2012 Ocak Anneleri

geldim kızlar çok şükür bebeğim iyiymii 2 hafta sonra 2li test için çağırdı dr maşallah kalbi çok düzenli atıyor dedi

slm kızlar ben de geldim, pek takılamıyordum nete ara ara bakıyorum paylaşılanlara:)) herkes iyidir umarım.. facebooktaki grubun adı ne acaba ben de katılacam gruba orası daha rahat sohbet için...

slm kızlar ben de geldim, pek takılamıyordum nete ara ara bakıyorum paylaşılanlara:)) herkes iyidir umarım.. facebooktaki grubun adı ne acaba ben de katılacam gruba orası daha rahat sohbet için...

Hoşgeldin 2012 ocak anneleri ama grup gizli bildiğim kadarıyla yinede sen bak..
edaecrin grubun kurucusu cnm ona söylersen ekler seni sanırım..

merhaba kızlar....doktorlar 2 hafta sonra çağırıyor sizi ne güzel,allahım ben bebeğimi görmeyeli baya oldu özledim kuzumu:) ama bu sefer 3 haftada bir isteyeceğim kontrollerimi,böyle olmuyor

geldim kızlar çok şükür bebeğim iyiymii 2 hafta sonra 2li test için çağırdı dr maşallah kalbi çok düzenli atıyor dedi

maşallah canım çok sevindim

merhaba kızlar....doktorlar 2 hafta sonra çağırıyor sizi ne güzel,allahım ben bebeğimi görmeyeli baya oldu özledim kuzumu:) ama bu sefer 3 haftada bir isteyeceğim kontrollerimi,böyle olmuyor

ben de bu ctesi görcem çok özledim kuzumu :) çok da merak ediyorum aradan 3 hafta geçmiş olcak çünkü
ikili test olmasa benim de ayda bir, allahtan kalp atışı ikili test derken şimdilik 3 haftayı geçmedi

canım benim haftaya perşembeye kadar beklemem gerekicek daha bebeğimi görmek için,en son 23 mayısta gitmiştim 1 ay olucak özledim :84: ben galiba kalp atışı için erken gitmişim doktor illa 12 haftada geliceksin dedi bende bekliyorum perşembeyi sabırsızlıkla

ooo senin epey olmuş ben en son 7 haziranda gittim kalp atışı daha önceydi zaten onu muayeneden saymadı
şimdi 26 sında ikili testi de atlatsak hayırlısıyla. sanırım ikili testi de rutin muayemiz dışında tutuyor
umut ediyorum temmuzun ilk haftalarında yeniden çağırmasını

evet canım baya oldu...ben dayanamam 30una kadar daha önce gelsem demiştim 15i gibi falan o da gel bakalım demişti merak ediyorsan çok, ama eşim çok ultasona girmemi istemiyor sürekli 30unda gidelim dedi bana kandırdı beni ama artık gün sayıyorum, canım 26sında gidersen 1 hafta geçmiş olucak temmuz başında çağırırsa o kadar da sık gitme bence,her gittiğinde ultrasona giriyormusun? gerçi tam kanıtlanmamış zararlı olduğu ama neden avrupa da amerikada sadece 3 kere sokuyorlar 9 ay boyunca merak ediyorum, neyse gerçi banada kalsa giderim her hafta ama bundan sonra 3 haftada bir gidicem kafama koydum

bencede git hayatım bugün doktorum yine söyledi o bir ayar yapıyor cihazda cnm zarar olmuyo ama dr um kalp dinletmesini sevmiyor o iyi değilmiş dopler olayı oluyo ondan.mesela bugün çok huzursuz gördü beni sn lik oda dinletti. istemiyorum dedi. sen de ona dikkat et cnmm heyecana kapılıp çok isteme olurmu. ama cihaza bebeğe bakmak zararlı değil arkadaşım.

selammm kızlarrr aranıza yeni katıldımm.beklenen adet tarihim 9 hazirandı.şuan 6 haftalık hamileyim.beklenen doğum 13 şubat :) umarım hepimiz de sağlıklı rahat bi hamilelik ,kolay doğum geçirir bebişlerimizi en iyi şekilde yetiştiriirz

iyi geceler herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Merhaba canim evet 3haftada bir gidicem artik yaa en son 23 mayista gitmistim herhalde en az en gec giden benim 2haftada bir gidenleri okudum yaa nasil dayanicam ben daha 9 guncanim benim doktorumda dinletmiyor israr etmicem ama bir gorsem kuzumu saglikli baska bisey istemicem sen ne siklikla gidiyorsun tatlim doktoruna?

ben 2 haftada 1 gidiyorum cnm hepde böyle olacak.

iyi geceler kayyum..bugün kimse yok..bende bayadır uğramıyorum buraya çok tembelleştim valla..ilerki aylarımı düşünemiyorum..eğitimci meslekte zor valla nasıl olck bu müdür kök söktürür..

iyi geceler kayyum..bugün kimse yok..bende bayadır uğramıyorum buraya çok tembelleştim valla..ilerki aylarımı düşünemiyorum..eğitimci meslekte zor valla nasıl olck bu müdür kök söktürür..

evet cnmm yoksunn.iyimisinnnnnnn????inan herkes tembelleşti ama hormonlardan canımmm.hiç sorma müdürleri ama sana söyleyeyim eğitim başlayınca ben nöbet raporu alacağım .çünkü senin haberi,n yoktur 4 gündür kalçadan başlayan parmak ucuna kadar süren sanki bıçak saplanmış gibi kıvır kıvır kıvranıyordum. şimdi biraz iyiceyim. o nedenle düşünüyorum cnm raporu yoksa yıl bitmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…