geçmiş olsun canım.Oğlumda doğuma kadar devam etmişti benimkisi inşallah senin öyle olmaz.
Günaydın canım,maşallah bebişinee.
en iyisi pijama takımlarını sona bırakmalı bence.Kışlıklarda çıkar hem o zaman.
günaydın canımm ben iyiyim çok şükür hergün uykusuzluktan uykum geliodu bugün de fazla uyumaktan uyukluorum ne yapıcam bu uyku haliyle bilmiorumSen nasılsın bugün??
teşekkür ederim canım.
12+1 olduk bugün.
Slm kızlar ben yorgunum bitkinim cnm sıkkın kötüyüm gene yata eve mahkum oldum.
Khve rengi lekelenme oldu demiştim size akşam tam sofra hazırlıyodum bi sıcaklık hissettim wc gittim. Bi şey yok gibiydi yıkarken elime hani yeni hastalanınca kahve rengi kırmızı gibi gelir ya öle elime geldi çokk korktum başladım aglamaya eşimi aradım bi yandan aglıyorum bi yandan giyiniyorum giyindim kapıya çıktım eşiminde gelme saatiydi zaten gittik hastaneye aglamaktan derdimi zor anlattım. Ultrasonla baktı bebek gayet ii dedi. Elleri kolları oynuyodu öle dönüyodu sagı solu itekliyodu falan ilk defa bu haliyle gördük . En son gördüğümüzde pıt pıt atan bi şeydi . Şimdi ise resmen insan halindeydi yaa kanama düşük başlangıcı demek dedi doktor düşük hapına başladım.İlişki yasak dedi biz zaten korkudan bi şey yapmıyoruz kii hamile oldugumu ögrendigimden beridiğer kesede öle duruyo belki o düşücektir ondan kan gelmiştir dedi . Yat iş yapma dedi Gözümü ultrason kagıdından ayıramıyorum çok belli yaa her şeyi hee bide ben aglamaktan aklıma gelmedi eşim sordu 3 ay 1 haftalık oldu cinsiyeti bellimi dedi . Doktor yanılma payım olur söylemek istemiyorum henüz erken dedi bizde üstelemedik saglıklı olsunda bi şey olmasında cinsiyetinin hiç bi önemi kalmadı artık benim için
slm kızlar ben yorgunum bitkinim cnm sıkkın kötüyüm gene yata eve mahkum oldum.
Khve rengi lekelenme oldu demiştim size akşam tam sofra hazırlıyodum bi sıcaklık hissettim wc gittim. Bi şey yok gibiydi yıkarken elime hani yeni hastalanınca kahve rengi kırmızı gibi gelir ya öle elime geldi çokk korktum başladım aglamaya eşimi aradım bi yandan aglıyorum bi yandan giyiniyorum giyindim kapıya çıktım eşiminde gelme saatiydi zaten gittik hastaneye aglamaktan derdimi zor anlattım. Ultrasonla baktı bebek gayet ii dedi. Elleri kolları oynuyodu öle dönüyodu sagı solu itekliyodu falan ilk defa bu haliyle gördük . En son gördüğümüzde pıt pıt atan bi şeydi . şimdi ise resmen insan halindeydi yaa kanama düşük başlangıcı demek dedi doktor düşük hapına başladım.ilişki yasak dedi biz zaten korkudan bi şey yapmıyoruz kii hamile oldugumu ögrendigimden beriDiğer kesede öle duruyo belki o düşücektir ondan kan gelmiştir dedi . Yat iş yapma dedi Gözümü ultrason kagıdından ayıramıyorum çok belli yaa her şeyi hee bide ben aglamaktan aklıma gelmedi eşim sordu 3 ay 1 haftalık oldu cinsiyeti bellimi dedi . Doktor yanılma payım olur söylemek istemiyorum henüz erken dedi bizde üstelemedik saglıklı olsunda bi şey olmasında cinsiyetinin hiç bi önemi kalmadı artık benim için
cnm benım cok gecmıs olsun
umarım sorunsuz bır sekılde devam edersın gobuslu hamıslıge
Allah ın ıznıyle bır sorun olmaz ınsallah uzmekı kendını bebısde sıkıntıya gırmesın cnm
Bence bır dahakı kontrolunde kesınlıkle gorursun cınsıyetı :)
Bana erkek gıbı gelıyor senınkı ıcıme ole dogdu :)
ama tabıkı en onemlısı SAĞLIKLI olması cnm
leloş geçmiş olsun moralini bozma cnm..bebişin bak oynuyomuş keyfi yerinde yani...
geçmiş olsun cnmmmmmmmmm.dikkat et ama korku hissetme bnm gibi piskopata bağlarsın sonraaa.
