evet cnmm yoksunn.iyimisinnnnnnn????inan herkes tembelleşti ama hormonlardan canımmm.hiç sorma müdürleri ama sana söyleyeyim eğitim başlayınca ben nöbet raporu alacağım .çünkü senin haberi,n yoktur 4 gündür kalçadan başlayan parmak ucuna kadar süren sanki bıçak saplanmış gibi kıvır kıvır kıvranıyordum. şimdi biraz iyiceyim. o nedenle düşünüyorum cnm raporu yoksa yıl bitmez.
Selam kayyum cum nasilsin canim biz geldik bak bebisin nasil bakalim?
Maşallah bebişine cnm çok sevindim..
Eee hareket ediyomuydu bakalım görebildinmi?
canım ben iyiyim şimdilik sen de kendine dikkat et güzelim..yeni atandığım okul kolej misali çok zor o
lacak..nöbet raporu nasıl oluyor ben hiç duymadım..bende alırmıyım ki..gece nöbeti falan değil bu dimi..normal nöbet.
cnmmmmmmmmmmmmmmmm iyiyim çok şükür sen nasılsınnnnnnnnnn kuzummm??? 1 hafta önce çok kötüydüm cnmm yaaa!bende leke oldu ALLAH KORUDU RAPOR ALDIM YATTIM ÇOK ŞÜKÜR ÇOK İYİYİM BEN
SEN ANLATIRMISINN NE LER VAR SENDE
ben 2 haftada 1 gidiyorum cnm hepde böyle olacak.
merhaba kızlar nasılsınız? Hepinize iyi geceler diliyorum
sizlere bişey sormak istiyorum 9. Haftadayız ve benim bu hafta bel kemiklerimde ağrı oluyor normal mi? Sizlerde de olmuşmuydu
normal nöbet cnm bende bilmiyorum doktorum öyle söyledi sana rapor yazmalıyız dedi.benden bile çıkmadı bu istek. O dedi
ne olsun canim ya gittik geldik iste annemde 10 gün kaynanamda 2 hafta felan kaldik iste islerimiz vardi burda biliyosun erken geldik cok sükür iyiyiz ama ikizlerde iyi doktora gitttim ama birini ögrendik kizim varmiskizcem kendini acmis kardesine yer birakmamis yavrum sikismis göremedik onuda cok süükür iste cumaya tekrar burda gidicez bakalim gecmis olsun yazacaktim unutmusum ya
normal cnmmm beni dumamışsın demek bende ağrı ne demek ben 2 gün ağladım ağrıdan korkma. Magnezyum b1 b12 b 6 eksikliğindenmişşş. Dr bana takviye yazdı
sanırım dediğin rapor 24.haftadan sonra veriliyor..bende alacağım yoksa kışın işimiz zor..doktorun çok iyi senin canım ya keşke bana da öyle denk gelse:d
bu arada kanaman olmuştu ama geçmiş sanırım..allah bebeklerimizi sağ salim koklamamızı nasip etsin kucaklarımızda..bende 3 ayı bitirdim biraz daha rahatım artık..yarın kontrolüm var..gelince resmini gösteririm size inşallah..
aaayyyyyyyyy bir minnoş diğeri ne acaba ağır geçiyomu yoksa iyimi!!!kız olursa adı ne diğeri????
Ayy 2 haftada bir mi ?yaa ben napayim nerelere gideyim:))4 haftadir gormedim minigimi siz goruyorsunuz surekli bu sefer nasil iyi mi diye dusunuyorum surekli ama yeter hadi bu seferde boyle olsun 3haftada 1 yanindayim parayla degilmi yahu ceksin nazimi azcik:))
sanırım dediğin rapor 24.haftadan sonra veriliyor..bende alacağım yoksa kışın işimiz zor..doktorun çok iyi senin canım ya keşke bana da öyle denk gelse:d
bu arada kanaman olmuştu ama geçmiş sanırım..allah bebeklerimizi sağ salim koklamamızı nasip etsin kucaklarımızda..bende 3 ayı bitirdim biraz daha rahatım artık..yarın kontrolüm var..gelince resmini gösteririm size inşallah..
sayfalar çok hızlı ilerliyor canım zaman zaman kaçırıyorum ...ilaç olarak elevit ,folbiol alıyorum soda da magnezyum varmış ondan içmeye çalışıyorum..rabbim bebeklerimize sağlık versin de tek razıyım herşeye :)benim ilk bebek tecrübesizim biraz işteSağolasın rahatlattın beni
adini narin yada elif olarak düsündük erkek olursa esim düsünür heralde agir oluyo canim ya belim agriyo göbüsüm cikti baya nasil senin göbüs ciktimi
evet canım baya oldu...ben dayanamam 30una kadar daha önce gelsem demiştim 15i gibi falan o da gel bakalım demişti merak ediyorsan çok, ama eşim çok ultasona girmemi istemiyor sürekli 30unda gidelim dedi bana kandırdı beni ama artık gün sayıyorum, canım 26sında gidersen 1 hafta geçmiş olucak temmuz başında çağırırsa o kadar da sık gitme bence,her gittiğinde ultrasona giriyormusun? gerçi tam kanıtlanmamış zararlı olduğu ama neden avrupa da amerikada sadece 3 kere sokuyorlar 9 ay boyunca merak ediyorum, neyse gerçi banada kalsa giderim her hafta ama bundan sonra 3 haftada bir gidicem kafama koydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?