim günden itibaren şiddetli çıktı hemde hamile kalmadan tam bi ay önce şuanki doktoruma bu sorun için gitmiştim vajinal ultrasonla baktı ve çok fazla olduğunu söyledi tedavi verdi 3 gün içinde bütün şikayetlerim kayboldu ama tam olarak geçtiğini sanmam.yaa ayrıca bende hamile olduğumu öğrendiğim günden beri aşırı akıntı var bembeyaz ve geçmiyor acaba iltihaptan mı hamilelikten mi anlayamadım:26::26::26::26:

kizlarr

ben cikiyorum sizlere hos sohbetler

kendinize iyi bakin

görüsmek üzeree

Kolay Gelsin Sizlere ....
#

Bye...

:79::79::79::79::79:

ahh ahhh ınsan delı oluyor ıste cnm
bende haftaya gıdıcem bakalım ne dıcek doktor amcamızz :)

o bndede vardı cnm kasıntı ve beyaz akıntı onun ıcınde fitil kullanmıstm 7 haftalık hamıleyken doktor verdı tabi yıne..kasıntım gectı akıntım var su anda ama oncekı gıbı kokulu degıl ondada ılerleme katettim yanikasıntın için sirkeli su ile taharatlan ben oyle yapıodum hemen kesıyodu kasıntıyı :82:

günaydın kıslarrrrr

beyaz akıntı kokulu değilse normalmiş bende de oluyor ama idrar yolu enf. varsa tabiki dr danışın

beyaz akıntının normal olduğunu biliyorum bende arkadaşım sıkma canını ama doktoruna da danışabiliyorsan mutlaka sor.

benimde sabah biraz kanamam oldu, panikledim. Akşam eşime söz dinletememiştim çünkü. :95: sabah doktoru aradım. ilişki sonrası oluyor bunlar biz normalde yasaklıyoruz dedi. pazartesi kontrolde eşinizi de getirin söyleyelim tekrar dedi. şuan devam eden bir kanamanız olursa gelin dedi. umarım kötü birşey olmaz...kadınlık, hamilelik, annelik güzel olduğu kadar da ne kadar kafa yorucu....

günaydın annecikler
size bişi sorayım yaa benim yanaklarımda, çenemle göğsüm arasında birsürü sivilce çıktı ve neredeyse 10 gün oldu hiç geçmiolar öyle pütür pütür duruolar ve acayip yanı iltahaplanıp beyazlaşmıolar da öyle kırmızı duruolar. sizde oldu mu böyle bişey??

günaydın güzel cicişlerin anneleri nasılsınız bakalım bugün :)) kızlar face de sohbet çok tatlıydı kusura bakmayın orda takıldım hepinize güzel bir gün dileyip kocaman kocaman öpüyorum

günaydın ben iyiyim sen nasılsın canım?bu arada aramıza hoşgeldin tecrübeli anne

teşekkür ederim şekercim. biraz kafam bulanık anlattığım meseleden dolayı . tecrübe hepsinde ayrı inan. diğerlerinden epeyce farklı ilerliyor bu gebeliğim. pazartesi randevu günüm. bir kontrol olsam bende rahatlıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…