2012 Ocak Anneleri

Kızlar hamile kaldığı ay lekelenme gören var mı?

Ben de bir kaç aydır regl den önce lekelenme oluyor,ardından kırmızılar..Bu ay da devamı gelecek diye korkuyorum...

gunaydın kızlarrrr
yıne yopyogun bır gun benı beklıyor
labaratuar ve bu sıcakda gıdılecek yerler artı hamişlik
Akşama dogru gorusurzzzz :)

Ben de bir kaç aydır regl den önce lekelenme oluyor,ardından kırmızılar..Bu ay da devamı gelecek diye korkuyorum...
bende öyle bir lekelenme olmadı canım.

gunaydın kızlarrrr
yıne yopyogun bır gun benı beklıyor
labaratuar ve bu sıcakda gıdılecek yerler artı hamişlik
Akşama dogru gorusurzzzz :)
Günaydınnnn.kolay gelsin.

günaydınnnnnnnnnnnnn ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!

NASILSINIZZZ ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRR???????????????

herkese günaydınnnnbende olmuştu 1 haftaya yakın leke leke geldi dr.gittik olabilir ilk ay adet zamanında dedi

ben dahil bi çok arkadaşımız buna benzer şeyler yaşadık canım, mutlak doktorun bu durumu bilip takip etmeli. hamilelikte her kanama mutlaka önemsenmeliymiş.

Günaydın arkadaşlar;
dün kontrolümüz vardı.
Çok şükür büyümüş bebeğimiz,
Burun kemiği ve boyun kalınlığı da çok güzel çıktı.
Elini ve parmaklarını gösterdi.
Çok değişik bişey ,
İnş hepimiz burdan güzel haberlerimizi paylaşırız

anişlerr, cinsiyet belli olmadan bebek alışverişi pek yapamıyoruz ama bu arada kendimizle ilgili ihtiyaçlarımı almalı önce, en az iki takım pijama takımı ve gecelik, en az biri sabahlıklı olmalı baya bi ihtiyaçlarımız var, ben el işide bebişimden önce kendime yaptım ) iğne oyasından lohusa tacı ile başladım işe, daha önceki iki doğumumu da ekimde yapmıştım, şimdi ise ocak biraz kalın bi pijama takımımı almalıyız yoksa penyemi, gerçi şimdide her yerde yazlıklar vardır

slm cnmmm ; meleklerimiz cnm ız hayatımız geliyorrlarrr. Ben çalışıyorum cnmmm şimdi rapor aldım dinleniyorum.1 kaç kez şöyle baktım ve bizimkilerle şöyle sohbet ettik de aslında minik alışverişler yapmalıyız.bir bütün olarak düşününce ooooooo bayağı tutuyorrr.
Bende cnmm yavaş yavaş cinsiyetle ilgili olmayan şeyleri minik ama abartmadan alıyorum. Bu arada da almamız gerekenlerin fiyetını da araştırıyoru m minik aralarla sende kendini yormadan gez.ama tut kendini insan saldırası geli,yor onuda bunuda alayım diyo

ayyyyy ne güzelllllllll haydi gözün aydınnnnnnn.kaç haftadasınız cnmmm.

günaydınnnnnnnnnnnnn ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!

NASILSINIZZZ ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRR???????????????

Günaydın canımm ben iyiyim çok şükür hergün uykusuzluktan uykum geliodu bugün de fazla uyumaktan uyukluorum ne yapıcam bu uyku haliyle bilmiorum sen nasılsın bugün??

sevindim cnmmm bende iyiyimm. Kalçamadan inen ağrı vardı yaaaa!!!dr a gideceğim bugünnn galiba magnezyum eksikliğindenmiş hadi hayırlısı.
geçmiş olsun canım.Oğlumda doğuma kadar devam etmişti benimkisi inşallah senin öyle olmaz.

Günaydın canım,maşallah bebişinee.

en iyisi pijama takımlarını sona bırakmalı bence.Kışlıklarda çıkar hem o zaman.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…