Khve rengi lekelenme oldu demiştim size akşam tam sofra hazırlıyodum bi sıcaklık hissettim wc gittim. Bi şey yok gibiydi yıkarken elime hani yeni hastalanınca kahve rengi kırmızı gibi gelir ya öle elime geldi çokk korktum başladım aglamaya eşimi aradım bi yandan aglıyorum bi yandan giyiniyorum giyindim kapıya çıktım eşiminde gelme saatiydi zaten gittik hastaneye aglamaktan derdimi zor anlattım. Ultrasonla baktı bebek gayet ii dedi. Elleri kolları oynuyodu öle dönüyodu sagı solu itekliyodu falan ilk defa bu haliyle gördük . En son gördüğümüzde pıt pıt atan bi şeydi . Şimdi ise resmen insan halindeydi yaa kanama düşük başlangıcı demek dedi doktor düşük hapına başladım.İlişki yasak dedi biz zaten korkudan bi şey yapmıyoruz kii hamile oldugumu ögrendigimden beridiğer kesede öle duruyo belki o düşücektir ondan kan gelmiştir dedi . Yat iş yapma dedi Gözümü ultrason kagıdından ayıramıyorum çok belli yaa her şeyi hee bide ben aglamaktan aklıma gelmedi eşim sordu 3 ay 1 haftalık oldu cinsiyeti bellimi dedi . Doktor yanılma payım olur söylemek istemiyorum henüz erken dedi bizde üstelemedik saglıklı olsunda bi şey olmasında cinsiyetinin hiç bi önemi kalmadı artık benim için
hormonlarımızdan kaynaklanıyor cnmmm hiç sormaaaaa yaaa bende hep uyuyayım kalkınca kendime gelmiş hissetmek istiyorum ama nerdeeee aynen senin gibiyimm.vitaminini düzenli al cnmmm ltfnn.
Ben bugün dr a gideceğim kalçamın ağrısına dayanamıyorum artıkkk.
bende öyleyim yaa bi tek sabah bulantım oluo kahvaltı yapınca geçio ha bire bişiler atıştırmak istiorum yoksa bişeyler eksik gibi geliogünaydın arkadşlar nasılsınız? ancak gelebıldım valla. bugun ben daha iyi gibiyim sadece suan itibarıyle acıktım ve atıştıracak bişey yok onu düşünüyoumzaten pis boğazın tekıydım iyice pis boğaz oldum bide bulantılarım geçse ne olur bilmıyorum artık
ayyıldızım ben kaçırmışıkm senın msj ını canım ya demek kıs dedi ha. çok güzel canım cici bi kızın olur işe ne güzel. bende 9 temmuzda gidecem inşallah. kardeşim dışında herkez ama herkez erkek olacak diyor ama bakalım. hayırlısı artık.
Canım çok geçmiş olsun, bundan sonra dikkat et kendine, bol bol yat dinlen, bebişlerimiz büyüyor zaten, yakında bu kaygılar da tamamen bitecek, güzel zamanlar gelecek.
saol ittiriyodu öle sagı solu çok hareketliydi yaa öle baka kaldık
sağol canım :) aminayyy ne güzel Rabbim 3 de sağlıkla kucağına almayı nasip etsin hayırlı geceler canım kendine iyi bak
canımm benim inşallah çok iyi bebişin, güzel haberler getir biseehiç uykum yok çok heyecanlıyım en son 8 haftalıktı bebeğim yarın kötü bişey duymaktan çok korkuyorum inşallah bebeğim iyidir nolur dua edin
selam canım.. resimler 15 dk içinde silinmezse kalıyogünaydın arkadaşlar
yazamadım günlerdir, geçmişi de okuyamadım. nasılsınız? herkes iyi mi?
meserret nasıl miden, düğün nasıldı canım? hayırlı uğurlu olsun tekrar..
giordani sen nasılsın canım? bebeğin iyidir inşallah, lekelerin bitti mi?
