2 de güzel anlamlı isim cnmmm . Hadi hayırlısı. Benim minnacık ama senin çok doğal çok olması.
eeeeeeeeeeeeee cnm cım ne olacak minnoş ne olacakkk pembemiiiiiiiiiiii mavimiiiiiiiiii
evet ya normal ben zaten tr ye gitmeden hamis kiyafetleri almistim ordada giydim yenilerinide aldim bebislerin ilk lazim olan kiyafetlerini felan tamamladim cok sükür suan bile karnim agriyor büyüyor artik badem yagi aldim onu kullaniyorum
ayyy güzelim valla bir öğrensem çatlıyoruz meraktan ama hayırlısı olsun artık..kaynanam deli gibi bişiler örmeye başlamış..bir pembeli bir mavili örüyor kadıncağız..bir öğrensek cinsiyeti de oda kurtulsa bende:d
çok iyi yapmışsın cnmmm banada dr um yazdııı.hadi bakalımmmmmmmmmmmmmmmmmm. Herşey hayırlı gitsin bundan sonra.
valla negüzel dayanıklısın canım ben her hafta gittim dayanamıyorum ama budefa 2 hafta beklemem lazım
ınsallah canim neyse sana doyum olmaz ben cikiyorum simdi daha isim bitmedi yavas yaptigimdan dolayi yoruluyorum
Kendine ve bebise iyi bak hayirli aksamlar canim
tühhh keşke şimdiye dek cinsiyetsiz örseydi beyaz sarı turanj çift cinsiyet sonuçta. Neyse hadi hayırlı olsun . Senin bebişmi göstermiyor. çünkü öğrenenler oluyooo.bende senin gibi sabırsızlanırdım cnmmm.
yok canım göstermediğinden değil..kontrol günümü bekledim ama gidincede yarın 13 haftalık olaraktan gösterirmi,gösterse de doktor söyler mi bilemiyorum artık..ciciler almak istiyorum artık içim gidiyor gördükçe valla..
canım ben zaten 10 temmuza kadar şehir dışında olcam en erken 12 temmuz gibi verir ki, onda da 15-16 gün geçmiş oluyor
şu ana kadar kese, kalp atışı ve rutin muayene için 3 defa gittim canım ve üçünde de ultrasona girdim
ayyyyyyyyyyy inşallahhhh cnm hareketli değill minnoşun dinleniyosa zorrrrrrrrr..doktora giderken yolda su iç çikolata yeeeeee olurmuuuu. Onlar enerjiiyle hareket ettiriyomuş inşallahda öyle olurrr. Bebişin belli oluurrrr. Haydi yarınnnnnnnnnnnnnnnnnnn olsunnnnnnnnnnnnnnnnn senin içinnnnnnnnnnnn
ahh kayyumcum işte benim yarın aç gitmem gerekiyor hormon testi yapılacak..napalım artık hareket etmezse de sağlıklı olduğunu öğreneyim yeter..benimki babası gibi mayışık ta olabilir..:d
Anladim tatlim bende 2defa gittim 2sindede ultrasona girdim sen benden bir fazlasin:)) ikili testler bazen 2hafta sonra cikabiliyormus anca denk gelir zaten benimki de oyle olur buyuk ihtimal 30unda gidicem bide 15gun sonra giderim birakmam yakasini:)) test sonuclari olucak yorumlancak falan
cumartesi gunu bebegimim kalp atışının durdugunu öğrendik
minik oğlum babacığı ve ben .
Nasılda heyecanla onu aramıza almayı bekliyorduk.
Neler hayal etmiştik .tanışmadan sevmiştik onu .
ısimler arıyorduk hayaliyle keyiflenip mutlu oluyorduk.
Pazartesi aldılar .
önce daha kötü senaryoları düşünüp şükrettik.
Yada kendimiz kandırdık.
Bu gece berbatım çok kötüyüm.
ıçim boşaldı
boğazıma düğümleniyor .
Allahım neden diyorum.
Rüya gibi geldi ve gitti
allah yavrumu korusun iyiki o var .
Cumartesi gunu bebegimim kalp atışının durdugunu öğrendik
Isimler arıyorduk hayaliyle keyiflenip mutlu oluyorduk.
Pazartesi aldılar .
Yada kendimiz kandırdık.
Içim boşaldı
boğazıma düğümleniyor .
Allahım neden diyorum.
Rüya gibi geldi ve gitti
Pazartesi aldılar .
Yada kendimiz kandırdık.
Içim boşaldı
boğazıma düğümleniyor .
Allahım neden diyorum.
Rüya gibi geldi ve gitti
Pazartesi aldılar .
Yada kendimiz kandırdık.
Içim boşaldı
boğazıma düğümleniyor .
Allahım neden diyorum.
Rüya gibi geldi ve gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?