Belli göbüş istiyorsan bana gel, her gören cinsiyeti belli mi diye soruyor
kaç aylık diye soranlara verecek cevap bulamıyorum, nasıl 2.5 dicem, en az 4 aylık göbeği var bende
Belli göbüş istiyorsan bana gel, her gören cinsiyeti belli mi diye soruyor
kaç aylık diyinlere verecek cevap bulamıyorum, nasıl 2.5 dicem, en az 4 aylık göbeği var bende
ay canım bana henüz göbeğimden ötürü hamile misin diyen olmadı:84: ay ay ben çıksın diye dua ediyorum, ama akşam saatlerinde baya büyük bir göbüşüm oluyor o hoşuma gidiyor
Hani göbiş yükliycektin sen göbiş topinee hani haniiiiii
ayy evet tatlım ya unutuyorum sürekli ama siz de silmişsiniz kimsenin göbeği yok orda bide ben silemem şimdi onu kalır benimki numunelik gibi orda
aynen :))) dün hele bir kıyefet deneyim dedim aynada kendimi görünce ağzım açık kaldı ne olmuşum ben böyle dedim.. daha çok erken ama benim göbekte önde... niye acaba.. 9 ay olunca önümü görebilecekmiyim diyorum :))))
ay canım bana henüz göbeğimden ötürü hamile misin diyen olmadı:84: ay ay ben çıksın diye dua ediyorum, ama akşam saatlerinde baya büyük bir göbüşüm oluyor o hoşuma gidiyor
kıs ver şifreni bi deneyim bakayım, sonra değiştirirsin şifreyi... bu ticker gebelik de diil geshenkim..eyvallah :)))) sen yine de dikkat et aylinim yaa.. 3 dene kısım kolaymı :) 1 nire 3 nire.. sen ekstra dikkat et.. sürü var içeride sürü :))) yerim ben o sürüyü..... inşallah sığdıracaksın onları kucağına ayy oa nı görmek isterdim inan bana.. Rabbim hepsini korusun..ticker inatçı anacım zerdal da uğraştı yok benimkinin çizelge kutucuğunun yanında kalem malem yok.. benim kendi becerdiğimde tarih yanlış oldu.. ben simgeleri de kullanamıyorum nedense..
:))))) tamam kabul çok kıpırdak oldum galiba.. arayış içindeyim bu yeni durum hakkında napiim :)
arkadaşlar kısadan özet geçmeye çalışayım size kısaltmaya çalışacam ama uzun sürecek acık :)
ben 30 lu yaşlarda gebe kalamayanlar topiğinin eskilerindenim.. 1 aşılama, 1 tüp ve 1 dondurulmuş transferim var.. hiiiç biri tutmadı.. tabi çeşitli şeyler denedim.. kocakarı yöntemleri, altenatif tıp, çeşitli doktorlar, merkezler.. sebepsiz infertilite grubunda ama hiiç hamile kalamamıştım.. bu arada kullanılan hormon ilaçları vs. bende bir myom oluştu ilaçlarında etkisiyle büyüdü ola ola ona sahip oldum maalesef.. bari şu myomu aldırayım da belki de sebeptir diye hemde sağlığım açısından suçu da myoma atarak ki doktorlar o engel değil dediyseler de ameliyat kararı aldım.. ama bu yılın başından beri ameliyatım her ay ertelendi ya ses tellerimde sorun çıktı ya tsh yüksek denildi hep bir engel.. en sonda idrar yolu enfeksiyonu nedeniyle taburcu edildim yattığım gün velhasıl en son mayıs sonuna gün verildi ki bu defe da adetim gecikti ameliyat adetin 6 ila 12 . günlerinde yapılacak olduğundan ona göre veriliyordu günler tabi bugün geçmiş oldu.. evde kalmış çubuk testim vardı 2 ader birini alıp deneyim dedim hani doktor neden olmadı derse mutlaka test yaptır diyecek ya .. hadi o demeden hemen söylerim diye yaptım daha ilk batırmamda çubuğu pat ikinci çizgi.. hayatımda ilk kez... test bozuk dedim :)) sonra kanda baktırdım var dediler olamaz makineleriniz bozuk olmalı dedim.. başımdan geçenleri anlattım benim olmuyor mümkün değil dedim.. doktorumu aradım o da şaşırdı.. neyse daha uzatmayım 5 yıl sonunda onca çabamızdan sonra hiiiç beklemediğim anda kendi kendine gelmiş meğerse :))))))) şok etti bizi.... hala rüya gibi... inanmakta güçlük çekiyorum.. öyle işte benim hikayem..
