2012 Ocak Anneleri

Dikkat et kendine aman iyi dinlen, biz iki canlıyız sen dört canlı, ayağını uzat keyfine bak boşver, hepimiz sırayla güzel haberler getiricez, önümüzdeki aya kadar çoğumuz cinsiyetleri de öğrenmiş oluruz, başlarız yavaştan cicleri almaya

Bakardan İstanbuldayım 3 tarafım deniz ama ben de en az senin kadar hasretim denize, Hamile kaldığımdan beri hayatım ev-iş arası mekik dokuyarak geçiyor, bir düğüne gittim bi de doğum günümü kutladım, onun harici 2 aydır insan içine çıktığım yok :84:

GESHENK geldin mi kıss

geldim geldim de :)) ben geridemiyim sizden hiç kendime göre bişiler bulamadım.. mide bulantısı desen yok.. hamilemiyim belli değil sanki.. senin lekelenmen olmuş yine dikkat et aylincim.. bırak işler kalsın inan daha önemli değil..

slm kızlar. bugun başım angarya işlerle belada. çok gelemıorum bi slm vereyım dedim. bide ben çok acıktım kan şekerim düşüyo galıba

Geçmiş olsun cnm. kolay gelsin, bende de iş çok ama yayıyorum bittim ben sıvı şekerli bir şey tüket acilen, meyve suyu olabilir, kan şekerini yükseltir.

Son düzenleme:
inşallah canımmm
ne güzel işte, şanslı azınlıktasın yavrı :13:
evet leke oldu ama geçenki gibi pembe diil, böle koyu sarı gibi kahveye dönük hafiften.. yerleşme kanaması bile olmamıştı bende 3 tane bebiş yerleşmesine rağmen :)) şimdilerde korkutuyolar beni, Allahım sağlıkla kucaklamayı da nasip etsin hepimize..
senin kontrol ne zaman? bi de şu tickerini düzeltelim yaf, yanlış bu

kıslar bu arada geshenk benim emektar topiimden, çooook esaslı hatundur, o da ocak annesi olcak çok şükür.. hikayesini kendi anlatır artıkın

Son düzenleme:
kızlar geçen ay üye olduğum yerlerden ilk paket hero baby den geldi bebişimin ilk mamaları gelmiş oldu ve son kullanma tarihleride 2013-2014 yani kullanabilecez inş....:)))))))))

eyvallah :)))) sen yine de dikkat et aylinim yaa.. 3 dene kısım kolaymı :) 1 nire 3 nire.. sen ekstra dikkat et.. sürü var içeride sürü :))) yerim ben o sürüyü..... inşallah sığdıracaksın onları kucağına ayy oa nı görmek isterdim inan bana.. Rabbim hepsini korusun..ticker inatçı anacım zerdal da uğraştı yok benimkinin çizelge kutucuğunun yanında kalem malem yok.. benim kendi becerdiğimde tarih yanlış oldu.. ben simgeleri de kullanamıyorum nedense..

bi de yerinde durabilse anlatacak da

:))))) tamam kabul çok kıpırdak oldum galiba.. arayış içindeyim bu yeni durum hakkında napiim :)

arkadaşlar kısadan özet geçmeye çalışayım size kısaltmaya çalışacam ama uzun sürecek acık :)

ben 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar topiğinin eskilerindenim.. 1 aşılama, 1 tüp ve 1 dondurulmuş transferim var.. hiiiç biri tutmadı.. tabi çeşitli şeyler denedim.. kocakarı yöntemleri, altenatif tıp, çeşitli doktorlar, merkezler.. sebepsiz infertilite grubunda ama hiiç hamile kalamamıştım.. bu arada kullanılan hormon ilaçları vs. bende bir myom oluştu ilaçlarında etkisiyle büyüdü ola ola ona sahip oldum maalesef.. bari şu myomu aldırayım da belki de sebeptir diye hemde sağlığım açısından suçu da myoma atarak ki doktorlar o engel değil dediyseler de ameliyat kararı aldım.. ama bu yılın başından beri ameliyatım her ay ertelendi ya ses tellerimde sorun çıktı ya tsh yüksek denildi hep bir engel.. en sonda idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle taburcu edildim yattığım gün velhasıl en son mayıs sonuna gün verildi ki bu defe da adetim gecikti ameliyat adetin 6 ila 12 . günlerinde yapılacak olduğundan ona göre veriliyordu günler tabi bugün geçmiş oldu.. evde kalmış çubuk testim vardı 2 ader birini alıp deneyim dedim hani doktor neden olmadı derse mutlaka test yaptır diyecek ya .. hadi o demeden hemen söylerim diye yaptım daha ilk batırmamda çubuğu pat ikinci çizgi.. hayatımda ilk kez... test bozuk dedim :)) sonra kanda baktırdım var dediler olamaz makineleriniz bozuk olmalı dedim.. başımdan geçenleri anlattım benim olmuyor mümkün değil dedim.. doktorumu aradım o da şaşırdı.. neyse daha uzatmayım 5 yıl sonunda onca çabamızdan sonra hiiiç beklemediğim anda kendi kendine gelmiş meğerse :))))))) şok etti bizi.... hala rüya gibi... inanmakta güçlük çekiyorum.. öyle işte benim hikayem..
şimdi 8+5 olduk çok şükür..
SAT 22 nisan... kalbini de duyduk :)))
ama başka belirti yok...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun cnm. kolay gelsin, bende de iş çok ama yayıyorum bittim ben sıvı şekerli bir şey tüket acilen, meyve suyu olabilir, kan şekerini yükseltir.
dolapta vişne suyu kutusu vardı. dibinde azıcık kalmış ama işe yaradı sağol :) yemeğimi de dışarda yedim bugun lokantada. sulu ve etsiz sebze yemeği yedım iyi geldi :)
kızlar geçen ay üye olduğum yerlerden ilk paket hero baby den geldi bebişimin ilk mamaları gelmiş oldu ve son kullanma tarihleride 2013-2014 yani kullanabilecez inş....:)))))))))
nereye üye olmuştun kı canım ben mı kaçırdım :26:

