2012 Ocak Anneleri

tez vakitte darısı başına olsun kuzuu
sağol canım benim beklediğimde buydu bu gazla şuan bile gidebilirmm dra allah sanada nasip etsin tez zamanda inşallah
hahahaaa sen kararını vermişsin gaz almaya gelmişsinn

hadi bakalım, inşallah, Allah gönlüne göre versin :)

hayırlı akşamlar topiği yeni buldum ve bende hamişim Allahın izniyle aralık ta olucak bebişimiz.bizide aranıza alırmısınız

canım inşallah hemen gelir kuzun

tez vakitte darısı başına olsun kuzuu

hahahaaa sen kararını vermişsin gaz almaya gelmişsinn

aynen öyle valla sizide arkama alığp öyle gideyim sık gidiyorum diye kızıyorum kendime

hayırlı akşamlar topiği yeni buldum ve bende hamişim Allahın izniyle aralık ta olucak bebişimiz.bizide aranıza alırmısınız
hoşgeldiin, Allah tamamına erdirsin maşallah
aynen öyle valla sizide arkama alığp öyle gideyim sık gidiyorum diye kızıyorum kendime
du ben de karar verdim sanırım, hımmmm, bence yarın git gör kuzunuu :))
hoş bulduk 12.haftayı bitirmek üzereyim

hoş buldukamin canım sağolasın Rabbim hepimeze hayırlı evlatlar ve kolay doğum nasip etsin isteyen herkesede nasip etsin...sizler ne kadarlıksınız?
amin canım.. maşallah büyümüş, benimkiler de 11+3

hiç uykum yok çok heyecanlıyım en son 8 haftalıktı bebeğim yarın kötü bişey duymaktan çok korkuyorum inşallah bebeğim iyidir nolur dua edin

Gggggguuuuuunnnnnnnaaaaaaadddin annneleerrr ve tosuncuklariiik...yerim o tosuncuklari ama simdi ise gtmmm gerekkkk....Opuldunuzzzzzzz

ennneeeemmm desene benimki kesin ninja kaplumbağa olacak günde 2 öğün pizza yiyen anneden ne çıkabilir ki
neyse daha erken, ilerleyen aylarda çeşitlendiririz yiyeceklerimizi

Son düzenleme:
günaydın arkadaşlar
yazamadım günlerdir, geçmişi de okuyamadım. nasılsınız? herkes iyi mi?
meserret nasıl miden, düğün nasıldı canım? hayırlı uğurlu olsun tekrar..
giordani sen nasılsın canım? bebeğin iyidir inşallah, lekelerin bitti mi?
göbüş topiği açılmış ama şöyle bi baktım hiç resim göremedim, siliyormusunuz resimleri ??
ben bi kaç resim eklemiştim başka topiklerde silmek istedim silemedim, bilen varsa bana anlatırmısınız resim nasıl siliniyor?
gününüz güzel olsun arkadaşlar

Cnm hoşgeldin,
Düğün gayet iyiydi, açık havada olunca benim için de kazasız belasız geçti
Bulantılarım tam gaz devam, ama aslında bulantıdan çok tiksinme sorunum var benim, yani her şeyden tiksinmiş olmasam az az da olsa yerim, ama mevcut durumda hala peynirli ekmek-pide-pizza çeşitleriyle sürdürüyorum hayatımı :26:
Sen nasılsın nasıl gidiyor?

günaydınnlarr arkadaşlarr,

hep birlike daha iyi olmaya çalışıyoruz.sen nasılsın neler yapıyorsun tatlım?
en son gittiğimide doktorum tek bir iğne verdi ve çok tesirli olduğunu söyledi canım o iğneyi olduğumdan beri hiç lekelenme olmadı bida hiç olmaz inşallah
yüklenen resimleri ancak 15 dk içinde silebiliyormuşsun, arkadaşların çoğu resimleri koyup 15 dk ka dolmadan sildiler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…