şimdi 8+5 olduk çok şükür..
SAT 22 nisan... kalbini de duyduk :)))
ama başka belirti yok...
maşallahh kuzuyaMerhaba uzun bi aradan sonra yaziyorum... pazartesi kontrole gittim. Masallah subanallah erkanda 4,2 santim boyunda bebegimi gördüm basi kolari bacaklari sükürettim sürekli, bebegimiz büyüyor kalbi atiyor.
allah saglikli hayirli bir evlat nasip etsin insallah hepimize.
hahahaaa meserretim o hepimizin ahdıydı, ya ısırcaz ya bi tane şaplatcaz popoyaHayırlı olsun, gözün aydın, aramıza da hoşgeldin
Okurken mutluluğunu paylaştım, ne güzel bak 5 yıl bekletmiş ama gelmiş, sağlıkla büyüsün nazlı bebişin, doğup az büyüsün, niye bu kadar beklettin diye ısırırsın poposundan :)
anaaammm maşallah, demek pipisini gördünüz, bi cinsiyet tahmini dahaakızlar şimdi doktordan geldim, bebişim büyümüş 5.2 cm olmuş,çok sıkıntı yaşadım kızamıkçık şu bu derken iyi şeylerle moral buluyorum, pipisi görünüyoama kesin diyemeyiz ama erkek gibi dedi,bana da öyle doğuyodu hep,sağlıklı olsun tek isteğim o tabi,Rabbim hepimizin bebişine sağlık versin,ona çok ihtiyacım var,Allah sağlıklarıyla imtihan etmesin hiçbirimizi...
Bir de benim bünye fast food a alışık olduğu için bunlar bana light geliyor
hahahaaaaa :13: geshenkimm gazoz yasak artık heeeeeteşekkür ederim.. hoşbulduk.. evet doğarsa hayırlısı ile poposuna iki dokunup nerde kaldın diyecem zaten ahtım var :)))))
aminnevet çok şükür hiç beklemediğim anda ama hep beklediğim şekilde sonuçlandı.. devamı olsun inşallah.. hepinizin bebekleri sağlıkla gelsin...
maşallahhh onakızlar buarada bende dr geldim az önce bir hafta öne geçmişiz 13+1 olmuşuz 7,5 cm bebeğimiz var herşey yolunda dedi dr ikili test zamanımız dedi ama ben istemiyorum dedim doblerr ultrasona girecem dedim :))) cinsiyetini sölemedi 3 hafta sonra tekrar gidecem o zamn söler inş. :))) ama çok güzeldi bebeğim artık tamamen kafası dötü eli kolu bacağı belliydi bi hareketler allahım sana şükürler olsun önce yüzüstü yatıyodu sonra döndü elini kaldırdı yumruk yaptı çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese yaşatsın inş.....
oha diyorumaz önce iş arkadaşlarımdan biri morlımı çok bozdu. ki kendısı erkek! 5-6 yaşlarında bi oğlu var. bana resmen yarı şaka yarı gerçek salakmısın sen niye hemen bebek yaptın dedi! ona neyse! bir sürü şey saydı moralımı allak bullak etti. neymiş efendım daha borcumuz harcımız bitmemiş. bebek olunca görecekmiş bizi. zaten ben 6 ay çalışamayacakmışım doğumdan sonra eşim tek maaşla nasıl bakacakmış. onun eve ekmek götürmediği zamanlar olmuş. neler çekmiş neler. eşime söyleyecekmişim ek iş bulacakmış kendıne . artık simit mı satarmış, motorla pizza mı dağıtırmış.. bide ocakta olacakmı ya doğum iyice yanmışım. kış kıyamet yakıt parası var çocuk üşür hasta olur hastane doktor parası var. günde 10 tane bez harcar bı paket bez 3 günde biter dünya para.. biraz büyüsün aldığını beğenmez. marka gıymek ister. anne baba bana şunu al bunu al şuraya götür diye tutturur. bi konuşmaya başladımı susmak bilmez. sen yorgunmusun düşünmez. ayy akla gelmeyecek neler neler saydı.
ya dedim hiç mı ıyı bişeyı yok. sen onun bı gülüşüne dünyaları vermez mısın? eve gidince kapıda onu görünce hiç mı sevınmıyor musun? pişmanmısın yaptığına yani dedim? ne dedi biliyormusunuz? yok onu yaptığıma değilde evlendiğime pişmanın direkt dedi! sen dedim psıkopatsın sus git. hamile bı kadınla nasıl konuşuyorsun böyle mı moral verilir! ne dediğine inanamayacaksınız! pis pis sırıtarak moralın bozulsun düşsünde kurtul diye söylüyorum işte dedi!!! yoksa zaten eşim dayanamayıp boşarmış benı bende babama kalırmışım!
