2012 Ocak Anneleri

Ay valla bende o umutla geldim az kafa dağıtırım uykum açılır diye ama yok topicte herkes uyuşmuş..
Ben daha fazla dayanamıcam sanırım az sonra uykuya dalarsam hiç şaşırmıycamm..

Benim arada revire inip uyuduğum oluyor ama iyi değil tavşan uykusu, evde yayıla yayıla yatmaya benzemiyo
İşleri iyice salladım zaten, bunca yıldır verimli çalıştım, bikaç ay idare etsinler beni banane

ben de 2 kere masaya kafamı koymuş uyurken yakandım patrona :))))) 3. de affetmez artık

Ay valla bende o umutla geldim az kafa dağıtırım uykum açılır diye ama yok topicte herkes uyuşmuş..
Ben daha fazla dayanamıcam sanırım az sonra uykuya dalarsam hiç şaşırmıycamm..

bende evde olsaydım şimdi horul horul uyuyordum . boşver ya yat keyfine bak evde olmanın tadını çıkar. ohh mis gibi. hafa sonun kaç gün kaldı ya

bende evde olsaydım şimdi horul horul uyuyordum . boşver ya yat keyfine bak evde olmanın tadını çıkar. ohh mis gibi. hafa sonun kaç gün kaldı ya

Ya sürekli uyuyncada hiç kaldıramıyorum bu sefer başımı midem daha fazla bulanıyo..
Az kendime gelmek istiyorum ama yook.
Ayy canım denize girmek istedi atcaksın böyle suya kendini sonra uzancan oohhh misss

Ya sürekli uyuyncada hiç kaldıramıyorum bu sefer başımı midem daha fazla bulanıyo..
Az kendime gelmek istiyorum ama yook.
Ayy canım denize girmek istedi atcaksın böyle suya kendini sonra uzancan oohhh misss

Benim de sabahtan beri aklım denizde tatilde, of ya keşke daha erken alsaydım iznimi :44:
Şöyle deniz kıyısı küçük bir yerde yaşasaydım, canım istedikçe denize atlayıp iki kulaç atabilseydim of of

Benim de sabahtan beri aklım denizde tatilde, of ya keşke daha erken alsaydım iznimi :44:
Şöyle deniz kıyısı küçük bir yerde yaşasaydım, canım istedikçe denize atlayıp iki kulaç atabilseydim of of

Olsun en azından tatil planı yaptınız tatile çıkıcaksınız..
Benim eşimin bu sene izin yalan oldu
Anca hafta sonları yazlığa kaçabiliriz.
Gerçi ben istesem bütün yazı orda geçirebilirimde dayanamıyorum eşimi özlüyorum..
Ama böyle halsiz bitkin olmaya devam edersem yapcak bişey yok gidicem oraya bana baksınlar biraz beslesinler hahahaha

merhaba kızlar nasılsınızz bugün 11+0 olduk nihayet 12. haftaya girdik bebişimle
mrb canım mayışıp duruyoruz valla sen nasılsın? maşallah bebişine de biz da yarın 13. haftaya adım atcaz

ben de 2 kere masaya kafamı koymuş uyurken yakandım patrona :))))) 3. de affetmez artık
aa bende yakalandım öle bi kaç defa en sonuncusunda sinirlerimde bozuktu eşimle limoniydik suratım asık masa üstünde uyukluorum adam geldi biraz yüksek sesle ne yatıon semra dedi. dikeldim ama şartellerim attı dedim elimde değil ne yapim sonra başladım ağlamaya kalktım lavaboya gittim. ben gidince yanımdaki kıza diomuş ki neyi var semranın nie ağladı şimdi die. onlarda demişler hamile ya ondandır hem suçluyum hem güçlü

Tşkr. cnm
Bennn psikopatın önde gideni oldum cnm bir düşük bir ikiz eşi gelişmemesi içimde 2 kese bir bebek sürekli korku içindeyim ben zaten

geçmiş olsun canım. kendine dikkat eder, ilaçlarını düzenli kullanırsan allahın izniyle hiç bişey olmaz tatlım, ben ilk baştan beri aynı durumdayım ilk zamanlar sürekli panik halindeydim ama artık daha rahatım, mümkün olduğunca dinlen arkadaşım

Yazlık olduktan sonra tatili çok aramazdım cnm ya, bizim de ev var ama fethiyede olunca öyle hafta sonları atlayıp gidelim yapamıyoruz :97:
Çok sıkıldım ben ya, sanki bi tatile falan gitsem kendime gelicem, enerji toplicam gibi geliyor

