Güzel haberlerle gelirsin inşallah canım.hiç uykum yok çok heyecanlıyım en son 8 haftalıktı bebeğim yarın kötü bişey duymaktan çok korkuyorum inşallah bebeğim iyidir nolur dua edin
bende öyle bir lekelenme olmadı canım.Kızlar hamile kaldığı ay lekelenme gören var mı?
Ben de bir kaç aydır regl den önce lekelenme oluyor,ardından kırmızılar..Bu ay da devamı gelecek diye korkuyorum...
Günaydınnnn.kolay gelsin.gunaydın kızlarrrr
yıne yopyogun bır gun benı beklıyor
labaratuar ve bu sıcakda gıdılecek yerler artı hamişlik
Akşama dogru gorusurzzzz :)
kendi adıma iyi sayılırım canım sen nasılsın?günaydınnnnnnnnnnnnn ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!
NASILSINIZZZ ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRR???????????????
kendi adıma iyi sayılırım canım sen nasılsın?
Kızlar hamile kaldığı ay lekelenme gören var mı?
Ben de bir kaç aydır regl den önce lekelenme oluyor,ardından kırmızılar..Bu ay da devamı gelecek diye korkuyorum...
Kızlar hamile kaldığı ay lekelenme gören var mı?
anişlerr, cinsiyet belli olmadan bebek alışverişi pek yapamıyoruz ama bu arada kendimizle ilgili ihtiyaçlarımı almalı önce, en az iki takım pijama takımı ve gecelik, en az biri sabahlıklı olmalı baya bi ihtiyaçlarımız var, ben el işide bebişimden önce kendime yaptım) iğne oyasından lohusa tacı ile başladım işe, daha önceki iki doğumumu da ekimde yapmıştım, şimdi ise ocak biraz kalın bi pijama takımımı almalıyız yoksa penyemi, gerçi şimdide her yerde yazlıklar vardır
günaydın arkadaşlar;
dün kontrolümüz vardı.
çok şükür büyümüş bebeğimiz,
burun kemiği ve boyun kalınlığı da çok güzel çıktı.
Elini ve parmaklarını gösterdi.
çok değişik bişey ,
inş hepimiz burdan güzel haberlerimizi paylaşırız
günaydınnnnnnnnnnnnn ARKADAŞLARRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!
NASILSINIZZZ ANNİŞLERRRRRRRRRRRRRRRR???????????????
geçmiş olsun canım.Oğlumda doğuma kadar devam etmişti benimkisi inşallah senin öyle olmaz.sevindim cnmmm bende iyiyimm. Kalçamadan inen ağrı vardı yaaaa!!!dr a gideceğim bugünnn galiba magnezyum eksikliğindenmiş hadi hayırlısı.
Günaydın canım,maşallah bebişinee.Günaydın arkadaşlar;
dün kontrolümüz vardı.
Çok şükür büyümüş bebeğimiz,
Burun kemiği ve boyun kalınlığı da çok güzel çıktı.
Elini ve parmaklarını gösterdi.
Çok değişik bişey ,
İnş hepimiz burdan güzel haberlerimizi paylaşırız
en iyisi pijama takımlarını sona bırakmalı bence.Kışlıklarda çıkar hem o zaman.anişlerr, cinsiyet belli olmadan bebek alışverişi pek yapamıyoruz ama bu arada kendimizle ilgili ihtiyaçlarımı almalı önce, en az iki takım pijama takımı ve gecelik, en az biri sabahlıklı olmalı baya bi ihtiyaçlarımız var, ben el işide bebişimden önce kendime yaptım) iğne oyasından lohusa tacı ile başladım işe, daha önceki iki doğumumu da ekimde yapmıştım, şimdi ise ocak biraz kalın bi pijama takımımı almalıyız yoksa penyemi, gerçi şimdide her yerde yazlıklar vardır
ayyyyy ne güzelllllllll haydi gözün aydınnnnnnn.kaç haftadasınız cnmmm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?