evenmeden öncede böyle saçmalamıştı evlenme aklın varsa bak ben evlendım ne oldu diye .. allahım zaten korkularım var benım zaten bebeğime yetebilecekmıyım dıye düşünüyorum. ona iyi bi aile olabilecekmıyız ihtıyaçlarını karşılayabilecekmıyız .... evet belki milyarlar kazanmıyoruz evimiz arabamız yok ucu ucuna yetişiyor aldığımız maaş ama allah büyük değil mi ya o yardım eder. bereket verir. hem anneannesi dedesi var dayısı var. moralım öyle bozldu ki. hıçkıra hıçkıra ağlayasım var. insanlar neden böyle kötü kalpli ya hiç mi vicdan yok içlerinde
aminnnteşekkür ederim sende sağolasın.. evet geç oldu belki güç de oldu :)) ama bundan sonrası inşallah kolay olur hepimiz için...
ayy benim de var öyle bi durumum, herkese üçüz olduğunu sölemiyorum artık, bazıları düşüncesizce konuşabiliyo diye, bu kez de koca karnımı nasıl açıklıcam yaf sorarlarsaBelli göbüş istiyorsan bana gel, her gören cinsiyeti belli mi diye soruyor
kaç aylık diyinlere verecek cevap bulamıyorum, nasıl 2.5 dicem, en az 4 aylık göbeği var bende
Kim demiş ben silmedim..
Ayrıca silme zaten yaa kim napsın bizim göbişleri Allah aşkına
Adı üstünde göbiş topiği göbişten çok muhabbet var orda da hahahahah
doğru diyorsun...tamam söz eklicem unutmazsam, akşam güzel çıkıyor,akşam çekeyim,sabah ve akşam diye eklerim:81::81:ama o topiğe artık pek girilmiyor galiba kimse bişey eklemedi bayadır...
hahahaa gazdır o gaz, çoğul olanlar dışında gazdır o gaaaz diyom herkeseaynen :))) dün hele bir kıyefet deneyim dedim aynada kendimi görünce ağzım açık kaldı ne olmuşum ben böyle dedim.. daha çok erken ama benim göbekte önde... niye acaba.. 9 ay olunca önümü görebilecekmiyim diyorum :))))
benim sabah akşam böleay canım bana henüz göbeğimden ötürü hamile misin diyen olmadı:84: ay ay ben çıksın diye dua ediyorum, ama akşam saatlerinde baya büyük bir göbüşüm oluyor o hoşuma gidiyor
hani haniiii seremmm
Hani göbiş yükliycektin sen göbiş topinee hani haniiiiii
kim silmişki
Kim demiş ben silmedim..
Ayrıca silme zaten yaa kim napsın bizim göbişleri Allah aşkına
Adı üstünde göbiş topiği göbişten çok muhabbet var orda da hahahahah
kim silmişki
süper olurdoğru diyorsun...tamam söz eklicem unutmazsam, akşam güzel çıkıyor,akşam çekeyim,sabah ve akşam diye eklerim:81::81:ama o topiğe artık pek girilmiyor galiba kimse bişey eklemedi bayadır...
Ordaki muhabbet orayı göbiş topikliğinden çıkarmaya başlamıştı artık orda muhabbet etmeyelim resim ekleyen olursa söyler bu topikten bakarız demiştik o yzden..
Şu sırada kimse eklemedi evet öyle ilk gaza gelip herkes eklemişti sanırım hahahah
Adam akıllı çıksın göbişler ekler herkes heralde yaa..
Meserret senin çıkmış göbiş madem ekle görelim yahuu..
kıs ver şifreni bi deneyim bakayım, sonra değiştirirsin şifreyi... bu ticker gebelik de diil geshenkim..
hey yavrum bee, geshenkim bu günleri de görecekmişiz, şükür Allahımaa, senle ben ocak anneleri topiindeyiz
kıslar çoook destek olduk topiimizde birbirimize, listeler yaptık, her ay her arkadaşın adeti gelmesin de bebeği gelsin diye dualar ettik, dua listelerimiz oldu, tedavi tecrübelerimizi paylaştık, birlikte üzüldük, birlikte sevindik.. tedavi süreciyle ilgili bazılarımız prof, bazılarımız doç, bazılarımız uzman dr oldukaramızdan hamile kalan olunca bayram yaptık, göbek atıp oynadık...
