selam canımm, ben iyiyim şükür ama dötüm ağrıyo ascık, yani kuyruk sokumu
Selam kızlar nasılsınızzzzz?
selam kızlar nasılsınızzzzz?
selam canımm, ben iyiyim şükür ama dötüm ağrıyo ascık, yani kuyruk sokumu
sen nasılsınn?
selam cnmm ben iyiyim sen nasılsınn seninle uzun zamandır sohbet etmedik ne yapıyosunnnnnnnnnnnn
merhaba arkadaslar nasılsınızzz,,,haftasonu giremedim pek nete ,, umarım güzel bir haftasonu olmustur.
cumartesi günü doktora gittik kalp atıslarını gorduk ultrasondan yanıp sonuyordu doktor bu kalp atısı dedi,, ben pek anlamadım ama doktor o sonucta,,,,,, ama dinletmedii, zararlı dedi
onun disinda bana haftda 3 gun kırmızı et verdi,, balıkta cok çinko var dedi 2 haftada 1 balık ye dedi,, bide folik plus'ı elevit ile degistirdi.
BEn hala kendimi cok yorgun ve halsiz hissediyorum..onun disinda iyiyim amaa,,
asem cim cnm kıyafete saldırma en çok onlar hediye geliyooo.
Biberon fırçası burun pompası hastane çıkş takımı , ince battaniyesi gibi olanları aldım ben ama birden değil yavaş yavaş mesela geçerken fiyat sordum marka ismine baktım ben yavaş yavaş alıyorum.bilinçli olursan nazikçe fiyat konuşunca küçük yerler nakite çok indirim yapıyorlar cnmm.
yok yavrım ya, en azından ikinci trimesterde bomba gibi oluruz inşallah
Napyım bende idare etmeye çalışıyorum işte bu mideyle cnm yaa..
Oyy çok geçmiş olsun benimde kalçama ağrı giriyo yürüyemiyorum doğru düzgün bide kuyruk kemiğimde de problem var seni çok iyi anlıyorum yani..
Ay anacım biz şimdiden böyleysek ilerleyen zamanlarda napcaz bilmiyorum oturup sadece ahlanıp vahlanırız burdan heralde hahahahaha
yok yavrım ya, en azından ikinci trimesterde bomba gibi oluruz inşallah
bel ağrım eskiye nazaran daha iyi sanki mesela, kendime nazar etmeyim, maşallah :))) ama şimdi de kuyruk sokumu çıktı :)) Allahım beterinden korusun, şükür yine
merhabalar arkadaşlar
umarım herkes iyidir, bu aralar pek giremiyorum nete, geçmişi okuyamadım. inşallah bebişler de annişler de iyidir.
ben geçen hafta ikili test için kan vermiştim. dün sonucunu doktora gösterdim, iyi dedi.
şu free hcg 50den düşükse erkek, yüksekse kız olayı tutuyorsa eğer benimki 33.. bakalım oğlum olacak mı?
doktora sordum safsata dedi, genlerle ilgili bişi onun değeri dedi.
15 temmuzda tekrar gidicem doktora. o zaman söylerim cinsiyetini inşallah dedi. anne kilolu ise 18-20.haftaya kadar cinsiyeti göremediğimiz oluyor ama kilo alımın boyle giderse,
bebek gösterirse görürüz 15.haftanda dedi. çatlak kremini tekrar sordum, 4. ayda göbeğin çıkınca pregnacare kullan dedi. ama genetik olduğunu
cilt yapısıyla alakalı olduğunu unutma diye hatırlattı. pregnacare duyan bilen kullananan var mı aranızda?
bilgi için sağol canım.. bilmiyodum. ben balık yemiyorum ama doktora danışarak omega 3 tablet yani balık yağı hapı başladım, dozu günde 3 aslında ama günde iki tane içiyorum... gerçi artık üç ayı doldurmaya bir haftam kaldı, 12. haftam bitiyo... inşallah sorun olmaz...Merhabalar canım allah uzun ömürlü sağlıklıı bebiklerinizi en kısa zamandaa elinize versin inşallah...
Ben sadece yanlış anlamazsanınz gıda mühendisi olarak çok genel bilinen bir şeyi paylaşmak istiyorum sizinle..
