cnm ne diyecegımı bılemedım dedıgın gibi ALLAH beterınden korusun tez zamanda yenıden anne olursun inşCumartesi gunu bebegimim kalp atışının durdugunu öğrendik
minik oğlum babacığı ve ben .
Nasılda heyecanla onu aramıza almayı bekliyorduk.
Neler hayal etmiştik .tanışmadan sevmiştik onu .
Isimler arıyorduk hayaliyle keyiflenip mutlu oluyorduk.
Pazartesi aldılar .
önce daha kötü senaryoları düşünüp şükrettik.
Yada kendimiz kandırdık.
Bu gece berbatım çok kötüyüm.
Içim boşaldı
boğazıma düğümleniyor .
Allahım neden diyorum.
Rüya gibi geldi ve gitti
allah yavrumu korusun iyiki o var .
kızlar bende 12/06 da gıttım kalp atısı nı gorduk
bugunde kontrole çagırdı
bakalım her şey yolundamı mide bulantılarım azda olsa devam ediyor
benim de ilk cnm. Hadi birlikte herşeyy. Bu arada sade soda içebiliyomusun !!!!!!!!!! Meyveli olmazmıııııııııııı !! Sade sodayı ben sevmiyorummmmmmm
kayyum canım her zaman içemiyorum pek te sevmem ama kendimi iyi hissettikçe içinde magnezyum var diye içebildiğim kadar içmeye çalışıyorum ben sade sodayı meyveliye tercih ederim ama meyveli de olur sanırım.olmadı limonlu seviyorsan katkılı yerine sade sodaya limon sıkabilirsin ..benim bulantılardan ziyede ağzımdaki kötü tad ve midemdeki sürekli gaz ve yanma mahvediyor
ne güzel canım allah bağışlasın ....
bende dün sağlık ocağına gitmiştim kayıt için 5. ay bitince tetanoz aşısı var dedi bide bebek hareketlenmeye başlayınca kalp atışını dinleyecez dedi :))
bugünde gittim kan verdim yarında kan sonucunu alıp idrar testi yapılacak :))))
ve bugün öğleden sonrada kendi dr umla randevum var :))))
hayırlısıyla bebişimi büyümüş hareketli bi şekilde görecem inş....
İnşallah cnm. güzel haberlerle gelir tüm doktora gidenler.
Cumartesi de benim randevum var, şimdiden heyecanlanıyorum
Olumsuz haberler de çok etkiliyor beni, sabahtan beri deyim yerindeyse içim sızlıyor, kötü oldum
Kizlar mideniz yaniyorsa 4-5 yudumm soguk sut cok iyi geliyor ama biden dikmeyin kafaniza yavas yavas inanin hemen gecicek
Cumartesi gunu bebegimim kalp atışının durdugunu öğrendik
Pazartesi aldılar .
Yada kendimiz kandırdık.
Içim boşaldı
boğazıma düğümleniyor .
Allahım neden diyorum.
Rüya gibi geldi ve gitti
Cumartesi gunu bebegimim kalp atışının durdugunu öğrendik
Pazartesi aldılar .
Yada kendimiz kandırdık.
Içim boşaldı
boğazıma düğümleniyor .
Allahım neden diyorum.
Rüya gibi geldi ve gitti
kızlar bende 12/06 da gıttım kalp atısı nı gorduk
bugunde kontrole çagırdı
Olumsuz haberler de çok etkiliyor beni, sabahtan beri deyim yerindeyse içim sızlıyor, kötü oldum
Ah bir yudum süt içebilsem
düşününce bile içim kalkıyor
Amin canim benimde cumartesi kontrolum her cumartesi gidiyorum ama gunler gecmiyor cok zor beklemek bende sabah okuyunca cok uzuldum agladim Allahim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin insallah arkadasimizada sabirlar diliyorum
benim de randevum ctesi, aynen beni de etkiliyor kötü haberler
ctesi ikili testimiz yapılcak çok heyecanlı ve stresli bir bekleyiş içindeyim :18:
selam kızlar aylint meserret umarım herşey yolundadır burdan ayrıldığımda 7 haftalıktınız şimdi 10 hafta olmuş ne güzel allahım sonuna kadar nasip etsin sağ salim ..
