yukarı yasdım kuzu.. sıcak basmıyo pek, dün akşam evde biraz uzandım uyuklamışım üşüdüm..bitanecimmm ben bilmiyorummm eşimden öğreneyiimmm okkk.
Bu arada seni sordumm nasılsın diyeee kaçırdın galibaaaaa. Iyimisinnnn.cnmm. Böyle sıcaklar basıyomu kuzummm. Ben önceden yazın bile ayağı soğuk olan birisiyimmm. Ama şimdi yanıyorummmmmm.sennn
Arkadaşlarrrrrrrrrrrrrr ben bir ara biraz iyiyken dışarı çıktımmm yürüme yok tabiiiiii akşam eşimleee.bebişimee büyüdüğünde de kullanacağıı yumuşacık olanlar dan ince battaniye birde hastane çıkışı takımı aldım kıyafetlere saldırmıyorummm. Yavaş yavaş ara ara yapmak lazım. Birde ben çok büyük mağazalara takılmıyorum fiyat ediniyorum. Aynı markalar küçük yerlerde nakite bayağı indirim yapıyorlar . Dikkat edin arkadaşlar hevesle hemen saldırmayın kuzularrrımmm.
gözünaydınn,hcg kaç çıkmışşş
ayy canımm ya, ilaçlar biraz fayda etmedi mi?yoooooooooooo güzelim ben yine kıvrım kıvrandım giremedim acıdan bugün iyiyim şükür siyatik kelbime vuruyo hiç abartmıyorum. Yemin ederim sanki kalçama bıçak saplamışlar. öyleydii.
Ne oldu baloncuyaaaa
aminnn.. yok muymuş aslı :44: ama sanırım kesin diil de büyük ihtimal deniyo...sağol canım darısı hepimizin bebişlerine inş. 65,6 hcg si yani eğer o 50 nin üstündeyse kız varsayımı doğruysa kız ama internetten bakındım biraz pek aslı yok gibi tersi çıkanlar da olmuş :44:
ayy evet Hcg kac cıkdı :)
ona gore cınsıyete bakılıyor ya
ayy canımm ya, ilaçlar biraz fayda etmedi mi?
Baloncu bebişini kaybetti
aminnn.. Yok muymuş aslı :44: Ama sanırım kesin diil de büyük ihtimal deniyo...
evet haklısın canım ben daha hiç bişi almadım minnoşuma başlasam iyi olucak böle hastane çıkışına felanBi tek emziği var kuzumun onuda komşumun ufak bi kızı var o almış
Sağol canım darısı hepimizin bebişlerine inş. 65,6 hcg si yani eğer o 50 nin üstündeyse kız varsayımı doğruysa kız ama internetten bakındım biraz pek aslı yok gibi tersi çıkanlar da olmuş :44:
dobişkomm benim yerim senisoda içek mi
ikili test yapılıo ya canım 11-14. haftalarda onda kan veriosun onun sonucunda hgc oranı 50 nin altındaysa erkek, üstündeyse kız diolar tahmini tabi :))Arkadaşlar ben hcg olayını bilmiyorum ne zaman yapılıyo ve yapıldığında nasıl kız erkek olabilir yorumu oluyo canlarım bilen aydınlatırsa sevinirimmm
ikili test yapılıo ya canım 11-14. Haftalarda onda kan veriosun onun sonucunda hgc oranı 50 nin altındaysa erkek, üstündeyse kız diolar tahmini tabi :))
yanlış hatırlamıyosam bebeğinin kalbi durmuş... Allahım sabır versin...yapma yaaa!!! Sebebi ne oluyor yarabbim yaaa..
Bu oaya ne denirrr.cnm yaaa. Allah yardımcısı olsunnn.
Cnm yeni başladım yaaa faydası oluyoo ama devede kulak .yavaş ilerliyo iyileşme.tutunca ağlıyorummm resmen .
sokul yamacımaaSoda mı :82: içek hadi
evet koldan canımmnasıl kan cnmm biliğimiz koldan kan dimiii?başka bişey yapılıyomuuu?
asem cim cnm kıyafete saldırma en çok onlar hediye geliyooo.
Biberon fırçası burun pompası hastane çıkş takımı , ince battaniyesi gibi olanları aldım ben ama birden değil yavaş yavaş mesela geçerken fiyat sordum marka ismine baktım ben yavaş yavaş alıyorum.bilinçli olursan nazikçe fiyat konuşunca küçük yerler nakite çok indirim yapıyorlar cnmm.
nasıl kan cnmm biliğimiz koldan kan dimiii?başka bişey yapılıyomuuu?
zaten şimdilik kıyafet almam canım hem vaktim pek yok hem cinsiyeti de belli değil ya ama alırsam senin aldığın gibi şeyler alırım
ay hadi hayırlısı canım benımben dün yaptırdım 2li testi ama sonucunu 1 hafta sonra öğrenicem
dıkkat et kendıen canım benım yap.tesi kanamam oldu . Düşük tedavisi görüyorum yürüyüş ev işi yasak yat yat insanın her yeri ağrıyo gecesi gündüzüne karışıyo
yanlış hatırlamıyosam bebeğinin kalbi durmuş... Allahım sabır versin...
Kuzu vitamin mineralya yavaş etki eder, inşallah tamamen rahatlarsın.
Sokul yamacımaa
Eki Görüntüle 214163
evet koldan canımm
huvvvv baby
benimkinin de henüz sadece bir mama önlüğü var, o da eşime süpriz olarak aldığım
Şimdi hep yazlıklar var kışın bebek de ne giyer bilmiyorum ki :26: ay zaten bizimkiler şimdiden buldumcuk oldu anneannesi, dayısı ve teyzesinden bana fırsat kalmaz
maşallah maşallah :)ay hadi hayırlısı canım benım
dıkkat et kendıen canım benım ya
kızlar bende gıtıtm dun 9 haftam bıttı herşey yolunda dedı
4 hafta sonar gıdıcem ılk defa uzun bi ara vericem
ikili test ıcın cınsıyetıde goruruz dedı ozaman
bulantılar ıcın son 3 hafta dedi inş ya
tabi şekerim soğuk içiniz zatenn :))ay çok şekersin cnmmm mümkünse benimki soğuk olsunnn.
Inşallah ah cnmm bugün biraz azaldı ama tabi durduğum yerde bile ağrıyoo.aylint cimm biliyoısunn ben yine kan verdimmm. Bu kan sonucu illa galibaa 11 12. Haftadamıı yapılana bakılıyoo. Kan değerinin hcg sine mi bakılıp yorum yapılıyoo kız erkek olayınaaa
kızlar ben 13. haftaya giriyorum ama bu midem düzelemedi hala ya, çıkan bişey de yok yiyemediğim için hamileliğin başından beri 5 kilo vermişim((( çok şükür bebişim iyi ama ,pipisini bile gördük:)) rahatlamak istiyorum artıkk......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?