göbüş topiği açılmış ama şöyle bi baktım hiç resim göremedim, siliyormusunuz resimleri ??
ben bi kaç resim eklemiştim başka topiklerde silmek istedim silemedim, bilen varsa bana anlatırmısınız resim nasıl siliniyor?
gününüz güzel olsun arkadaşlar
aslında sadece iki kişi sildi, diğerleri duruyo.. ama çok fazla göbüş koyan olmadı.. bolca muhabbet ettik :))günaydınnlarr arkadaşlarr,
hep birlike daha iyi olmaya çalışıyoruz.sen nasılsın neler yapıyorsun tatlım?
en son gittiğimide doktorum tek bir iğne verdi ve çok tesirli olduğunu söyledi canım o iğneyi olduğumdan beri hiç lekelenme olmadı bida hiç olmaz inşallah
yüklenen resimleri ancak 15 dk içinde silebiliyormuşsun, arkadaşların çoğu resimleri koyup 15 dk ka dolmadan sildiler canım.
canım benim olmadı ama biçok kişinin oluyo, yerleşme kanamasını diyosun di mi.. olabiler de olmayabiler de. hatta bazı hanımlar adet bile görebiliyo, üstüne görme denilen şey..Kızlar hamile kaldığı ay lekelenme gören var mı?
Ben de bir kaç aydır regl den önce lekelenme oluyor,ardından kırmızılar..Bu ay da devamı gelecek diye korkuyorum...
kolay gelsin sedoş, yorma çok kendinigunaydın kızlarrrr
yıne yopyogun bır gun benı beklıyor
labaratuar ve bu sıcakda gıdılecek yerler artı hamişlik
Akşama dogru gorusurzzzz :)
inşallah çözümü olur canımmsevindim cnmmm bende iyiyimm. Kalçamadan inen ağrı vardı yaaaa!!!dr a gideceğim bugünnn galiba magnezyum eksikliğindenmiş hadi hayırlısı.
maşallah kuzuyaGünaydın arkadaşlar;
dün kontrolümüz vardı.
Çok şükür büyümüş bebeğimiz,
Burun kemiği ve boyun kalınlığı da çok güzel çıktı.
Elini ve parmaklarını gösterdi.
Çok değişik bişey ,
İnş hepimiz burdan güzel haberlerimizi paylaşırız
iğne oyasından lohusa tacı mııııanişlerr, cinsiyet belli olmadan bebek alışverişi pek yapamıyoruz ama bu arada kendimizle ilgili ihtiyaçlarımı almalı önce, en az iki takım pijama takımı ve gecelik, en az biri sabahlıklı olmalı baya bi ihtiyaçlarımız var, ben el işide bebişimden önce kendime yaptım) iğne oyasından lohusa tacı ile başladım işe, daha önceki iki doğumumu da ekimde yapmıştım, şimdi ise ocak biraz kalın bi pijama takımımı almalıyız yoksa penyemi, gerçi şimdide her yerde yazlıklar vardır
bakalım kimin tahmini tutacak, kardeşin bahse girip kazansa zengin olur yanigünaydın arkadşlar nasılsınız? ancak gelebıldım valla. bugun ben daha iyi gibiyim sadece suan itibarıyle acıktım ve atıştıracak bişey yok onu düşünüyoumzaten pis boğazın tekıydım iyice pis boğaz oldum bide bulantılarım geçse ne olur bilmıyorum artık
ayyıldızım ben kaçırmışıkm senın msj ını canım ya demek kıs dedi ha. çok güzel canım cici bi kızın olur işe ne güzel. bende 9 temmuzda gidecem inşallah. kardeşim dışında herkez ama herkez erkek olacak diyor ama bakalım. hayırlısı artık.
leloşum çok geçmiş olsun.. kuzucuk iyiymiş şükür, belki dediği gibi diğer kesedendir...Slm kızlar ben yorgunum bitkinim cnm sıkkın kötüyüm gene yata eve mahkum oldum.
ne güzel bak, bebişin hareketlenmiş bile, hiç korkma sen aklına kötü şeyler getirme, tedbirini aldıktan sonra, bebeğin bırakmaz seni.
ay ne zaman hissetmeye başlicaz bir bu hareketleri, daha çok var galiba dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?