tez vakitte darısı başına olsun kuzuucanım ya bence git yani ben olsam giderdim haftayada git ne olacak sanki ya doğurduktan sonra bu günler tekrarmı gelecek git bebişinide görürsün içinde rahat eder valla ben hamile kalayım her hafta falan gitmeyi düşünüyorum
hahahaaa sen kararını vermişsin gaz almaya gelmişsinnsağol canım benim beklediğimde buydu bu gazla şuan bile gidebilirmm draallah sanada nasip etsin tez zamanda inşallah
canım benim çok sağol tatlım ya bakalım artık ben 3 ay önce düşük yapmıştım önümüzdeki hafta başlıycam tekrar çalışmalara ama içimde bir his var bu ay değilde temmuzda hamile kalacakmışım gibi hissediyorum hayırlısı artık :))
canım benim çok sağol tatlım ya bakalım artık ben 3 ay önce düşük yapmıştım önümüzdeki hafta başlıycam tekrar çalışmalara ama içimde bir his var bu ay değilde temmuzda hamile kalacakmışım gibi hissediyorum hayırlısı artık :))
tez vakitte darısı başına olsun kuzuu
hahahaaa sen kararını vermişsin gaz almaya gelmişsinn
hayırlı akşamlar topiği yeni buldum ve bende hamişimAllahın izniyle aralık ta olucak bebişimiz.bizide aranıza alırmısınız
hayırlı akşamlar topiği yeni buldum ve bende hamişimAllahın izniyle aralık ta olucak bebişimiz.bizide aranıza alırmısınız
hoş bulduk 12.haftayı bitirmek üzereyimhoşgeldin canım kaç haftalıksın
hoşgeldin canım inşallah hayırlısıyla alırsın ufaklığı kucağına :))
hoşgeldiin, Allah tamamına erdirsin maşallahhayırlı akşamlar topiği yeni buldum ve bende hamişimAllahın izniyle aralık ta olucak bebişimiz.bizide aranıza alırmısınız
du ben de karar verdim sanırım, hımmmm, bence yarın git gör kuzunuu :))aynen öyle valla sizide arkama alığp öyle gideyim sık gidiyorum diye kızıyorum kendime
amin canım.. maşallah büyümüş, benimkiler de 11+3hoş bulduk 12.haftayı bitirmek üzereyim
hoş buldukamin canım sağolasın Rabbim hepimeze hayırlı evlatlar ve kolay doğum nasip etsin isteyen herkesede nasip etsin...sizler ne kadarlıksınız?
hoşgeldiin, Allah tamamına erdirsin maşallah
du ben de karar verdim sanırım, hımmmm, bence yarın git gör kuzunuu :))
amin canım.. maşallah büyümüş, benimkiler de 11+3
üçüz:))
kaçtımmm
hiç uykum yok çok heyecanlıyım en son 8 haftalıktı bebeğim yarın kötü bişey duymaktan çok korkuyorum inşallah bebeğim iyidir nolur dua edin
meserretcim kocanın benzetmesi süpeeer olmuş ninja
ama gerçekten öyleymiş anne hamilelik döneminde hangi gıdalara düşkünse ve daha çok tüketiyorsa bebiş de daha çok o besinlere yöneliyormuş.
kitapta okudum bilimsel bi yönü var yani
günaydın arkadaşlar
yazamadım günlerdir, geçmişi de okuyamadım. nasılsınız? herkes iyi mi?
meserret nasıl miden, düğün nasıldı canım? hayırlı uğurlu olsun tekrar..
giordani sen nasılsın canım? bebeğin iyidir inşallah, lekelerin bitti mi?
göbüş topiği açılmış ama şöyle bi baktım hiç resim göremedim, siliyormusunuz resimleri ??
ben bi kaç resim eklemiştim başka topiklerde silmek istedim silemedim, bilen varsa bana anlatırmısınız resim nasıl siliniyor?
gününüz güzel olsun arkadaşlar
günaydın arkadaşlar
yazamadım günlerdir, geçmişi de okuyamadım. nasılsınız? herkes iyi mi?
meserret nasıl miden, düğün nasıldı canım? hayırlı uğurlu olsun tekrar..
giordani sen nasılsın canım? bebeğin iyidir inşallah, lekelerin bitti mi?
göbüş topiği açılmış ama şöyle bi baktım hiç resim göremedim, siliyormusunuz resimleri ??
ben bi kaç resim eklemiştim başka topiklerde silmek istedim silemedim, bilen varsa bana anlatırmısınız resim nasıl siliniyor?
gününüz güzel olsun arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?