Balık evet çok faydalı..fosforu yuksek içeriyor.omego3 un en yuksek kaynagı(beyin,omirilik ve karyovaskuler için çok faydalı)
Fakat Dr lar genelde 3 aylık hamilelikten sonra balığa yoğunlaşın derler.Çünkü omega 3 oldukça yüksek bir kan sulandırıcıdır.Ve önceden düşük tehlikesi geç,irmiş anne adaylarına omega 3 kaynakları ve nar önerilmez..
tabiki yemeyin demiyorum.Ama 3 aydan sonra yoğunlaşmanızda faydası var.Çünkü bebeğiniz zaten 3.aydan sonra gelişmeye başlıyor.
hastane çıkışları paket halinde oluyo sanırım, içinde lazım olanlar var.. gebelikte, doğuma hazırlık forumunda anne ve bebek için ihtiyaş listeleri var canım, bi göz at istersen, baya ayrıntılı yazmışlar ama hepsi alınacak diye bişe yok, ordan sen seçebilirsin alacaklarınıayy kızlar heyecan yaptım :)) burdan maraka isimlerini falan da konuşsak ya benim mesela hiç bilgim de yok hastane çıkışı ne lazım olur onu da bilmiyorum :))önceden çorap almıştım küçük küçük yelek falan örmüştüm daha bişi almadım bakıp bakıp çıkıyorum dışarı
maşallah kuzunamerhabalar arkadaşlar
umarım herkes iyidir, bu aralar pek giremiyorum nete, geçmişi okuyamadım. inşallah bebişler de annişler de iyidir.
ben geçen hafta ikili test için kan vermiştim. dün sonucunu doktora gösterdim, iyi dedi.
şu free hcg 50den düşükse erkek, yüksekse kız olayı tutuyorsa eğer benimki 33.. bakalım oğlum olacak mı?
15 temmuzda tekrar gidicem doktora. o zaman söylerim cinsiyetini inşallah dedi. anne kilolu ise 18-20.haftaya kadar cinsiyeti göremediğimiz oluyor ama kilo alımın boyle giderse,
bebek gösterirse görürüz 15.haftanda dedi. çatlak kremini tekrar sordum, 4. ayda göbeğin çıkınca pregnacare kullan dedi. ama genetik olduğunu
cilt yapısıyla alakalı olduğunu unutma diye hatırlattı. pregnacare duyan bilen kullananan var mı aranızda?
az kaldı kuzu sabır...
Maşallah cnm maşallah inşallah iyi oluruz yaa artık iyi olmayı istiyorum gerçekten..
Maşallah bebişine cnm test sonuçlarının iyi çıkmasına sevindim..
ayy kızlar heyecan yaptım :)) burdan maraka isimlerini falan da konuşsak ya benim mesela hiç bilgim de yok hastane çıkışı ne lazım olur onu da bilmiyorum :))önceden çorap almıştım küçük küçük yelek falan örmüştüm daha bişi almadım bakıp bakıp çıkıyorum dışarı
bilgi için sağol canım.. bilmiyodum. ben balık yemiyorum ama doktora danışarak omega 3 tablet yani balık yağı hapı başladım, dozu günde 3 aslında ama günde iki tane içiyorum... gerçi artık üç ayı doldurmaya bir haftam kaldı, 12. haftam bitiyo... inşallah sorun olmaz...
hastane çıkışları paket halinde oluyo sanırım, içinde lazım olanlar var.. gebelikte, doğuma hazırlık forumunda anne ve bebek için ihtiyaş listeleri var canım, bi göz at istersen, baya ayrıntılı yazmışlar ama hepsi alınacak diye bişe yok, ordan sen seçebilirsin alacaklarını
merhaba arkadaşlar nasılsınız geçmişi okuyamadım ama göbişlerinize baktım. aylıncim göbüşünü gördüm sonundahakketen üçüzlere yaraşır bi göbek meserret valla ben bukadarını beklemıyordum ama çok şirin çok güzel görünüyordun.
bide alşverişle ilgili muhabbet geçmiş ben dün netten baktım biraz. eski topiklerde ihtıyaç listeleri yapmşlar çok faydalı bilgiler var bizde kendımıze göre bi ihtıyaç listesi yapsak 3. aydan sonra almaya başlasak hem sıokışmış olmayız hemö de araştırma vaktımız olduğu için en uygununu alırız diye düşünuyorum.
saol canım. seninde ikili testin yapıldımı?
sağol canım, yok kendim başlamadım, doktora danıştım, o da tabi içebilirsin dedi..Yinede aklınızda soru işareti bırakmak istemem.Ynlış anlamayaın beni olurmu?
Tabiki her zaman sizin için en iyisini doktorunuz söyler.
Doktorun önerdiyse 3 değil 5 tablet de alabilirsin tabiki...ne demek...Bir bildiği vardır.sizi en iyi bilen eksiğinizi fazlasını hekimlerimiz tabi.
Ben sadece burdan dr larımıza sormadan burdan duyup kafamıza göre balık hapı almayalım.Onu belirtmek istedim.
Sağlıklı günler dilerim canımm.Allah nazarlardan saklasın seni ve bebeğini...
tişikür ettik ben ve bebişlerim
evet yavaş yavaş alışveriş yapmalı di mi
merhabalar arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?