2012 Ocak Anneleri

selam canımm, ben iyiyim şükür ama dötüm ağrıyo ascık, yani kuyruk sokumu
sen nasılsınn?

Napyım bende idare etmeye çalışıyorum işte bu mideyle cnm yaa..
Oyy çok geçmiş olsun benimde kalçama ağrı giriyo yürüyemiyorum doğru düzgün bide kuyruk kemiğimde de problem var seni çok iyi anlıyorum yani..
Ay anacım biz şimdiden böyleysek ilerleyen zamanlarda napcaz bilmiyorum oturup sadece ahlanıp vahlanırız burdan heralde hahahahaha

selam cnmm ben iyiyim sen nasılsınn seninle uzun zamandır sohbet etmedik ne yapıyosunnnnnnnnnnnn

Napıyım cnm yaa bu mideyle başım dertte cnm hiç bişey yemek istemiyo yediğimde de ağrıyo uf bulantılar geçsin normale dönüyim istiyorumm

Merhabalar canım allah uzun ömürlü sağlıklıı bebiklerinizi en kısa zamandaa elinize versin inşallah...
Ben sadece yanlış anlamazsanınz gıda mühendisi olarak çok genel bilinen bir şeyi paylaşmak istiyorum sizinle..
Balık evet çok faydalı..fosforu yuksek içeriyor.omego3 un en yuksek kaynagı(beyin,omirilik ve karyovaskuler için çok faydalı)
Fakat Dr lar genelde 3 aylık hamilelikten sonra balığa yoğunlaşın derler.Çünkü omega 3 oldukça yüksek bir kan sulandırıcıdır.Ve önceden düşük tehlikesi geç,irmiş anne adaylarına omega 3 kaynakları ve nar önerilmez..
tabiki yemeyin demiyorum.Ama 3 aydan sonra yoğunlaşmanızda faydası var.Çünkü bebeğiniz zaten 3.aydan sonra gelişmeye başlıyor.

ayy kızlar heyecan yaptım :)) burdan maraka isimlerini falan da konuşsak ya benim mesela hiç bilgim de yok hastane çıkışı ne lazım olur onu da bilmiyorum :))önceden çorap almıştım küçük küçük yelek falan örmüştüm daha bişi almadım bakıp bakıp çıkıyorum dışarı

yok yavrım ya, en azından ikinci trimesterde bomba gibi oluruz inşallah
bel ağrım eskiye nazaran daha iyi sanki mesela, kendime nazar etmeyim, maşallah :))) ama şimdi de kuyruk sokumu çıktı :)) Allahım beterinden korusun, şükür yine

merhabalar arkadaşlar

umarım herkes iyidir, bu aralar pek giremiyorum nete, geçmişi okuyamadım. inşallah bebişler de annişler de iyidir.

ben geçen hafta ikili test için kan vermiştim. dün sonucunu doktora gösterdim, iyi dedi.

şu free hcg 50den düşükse erkek, yüksekse kız olayı tutuyorsa eğer benimki 33.. bakalım oğlum olacak mı?

doktora sordum safsata dedi, genlerle ilgili bişi onun değeri dedi.

15 temmuzda tekrar gidicem doktora. o zaman söylerim cinsiyetini inşallah dedi. anne kilolu ise 18-20.haftaya kadar cinsiyeti göremediğimiz oluyor ama kilo alımın boyle giderse,

bebek gösterirse görürüz 15.haftanda dedi. çatlak kremini tekrar sordum, 4. ayda göbeğin çıkınca pregnacare kullan dedi. ama genetik olduğunu

cilt yapısıyla alakalı olduğunu unutma diye hatırlattı. pregnacare duyan bilen kullananan var mı aranızda?

Maşallah cnm maşallah inşallah iyi oluruz yaa artık iyi olmayı istiyorum gerçekten..