eline sağlık canım hepsini okudumokudugum bu bilgiyi sizlerle paylasmak istedim arkadaslar
aman boşver canım ya, bak yoruldum biraz dün, bu sabah lekelenmem oldu.. dinlen bolcakolay gelsin canım ben de o cümleyi kurabilsem keşkeuyuşuk uyuşuk oturuorum burda. sende dikkat et :80:
hoşgeldin canım. valla onlar bahse girdiler bile eşimle bebek bezıneama onlar b.k bezi diyo ona eşim bebişimle konuşuyo bak oğlum akıllı ol oğlan ol bana b.k bezi kampanyalarını takip ettirme diyo kardeşim de benım gibi dayıya senın gibi babaya allah erkek evlat vermez biz onu bozarız allah kıme ne vereceğini bilir kız olcak o kız diyo ben ne olacağını bilmıyorum ama ya beizim ya kardeşimin ocağına incir ağacı dikecek onu biliyorum
maşallah :)merhaba kızlar nasılsınızz bugün 11+0 olduk nihayet 12. haftaya girdik bebişimle
bu sonuçlar da kız demekte, hadi hayırlısıı :)tünaydın kızlar nasılsınız inşallah iyisinizdir
ben paso dinleniyorum.yemek dahi yapmıyordum gerçi ya yine yapmayacağım tek oğlum için kalkıp ayakta geziniyorum pazar günü çok yorulmuştum bir de yatmadan banyo yapıp yatmıştım dün akşam ilk defa kanlı akıntım geldi çok korktum plasente rahim agzına yakın olduğu için çok yormucaksın demişti doktorum yattım dinlendim geçti şükür ikili tarama testim sonuçlanmış sonuçları maille doktora yolladım bu arada ben bir iki hafta kadar dinlenicem pc ye oturmak bile istemiyorum çok korkuyorum inşallah şu plasentacık yukarı doğru çıkar yoksa bu 6 ay nasıl geçiçek bilmiyorum :44:
bu arada doktorum kıza benziyor demişti
sonuçlar şöyle :
PAPP-A : 4.0 MOM:1.34
T-HCG: 62.5 MOM:0.71
NT: 1.0 mm MOM:0.64
2 HAFTA SONRA kontrolüm olcak inşallah şu akıntım bitsin daha birşey istemiyorum ya
dikkat edin sizle illaki başımıza gelmeden yorulmamazlık etmeyeyim demeyin .bol dinlenin kızlar.heran ne olacağı belli değil turp gibiydim şimdi istirahat verdi doktorum
ayy ben denizi izlemeye bile razıyım...tıpkı bahsettiğin gibi bi yerdeyim ama tatlım yatmam gerektiğinden sadece balkondan denize girenleri ve oğluşumun denize girişini izliyorum
çokk güsell, eline sağlık.. benim de annem yapar, ona bi göstereyim :)işte iğne oyası lohusa tacım gerçi masadaki örtü yüzünden biraz karışık çıkmış
ben hiç aç kalamıyorum ya, hemen içim bayılıyo hasta gibi oluyorum...sürekli bende uyuklama halindeyim öğle yemeklerinde yemek yerine uykuyu tercih edip koltukta uyukladığım oluyooo
güle güle gel canımmbende iyiyim canim valla ne olsun
yarin türkiye ye geliyorum hazirlik yapiyorum...
maşallah :)geldim kızlar çok şükür bebeğim iyiymii 2 hafta sonra 2li test için çağırdı dr maşallah kalbi çok düzenli atıyor dedi
hoşgeldiinslm kızlar ben de geldim, pek takılamıyordum nete ara ara bakıyorum paylaşılanlara:)) herkes iyidir umarım.. facebooktaki grubun adı ne acaba ben de katılacam gruba orası daha rahat sohbet için...
hoşgeldin, sağlıkla tamamına ersin inşallahselammm kızlarrr aranıza yeni katıldımm.beklenen adet tarihim 9 hazirandı.şuan 6 haftalık hamileyim.beklenen doğum 13 şubat :) umarım hepimiz de sağlıklı rahat bi hamilelik ,kolay doğum geçirir bebişlerimizi en iyi şekilde yetiştiriirz
bende de oldu canım, hala da bazen var ama daha iyiyim maşallahmerhaba kızlar nasılsınız? hepinize iyi geceler diliyorum
sizlere bişey sormak istiyorum 9. haftadayız ve benim bu hafta bel kemiklerimde ağrı oluyor normal mi? sizlerde de olmuşmuydu
inşallah bu destekle geçer kuzunormal cnmmm beni dumamışsın demek bende ağrı ne demek ben 2 gün ağladım ağrıdan korkma. Magnezyum b1 b12 b 6 eksikliğindenmişşş. Dr bana takviye yazdı
annem de hazır bekliyo, kaç kere cinsiyet ne zaman belli olcak diye sordu :) malum bi de 3 bebeye örecekayyy güzelim valla bir öğrensem çatlıyoruz meraktan ama hayırlısı olsun artık..kaynanam deli gibi bişiler örmeye başlamış..bir pembeli bir mavili örüyor kadıncağız..bir öğrensek cinsiyeti de oda kurtulsa bende
canım ne denirki... Allahım sabırlar versin, evladına uzun ömürler versin.. ve tez vakitte sağlıklı bi bebiş versin... amin...Cumartesi gunu bebegimim kalp atışının durdugunu öğrendik
Pazartesi aldılar .
Yada kendimiz kandırdık.
Içim boşaldı
boğazıma düğümleniyor .
Allahım neden diyorum.
Rüya gibi geldi ve gitti
güzel haberlerle gel canımkızlar bende 12/06 da gıttım kalp atısı nı gorduk
bugunde kontrole çagırdı
oy oy oy, hadi bakalım inşallahne güzel canım allah bağışlasın ....
bende dün sağlık ocağına gitmiştim kayıt için 5. ay bitince tetanoz aşısı var dedi bide bebek hareketlenmeye başlayınca kalp atışını dinleyecez dedi :))
bugünde gittim kan verdim yarında kan sonucunu alıp idrar testi yapılacak :))))
ve bugün öğleden sonrada kendi dr umla randevum var :))))
hayırlısıyla bebişimi büyümüş hareketli bi şekilde görecem inş....
kıslar siz de güzel haberler getirin inşallahAmin canim benimde cumartesi kontrolum her cumartesi gidiyorum ama gunler gecmiyor cok zor beklemek bende sabah okuyunca cok uzuldum agladim Allahim hepimiz icin hayirlisini nasip etsin insallah arkadasimizada sabirlar diliyorum
selam kızlar aylint meserret umarım herşey yolundadır burdan ayrıldığımda 7 haftalıktınız şimdi 10 hafta olmuş ne güzel allahım sonuna kadar nasip etsin sağ salim ..
slm kızlar. bugun başım angarya işlerle belada. çok gelemıorum bi slm vereyım dedim. bide ben çok acıktım kan şekerim düşüyo galıba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?