2012 Ocak Anneleri

2 de güzel anlamlı isim cnmmm . Hadi hayırlısı. Benim minnacık ama senin çok doğal çok olması.

Evet ya normal ben zaten Tr ye gitmeden hamis kiyafetleri almistim ordada giydim yenilerinide aldim bebislerin ilk lazim olan kiyafetlerini felan tamamladim cok sükür suan bile karnim agriyor büyüyor artik badem yagi aldim onu kullaniyorum

eeeeeeeeeeeeee cnm cım ne olacak minnoş ne olacakkk pembemiiiiiiiiiiii mavimiiiiiiiiii

ayyy güzelim valla bir öğrensem çatlıyoruz meraktan ama hayırlısı olsun artık..kaynanam deli gibi bişiler örmeye başlamış..bir pembeli bir mavili örüyor kadıncağız..bir öğrensek cinsiyeti de oda kurtulsa bende

çok iyi yapmışsın cnmmm banada dr um yazdııı.hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm. Herşey hayırlı gitsin bundan sonra.

tühhh keşke şimdiye dek cinsiyetsiz örseydi beyaz sarı turanj çift cinsiyet sonuçta. Neyse hadi hayırlı olsun . Senin bebişmi göstermiyor. çünkü öğrenenler oluyooo.bende senin gibi sabırsızlanırdım cnmmm.

çok iyi yapmışsın cnmmm banada dr um yazdııı.hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm. Herşey hayırlı gitsin bundan sonra.

Insallah canim neyse sana doyum olmaz ben cikiyorum simdi daha isim bitmedi yavas yaptigimdan dolayi yoruluyorum

kendine ve bebise iyi bak hayirli aksamlar canim

valla negüzel dayanıklısın canım ben her hafta gittim dayanamıyorum ama budefa 2 hafta beklemem lazım

Canim ne dayaniklisi deliriyorum evde surekli gidelim gidelim diye:)) doktorumu arayip konusuyorum arada gitmis kadar olmasamda idare ediyorum ama artik gunler gecmiyooo

yok canım göstermediğinden değil..kontrol günümü bekledim ama gidincede yarın 13 haftalık olaraktan gösterirmi,gösterse de doktor söyler mi bilemiyorum artık..ciciler almak istiyorum artık içim gidiyor gördükçe valla..

ayyyyyyyyyyy inşallahhhh cnm hareketli değill minnoşun dinleniyosa zorrrrrrrrr..doktora giderken yolda su iç çikolata yeeeeee olurmuuuu. Onlar enerjiiyle hareket ettiriyomuş inşallahda öyle olurrr. Bebişin belli oluurrrr. Haydi yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnn senin içinnnnnnnnnnnn

Anladim tatlim bende 2defa gittim 2sindede ultrasona girdim sen benden bir fazlasin:)) ikili testler bazen 2hafta sonra cikabiliyormus anca denk gelir zaten benimki de oyle olur buyuk ihtimal 30unda gidicem bide 15gun sonra giderim birakmam yakasini:)) test sonuclari olucak yorumlancak falan

ahh kayyumcum işte benim yarın aç gitmem gerekiyor hormon testi yapılacak..napalım artık hareket etmezse de sağlıklı olduğunu öğreneyim yeter..benimki babası gibi mayışık ta olabilir..

nedir bu doktorların bizden çektiği adam kalp atışı için çağırdığında da açık açık içiniz rahat etsin diye arada alıyorum
yoksa 1 ay sonraki muayenede duyabilirdiniz dedi bakalım bizimki ne kadar sürede çıkacak sonuçları telefonla bildirir ilk etapta herhalde
burda olmayacağımdan meraktan ölürüm. hadi inş. güzel haberler alırız bu ayki kontrollerimizden

herkese iyi gecelerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr??????????????

KEYFİNİZ GÜZEL OLSUNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Cumartesi gunu bebegimim kalp atışının durdugunu öğrendik
minik oğlum babacığı ve ben .
Nasılda heyecanla onu aramıza almayı bekliyorduk.
Neler hayal etmiştik .tanışmadan sevmiştik onu .
Isimler arıyorduk hayaliyle keyiflenip mutlu oluyorduk.
Pazartesi aldılar .
önce daha kötü senaryoları düşünüp şükrettik.
Yada kendimiz kandırdık.
Bu gece berbatım çok kötüyüm.
Içim boşaldı
boğazıma düğümleniyor .
Allahım neden diyorum.
Rüya gibi geldi ve gitti
allah yavrumu korusun iyiki o var .

öncelikle çooook geçmiş olsun.sölemek belkide bize kolay gelebilir ama bir tane ewladın war şükret allaha ve asla neden deme demekki bir bildiği warmış böle olması gerekiyomuş de ve allah bu ewladını sana bağışlasın en önmliside yıllarca çocuk bekleyenleri yada hiç çocuğu olmayanları düşün.

Canım çok üzüldüm, yaşadığın çok zor, ama dediğin gibi, daha kötü de olabilirdi, her işte bir hayır vardır diyip şükretmeye çalışmak lazım böyle durumlarda. Elden başka bir şey gelmiyor, moralini yüksek tutmaya çalış.
Allah en kısa zamanda sana sağlıklı bir bebek, oğluna da bir kardeş verir İnşallah.

Son düzenleme:

Canim benim ne diyebilirim bilmiyorum Allahim yardimci olsun yavrunu sana bagislasin cok zordur eminim Allahim sabrini versin canim benim

canım ne desek boş evet çok geçmiş olsun zor bir durum gerçekten ama yine neden deme isyana girmesin canım hamd olsun allah beterinden saklasın deyip oğlunun sağlığına şükretmelisin rabbim hakkında hayırlı zaman ne ise o zamn tekrar bir evlat versin sana inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…