2012 Ocak Anneleri

cnm ne diyecegımı bılemedım dedıgın gibi ALLAH beterınden korusun tez zamanda yenıden anne olursun inş

kızlar bende 12/06 da gıttım kalp atısı nı gorduk
bugunde kontrole çagırdı
bakalım her şey yolundamı mide bulantılarım azda olsa devam ediyor

bugunde kontrole çagırdı

ne güzel canım allah bağışlasın ....

bende dün sağlık ocağına gitmiştim kayıt için 5. ay bitince tetanoz aşısı var dedi bide bebek hareketlenmeye başlayınca kalp atışını dinleyecez dedi :))

bugünde gittim kan verdim yarında kan sonucunu alıp idrar testi yapılacak :))))

ve bugün öğleden sonrada kendi dr umla randevum var :))))

hayırlısıyla bebişimi büyümüş hareketli bi şekilde görecem inş....

benim de ilk cnm. Hadi birlikte herşeyy. Bu arada sade soda içebiliyomusun !!!!!!!!!! Meyveli olmazmıııııııııııı !! Sade sodayı ben sevmiyorummmmmmm

kayyum canım her zaman içemiyorum pek te sevmem ama kendimi iyi hissettikçe içinde magnezyum var diye içebildiğim kadar içmeye çalışıyorum ben sade sodayı meyveliye tercih ederim ama meyveli de olur sanırım.olmadı limonlu seviyorsan katkılı yerine sade sodaya limon sıkabilirsin ..benim bulantılardan ziyede ağzımdaki kötü tad ve midemdeki sürekli gaz ve yanma mahvediyor

şu ağzımdaki pis tat bnide mahwediyo ya bıktım walla yiyiyorm 5 dk sonra ağzım zehirr ıyyy

İnşallah cnm. güzel haberlerle gelir tüm doktora gidenler.
Cumartesi de benim randevum var, şimdiden heyecanlanıyorum
Olumsuz haberler de çok etkiliyor beni, sabahtan beri deyim yerindeyse içim sızlıyor, kötü oldum

Kizlar mideniz yaniyorsa 4-5 yudumm soguk sut cok iyi geliyor ama biden dikmeyin kafaniza yavas yavas inanin hemen gecicek

Amin canim benimde cumartesi kontrolum her cumartesi gidiyorum ama gunler gecmiyor cok zor beklemek bende sabah okuyunca cok uzuldum agladim Allahim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin insallah arkadasimizada sabirlar diliyorum

Üzülme desekte faydası olmaz biliyorum bende yaşadım 1,5 yıl önce kaybettim tez vakitte Rabbim kucagını doldursun cnm

sözün bittiği yer, çok üzüldüm dediğin gibi allah beterinden korusun evladını sana bağışlasın
yeniden sağlıklı bi şekilde bebeğini kucağına almak nasip olsun

bugunde kontrole çagırdı

bugün mü gidiyodun sen? hadi bakalım güzel haberlerle gel canımcım

benim de randevum ctesi, aynen beni de etkiliyor kötü haberler
ctesi ikili testimiz yapılcak çok heyecanlı ve stresli bir bekleyiş içindeyim :18:

selam kızlar aylint meserret umarım herşey yolundadır burdan ayrıldığımda 7 haftalıktınız şimdi 10 hafta olmuş ne güzel allahım sonuna kadar nasip etsin sağ salim ..

Amin canim benimde cumartesi kontrolum her cumartesi gidiyorum ama gunler gecmiyor cok zor beklemek bende sabah okuyunca cok uzuldum agladim Allahim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin insallah arkadasimizada sabirlar diliyorum

benim de randevum ctesi, aynen beni de etkiliyor kötü haberler
ctesi ikili testimiz yapılcak çok heyecanlı ve stresli bir bekleyiş içindeyim :18:

Aslında hep olumlu düşünmemiz lazım ama elde değil işte, ben de 3 haftadır gitmedim merak ediyorum bebiş ne alemde, doktoru değiştirdiğim için 2li testi de ne zaman yapacak bilmiyorum ama sanırım 1 hafta sonra da 2li için çağırır, çoğumuzu 11. haftada çağırmışlar çünkü.

selam kızlar aylint meserret umarım herşey yolundadır burdan ayrıldığımda 7 haftalıktınız şimdi 10 hafta olmuş ne güzel allahım sonuna kadar nasip etsin sağ salim ..