maşallahh kuzuyaaminnn
hahahaaa meserretim o hepimizin ahdıydı, ya ısırcaz ya bi tane şaplatcaz popoya
anaaammm maşallah, demek pipisini gördünüz, bi cinsiyet tahmini dahaa
hahahaaaaa :13: geshenkimm gazoz yasak artık heeeee
burda da folikli soda üretimine geçmeyi düşünüyorum, üretime başladımm
aminn
maşallahhh onadötünü yerimm
oha diyorumbu adamı varya o duvardan bu duvara çarpacan anca öyle soğur içi insanın... tövbe tövbe, Allah akıl fikir versin, ıslah etsin...
güzelim bölesine ne üzüyosun kendini, Allahım rızkını verir, evinizde bereket artar, sen hiç merak etme... kuzunu Allah size bağışlasın, kendini de onu da üzme be yavrum..
aminnn
ayy benim de var öyle bi durumum, herkese üçüz olduğunu sölemiyorum artık, bazıları düşüncesizce konuşabiliyo diye, bu kez de koca karnımı nasıl açıklıcam yaf sorarlarsa
Ordaki muhabbet orayı göbiş topikliğinden çıkarmaya başlamıştı artık orda muhabbet etmeyelim resim ekleyen olursa söyler bu topikten bakarız demiştik o yzden..
Şu sırada kimse eklemedi evet öyle ilk gaza gelip herkes eklemişti sanırım hahahah
Adam akıllı çıksın göbişler ekler herkes heralde yaa..
Meserret senin çıkmış göbiş madem ekle görelim yahuu..
süper olur
daha göbüşler çıkmadı tam, bi çıksın da gör bak nasıl şenlenecek orası
meserret evet yüklesene
az sonra çıkıyorum, eve gidince yüklerim, gülün biraz
hahahah kız söylememizi bekliyodun niye yüklemedin daha önce
Yükle yükle gülmicez niye gülelim yahuu..
Ay benimde çıksın bebek göbişi gibi belli olsun istiyormda benmki bebek göbişi gibi değill
Ay hep unutuyorum mayışıyorum eve gidincedur çıkıyorum şimdi, eve gidince girerim bye
buyrunnn
Aaa bilmem kim silmişkiiiiiiiiii
Nerde bizim folikli sodalar hala göremedik yanii..
amin geshenkimmm yaa.. mutluluğumuz hep sürsün, bebişlerimizin yaramazlıklarını konuşalım :) zerdalı da kandırıp buraya mı getirsek :)))canım arkadaşım benim .. ne günler geçirdik harbiden.. kah ağladık kah güldük oynadık sevindik.. dualar ettik uzun uzun.. kader insana neler yaşatıyor bak sende 3 tane .. maşşallahhh.. bende de var 1 tane .. daha ne olsun.. çoook şükür çoook... hemde aynı aya denk geldi... zerdalım da hemen peşimizde.. çoook mutkuyum.. rüya gibi dimi... Rabbim hiiiç bitirmesin rüyamızı inşallahh...
göbeğe gelince bak biz bir taneyle şiştik ne bilecekler 3 taneden şiştiğini :) yani tek başına yeterli şişmek için :)) bilmiyorduk falan dersin.. densizlere önlem amaçlı :) maalesef etrafta densiz çook.. sevincini bile yaşatmazlar insana.. hiiç tınlamayın böylelerini..muhatap bile olmayın...
hehehee çok gülcem sanaaaaaz sonra çıkıyorum, eve gidince yüklerim, gülün biraz
gaz o gaaaaz
hahahah kız söylememizi bekliyodun niye yüklemedin daha önce
Yükle yükle gülmicez niye gülelim yahuu..
Ay benimde çıksın bebek göbişi gibi belli olsun istiyormda benmki bebek göbişi gibi değill
Cumartesi gunu bebegimim kalp atışının durdugunu öğrendik
minik oğlum babacığı ve ben .
Nasılda heyecanla onu aramıza almayı bekliyorduk.
Neler hayal etmiştik .tanışmadan sevmiştik onu .
Isimler arıyorduk hayaliyle keyiflenip mutlu oluyorduk.
Pazartesi aldılar .
önce daha kötü senaryoları düşünüp şükrettik.
Yada kendimiz kandırdık.
Bu gece berbatım çok kötüyüm.
Içim boşaldı
boğazıma düğümleniyor .
Allahım neden diyorum.
Rüya gibi geldi ve gitti
allah yavrumu korusun iyiki o var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?