2012 Ocak Anneleri

kıslar mide bulantısına bu da ilaç olabiler mi acep

bu arada tulum mothercare, çok şeker yaa, yerim ben o yıldızlı popoyuu

işten dolayımı erzurum dasın cnm

evet canım eşimin görevi dolayısıyla bende üniversitede okuyorum burada ama daha benim okulum bitmeden eşimin diyarbakıra tayini çıktı şimdi burada yalnız kaldım daha 2 yıl bile olmadı evleneli 1 yıldır eşimle ayrı gibiyiz 1 haftadır yanımdaydı ama az önce yine döndü diyarbakıra anlayacağın ben yine yalnız kaldım

meserretcim kocanın benzetmesi süpeeer olmuş ninja
ama gerçekten öyleymiş anne hamilelik döneminde hangi gıdalara düşkünse ve daha çok tüketiyorsa bebiş de daha çok o besinlere yöneliyormuş.
kitapta okudum bilimsel bi yönü var yani

aa canım ya, Allah kavuştursun.. ne okuyosun, kaçtasın?
ivet, kaan kocatepe sitesinde okudum ben de.. neyi çok yersen bebişler anne karnında tadını aldıkları için doğunca da onlara eğilimli oluyomuş

Son düzenleme:
selam kızlar nasılsınız biz şükür 10 haftaya adım attık ve sanırım bulantılarım başlıyor bu sabah kahvaltıdan sonra öğürdüm malesef akşamda bulandı :26: bu dönemde başlaması acaip geldi bana kızlar ben yarın dra gitmek istiyorum ama 11 haftadamı gitsem ikili testte yapılır ozaman ama ozaman pazartesiyi beklemem lazım dayanamam gibi geliyor zaten içimde hep korku var en son cumartesi gitmiştim önceki hafta dr 2 hafta sonra gel dedi ne yapayım fikir verirmisiniz

benim beğendiğim çok şey oldu orda ama mesela direkt mavi takım beğendim ya da pembeli elbise beğendim
ondan alamıyorum bodylere pek bakmadım :)
netten bakıyorum da çok şeker 3lü 5li 7li falan bodyler, çok şeker tulumlar var..
canım hiç fikrim yok.. dr nasıl dediyse öyle git istersen.. ama merak ettiysen kuzunu, bekleyemem dersen git yarın
çok yardımcı oldum di mi

hemde nasıl yardımcı oldun anlatamam madem git diyosun gideyim

aa canım ya, Allah kavuştursun.. ne okuyosun, kaçtasın?

ivet, kaan kocatepe sitesinde okudum ben de.. neyi çok yersen bebişler anne karnında tadını aldıkları için doğunca da onlara eğilimli oluyomuş

okul öncesi öğretmenliği okuyorum canım 1 sene daha var yoruldum valla artık bazen bardağın dolu tarafından görmeye bakıyorum yeniden sevgili gibi olduk diyorum ama her sabah yatağımda yalnız uyanmak zoruma gidiyor ( neyse geçecek inşallah :))

bişi diyin lütfen çok kararsız aldım

canım ya bence git yani ben olsam giderdim haftayada git ne olacak sanki ya doğurduktan sonra bu günler tekrarmı gelecek git bebişinide görürsün içinde rahat eder valla ben hamile kalayım her hafta falan gitmeyi düşünüyorum

sağol canım benim beklediğimde buydu bu gazla şuan bile gidebilirmm dra allah sanada nasip etsin tez zamanda inşallah

hemde nasıl yardımcı oldun anlatamam madem git diyosun gideyim
:))) gülüm ben de karar veremedim
süpper, içime senden kaçsaymış iyiymiş, üç bebeyi anca idare ederim çok güzel canım ya, inşallah çabuk geçer zaman hayırlısıyla ve kavuşursun eşinle de.. benim eşim de evliyken gitti askere, 5-6 ay çokk zor geçti.. ama aynen o dönem pek bi muhabbetli olmuştuk özlediğimizden.. sizin de evliliğinize bi bakım gibi olur belki de :)

sağol canım benim beklediğimde buydu bu gazla şuan bile gidebilirmm dra allah sanada nasip etsin tez zamanda inşallah

canım benim çok sağol tatlım ya bakalım artık ben 3 ay önce düşük yapmıştım önümüzdeki hafta başlıycam tekrar çalışmalara ama içimde bir his var bu ay değilde temmuzda hamile kalacakmışım gibi hissediyorum hayırlısı artık :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…