kıslar mide bulantısına bu da ilaç olabiler mi acep
Eki Görüntüle 213030
bu arada tulum mothercare, çok şeker yaa, yerim ben o yıldızlı popoyuu
ayy mothercare'de de indirim var yaa h.sonu gördüm cinsiyet belli olsaydı alırdım bişeyler
işten dolayımı erzurum dasın cnm
harbi miiiunisex alabileriz
aa canım ya, Allah kavuştursun.. ne okuyosun, kaçtasın?evet canım eşimin görevi dolayısıyla bende üniversitede okuyorum burada ama daha benim okulum bitmeden eşimin diyarbakıra tayini çıktı şimdi burada yalnız kaldım daha 2 yıl bile olmadı evleneli 1 yıldır eşimle ayrı gibiyiz 1 haftadır yanımdaydı ama az önce yine döndü diyarbakıra anlayacağın ben yine yalnız kaldım
ivet, kaan kocatepe sitesinde okudum ben de.. neyi çok yersen bebişler anne karnında tadını aldıkları için doğunca da onlara eğilimli oluyomuşmeserretcim kocanın benzetmesi süpeeer olmuş ninja
ama gerçekten öyleymiş anne hamilelik döneminde hangi gıdalara düşkünse ve daha çok tüketiyorsa bebiş de daha çok o besinlere yöneliyormuş.
kitapta okudum bilimsel bi yönü var yani
[SUP][/SUP]
eveeet harbiiiama ordaki ürünler kız erkek diye biraz keskin ayrılıyor genelde unisex beğendiğim bişey olmadı
hep yaa kıza göre beğendim yaa erkeğe göre
ivet, kaan kocatepe sitesinde okudum ben de.. neyi çok yersen bebişler anne karnında tadını aldıkları için doğunca da onlara eğilimli oluyomuş
var tatlım ya, bodyler falan var..
eveet benimki bu durumda beyaz peynir ve patates salatası delisi olcak :))
netten bakıyorum da çok şeker 3lü 5li 7li falan bodyler, çok şeker tulumlar var..
benim beğendiğim çok şey oldu orda ama mesela direkt mavi takım beğendim ya da pembeli elbise beğendim
ondan alamıyorum bodylere pek bakmadım :)
canım hiç fikrim yok.. dr nasıl dediyse öyle git istersen.. ama merak ettiysen kuzunu, bekleyemem dersen git yarınselam kızlar nasılsınız biz şükür 10 haftaya adım attık ve sanırım bulantılarım başlıyor bu sabah kahvaltıdan sonra öğürdüm malesef akşamda bulandı :26: bu dönemde başlaması acaip geldi bana kızlar ben yarın dra gitmek istiyorum ama 11 haftadamı gitsem ikili testte yapılır ozaman ama ozaman pazartesiyi beklemem lazım dayanamam gibi geliyor zaten içimde hep korku var en son cumartesi gitmiştim önceki hafta dr 2 hafta sonra gel dedi ne yapayım fikir verirmisiniz
netten bakıyorum da çok şeker 3lü 5li 7li falan bodyler, çok şeker tulumlar var..
canım hiç fikrim yok.. dr nasıl dediyse öyle git istersen.. ama merak ettiysen kuzunu, bekleyemem dersen git yarın
çok yardımcı oldum di mi
aa canım ya, Allah kavuştursun.. ne okuyosun, kaçtasın?
ivet, kaan kocatepe sitesinde okudum ben de.. neyi çok yersen bebişler anne karnında tadını aldıkları için doğunca da onlara eğilimli oluyomuş
bişi diyin lütfen çok kararsız aldım
canım ya bence git yani ben olsam giderdim haftayada git ne olacak sanki ya doğurduktan sonra bu günler tekrarmı gelecek git bebişinide görürsün içinde rahat eder valla ben hamile kalayım her hafta falan gitmeyi düşünüyorum
:))) gülüm ben de karar veremedimhemde nasıl yardımcı oldun anlatamammadem git diyosun gideyim
süpper, içime senden kaçsaymış iyiymiş, üç bebeyi anca idare ederimokul öncesi öğretmenliği okuyorum canım 1 sene daha var yoruldum valla artık bazen bardağın dolu tarafından görmeye bakıyorum yeniden sevgili gibi olduk diyorum ama her sabah yatağımda yalnız uyanmak zoruma gidiyor( neyse geçecek inşallah :))
sağol canım benim beklediğimde buydu bu gazla şuan bile gidebilirmm draallah sanada nasip etsin tez zamanda inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?