Allahtan o avantajımız var yazlık yakında..
Ama 1 haftalık tatil gibi olmuyo 2 günlük hafta sonu kaçamağı.
Zaten bi tatil köyüne otele fln gitmekle yazlık arasında fark var ama napalım bunada şükür bulamayanlarda var..
Artık bidahaki senelere bebişimizle inşallah..(Gerçi ben hala umutluyum belki izin alır diye fakirin ekmeği umuttur misali ama gittikce yok oluyo umutlarım hahahaha )
Ne kadar kaldıki tatile çıkmanıza cnm fazla kalmamıştı diye hatırlıyorum..
Motive et kendini az kaldı az kaldı diye

Son düzenleme:

15 Temmuz, daha çok var gibi ya :26: sat a göre hesaplayıp 3. ayım dolduktan sonraki en uygun zamana aldım iznimi, risk falan olmasın diye, ama bu kadar erken yorulup sıkılacağımı tahmin etmemiştim, bi de şimdi ofistekiler de sırayla tatile çıkmaya başladı, iyice canım çekiyor, deniz aşeriyorum :84:
Yazlık ortamını severim ben, otel gibi riski yok, beğenmedim, yemekler dokundu falan, hepsinin ayrı avantajı dezavantajı var tabi, neyse dediğin gibi, hepimizin bir nefes alma fırsatı olsun, geç de olsa kısa da olsa

Son düzenleme:
tünaydın kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir
ben paso dinleniyorum.yemek dahi yapmıyordum gerçi ya yine yapmayacağım tek oğlum için kalkıp ayakta geziniyorum pazar günü çok yorulmuştum bir de yatmadan banyo yapıp yatmıştım dün akşam ilk defa kanlı akıntım geldi çok korktum plasente rahim agzına yakın olduğu için çok yormucaksın demişti doktorum yattım dinlendim geçti şükür ikili tarama testim sonuçlanmış sonuçları maille doktora yolladım bu arada ben bir iki hafta kadar dinlenicem pc ye oturmak bile istemiyorum çok korkuyorum inşallah şu plasentacık yukarı doğru çıkar yoksa bu 6 ay nasıl geçiçek bilmiyorum :44:
bu arada doktorum kıza benziyor demişti
sonuçlar şöyle :
PAPP-A : 4.0 MOM:1.34
T-HCG: 62.5 MOM:0.71
NT: 1.0 mm MOM:0.64
2 HAFTA SONRA kontrolüm olcak inşallah şu akıntım bitsin daha birşey istemiyorum ya
dikkat edin sizle illaki başımıza gelmeden yorulmamazlık etmeyeyim demeyin .bol dinlenin kızlar.heran ne olacağı belli değil turp gibiydim şimdi istirahat verdi doktorum

tıpkı bahsettiğin gibi bi yerdeyim ama tatlım yatmam gerektiğinden sadece balkondan denize girenleri ve oğluşumun denize girişini izliyorum

Yok yok sen çok var diye düşünme az var az..
Hafta sonlarını çıkararak say bak az kalmış
Ay bak bu iyi fikir bende eşime tatil aşeriyorum diyim hahahhahahaha

Hoşgeldin cnm dinlen nolursa olsun yorma kendini Allahın izniyle atlatırsın bu günleride..
HCG değeri 50nin üstündeyse kız altındaysa erkek diyolardı ama bilemicem tabi bu tahmnler ne kdr doğru..
Bide ben ne kadar doğru hatırlıyorum

Son düzenleme:
tıpkı bahsettiğin gibi bi yerdeyim ama tatlım yatmam gerektiğinden sadece balkondan denize girenleri ve oğluşumun denize girişini izliyorum

Canım geçecek bu günler, öyle düşün, sonra yine özgürsün, ben mersinde doğup büyüdüm, okul çıkışı denize atlar, tuzlu tuzlu eve giderdik bütün yaz, eğlence, iş güç olsa da her boş vaktini değerlendirebiliyordun, ama şimdi İstanbulda, benim evden çıkıp sahilde yürüyüşe inmem trafik yüzünde en az 30 dk. o da leş gibi kokuyor, denize girmek hayal zaten, yazlık falan da olmayınca, mecbur yıllık izinleri bekliyoruz, sabahtan akşama kadar işyerinde tıkılı, akşam da evde... denize doğaya hasret kaldık

Yok yok sen çok var diye düşünme az var az..
Hafta sonlarını çıkararak say bak az kalmış
Ay bak bu iyi fikir bende eşime tatil aşeriyorum diyim hahahhahahaha

Doğru söylüyorsun, hepi topu 19 gün hafta sonlarını çıkarırsak 15 gün kalıyo heyooo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…