Maşallah bebişine cnm test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim..

bilgi için sağol canım.. bilmiyodum. ben balık yemiyorum ama doktora danışarak omega 3 tablet yani balık yağı hapı başladım, dozu günde 3 aslında ama günde iki tane içiyorum... gerçi artık üç ayı doldurmaya bir haftam kaldı, 12. haftam bitiyo... inşallah sorun olmaz...
hastane çıkışları paket halinde oluyo sanırım, içinde lazım olanlar var.. gebelikte, doğuma hazırlık forumunda anne ve bebek için ihtiyaş listeleri var canım, bi göz at istersen, baya ayrıntılı yazmışlar ama hepsi alınacak diye bişe yok, ordan sen seçebilirsin alacaklarını

maşallah kuzuna kremi duymadım canım, zaten acemiyim ben :))

Maşallah cnm maşallah inşallah iyi oluruz yaa artık iyi olmayı istiyorum gerçekten..
az kaldı kuzu sabır...

merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama göbişlerinize baktım. aylıncim göbüşünü gördüm sonunda hakketen üçüzlere yaraşır bi göbek meserret valla ben bukadarını beklemıyordum ama çok şirin çok güzel görünüyordun.

bide alşverişle ilgili muhabbet geçmiş ben dün netten baktım biraz. eski topiklerde ihtıyaç listeleri yapmşlar çok faydalı bilgiler var bizde kendımıze göre bi ihtıyaç listesi yapsak 3. aydan sonra almaya başlasak hem sıokışmış olmayız hemö de araştırma vaktımız olduğu için en uygununu alırız diye düşünuyorum.

iyi yapmışsın cnmmm. fazla alışveriş yapma . elinden böyle örgü geliyorsa çok güzel eline sağlık ama. artık yapma bebek olunca o uyurken bile işlesen olur. çok hızlı gelişiyorlar inan emeğine yazık olur. mesela ablacığım da bana 3 ta ne işlemiş çok iyi bilsede işlemeyecek sonra işleyecek o çok bilgili bu konularda.

sen şimdi madem gezmişsin, marka kıyaslaması yap fiyat konusunda da.şimdi hastane takımı al. üzerine ince battaniye ler var ya ondan 1 tane al, biberon biberon fırçası, burun luk. 2, 3 badi.2, 3 çorap ben bunları aldım ama birden değil inan her dışarı çıktığımdan sürekli bildiğim mağazalardan fiyat aldım, birde yavaş yavaş aldığımdan küçük mağazalardan nakit aldım pazarlık yap. aynı marka büyük mağazalarda biliyosun fiyat değişmez.1 ablam cnm bnm çok modern hamile eteği almış 1 tanesi de elbise.birde araba oturacağı. o kadar şimdilik ama bunlar birden olmadı.

Yinede aklınızda soru işareti bırakmak istemem.Ynlış anlamayaın beni olurmu?
Tabiki her zaman sizin için en iyisini doktorunuz söyler.
Doktorun önerdiyse 3 değil 5 tablet de alabilirsin tabiki...ne demek...Bir bildiği vardır.sizi en iyi bilen eksiğinizi fazlasını hekimlerimiz tabi.
Ben sadece burdan dr larımıza sormadan burdan duyup kafamıza göre balık hapı almayalım.Onu belirtmek istedim.
Sağlıklı günler dilerim canımm.Allah nazarlardan saklasın seni ve bebeğini...

tişikür ettik ben ve bebişlerim
evet yavaş yavaş alışveriş yapmalı di mi

sağol canım, yok kendim başlamadım, doktora danıştım, o da tabi içebilirsin dedi..
benimkiler üçüz :) sağol, senin de bebeğine ve sana kocaman maşallah

tişikür ettik ben ve bebişlerim
evet yavaş yavaş alışveriş yapmalı di mi

2011 şubat anneleri çok güzel bi ihtıyaç topiği yapmış marka tavsiyeleri de var. ordan kendıme göre olanların listesini yaptım 2 A4 sayfası doldu okadar çok eksik var kı. bunların hepsini 3-4 ayda almam imkansız ne para yeter ne kafa kaldırır. oyuzden yavaş yavaş bakım ürünlerinden başlayacam bu maaşta. hem onlar için cinsiyet bilmemmize geek de yok. ıvır zıvır biterse gerisi allah kerim

evet canım benimkide sölemedi 3 hafta sonra gidince söler sanırım bende öle başlayacam alışverişe inş..

kreme gelince banada dr dün onu yazdı pregnacare sgk karşılamıyo 30 tl dün başladım kullanmaya ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…