2012 Ocak Anneleri

Belli göbüş istiyorsan bana gel, her gören cinsiyeti belli mi diye soruyor
kaç aylık diye soranlara verecek cevap bulamıyorum, nasıl 2.5 dicem, en az 4 aylık göbeği var bende

aynen :))) dün hele bir kıyefet deneyim dedim aynada kendimi görünce ağzım açık kaldı ne olmuşum ben böyle dedim.. daha çok erken ama benim göbekte önde... niye acaba.. 9 ay olunca önümü görebilecekmiyim diyorum :))))

kaç aylık diyinlere verecek cevap bulamıyorum, nasıl 2.5 dicem, en az 4 aylık göbeği var bende

ay canım bana henüz göbeğimden ötürü hamile misin diyen olmadı:84: ay ay ben çıksın diye dua ediyorum, ama akşam saatlerinde baya büyük bir göbüşüm oluyor o hoşuma gidiyor

ay canım bana henüz göbeğimden ötürü hamile misin diyen olmadı:84: ay ay ben çıksın diye dua ediyorum, ama akşam saatlerinde baya büyük bir göbüşüm oluyor o hoşuma gidiyor

Hani göbiş yükliycektin sen göbiş topinee hani haniiiiii

ayy evet tatlım ya unutuyorum sürekli ama siz de silmişsiniz kimsenin göbeği yok orda bide ben silemem şimdi onu kalır benimki numunelik gibi orda

Kim demiş ben silmedim..
Ayrıca silme zaten yaa kim napsın bizim göbişleri Allah aşkına
Adı üstünde göbiş topiği göbişten çok muhabbet var orda da hahahahah

Son düzenleme:

Ben de düşünüyorum Valla, üstelik benim bulantı sorunum nedeniyle 3-4 kilo kadar kilo kaybım da var, önce hamilelik nedeniyle sporu bırakmama bağladım, yıllardır pilates yapıyordum, karın kasları saldı heralde dedim ama yok, koca şiş bir karın, üstelik taş gibi, bariz bebek göbeği bu, eşim hala şüphede ikiz olabilir mi bu diye

Ay yok, utanmaya başladım valla, geçen hafta düğündeydik ya, her gören ay kaç aylık, doğum ne zaman falan diyo, 2 aylık diyince kalıyolar böyle ben balık etliydim zaten, ama spordan dolayı göbek yoktu, çevrem de hemen farketti o yüzden

Son düzenleme:
kıs ver şifreni bi deneyim bakayım, sonra değiştirirsin şifreyi... bu ticker gebelik de diil geshenkim..

hey yavrum bee, geshenkim bu günleri de görecekmişiz, şükür Allahımaa, senle ben ocak anneleri topiindeyiz
kıslar çoook destek olduk topiimizde birbirimize, listeler yaptık, her ay her arkadaşın adeti gelmesin de bebeği gelsin diye dualar ettik, dua listelerimiz oldu, tedavi tecrübelerimizi paylaştık, birlikte üzüldük, birlikte sevindik.. tedavi süreciyle ilgili bazılarımız prof, bazılarımız doç, bazılarımız uzman dr olduk aramızdan hamile kalan olunca bayram yaptık, göbek atıp oynadık...
maşallahh kuzuya aminnn
hahahaaa meserretim o hepimizin ahdıydı, ya ısırcaz ya bi tane şaplatcaz popoya
anaaammm maşallah, demek pipisini gördünüz, bi cinsiyet tahmini dahaa
Bir de benim bünye fast food a alışık olduğu için bunlar bana light geliyor

teşekkür ederim.. hoşbulduk.. evet doğarsa hayırlısı ile poposuna iki dokunup nerde kaldın diyecem zaten ahtım var :)))))
hahahaaaaa :13: geshenkimm gazoz yasak artık heeeee
burda da folikli soda üretimine geçmeyi düşünüyorum, üretime başladımm
evet çok şükür hiç beklemediğim anda ama hep beklediğim şekilde sonuçlandı.. devamı olsun inşallah.. hepinizin bebekleri sağlıkla gelsin...
aminn
maşallahhh ona dötünü yerimm
oha diyorum bu adamı varya o duvardan bu duvara çarpacan anca öyle soğur içi insanın... tövbe tövbe, Allah akıl fikir versin, ıslah etsin...
güzelim bölesine ne üzüyosun kendini, Allahım rızkını verir, evinizde bereket artar, sen hiç merak etme... kuzunu Allah size bağışlasın, kendini de onu da üzme be yavrum..
teşekkür ederim sende sağolasın.. evet geç oldu belki güç de oldu :)) ama bundan sonrası inşallah kolay olur hepimiz için...
aminnn
kaç aylık diyinlere verecek cevap bulamıyorum, nasıl 2.5 dicem, en az 4 aylık göbeği var bende
ayy benim de var öyle bi durumum, herkese üçüz olduğunu sölemiyorum artık, bazıları düşüncesizce konuşabiliyo diye, bu kez de koca karnımı nasıl açıklıcam yaf sorarlarsa