canım ya hayırlı uğurlu olsun mucizen.. allahın hıkmetı işte

Hayırlı olsun, gözün aydın, aramıza da hoşgeldin
Okurken mutluluğunu paylaştım, ne güzel bak 5 yıl bekletmiş ama gelmiş, sağlıkla büyüsün nazlı bebişin, doğup az büyüsün, niye bu kadar beklettin diye ısırırsın poposundan :)

Merhaba uzun bi aradan sonra yaziyorum... pazartesi kontrole gittim. Masallah subanallah erkanda 4,2 santim boyunda bebegimi gördüm basi kolari bacaklari sükürettim sürekli, bebegimiz büyüyor kalbi atiyor.
allah saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallah hepimize.

merhaba kızlar...."baloncu" arkadaşımıza çok çok üzüldüm allah bir daha yaşatmasın inşallah...allahım hepimizin bebeğini korusun çok üzülüyorum ve etkileniyorum böyle şeyleri okuyunca, bende yaklaşık 4 haftadır görmedim kuzumu, haftaya gidicem testlerim yapılacak, ben biraz biraz bişeyler yemeye başladım sanki ve daha sık acıkıyorum bebiş de yiyor tabi artık ne yersem 2 kişiyi besliyoruz artık ciddi ciddi, çok fazla yiyemesem de poaça, börek götürüyorum kilo almaya başlıcam

kızlar şimdi doktordan geldim, bebişim büyümüş 5.2 cm olmuş,çok sıkıntı yaşadım kızamıkçık şu bu derken iyi şeylerle moral buluyorum, pipisi görünüyo ama kesin diyemeyiz ama erkek gibi dedi,bana da öyle doğuyodu hep,sağlıklı olsun tek isteğim o tabi,Rabbim hepimizin bebişine sağlık versin,ona çok ihtiyacım var,Allah sağlıklarıyla imtihan etmesin hiçbirimizi...

Afiyet olsun
Ben de sadece hamurişiyle besleniyorum ama ilginç bir şekilde hiç kilo almıyorum, sanırım tek tiğ beslendiğim için :26:
Bir de benim bünye fast food a alışık olduğu için bunlar bana light geliyor

ne kadar güzel sonuçlanmış hikayen, gözün aydın canım
mucizen sağlıkla doğsun inş.
merak etme benim de bi belirtim yok herkes de olcak diye bişey yok

ayy maşallah canım amiiinnnnn bi de duana

ben de 2 gündür çabuk acıkıyorum gibi yaa normalde zaten hep 2 saatte bir mutlaka bişeyler atıştırırdım
bu 2 gündür biraz daha farklı gibi, bakalım kilo almaya ne zaman başlıcam

ooo süpeeer herşey yolunda cinsiyet tahmini de yapılmış maşallah
amiiiinnn

teşekkür ederim sağol.. evet mucize benimki...

teşekkür ederim.. hoşbulduk.. evet doğarsa hayırlısı ile poposuna iki dokunup nerde kaldın diyecem zaten ahtım var :)))))

sana da afiyet olsun canım yiyelim ya ne olucak bebiş besliyoruz bizay bende ne çok severdim fast foodu ama artık yiyemiyorum,patates kızartması dışında ona dayanamam asla

şu ağzımdaki pis tat bnide mahwediyo ya bıktım walla yiyiyorm 5 dk sonra ağzım zehirr ıyyy
evet canım iğrenç oluyor dün yemekten sonra uyumuştum eşime seslenerek uyandım ...yetiş diye ne yapabilecekse her neyse ben çekirdek yemeyi deniyorum çekirdeğin tadı uzun süre kalıyorya başka tada tercih ederim yani :86:
Kizlar mideniz yaniyorsa 4-5 yudumm soguk sut cok iyi geliyor ama biden dikmeyin kafaniza yavas yavas inanin hemen gecicek

ah gülüm ya benim ilk çıkarmalar sütle başladı ama ne çıkarma :84: ondan beridir ağzıma süt namına bişey süremiyorum kelimesi bile beni bu hale getiriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…