2012 Ocak Anneleri

yukarı yasdım kuzu.. sıcak basmıyo pek, dün akşam evde biraz uzandım uyuklamışım üşüdüm..
bi de benim dün akşam da yine hafif lekelenme oldu yaf, yani kahve yada pembe, kırmızı diil şükür ama dün üç kere kahvemsi sarı akıntım oldu sen ne durumdasın?

evet haklısın canım ben daha hiç bişi almadım minnoşuma başlasam iyi olucak böle hastane çıkışına felan bi tek emziği var kuzumun onuda komşumun ufak bi kızı var o almış

gözünaydınn,hcg kaç çıkmışşş

sağol canım darısı hepimizin bebişlerine inş. 65,6 hcg si yani eğer o 50 nin üstündeyse kız varsayımı doğruysa kız ama internetten bakındım biraz pek aslı yok gibi tersi çıkanlar da olmuş :44:

ayy canımm ya, ilaçlar biraz fayda etmedi mi?
baloncu bebişini kaybetti
aminnn.. yok muymuş aslı :44: ama sanırım kesin diil de büyük ihtimal deniyo...

ayy canımm ya, ilaçlar biraz fayda etmedi mi?
Baloncu bebişini kaybetti

aminnn.. Yok muymuş aslı :44: Ama sanırım kesin diil de büyük ihtimal deniyo...

yapma yaaa!!! Sebebi ne oluyor yarabbim yaaa..

Bu oaya ne denirrr.cnm yaaa. Allah yardımcısı olsunnn.

Cnm yeni başladım yaaa faydası oluyoo ama devede kulak .yavaş ilerliyo iyileşme.tutunca ağlıyorummm resmen .

Arkadaşlar ben hcg olayını bilmiyorum ne zaman yapılıyo ve yapıldığında nasıl kız erkek olabilir yorumu oluyo canlarım bilen aydınlatırsa sevinirimmm

asem cim cnm kıyafete saldırma en çok onlar hediye geliyooo.
Biberon fırçası burun pompası hastane çıkş takımı , ince battaniyesi gibi olanları aldım ben ama birden değil yavaş yavaş mesela geçerken fiyat sordum marka ismine baktım ben yavaş yavaş alıyorum.bilinçli olursan nazikçe fiyat konuşunca küçük yerler nakite çok indirim yapıyorlar cnmm.

Arkadaşlar ben hcg olayını bilmiyorum ne zaman yapılıyo ve yapıldığında nasıl kız erkek olabilir yorumu oluyo canlarım bilen aydınlatırsa sevinirimmm
ikili test yapılıo ya canım 11-14. haftalarda onda kan veriosun onun sonucunda hgc oranı 50 nin altındaysa erkek, üstündeyse kız diolar tahmini tabi :))

yapma yaaa!!! Sebebi ne oluyor yarabbim yaaa..

Bu oaya ne denirrr.cnm yaaa. Allah yardımcısı olsunnn.

Cnm yeni başladım yaaa faydası oluyoo ama devede kulak .yavaş ilerliyo iyileşme.tutunca ağlıyorummm resmen .
yanlış hatırlamıyosam bebeğinin kalbi durmuş... Allahım sabır versin...
kuzu vitamin mineralya yavaş etki eder, inşallah tamamen rahatlarsın.

Soda mı :82: içek hadi
sokul yamacımaa

nasıl kan cnmm biliğimiz koldan kan dimiii?başka bişey yapılıyomuuu?
evet koldan canımm

zaten şimdilik kıyafet almam canım hem vaktim pek yok hem cinsiyeti de belli değil ya ama alırsam senin aldığın gibi şeyler alırım

huvvvv baby

zaten şimdilik kıyafet almam canım hem vaktim pek yok hem cinsiyeti de belli değil ya ama alırsam senin aldığın gibi şeyler alırım

benimkinin de henüz sadece bir mama önlüğü var, o da eşime süpriz olarak aldığım
Şimdi hep yazlıklar var kışın bebek de ne giyer bilmiyorum ki :26: ay zaten bizimkiler şimdiden buldumcuk oldu anneannesi, dayısı ve teyzesinden bana fırsat kalmaz

ben dün yaptırdım 2li testi ama sonucunu 1 hafta sonra öğrenicem
ay hadi hayırlısı canım benım
p.tesi kanamam oldu . Düşük tedavisi görüyorum yürüyüş ev işi yasak yat yat insanın her yeri ağrıyo gecesi gündüzüne karışıyo
dıkkat et kendıen canım benım ya

kızlar bende gıtıtm dun 9 haftam bıttı herşey yolunda dedı
4 hafta sonar gıdıcem ılk defa uzun bi ara vericem
ikili test ıcın cınsıyetıde goruruz dedı ozaman
bulantılar ıcın son 3 hafta dedi inş ya

ay çok şekersin cnmmm mümkünse benimki soğuk olsunnn.

Inşallah ah cnmm bugün biraz azaldı ama tabi durduğum yerde bile ağrıyoo.aylint cimm biliyoısunn ben yine kan verdimmm. Bu kan sonucu illa galibaa 11 12. Haftadamıı yapılana bakılıyoo. Kan değerinin hcg sine mi bakılıp yorum yapılıyoo kız erkek olayınaaa

kızlar ben 13. haftaya giriyorum ama bu midem düzelemedi hala ya, çıkan bişey de yok yiyemediğim için hamileliğin başından beri 5 kilo vermişim((( çok şükür bebişim iyi ama ,pipisini bile gördük:)) rahatlamak istiyorum artıkk......

benim annem de cinsiyeti bekliyo örgüler için :))
dayısı da yeğenimin park yatağını arabasını paketlemiş
sterilizasyon cihazı ve pompam da ondan :)
biz daha hiçbişe almadık
maşallah maşallah :)
tabi şekerim soğuk içiniz zatenn :))
Eki Görüntüle 214192
evet canım 11-14 arası oluyomuş.. ordaki değerlerden bi çeşit hcg var orda 50 üstüyse büyük ihtimal kızmış

Son düzenleme:

yavrum yaa.. inşallah çabucak geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…