Amin cnm. iş güç - bulantılar, alışma çabaları derken günler geçiyor bi şekilde, sen nasılsın nasıl gidiyor?

selam güzeller nasılsınız?
benim bu sabah da koyu sarı kahve arası akıntım oldu moralim bozuldu o yüzden... inşallah bi sorun olmaz, dün iğnemi yaptırmıştım
okudugum bu bilgiyi sizlerle paylasmak istedim arkadaslar
eline sağlık canım hepsini okudum
kolay gelsin canım ben de o cümleyi kurabilsem keşke uyuşuk uyuşuk oturuorum burda. sende dikkat et :80:
aman boşver canım ya, bak yoruldum biraz dün, bu sabah lekelenmem oldu.. dinlen bolca

merhaba kızlar nasılsınızz bugün 11+0 olduk nihayet 12. haftaya girdik bebişimle
maşallah :)
bu sonuçlar da kız demekte, hadi hayırlısıı :)
tıpkı bahsettiğin gibi bi yerdeyim ama tatlım yatmam gerektiğinden sadece balkondan denize girenleri ve oğluşumun denize girişini izliyorum
ayy ben denizi izlemeye bile razıyım...
işte iğne oyası lohusa tacım gerçi masadaki örtü yüzünden biraz karışık çıkmış
çokk güsell, eline sağlık.. benim de annem yapar, ona bi göstereyim :)
sürekli bende uyuklama halindeyim öğle yemeklerinde yemek yerine uykuyu tercih edip koltukta uyukladığım oluyooo
ben hiç aç kalamıyorum ya, hemen içim bayılıyo hasta gibi oluyorum...
bende iyiyim canim valla ne olsun

yarin türkiye ye geliyorum hazirlik yapiyorum...
güle güle gel canımm
geldim kızlar çok şükür bebeğim iyiymii 2 hafta sonra 2li test için çağırdı dr maşallah kalbi çok düzenli atıyor dedi
maşallah :)
slm kızlar ben de geldim, pek takılamıyordum nete ara ara bakıyorum paylaşılanlara:)) herkes iyidir umarım.. facebooktaki grubun adı ne acaba ben de katılacam gruba orası daha rahat sohbet için...
hoşgeldiin
hoşgeldin, sağlıkla tamamına ersin inşallah

merhaba kızlar nasılsınız? hepinize iyi geceler diliyorum
sizlere bişey sormak istiyorum 9. haftadayız ve benim bu hafta bel kemiklerimde ağrı oluyor normal mi? sizlerde de olmuşmuydu
bende de oldu canım, hala da bazen var ama daha iyiyim maşallah
normal cnmmm beni dumamışsın demek bende ağrı ne demek ben 2 gün ağladım ağrıdan korkma. Magnezyum b1 b12 b 6 eksikliğindenmişşş. Dr bana takviye yazdı
inşallah bu destekle geçer kuzu
annem de hazır bekliyo, kaç kere cinsiyet ne zaman belli olcak diye sordu :) malum bi de 3 bebeye örecek
canım ne denirki... Allahım sabırlar versin, evladına uzun ömürler versin.. ve tez vakitte sağlıklı bi bebiş versin... amin...
bugunde kontrole çagırdı
güzel haberlerle gel canım
oy oy oy, hadi bakalım inşallah

kıslar siz de güzel haberler getirin inşallah
benim de pzt kontrolüm...

slm kızlar. bugun başım angarya işlerle belada. çok gelemıorum bi slm vereyım dedim. bide ben çok acıktım kan şekerim düşüyo galıba

selam canım, çok şükür, iki kere hafif lekelenmem oldu ama iyiyiz şükür.. sen nasılsın, nasıl gidiyo?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…