Kim demiş ben silmedim..

doğru diyorsun...tamam söz eklicem unutmazsam, akşam güzel çıkıyor,akşam çekeyim,sabah ve akşam diye eklerim:81::81:ama o topiğe artık pek girilmiyor galiba kimse bişey eklemedi bayadır...

doğru diyorsun...tamam söz eklicem unutmazsam, akşam güzel çıkıyor,akşam çekeyim,sabah ve akşam diye eklerim:81::81:ama o topiğe artık pek girilmiyor galiba kimse bişey eklemedi bayadır...

Ordaki muhabbet orayı göbiş topikliğinden çıkarmaya başlamıştı artık orda muhabbet etmeyelim resim ekleyen olursa söyler bu topikten bakarız demiştik o yzden..
Şu sırada kimse eklemedi evet öyle ilk gaza gelip herkes eklemişti sanırım hahahah
Adam akıllı çıksın göbişler ekler herkes heralde yaa..

Meserret senin çıkmış göbiş madem ekle görelim yahuu..

hahahaa gazdır o gaz, çoğul olanlar dışında gazdır o gaaaz diyom herkese
benim sabah akşam böle boşver be gülüm geç çıksın ne güzel işte

Hani göbiş yükliycektin sen göbiş topinee hani haniiiiii
hani haniiii seremmm

Kim demiş ben silmedim..
kim silmişki

süper olur
daha göbüşler çıkmadı tam, bi çıksın da gör bak nasıl şenlenecek orası

meserret evet yüklesene

canım arkadaşım benim .. ne günler geçirdik harbiden.. kah ağladık kah güldük oynadık sevindik.. dualar ettik uzun uzun.. kader insana neler yaşatıyor bak sende 3 tane .. maşşallahhh.. bende de var 1 tane .. daha ne olsun.. çoook şükür çoook... hemde aynı aya denk geldi... zerdalım da hemen peşimizde.. çoook mutkuyum.. rüya gibi dimi... Rabbim hiiiç bitirmesin rüyamızı inşallahh...

göbeğe gelince bak biz bir taneyle şiştik ne bilecekler 3 taneden şiştiğini :) yani tek başına yeterli şişmek için :)) bilmiyorduk falan dersin.. densizlere önlem amaçlı :) maalesef etrafta densiz çook.. sevincini bile yaşatmazlar insana.. hiiç tınlamayın böylelerini..muhatap bile olmayın...

süper olur
daha göbüşler çıkmadı tam, bi çıksın da gör bak nasıl şenlenecek orası

meserret evet yüklesene

az sonra çıkıyorum, eve gidince yüklerim, gülün biraz

hahahah kız söylememizi bekliyodun niye yüklemedin daha önce
Yükle yükle gülmicez niye gülelim yahuu..
Ay benimde çıksın bebek göbişi gibi belli olsun istiyormda benmki bebek göbişi gibi değill

Ay benimde çıksın bebek göbişi gibi belli olsun istiyormda benmki bebek göbişi gibi değill

Ay hep unutuyorum mayışıyorum eve gidince dur çıkıyorum şimdi, eve gidince girerim bye

Aaa bilmem kim silmişkiiiiiiiiii

Nerde bizim folikli sodalar hala göremedik yanii..
buyrunnn

amin geshenkimmm yaa.. mutluluğumuz hep sürsün, bebişlerimizin yaramazlıklarını konuşalım :) zerdalı da kandırıp buraya mı getirsek :)))
geshenkim benim göbek epeyce çıktı yaf, amaaaan benim iç karnım darmış mesela di mi
hehehee çok gülcem sanaaaa kısım manyak mısın hayran hayran bakarız anca, göbüş topii orasıı

gaz o gaaaaz

Son düzenleme:

gecmıs olsun cnm...aynı seyı yasadıgım ıcın senı cok cok ıı anlıyorum...ıkılı teste gıttıgımızde ogrenmıstık bız..2 hafta ıcımde ölü kalmış...
gozlerım acılmıyordu aglamaktan o halde sunı sancıyla aldılar...kac ay toparlanamAdım kı senın bı tane evladın var..bende o da yok..uzerıne bı de 4 ay sonra düşük yapttım..sımdı yıne hamıleyım ve sozde hersey ıı...ama ben ıcımdekı korkuyu atamıyorum..her dakıka acaba yasıyo mu dıe dusunmekten kafayı yıyecek durumdayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…